Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τzamin και εσύ άρρωστη?

Προβλέπεται δύσκολος χειμώνας κορίτσια...Και με τους σταθμούς. Εγώ εν τω μεταξύ ακόμη περιμένω. Ούτε για τη συνάντηση με έχουν πάρει τηλέφωνο.

Άσχετο, έχω βγάλει ένα γρομπαλάκι στο χέρι, στη βάση του αντίχειρα και έχει αρχίσει και με πονάει. Θέλω να πάω σε ένα δερματολόγο. Έχουν μεγαλώσει και κάτι ελιές και έχω αγχωθεί λίγο..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα βιολογικα καταστήματα εχει τέτοια μπάρα δημητριακών στο παιδικό τμήμα. Χωρίς ζάχαρη, αλάτι και πρόσθετα. 100% βιολογικα υλικά. Η δικια μου τρελαινεται! Και Julie ειναι ασφαλής και για την αλλεργία. Απο της Ελινας δεν της έδωσα γιατι δεν ήξερα τι υλικά εχει, πχ βιταμ ή βούτυρο που εχει αγελαδινο μέσα.

η μπάρα ήταν τέλεια βρήκα κάποιες συνταγές αλλα καμία με τα υλικα που μου είπε η Βιολέττα... Στα βιολογικά ποια μάρκα; τι να λέει επάνω;

εγω τις γαλότσες τις πήρα στην τάξη μου για νά κάνω μάθημα για την βροχή στα μικρά μου... άρεσαν σε όλους!

Αυριο έχω την πρώτη συγκέντρωση γονέων και μεθαύριο την δεύτερη , τους χωρισα σε 2 γκρουπ για να προλάβω να τους δω καλά όλους... πωπω άγωνία που την έχω... η πρώτη συγκέντρωση είναι η πιο σημαντική και φυσικά η πιο κουραστική!!!!

Στους Μολάους Λακωνίας ναί, έχει και αλλου Μολάους?

Επίσης σε αυτή την ήλικία που είναι τα παιδιά μας 5-7 λεπτά ενασχόλησης με μια δραστηριότητα είναι παααααρα πολλά- μόνο του το παιδί... με καθοδήγηση ενήλικά ίσως και να τα καταφερει... επίσης να ξέρετε ότι η συγκέντρωση είναι κάτι που "δουλεύεται" και αναπτύσσεται καθως το παιδί μεγαλωνει... κάντε μικρές δραστηριότητες με το παιδί- κλείστε την τηλεόραση, ράδιο και παράγοντες που το αποσυντονίζουν επαναλλαβετε την ίδια δραστηριότητα ή παρόμοια καθημερινά αν γίνεται την ίδια ώρα όταν το παιδί είναι ξεκούραστο ...προσπαθώντας να αυξήσετε σταδιακά τον χρόνο συγκέντρωσης... το διαβασμα βιβλίων βοηθά πολύ επίσης στην συγκέντρωση...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Φτιάξτε τις δικές σας μπάρες δημητριακών

bares_mousli.jpgΛατρεύετε τις μπάρες δημητριακών; Είναι το αγαπημένο σνακ για εσάς και τα παιδιά; Μπορείτε σήμερα να φτιάξετε τις δικές σας μπάρες δημητριακών (muesli bars) με απλά υλικά στο σπίτι σας!

Φτιάξτε τις δικές σας μπάρες δημητριακών προσαρμοσμένες στη γεύση σας χρησιμοποιώντας ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας σας, ενώ ταυτόχρονα είστε σίγουρες ότι δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά γλυκαντικά ή φυτικά έλαια αμφιβόλου ποιότητας. Και φυσικά, είναι πολύ πιο οικονομικές!

Υλικά για περίπου 25-30 μπάρες

• 65 γρ. μαργαρίνη
  • 160ml μέλι
  • 50 γρ καστανή ζάχαρη
  • 130 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 200 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 160 γρ. σταφίδες ή άλλα αποξηραμένα φρούτα
  • 50 γρ. ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί της αρεσκείας σας
  • 25 γρ. σπόροι σουσάμι

1. Λιώνετε τη μαργαρίνη σε χαμηλή φωτιά σε ένα κατσαρολάκι και μετά προσθέτετε το μέλι και τη ζάχαρη και ανακατεύετε. Αφήνετε να πάρει μια βράση και σιγοβράζετε μετά για πέντε λεπτά. Κατεβάζετε από τη φωτιά και το αφήνετε λίγο να κρυώσει.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τη βρώμη, το αλεύρι, το σουσάμι, τα αποξηραμένα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς (που μπορεί να είναι αμύγδαλα, φιστίκια κ.α. ). Στη συνέχεια, ρίχνετε σιγά σιγά το σιρόπι και ανακατεύετε.

3. Ρίξτε το μίγμα σας σε ένα αντικολλητικό ταψί. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί ή βουτυρώστε το ταψί. Χρησιμοποιήστε ταψί διαστάσεων περίπου 25x 18 εκ. Απλώνετε το μίγμα στο ταψί και το πιέζετε καλά.

4. Ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν ψηθεί, βγάζετε το ταψί από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει. Μετά το κόβετε και έχετε τις δικές σας σπιτικές μπάρες δημητριακών!

Συμβουλές: αντικαταστήστε το αλεύρι ολικής άλεσης με λευκό, εάν δεν έχετε. Εάν σας αρέσει η σοκολάτα, μπορείτε να προσθέσετε μικρά κομματάκια κουβερτούρας στο μίγμα.

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Είμαι καλύτερα κορίτσια ευχαριστώ. Μου έχει μείνει ένας έντονος βήχας, αλλά δεν με πονάει πια ο λαιμός. Η Έλενα μια χαρα είναι.

Brooke καλά έκανες και χώρισες την συνάντηση. Στην δική μας συνάντηση που ήταν μια για όλους, προσωπικά άκουσα λίγα πράγματα που αφορούσαν την Έλενα. Τα περισσότερα ήταν για τα μεγαλύτερα παιδιά. Κι ενώ ήθελα να μιλήσω λίγο με την δασκάλα της, δεν τα κατάφερα γιατί αυτά που μας είπε η ιδιοκτήτρια και οι συνεργάτες κράτησαν σχεδόν 2 ώρες κι εγώ έπρεπε να φύγω γιατί ήταν ώρα να βάλω την Έλενα για ύπνο (η οποία ήταν και άρρωστη). Μαζί με εμένα έφυγαν άλλες δύο μαμάδες από την τάξη της Έλενας (που σημαίνει, ούτε αυτές μπόρεσαν να μιλήσουν). Θα προτιμούσα να μας είχαν χωρίσει και εμάς και να μην ακούσω τον γυμναστή που κάνει γυμναστική στα παιδάκια (από 3 ετών και πάνω) και την υπεύθυνη του κολυμβητηρίου (επίσης 3+) και όλες τις απορίες των γονέων σχετικά με αυτές τις δραστηριότητες, διότι αυτήν την χρονιά δεν με αφορούν. Αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι για τις καθημερινές δραστηριότητες, για πιο λόγο επιλέγουν τις συγκεκριμένες, τί θέλουν να πετύχουν, να μου μιλήσουν για την φάση που βρίσκονται τα παιδιά σε αυτή την ηλικία και τέτοια.

Τζιτζινα με γειά το μαλλί. Συμφωνώ μαζί σου για τον καιρό. Την απολαμβάνω αυτή την εποχή ιδιαιτέρως. Δεν κατάλαβα... δεν έχει ανοίξει καν ο σταθμός?

Della επειδή η julie μαλλον ξέχασε να σου απαντήσει για το θέμα..... τα αυτοκίνητα στην Αγγλία είναι όπως ακριβώς και τα δικά μας αλλά το τιμόνι είναι δεξιά. Δηλαδή όπως κάθεσαι αλλάζεις τις ταχύτητες με το αριστερό σου χέρι και τα πετάλ είναι όπως και εδώ μπραγιάζ-φρενο-γκάζι (από αριστερά προς τα δεξιά).

julie μην φοβάσαι να οδηγήσεις, θα δεις ότι δεν έχει διαφορά. Απλά πρέπει πάντα να θυμάσαι σε πιά μεριά του δρόμου πρέπει να βρίσκεσαι. Δύο -τρεις φορές στην Σκωτία είχα βρεθεί σε λάθος μεριά του δρόμου :rolleyes:. Ευτυχώς σε μικρά δρομάκια.

Mammy πάντως μια γνωστή μου που έχει 4, λέει ότι από τα δύο και μετά, ο αριθμός δεν κάνει διαφορά. Το 3ο και 4ο μεγαλώνουν εύκολα (βέβαια τα μεγάλα της είναι κορίτσια και ίσως την βοηθάνε λίγο).

Φιλάκια ....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Η Elzu φεύγει για Γερμανία αύριο να βρει δουλεια και μόλις δει τι θα κάνει θα παει κι ο σύζυγος κι η Δημητρουλα. Είμαι συγκλονισμενη.. Αρε Ελλάδα.. Σε τι σημείο μας έφερε όλη αυτη η κατάσταση;

Tzitzina με γεια το μαλλί. Εμένα με μελαγχολει το φθινόπωρο, μικραίνει κι η μέρα.

Χαχα Mammy κι η νύφη μου που εχει 3 το ίδιο λέει! Θεωρει τεραααααστιο βήμα απο τα 3 στα 4 ειδικά όπως ειναι η κατάσταση στην Ελλάδα.

Lila's mom βγαίνουν παρα πολυ εύκολα οι μαρκαδοροι. Θα ήταν ωραία να συναντιομασταν αλλα σήμερα μάλλον θα πάμε κέντρο να δούμε τους φίλους μας που φεύγουν για Θεσσαλονίκη. Θέλουν να πάμε στο μουσείο της Ακρόπολης (αχ έχω παει 100 φορές αλλα θα τους κάνω το χατίρι).

Dimista μην αγχώνεσαι για τα κιλα. Εδω δεν αγχώνομαι εγω! Χαχα!

Brooke είναι σε συσκευασία των 6 και κάνει 5 ευρω (ακριβουλι ειναι αλλα ειναι μεγάλο). Ειναι πολυ νόστιμα! Γράφει Goodies organic soft oaty bars της organix. Εχει γεύσεις μήλο-πορτοκαλι και κάτι άλλο. Ανεπαισθητη γεύση φρούτων.

Η συνταγή εχει μαργαρινη δυστυχως που για την αλλεργία της μικρης ειναι απαγορευτική.

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια και παιδάκια !!!!!!

Lila s mom , να σας ζήσει και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.

στις 16 ήταν η βάπτιση ? κι εμεις ειχαμε κλεισει σαν 2η ημερομηνία 16 Σεπτέμβρη , αλλα τελικά τον βαπτισαμε τον ιούλιο και νομιζω καλυτερα γιατί εχει γίνει πιο θηρίο

όσον για την κουβέντα σας , με τι ασχολούνται τα μικρά μας ....τι να πω , δεν τον προλαβαίνουμε . κυρίως τρεχει , θελει να ανοιγει ντουλάπες , ντουλάπια (ξεκολάει τις ασφαλειες), ζηταειι αγκαλιά για να ανοίγει τα πιο ψηλά ντουλάπια , μεταφερει πραγματα , ανακατευει ρουχα πχ που μολις μαζέψαμε απο τα σχοινιά , γενικά χωνεται παντού. παιζει και με τα παιχνίδια του κάποια λεπτα αλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσοτερο, αλλαζει κανάλια στην τηλεόραση και αλλα πολλα ............

καθε μερα τον παμε κουνιες , τρεχει , κανει τσουληθρα , γενικά ειναι πολυ κοινωνικός , παει στα παιδάκια τα αγκαλιάζει , γελάει μαζί τους

την τελευταία φορα , εμεις καναμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. απο βαρος εφτασε επιτέλους τα 10500 !!! και υψος 85,5 εκ. μια χαρα ειναι , αλλα μας ειπε ο παιδιατρος επειδη εχει σκαφοειδή θωρακα (λιγο βαθουλωτό) , να του κανουμε προληπτικα εναν υπερηχο καρδιάς. δεν ακουει κατι , ειπε , αλλα πρεπει να γινει μεχρι 2 ετών , γιατι τωρα ειναι η ηλικία που τρεχουν , παιζουν κλπ. σημερα 18 40 , εχουμε ραντεβου στο Παιδων

και δεν φτανουν ολα ........χθες με την βροχη ......τράκαρα....σε μια κατηφορα , χωρις να τρεχω , απλα δεν επιασε το φρενο με την γλίτσα κατω , προσπάθησα να φυγω δεξια που ειχα κενο αλλα τελικά έπεσα στην μπροστινή. μια mercedes compressor , που της εκανα κατι γρατσουνιες.

αλλα εγω επαθα ζημιά 1000 ευρω !!!!!λες και μου περισσεύουν...........κσι δεν εκανα και κατι ,,,αυτό ειναι που μου την δινει . αν έκανα καμιά μαλ@@ία , καλά να παθω, αλλα παραγματικα πηγαινα πολυ σιγα. αλλα το δικο μου ειναι σχετικα ψηλο , και εσπασε ο προφυλακτηρας , το φαναρι και το θεμα ειναι οτι πειραχτηκαν και τα πετάλια

σας ζαλισα......................

φιλια στα μπουμπουκάκια σας !!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κατερινα μου σε ευχαριστω που ενημερωσες και εδω! Μας εκαναν σκατα...δουλευω ολη μερα με τα μπλουζακια και κερδος καθολου...και ετσι πρεπει να τα αφησω ολα πισω και να ψαξω εκει...θα ειμαι καλα γιατι ειμαι γερμανιδα...μιση αλλα εκει εχω ολα τα δικαιοματα γερμανιδας! Θα σας στειλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια! Κοριτσια ξερω ειμαι μια μεγαλη μεγαλη γαιδουρα...Αλλα με τα μπλουζακια και με ολο αυτο που αρχισαμε δεν ειχα καθολου χρονου...σας εχασα μερικες μερες...και ειχατε πει ηδη τοσαααααα πολλα που δεν μπορουσα να σας ακολουθησω! Απο εδω και περα και αν ολα πανε καλα ευχομαι να μπορω λιγο λιγο να σας διαβαζω! Χαιρομαι γιατι ειδα οτι εχουν ερθει και καινουργια μελη!

K9KBp3.png

glitterfy1081729554D32.gif

Διαφημίσεις

Τζαμιν , περαστικά σου !!

Τζιτζίνα , με γεια το μαλλι !!!

κι εγω κατι πρεπει να κανω με τα μαλλια μου , γιατι τωρα δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες που ειχα κανει για την βαφτιση

κοριτσια , ωραια η συνταγη για τις μπαρες , αλλα ο παιδιατρος μας , απαγορευει τους ξηρους καρπους. οι δικοι σας , οχι ?

εγω εφτιαξα κουλουρακια , με πορτοκαλι κ καννέλα που τα τρωει κι ο μικρος

7-4-2011

5s7mp3.png

Κατερινα μου σε ευχαριστω που ενημερωσες και εδω! Μας εκαναν σκατα...δουλευω ολη μερα με τα μπλουζακια και κερδος καθολου...και ετσι πρεπει να τα αφησω ολα πισω και να ψαξω εκει...θα ειμαι καλα γιατι ειμαι γερμανιδα...μιση αλλα εκει εχω ολα τα δικαιοματα γερμανιδας! Θα σας στειλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια! Κοριτσια ξερω ειμαι μια μεγαλη μεγαλη γαιδουρα...Αλλα με τα μπλουζακια και με ολο αυτο που αρχισαμε δεν ειχα καθολου χρονου...σας εχασα μερικες μερες...και ειχατε πει ηδη τοσαααααα πολλα που δεν μπορουσα να σας ακολουθησω! Απο εδω και περα και αν ολα πανε καλα ευχομαι να μπορω λιγο λιγο να σας διαβαζω! Χαιρομαι γιατι ειδα οτι εχουν ερθει και καινουργια μελη!

Elzu , ελπίζω να πανε πολυ καλύτερα τα πραγματα για σας , στην Γερμανια :P:p τι να πω....κανεις δεν περιμενε αυτη την κατασταση

οσο για τα 2α και 3α παιδια , εμενα και το 2ο βουνο μου φαινεται με ολα αυτα τα προβληματα..................και αντε να παει ο μικρος παιδικο -αν τον παρουν- κ ποιος θα κραταει το μωρο , κι ο αντρας μου μια εχει μια δεν εχει δουλεια ...για εμας ειναι αδυνατο , στεναχωριεμαι πολυ αλλα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:cry:

7-4-2011

5s7mp3.png

ΚΙΤΤΥ, σε ευχαριστω για τις ευχές, ναι στις 16 ήταν η βάφτιση!

Ακριβώς όπως περιέγραψες αυτα που κάνει ο γιος σου, ακριβώς τα ίδια κάνει η κόρη μου, σαν να τα έγραφα εγω!!!!!

Κρίμα για το τρακαρισμα, άδικο να μην φταις και να παθεις τέτοια ζημιά, μήπως να έπαιρνες προσφορά και απο άλλο συνεργείο, τώρα με την κρίση ίσως μείωσαν τις τιμές!

Elzu, δεν έχουμε ξανά μιλήσει αλλα σου εύχομαι μια νέα και πετυχημένη αρχη στην Γερμανία και εμείς επειδη μας αρέσει πολυ το Βερολίνο -πήγαινα συχνά λόγω δουλειάς- εάν δεν είχαμε οικογένεια και τα πράγματα χειροτερευαν θα φευγαμε σίγουρα!!

Τζαμίν, άσχημο να έχουν οι γονείς μη επαρκή ενημέρωση, να κανόνισετε οι γονείς των παιδιών μέχρι 2 ετών να σας ενημερώσουν άμεσα, για τα προγράμματα που θα ακολουθήσουν ώστε να ξέρετε και εσείς!

Τζιτζινα, μεγιά το μαλλι.

Νινα-Νανα θα κανονισουμε άλλη φορά, πήγα στο elc για να πάρω μαρκαδορους αλλα ήταν απο 3 ετών και πανω, εσυ απο που τους πήρες, κάνουν για την ηλικία μας;

Το Λιλα που έχω σαν nick name ειναι το χαϊδευτικό του παιδιου, την βαφτισαμε Φωτεινή-Ζωή απο τις δυο γιαγιάδες!!!!!!

Πήγαμε σήμερα στο δήμο Αμαρουσιου και φυσικα πρόλαβα στο τραμ μιας και είχαν στάση εργασίας 12-3!!!!

Μετα στο mall για αλλαγές, φάγαμε και τώρα βάζω πλυντήρια τα ρούχα που της έκαναν δωρα και ειναι να βάλει φέτος, βέβαια έχω και άλλες αλλαγές μόνο σε νούμερα!!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας και από μένα!Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!Το πρωί πήγαμε φαρμακείο και πήραμε τα συμπληρώματα αλλά δεν του έδωσα ακόμη.Η κρέμα κάνει 12 euro.

To ρόφημα 6 euro!Aν είναι δυνατόν!Μετά πήγαμε σ.μ. και του πήρα ρυζογκοφρέτες βιολογικές και του άρεσαν.Πρώτη φορά του πήρα ρυζογκοφρέτες.Θα του παίρνω αφού του αρέσουν.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Lila's mom το ρόφημα στο έγραψα λάθος.Resource λέγεται.Την κρέμα στην έγραψα σωστά.

Το smart trike το είχαμε στον Κωνσταντίνο στον Κάλαμο.Δεν θυμάμαι μέχρι πόσα κιλά ήτανε.Τον βάζαμε πάνω αλλά δεν ενθουσιαζότανε.Της δικιάς σου μπορεί να της αρέσει.Με γεια τα μποτάκια της μικρής.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...