Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας!

Julie κοντευω να κλεισω μια εβδομαδα με αυτο το χαζο πονοκεφαλο,πιστευω οτι ειναι απο τον καιρο,δοκιμασες παυριπονα?Ποτε φευγεις?

Lila's mom θα προσπαθησω παλι να σου στειλω και θα στειλω και σε σενα Della με λεπτομερειες.

Dimistaaaaa καλως ηρθες και καλο φθινοπωρο!!!

Και εγω κοριτσια ειχα την απορια με το sunny side γιατι δεν βρηκα κατι σχετικο με εκδηλωση.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dimista δεν εχουμε συναντηθει ακομα λεμε για τελος του μηνα θα σου στειλω pm και προσκληση στο fb να δουμε αν συμφωνουμε ολες να συναντηθουμε εκει,αλλιως κανονιζουμε και κατι αλλο.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

καλησπέρα.... ήθελα να γράψω από την Κυριακή αλλα κάτι συνέβαινε και το αμελλουσα...

Περασαμε όμορφα την Κυριακή , χάρηκα πολύ που σας είδα από κοντα... και η Λαμπρινή το ευχαριστήθηκε...επαιξε πολύ με την Ειρήνη και την Αφροδίτη... και συνειδητοποιήσαμε ότι λένε τις ίδιες λέξεις αλλα εννοούν διαφορετικά πράγματα...

κορίτσια ξέρει κανείς συνταγή να φτιάξω μπαρα δημητριακών σαν αυτή που είχε η Ελίνα στο sunnyside? αρεσε πολύ στην Λαμπρινή...

το απόγευμα βάλαμε τις καινούριες μας γαλότσες και πήγαμε να παίξουμε στο πάρκο... περπατούσε σαν παπουτσωμένος γάτος πολύ πλάκα!!!

Αντε τώρα να κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση να σας δω όλες... Κορίτσια μην την κάνετε 29 θα είμαι σε γάμο στους Μολάους....θέλω τόσο πολύ να έρθω...που σκέφτομαι να μην πάω στον γάμο αν είναι να διαλέξω...

μετα αρρωστησε η αδερφή μου και πήγα να την δω , να τις μαγειρέψω κατι για να φάνε και έτρεχα και δεν έφτανα, στηνδουλειά τα ίδια σήμερα ... πολύ τρεξιμο έχω και την πρώτη συγκέντρωση γονέων την Τέταρτη χαμός...

Lila's mom, να σας ζήσει, Καλοφώτιστη!

Βιβή! μπράβο για το δωμάτιο... πότε θα ερθει κι αυτή η στιγμή για μας!!!!!!!??????

mammy3 στειλε μου κι εμένα γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς που είναι και πότε....

dimista καλωσήρθες, μήπως είναι υπερβολικό το σκέυασμα που σε παχαίνει... δεν έχει και μεγάλη απόκλιση από τα κιλά 8.700-9 σιγά.. μην αγχωνεσαι καλέ!

περαστικά στους πονοκεφάλους σας... μάλλον η αλλαγή του καιρού θα φταίει... αν και έχω ευχαριστηθεί την δροσουλα του Φθινοπώρου και μου αρέσει πολύ....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Κι εγω ήθελα να γράψω απο χτες αλλα όλο κάτι τύχαινε!

Julie και Brooke χάρηκα παρα παρα πολυ που σας γνώρισα! Και οι μικρές σας απίθανες!!!! Εν τω μεταξυ με το που φύγατε το Αφροδιτακι μεταμορφώθηκε σε Παναγίτσα και κάθισε στο τραπεζάκι κι έπαιξε κάμποση ώρα και μας άφησε να μιλήσουμε με την Ελινα! Δεν το πίστευα. Μετα ήρθε κι ένα αγοράκι 1 μήνα μικρότερο κι είχαμε φλερτ! Πολυ πλάκα!!!!

Έλεγα δεν θα ξοδέψω πολλα αλλα όλο τον κόσμο σήκωσα πάλι! Σήμερα φόρεσε κι η δικια μου τις γαλοτσες! Τις λατρεύει!

Σήμερα μας τα χάλασε η βροχή και δεν πήγαμε στο πάρκο. Πήγαμε Avenue.

Dimista καλώς ήρθες! Μας ελειψες!!!!!!! Εγω πάντως δεν θα έδινα συμπληρώματα κτλ για να πάρει κιλα να πω την αλήθεια. Έτσι κι αλλιώς οι ελληνικές καμπύλες αναπτυξης έχουν κατηγορηθεί απο τους αναπτυξιολογους ως καμπύλες που οδηγούν στην παιδική παχυσαρκία. Είχε ξεσπάσει και σκάνδαλο με εταιρία αυξητικης ορμόνης κι εχει τεθεί στο τραπέζι η υιοθέτηση των καμπυλών αναπτυξης του ΠΟΥ ως μπουσουλας.

Συμφωνώ με τη Βιβή για τον πονοκέφαλο, στην εγκυμοσύνη τα πρώτα συμπτώματα ήταν πρησμενο στηθος και πονοκέφαλος.

Mammy λες να πας για τέταρτο; :D

Lila's mom να σας ζησει η νεοφώτιστη!!!! Χαίρομαι που περάσετε καλα!

Della περαστικά! Είσαι καλύτερα;

Tzamin κι εμένα ειναι πολυ γκρινιάρα αυτές τις μέρες. Εχει παραγίνει!!!

Καληνύχτα!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

mammy3 δεν το είχα σκεφτεί για τον καιρό. Δεν έχω πάρει παυσίπονο ακόμα, προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με distraction. Επίσης πηγαίνω και ξαπλώνω πολύ συχνά και κάνω αναπνοές χαλάρωσης (και μετά ρίχνει μια τσιρίδα η μικρή και πάνε όλα :D)

Βιβή αποκλείεται να είμαι έγκυος!Εσύ θα κάνεις την αρχή!!!!

Ναι Brooke τί πλάκα που είχε αυτό με την Λαμπρινή και την Ειρήνη, έλεγαν τις ίδιες λέξεις κι εγώ νόμιζα πως μιλάνε την ίδια γλώσσα αλλά τελικά εννοούσαν εντελώς άλλα πράγματα!Κι εμένα ξετρελάθηκε η δικιά μου με αυτήν την μπάρα δημητριακών, αν βρεις την συνταγή με ενδιαφέρει πολυ!

6237481d19.png

Στα βιολογικα καταστήματα εχει τέτοια μπάρα δημητριακών στο παιδικό τμήμα. Χωρίς ζάχαρη, αλάτι και πρόσθετα. 100% βιολογικα υλικά. Η δικια μου τρελαινεται! Και Julie ειναι ασφαλής και για την αλλεργία. Απο της Ελινας δεν της έδωσα γιατι δεν ήξερα τι υλικά εχει, πχ βιταμ ή βούτυρο που εχει αγελαδινο μέσα.

QVjlp3.png

Καλημερα καλημερα!Εφημερευω σημερα οποτε θα παω στις 12 για δουλεια.Ο μικρος πηγε σχολειο το πρωι κι ο αντρας μου δουλεια.Και ναι!!!Ειμαι μονη!Καλη ειναι η ησυχια τελικα!Θα ηθελα ομως να βλεπω και το μουτρακι του Κωνσταντινου μου!

Dimista,νομιζω οτι τα κοριτσια που σου ειπαν για το βαρος εχουν δικιο.Σχουν κι αυτες αδυνατα μωρα οποτε μην αγχωνεσαι,δεν εισαι μονη.Μπορει ο δικος μου να μην ειναι στην κατηγορια των δικων σας αλλα πιστευω οτι αν ηταν δεν θα με στενοχωρουσε τοσο.Απ'οτι θυμαμαι,ο μικρος σου απο την αρχη ηταν λιγοφαγος και δεν εβαζε πολυ.Δεν ηταν ποτε γεματος και ξαφνικα αλλαξε κατι.

Julie,τελικα τα αυτοκινητα πως ειναι στην Αγγλια;

Brooke,θα κανετε ηδη συναντηση γονεων ε;μπραβο!

Νina-Nana,ευτυχως ειμαι καλα τωρα.

Μαμμυ,θελω κι εγω λεπτομερειες για το μερος.

Τι διαβασα γαλοτσες τα παιδακια;Εγω ακομα δεν του εβαλα καλτσες.Μ@λ@κια εκανα;

NXbrp3.png

Γεια σας και από μένα!Τι ωραίο καλοσώρισμα από όλες σας!

Lila's mom το συμπλήρωμα λέγεται resoume junior και nutren junior.Ρώτησε και την δικιά σου παιδίατρο την γνώμη της για να μου πεις αν έκανα βλακεία που το παρήγγειλα ήδη από το φαρμακείο.Από ότι διάβασα από τα υπόλοιπα κορίτσια δεν θα έδιναν συμπλήρωμα στα δικά τους παιδιά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Della εμένα στο σπίτι τις φόρεσε τις γαλοτσες. Τις είδε και φυσικα έγινε πανικός για να τις βαλει! :rolleyes: Έξω φοραμε ή πέδιλα, ή αθλητικά ή σταράκια.

Χτες δοκιμασαμε πρωτη φορα τους μαρκαδορους και ζωγραφισαμε!! :tongue:

Σήμερα τις έδωσα να παίξει με κοχύλια κι ενθουσιάστηκε. Επίσης έβαλα σε ένα πλαστικό μπουκάλι ρύζι, μακαρόνια κι όσπρια και της αρέσει πολυ ο ήχος που κάνει. Το κακο ειναι ότι δεν έχω βρει κάτι να την αποσχολω αρκετή ώρα για να κάνω καμία δουλεια. Ούτε να μαγειρεψω δεν μπορω, έρχεται και γκρινιαζει.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Νίνα Νάνα ο άντρας μου συμφωνεί για αυτά που μου έγραψες για τα συμπληρώματα.Νίνα Νάνα και γω δεν μπορώ να βρω κάτι για να τον απασχολώ αρκετή ώρα.Του έχουμε τουβλάκια και κάθεται λίγο και μετά τα παρατάει.Αυτό με το μπουκάλι το έχω κάνει και γω.Αλλά έχω βάλει μόνο ρύζι.Αυτό του αρέσει.Υπάρχουν puzzle για την ηλικία τους?

Ντέλλα του δικού σου δεν του φαίνεται ότι έχει παραπάνω κιλά από τα άλλα παιδάκια ,γιατί είναι ψηλός.Δεν αγχώνομαι για τα κιλά του.Ο γιατρός με άγχωσε.Τώρα πρόλαβα και το παρήγγειλα.

Καλό μεσημέρι σε όλες.

Καλησπέρα και απο μένα, τώρα μόλις γυρισα απο το δεύτερο σκέλος αλλαγών δώρων, καταλαβαινετε!!!!

Αύριο λέω να πάω mall ή Γλυφάδα για τον επόμενο γύρο, μήπως κάποια απο εσάς θέλει να βρεθούμε στο mall ειναι καλη ευκαιρία...

Dimista σε ευχαριστω για τα συμπληρώματα, θα ρωτήσω την γνώμη της παιδιατρου την Πέμπτη και θα σου πω !

Mommy3 σε ευχαριστω και εγω για το πμ!

Della, και εγω εάν λειπουν όλοι απο το σπίτι, στην αρχή μου αρέσει αλλα μετα μου λειπουν!!!

Νινα-Νανα, ωραία και εμένα παιζει με όλα εκτός απο τα παιχνίδια της, οι μαρκαδοροι καλοί; Ακόμη δεν της πήρα, βγαίνουν με το νερο εύκολα;

Για πείτε μου την γνώμη σας, να της πάρω το ποδηλατάκι smart trike που ειναι μέχρι 36 μηνών, ξέρετε αυτο μετο χερουλι που το προσαρμοζεις ανάλογα την ηλικία;

Α, της πήρα κάτι φανταστικά μποτακια camper για πιο μετα και τα πήρα Νο 22 τα οποία σήμερα που τα δοκιμάσαμε ειναι αρκετα μεγάλα αλλα σε 2 μήνες που θα τα βάλει δεν θα μεγαλώσει το πόδι; Το 21 μου είπε η κοπέλα ότι της ειναι εντάξει για τώρα, βέβαια με κενό μπροστα αλλα το μποτακι δύσκολα βγαινει αν ειναι μεγαλύτερο μεγεθος!

nJ2dp3.png

Γεια σας μαμάδες και παιδάκια!! Τι νέα? Ο καιρός αυτός μου αρέσει πολύ. Από μικρή θυμάμαι, όταν άρχιζαν οι πρώτες δροσούλες, μια ψιλή κουβερτούλα, μία ζακετούλα, ζεστό καφεδάκι και χουχούλιασμα....Το καλύτερό μου!!! Το τελευταίο βέβαια το ξεχνάω πια με την Ειρήνη, αλλά χαλαλι της!! Η Άνοιξη πάλι, ενώ μου αρέσει, συνήθως μου φέρνει μια μελαγχολία.

Ο πονοκέφαλός σας μπορεία να οφείλεται στον καιρό, ιδιαίτερα αν καθίσατε λίγο περισσότερο μέσα. Εγώ αν τύχει μια μέρα να μη βγω έξω, με πιάνει τρελή ημικρανία.

Τι καλά κάνατε που συναντηθήκατε κορίτσια..Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλες την επόμενη φορά.

Lila's mom να σας ζήσει η κορούλα σας. Αλήθεια το Λίλα είναι χαιδευτικό κάποιου ονόματος ή κανονικό? Όσο για τις αλλαγές...σε καταλαβαίνω..Εγώ πολλά τα είχα αλλάξει για δύο ή και τριών χρονών ή σε χειμερινά, και τώρα ευτυχώς τα βρίσκω μπροστά μου. Για το πόσο θα μεγαλώσει το πόδι νομίζω δεν είναι στάνταρ. Η Ειρήνη φορούσε κάποιους μήνες το 20 και στο 21 έμεινε μόνο ένα μήνα. Τώρα φοράει το 22 με ένα ελάχιστο κενό μπροστά.

Dimista επιτέλους κυρία μου, γύρισες για να σταματήσουμε να ζηλεύουμε όσες λείψαμε λίγο:tongue:. Πως σου φαίνεται η Αθήνα? Ξενέρωσες ή ήθελες να επιστρέψεις? Ο μικρός? Του κακοφαίνεται το διαμέρισμα? Παζλ, υπάρχουν και στα jumbo, αυτά που είναι με 4-5 μεγάλα κομμάτια. Η Ειρήνη ξετρελαίνεται και μάλιστα τα φτιάχνει από πολύ μικρή μόνη της. (Κουκουβα-Κουκουβα).

Della κάλτσες της φοράω μόνο με τα αθλητικά της, στον ύπνο την έχω ξεκάλτσωτη, απλά της φοράω και από κάτω ένα πιτζαμάκι λεπτό γιατί δεν σκεπάζεται. Εσύ πως είσαι? Τα μαλλιά επιτέλους τα άλλαξα. Έγινα πάλι ξανθιά. Βεβαια επειδή κρατήσαν λίγο από το κόκκινο, κιτρινίζουν, αλλά σιγά σιγά πιστεύω να στρώσει. Τα έκοψα και λίγο ακόμη.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...