Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Έχω μια καλή ιδέα για τη συνάντηση...δεν έχω πάει ποτέ αλλά μου το πρότεινε η αδερφή μου που έχει πάει ως ιδανικό για οποιαδήποτε ηλικία. Θα σας στείλω πμ με πρώτη ευκαιρία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια...

Tzitzina το βιβλίο το πήρα από internet εδώ http://www.papasotiriou.gr/results.asp?cat=0&mode=0&ty=0&av=%F0%F9%F2+%ED%E1+%EC%E5%E3%E1%EB%FE%F3%E5%F4%E5+%E5%ED%E1+%F5%F0%E5%F1%EF%F7%EF+%F0%E1%E9%E4%E9&Go.x=9&Go.y=7

Σου βγαίνει λίγο πιο ακριβό αλλά μου το έφεραν στην δουλειά και πλήρωσα αντικαταβολή. Πήρα δύο για να κάνω και ένα δώρο :P.

Κουράγιο για το δαχτυλάκι...

Η Έλενα είναι καλύτερα αλλά εγώ έχω μπούκωμα :(.

Σας αφήνω γιατί έχω δουλίτσα

Για την συνάντηση ειμαι μέσα, όπου και να είναι!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Χτες μάθαμε ότι μετακομίζει ένα φιλικό ζευγάρι με το κοριτσάκι τους (3 μήνες μεγαλύτερο) στη Θεσσαλονίκη. Πριν λίγο καιρο ήρθαν απο εκει κι εμείς χαρήκαμε γιατι βγαίναμε πολύ αλλα τώρα ξαναφευγουν. Εγω τώρα θα έπρεπε να χαίρομαι ειναι καλα νεα γι αυτούς αλλα γιατι στενοχωριεμαι; Είμαι εγωιστρια! :(

Χτες πήγαμε στο avenue. Φάγαμε στο palmie bistro και μετα πήγαμε στον Παιδοτοπο. Ξετρελαθηκε η μικρούλα!!!! Σήμερα αν βρέξει και δεν ειναι για παιδική θα την πάω πάλι εκει.

Julie όπως ειναι τα πράγματα μάλλον δεν θα πάμε Αιδηψο. Δε λέει με βροχή γιατι θα κλειστούμε μέσα, ενω στην Αθήνα υπάρχουν επιλογές αν βρέχει. Στο sunny side θα πάμε σίγουρα αλλα δεν ξέρω ποτε! Θα ειναι τέλεια να βρεθούμε!!!!!

Tzitzina θα τολμήσω να προτείνω να μη δώσεις σημασία για λίγο καιρο για το δάχτυλο. Απ΄ ο,τι φαίνεται δεν εχει νόημα να επιμείνεις κι η μικρη μάλλον το χρειάζεται για να το κάνει. Δεν ξέρω βέβαια κιόλας τι ειναι καλύτερο!

Brooke άστα! Κάθε φορα μου λέει η κοπέλα άξιζε τον κόπο που κάναμε το μπαζαρ και μόνο απο το λογαριασμό σας!:shock: Αυτήν την φορα θα προσπαθήσω να μην το παρακάνω!

Mammy πολύ ωραία ιδέα για τη συνάντηση! Θα είμαι κι Αθήνα εκείνο το Σ/Κ.

Tzamin περαστικά!!!

Το βιβλίο θα το πάρω κι εγω αλλα λέω να πάω στο βιβλιοπωλείο γιατι θέλω κι αλλα πράγματα (πάλι θα αρχίσω 100 βιβλία που θα μείνουν στην μέση, αυτήν την στιγμη "διαβάζω" 6 :oops: ). Δεν ξέρω τι έχω πάθει, το μυαλο μου σκορπάει σε 100 μεριές!!!!

QVjlp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας εύχομαι και σε σας να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τα παιδάκια σας!!!!

Μόνο εύχομαι να μην βρέχει εκείνη την ώρα, στον γάμο μου Απρίλη μήνα είχε πολυ ωραίο καιρο και λιγο πριν φτάσω στην εκκλησία ξεκίνησε ψιλοβροχο, για να δούμε!!!

Για την συνάντηση μην ξεχάσετε και εμένα, θέλω να βρεθούμε και απο κοντα!!!

Τζιτζινα, πιστεύω ότι θα ξεχαστεί με τον καιρο και δεν θα το πιπιλάει!!!

Della, περαστικα στον μικρο σου!!!

Τζαμίν, περαστικα και σε σένα, χαίρομαι που η Έλενα ειναι καλύτερα!!!

Νινα-Νανα, όντως για εκδρομή δεν λέει αυτο το Σ/Κ, για να μην κολησει και η μικρη σου, στο avenue θα πάω το απόγευμα για να δώσω κάτι προσκλητηρια!!!

Julie, ποτε φευγετε για Αγγλία;

Mommy3, ωραία θα ειναι η συνάντηση εκει, σε πια περιοχη γίνετε;

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Nina-Nana και Brooke σας στέλνω σε πμ το τηλέφωνό μου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Αν αποφασίσετε να πάτε αν θέλετε στείλτε μου ένα μήνυμα. Ακόμα δεν ξέρω τί θα κάνουμε εμείς, εγώ θέλω πολύ να έρθω, ο άντρας μου το σκέφτεται γιατί είναι μακρυά (κι εγώ δεν οδηγώ στην Ελλάδα γιατί έχω συνηθίσει άλλο αμάξι και οδήγηση ανάποδα οπότε να έρθω μόνη μου με το μωρό δεν παίζει δυστυχώς :evil:). Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Σας φιλώ!

6237481d19.png

Καλησπέρα ΓΙουλη, θέλω κι εγώ να πάω στο bazaar περισσότερο για να σας δώ... Κι εμένα μου πέφτει μακρια και σκέφτομαι για Κυριακή πρωι όμως... που μένεις μήπως πάμε μαζί... γιατί κι εμένα ανδρας μου δεν πολυψήνεται!

βαριεται τα μαμαδίστικα... θα σε πάρω τηλ

Νινά νανά ποια μέρα λες να πάς? να βρεθούμε αν είναι όλες μαζί!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke σου έστειλα πμ. Κυριακή είναι εντάξει για εμάς!

Ο άντρας μου τώρα λέει πως αν έρθουν και οι δικοί σας άντρες θα έρθουμε σίγουρα - γιατί θα έχει παρέα, αλλιώς μάλλον δεν ψήνεται. Αλλιώς μπορούμε να προσπαθήσουμε αυτό που λες brooke να πάμε κάπως μαζί (αν και δεν βολεύει νομίζω γιατί είμαστε αρκετά μακρυά).

6237481d19.png

Τέλεια!Αφού θα έρθει ο δικός σου θα έρθει κι ο δικός μου!Είμαστε κι εμείς σίγουροι!

Οπότε Κυριακή, κατά τί ώρα λέτε κορίτσια? Εμείς δεν έχουμε κάποιο περιορισμό, γενικά είμαστε ελεύθεροι.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι στις 12! Nina-Nana σε βολεύει?

Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 11 μάλλον, μου ζήτησε η μαμά μου να φάμε μαζί μεσημεριανό οπότε θέλουμε να είμαστε πίσω κατά τις 14:00 με 14:30 για αυτό λέμε να πάμε λίγο νωρίτερα.

Θα βρεθούμε εκεί λοιπόν ε? Τέλεια!!!!!

6237481d19.png

Ok!!!! Perfect!!!!!

Είχαμε γεμάτη μέρα σήμερα. Πήγαμε στο ΙΚΕΑ και της πήραμε τραπεζάκι με καρεκλάκια και κουζινικά κτλ. Έπαιξε εκει 100 ώρες με τα παιδάκια στο ΙΚΕΑ και μετα πήγαμε Golden Hall, πήρα το βιβλίο πως να μεγαλώσετε ένα υπέροχο παιδι και μαρκαδόρους washable, μετα φαγαμε στο ιταλικό, παίξαμε με τα λεγκο που έχουν και στο μίνι παιδοτοπο και τέλος βγήκαμε έξω που εχει παιδική χαρα. Χαμός, βγήκα γκολ τελείως!!!!!

Καληνύχτα!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...