Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Nina-Nana και Brooke χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα σήμερα από κοντά!!Είστε και οι 2 κούκλες και λάτρεψα τις μικρές σας!!!Η Λαμπρινή είναι τόσο μα τόσο χαρούμενο παιδάκι, και το Αφροδιτάκι μου θυμίζει πολύ την δικιά μου (νομίζω πως μοιάζουν πολύ χιχι!). Ελπίζω να ξαναβρεθούμε από κοντά, θα το ήθελα πολύ. Περάσαμε πολύ ωραία στο bazaar, ελπίζω κι εσείς. Σας φιλώ!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το γραφω για δευτερη φορα...

Γεια σας κοριτσια μου!Τι ωραια που συναντηθηκατε...ελπιζω να συναντηθουμε συντομα ολες μαζι!εμεις περασαμε ενα ησυχο Σ/Κ στο σπιτι,δουλιτσες αλλα χαλαρωσα και λιγο!

Lila's mom να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!Σου στελνω pm.

Καλο βραδυ!

(ελπιζω να μην χαθει παλι...)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ο μικρος μου ευτυχως ειναι καλα σημερα.Εγω αρρωστησα.Σηκωθηκα στις 05.00π.μ. και ημουν με διαρροια κι εμετο.Κθ ενω ο αντρας μου κοθμοταν του καλου καιρου,ο μικρος ξυπνησε και καθοταν μαζι μου για παρεα.Το πρωι τον πηρε ο αντρας μου και τον πηγε βολτα κθ εγω ξαπλωσα,χαπακωθηκα και συνηλθα.

Lila's mom,να σας ζησει το Λιλακι!Πως πηγε η βαφτιση;πες μας νεα!

Mammy,ωραια η ιδεα σου.πες μας περισσοτερα.Πως ξεκινησε το σχολειο για τους μεγαλους;τκ Μαρακι αρχισε;

Βιβη,πες κι εσυ την ιδεα σου για τη συναντηση.

Νινα-Νανα,ετσι ενιωθα οταν εφυγαν ο αδελφος μου απο Αθηνα.Ηθελα να χαρω γι αυτους αλλα στενοχωριομουν κιολας.

Η dimista και η Αrma χαθηκαν.Ακομα διακοπες ειστε βρε;

NXbrp3.png

Τζαμιν,κι εμεις εχουμε "σκουλαρικι"τη μυξα απ τον παιδικο.Περαστικα σου βρε κοριτσι!

Julie,μπερδευσαι να οδηγησεις εδω ε;δηλ.εκει τα αυτοκινητα που εχουν το τιμονι δεξια εχουν αναποδα και τα πενταλ και τις ταχυτητες;Τα χυτητες αλλαζετε με το αριστερο χερι;Τα πενταλ ειναι συμπλεκτης-φρενο-γκαζι απο αριστερα η αναπιδα;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και από μένα και καλό Φθινόπωρο!Τι κάνετε?Επιστρέψαμε και μεις ,σήμερα το μεσημέρι.Ωραία περάσαμε και Κάλαμο και Σπάρτη.Χορτάσαμε μπάνια και βόλτες.Στην Σπάρτη πήγαμε και 1α ημερήσια στην Μεσσηνιακή Μάνη.Ο Κωνσταντίνος έχει ζωηρέψει.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Έχουν μαζευτεί πάρα πολλά νέα και δεν τα διάβασα όλα.Έχω να γράψω από τέλος Ιουλίου.

Lila's mom να σας ζήσει η κορούλα σας.Να είναι πάντα γερή και καλότυχη!

Julie να σας ζήσει και η δικιά σας κορούλα.Να είναι και αυτή γερή και καλότυχη.Πώς την βγάλατε?

Από ότι διάβασα έγινε συνάντηση.Πού πήγατε?Πώς περάσατε?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Lila's mom να την χαίρεστε!!! Περάσατε ωραία? Δεν σας έβρεξε ε?

Εγώ ήμουν χάλια όλο το ΣΚ με καταροή και πολύ βήχα. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Η Έλενα μια χαρά. Λίγο μύξα της έχει μείνει.

Μπραβο κορίτσια που συναντηθήκατε. Τί είναι το sunny side? Ήθελα να ρωτήσω και την Παρασκευή αλλά δεν πρόλαβα. Κι εμείς ήσυχα περάσαμε το ΣΚ. Η Έλενα την τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ γκρινιάρα και δεν ξεκολάει από πάνω μου. Περνάει κρίση το παιδί μου. Ίσως να είναι ο συνδιασμός ίοσης, δοντιών, mmr. Ελπίζω να είναι περάσει σύντομα.

Δήμητρα καλωσήρθες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από εμένα!

Την Παρασκευή βάλαμε (επιτέλους!) τη μικρή στο δωμάτιό της!!! Όλα πήγαν καλά, μόνο το πρώτο βράδυ ξύπνησε για λίγο αλλά μόλις την κούνησα λιγάκι ξανακοιμήθηκε. Της βάλαμε και καινούρια κουρτίνα ίδια με το χαλί της και ξετρελάθηκε! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Λοιπόν εγώ είμαι οκ για τη συνάντηση (αλοίμονο είναι και δίπλα στο σπίτι μου το meeting point!).

Dimista επιτέλους, είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε!

Κορίτσια είχα μπει στο site για να δω που θα είναι το bazar μήπως και ερχόμασταν και εμείς γιατί το σκέφτηκα τελευταία στιγμή, αλλά δεν το ανέφερε καν! Κρίμα, ωραία θα ήταν να ερχόμασταν και εμείς! Ίσως την επόμενη φορά!

Lila's mom να σας ζήσει η κορούλα σας!

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα ,καλή βδομάδα και ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!

Βιβή μπράβο που η μικρή σας συνήθισε το δωμάτιό της τόσο γρήγορα.

Για ποια συνάντηση μιλάς?

Τζαμίν είσαι καλύτερα σήμερα?Της Έλενας της πέρασε η γκρίνια?Θέλει ακόμα να είναι πάνω σου?

Το πρωί πήγαμε τον Κωνσταντίνο παιδίατρο.Έκανε το mantoux.Είναι 8700 και 80εκ.Μας είπε πώς είναι λίγο αδύνατος και μας πρότεινε να αγοράσουμε 1 ρόφημα που έχει περισσότερες θερμίδες από το γάλα και 1α κρέμα που έχει και αυτή περισσότερες θερμίδες από τις κρέμες που τρώει τα απογεύματα.Αυτό το ρόφημα έχει γεύση βανίλια,κακάο και φράουλα.Θα πίνει κανονικά το γάλα του και ως συμπλήρωμα θα πίνει το ρόφημα.

Κορίτσια καλησπέρα, σας ευχαριστώ όλες απο καρδιάς για τις ευχές σας και εύχομαι με την σειρά μου να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!!mini-graphics-butterflies-559618.gif

Στην βάφτιση περάσαμε πολυ ωραία, ευτυχώς λιγο πριν το μυστήριο σταμάτησε η βροχή, ήρθαν σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι, και έφυγαν με τις καλυτερες εντυπώσεις!

Η μικρη μου έκλαψε απο την αγαρμποσυνη του νεοκόρου αλλα τελος πάντων!!!

Dimista, καλώς όρισες, εύχομαι και του χρόνου!!! Να μου πεις πως λέγεται το συμπλήρωμα που σας έδωσε για να ρωτήσω την παιδίατρο μας.

della, περαστικά, μήπως έφαγες κάτι και σε πείραξε? εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα!

Τζαμιν,ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και εγώ την ίδια απορία είχα για το sunny side! Οσον αφορά την 'Ελενα, μεγαλώνει και καταλαβαίνει την απουσία σου και για αυτο προσκολάται πάνω σου και εμένα ακριβώς τα ίδια, παει σε όλους αλλα καταλήγει στην αγκαλιά μου!!

Βιβή! μεγιά τα καινούργια σας πράγματα, σιγά σιγά θα συνηθίσει το δωμάτιο της.

mommy3, δεν έλαβα πμ, ξαναστείλτο μου εαν μπορείς, τελικά ποιά ημερομηνία αποφασίσατε για συνάντηση?

Νινα-Νανα, Julie, brooke, πολύ χαίρομαι που συναντηθήκατε και περάσατε ωραία, μπράβο σας!!!

Εμείς την Πέμπτη έχουμε παιδίατρο για το mmr, και θέλω να συζητήσω μαζί της για το θέμα του φαγητού, τσιμπάει λίγη πατατούλα, λίγο κρεατάκι, ψωμάκι, μπισκότο, αλλά δεν κάθετε σε μία μεριά, τρώει 3-4 κουταλιές και μετά θέλει να κατεβεί να παίξει, εαν της αρέσει η γεύση ξαναέρχεται να της δώσω και άλλο, αλεσμένα δεν θέλει πια, βέβαια πίνει πολύ γάλα και τρώει πρωί και απόγευμα κρέμες, τα γιαούρτια τα βαρέθηκε, δεν ξέρω θα δω τι θα μου πει....

Καλό απόγευμα!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Να αρχίσω από την Lila's mom!Να σας ζήσει η μικρούλα σας.

Dimista καλώς ήρθατε!Ευχαριστηθήκατε διακοπές!

Della περαστικά, ελπίζω να είσαι εντελώς καλά!

Τζαμίν περνάνε συνέχεια διάφορες φάσεις τα μικρούλια μας. Μπορεί να είναι από το εμβόλιο, να μην νιώθει πολύ καλά σωματικά δηλαδή και για αυτό να σε χρειάζεται συνέχεια.

Το sunny side είναι αυτό : http://www.sunnyside.gr/

Πολύ κρίμα Βιβή που δεν ήρθατε τελικά, θα ήταν τέλεια να σε βλέπαμε κι εσένα (ειδικά για μένα που φεύγω και δεν θα προλάβω την συνάντηση)!

Εμείς σήμερα ήσυχα, έχω 3 μέρες τώρα συνεχόμενο πονοκέφαλο και δεν ξέρω πού οφείλεται. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ημικρανία. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Επίσης πολλές στιγμές της μέρας αισθάνομαι σαν να έχω κάνει κεφάλι, ενώ δεν έχω πιει τίποτα!Τί είναι αυτό πάλι? Έχει συμβεί σε καμιά?

Νίνα-Νανά, brooke, πού είστε καλέ?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...