Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Σας παραθέτω κι ένα απόσπασμα από το "Montessori at home" του John Bowman που με εντυπωσίασε όταν το διάβασα :

"At birth a baby‟s brain contains about 100 billion nerve cells, or neurons. That is about the number of stars in the Milky Way Galaxy! Each neuron has branches that can connect with other neurons. Every experience a child has – every sense impression, thought, emotion, muscle movement, even dream – causes electricity to travel between brain neurons, creating nerve pathways. During the years from birth to six, billions of nerve pathways are opened, at an astonishing rate – about 700 per second! Here is a great video on brain development

Nerve pathways that are established through repeated use become part of a network known as the Brain Architecture. Starting around six years of age, a child's brain begins eliminating pathways that have not been opened, a process called pruning.

Scientists used to think that little or no further brain nerve growth happened after the pruning process, but that idea is rapidly changing. As it turns out, our brains retain quite a bit of plasticity, or the ability to adapt and make new nerve connections, throughout our lives. The foundational brain architecture we use for the rest of our lives, however, is mostly in place by the time we are six years old. The early years are absolutely critical to brain development."

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα....

Από χτες το βράδυ είναι απύρετη η Έλενα και οι μύξες φαίνονται να υποχωρούν. Ευτυχώς!!!

Νίνα νανα περαστικά σας.

Brooke έχεις πολύ δίκιο για τα άρρωστα παιδάκια, αλλά είναι παααααρα πολύ δύσκολο για μένα να την κρατήσω σπίτι. Ο άντρας μου διανύει πολύ δύσκολη περίοδο στην εταιρεία του και αποκλύεται να μείνει μαζί της σπίτι, κι εγώ επίσης έχω πολύ δουλειά λόγω της λήξης της σεζόν και προετοιμασία για τις πωλήσεις του χειμώνα, με πολλές συναντήσεις με τα μεγάλα αφεντικά και είναι δύσκολο και για μένα :(. Γενικά τα προσέχουν αρκετά τα άρρωστα παιδάκια.

Αναφορικά με τον ύπνο: της δίνω το γάλα στην αγκαλιά μου και στην συνέχεια την βάζω στην κούνια της (ξύπνια) και κοιμάται μόνη της αλλά με εμένα δίπλα της (χωρίς να την χαϊδεύω ή να της μιλάω). Αν φύγω από το δωμάτιο πριν την πάρει ο ύπνος, κλαίει. Μου είπε όμως η δασκάλα της ότι όταν την βάζει για ύπνο κλαίει πάρα πολύ και θέλει να κάθεται δίπλα της. Βεβαίως εννοείται ότι η κοπέλα δεν μπορεί, γιατί έχει κι άλλα παιδάκια να φροντίσει και δεν γίνεται να τα κοιμίζει το καθένα ξεχωριστά. Με το κλάμα της, ξυπνάει και τα άλλα. Πρέπει να την βάζω στην κούνια και να φεύγω? Πώς τα κοιμίζεται εσείς τα παιδάκια σας? Brook εσείς πώς τα κοιμίζετε τα μωράκια στον σταθμό?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα και απο μένα, σας διαβάζω αλλα δεν εχω χρονο να γράψω, τώρα είμαι στο γραφείο και κάνω διάλειμα!!!

Τα νέα μας, ευτυχώς χθές ολοκλήρωσα την απονεύρωση, σήμερα παίρνουμε τα βαφτιστικά και την Κυριακή βαφτιζόμαστε!!!

Πήγαμε στο Ιασώ και εξέτασε την μικρή ΠΩΡΛ γιατί το μπούκωμα συνεχιζόταν και ευτυχώς δεν έχει κατι ανησυχητικό αλλά της έκανε ενδοσκόπηση στην μύτη και έχει πολλές βλένες ίσως απο την παλινδρόμηση που είχε, μας συνέστησε πλύσεις με ορό 2 φορές την ημέρα απο την αντίθετη φορά του διαφράγματος για να καθαρίσει, σήμερα είναι λίγο καλύτερα!!!

Και εμένα φοράει 20 Νο, αλλά της πήρα κάτι camper σε 21 για το φθινόπωρο, είναι βέβαια μεγαλούτσικά αλλά με κάλτσα θα είναι μία χαρά!!!

Τζαμίν, περαστικά στην μικρή, εύχομαι να είναι καλύτερα.

Βrooke, ωραίο και αυτό με το καλαθάκι, θα το δοκιμάσω, εμένα πάει σε συγκεκριμένα σημεία και παίρνει συγκεκριμένα πράγματα, ζωγραφίζει και καλά αλλά με στυλό, θέλω να της πάρω του μαρκαδόρους που βγαίνουν με το νερό.....

Τελικά πότε λέτε για συνάντηση και ορίσατε μέρος?

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κανετε; Χτες απο το μεσημέρι η μικρη ήταν πολυ καλύτερα οπότε αφήσαμε τον μπαμπά μας να δουλέψει στο σπίτι και πήγαμε σε δυο παιδικές χαρές και μετα στην απο κάτω να παίξουν τα κορίτσια. Λειπαμε απο τις 4:30 μέχρι τις 8:30. Για πρώτη φορα η μικρη έφαγε κορν φλεικς βιολογικα (χωρίς ζάχαρη) με κατσικίσιο γάλα. Ξετρελαθηκε!!!

Brooke το βιβλίο θα το πάρω οπωσδήποτε. Εχω κάνει καλαθακια με διάφορα πραγματάκια που τα αλλάζω πχ κομπολόι, αντιστρες μπαλακια, μανταλάκια που τα βάζει σε κορδέλα, ένα κορδονι παπουτσιων που έχω περάσει ξύλινα παιχνίδια κτλ. Αυτο με τα μουσικά όργανα πρέπει οπωσδήποτε αλλα έχω μόνο μια μαράκα. Θα εφοδιαστω απο το sunny side. Θα πας στο μπαζαρ; Εγω αν είμαστε Αθήνα σίγουρα ναι (πάντα πάω), αν πάμε Αιδηψο θα παραγγειλω online.

Julie τι όμορφη ιδέα! Μπράβο! Εγω σήμερα της έδωσα 4 χρωματιστους αστερίες κι ενθουσιάστηκε. Ο μπαμπάς της της φουσκωσε γάντια σιλικονης και σε κάποια έβαλε νερο και έπαιξε αρκετα.

Tzamin ευτυχώς ειναι καλύτερα η Έλενα!! :D

Lila's mom άντε μπήκατε στην τελική ευθεία για την βάφτιση!! Με το καλο, να πανε όλα τέλεια!!!

Κι εγω θέλω να της πάρω μαρκαδόρους washable. Οι Giotto turbo maxi λένε ειναι καλοί και βγαίνουν εύκολα στο πλύσιμο.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Τζαμίν εγώ στην θέση σου αν έκλαιγε δεν θα την άφηνα μόνη της. Στον σταθμό είναι διαφορετικά, δεν είσαι εσύ εκεί. Νομίζω πως σιγά σιγά θα μάθει ότι δεν μπορεί να έχει την απαίτηση από την δασκάλα της να κάθεται μαζί της και θα προσαρμοστεί. Άλλο η δασκάλα, άλλο η μαμά. Αφού κλαίει σημαίνει πως έχει την ανάγκη να είσαι εκεί. Νομίζω πως όταν θα νιώσει έτοιμη και δεν θα σε χρειάζεται πια θα σου το δείξει, μην σου πω θα το απαιτήσει κιόλας.

Lila's mon με το καλό η βάφτισή σας!!!Καλή ιδέα οι μαρκαδόροι που ξεπλένονται με νερό, ξέρεις κάποιους συγκεκριμένους?

6237481d19.png

Nina-Nana γράφαμε μαζί.

Κι εγώ θέλω να πάω στο sunny side , αν ψήσω τον άντρα μου μάλλον Σάββατο θα πάμε. Αν πάμε κι αν πάτε κι εσείς και βολέψει μπορούμε να κανονίσουμε να συναντηθούμε από κοντά.

6237481d19.png

Ε, όχι...Πιπιλάει το δάχτυλο πάνω απο τη γαζούλα...Δεν είναι δυνατόν!! Κορίτσια τί θα κάνω? Πως θα της το κόψω??

Εν τω μεταξύ χθες, κατά τη διάρκεια της ημέρας που το είχε δεμένο, είχε τρομερό εκνευρισμό και δεν κοιμόταν με τίποτα. Τι δοκίμασα πιπίλα, πανάκι, της σιγοτραγουδούσα, την είχα αγκαλιά, ξάπλωσα μαζί της, τίποτα. Μόνο το απόγευμα που βγήκαμε με το αμάξι, την πήρε κατευθείαν ο ύπνος. Και τι θα κάνω? Θα της δένω το δάχτυλο και μετά θα πηγαίνουμε αμαξάδα?? Αυτά που κορόιδευα? Δεν πρόκειται!! Πάντως κορίτσια έχει τύχει να σκεφτείτε πως κάνετε πράγματα που κοροιδεύατε πριν τα μωρά? Εγώ πάρα πολλά:tongue: Και κοροιδεύω τον εαυτό μου.

Η συνάντηση ακυρώθηκε λόγω απεργίας.

Tzamin βρήκες το βιβλίο που έλεγε η Brooke? Το ψάχνω και είναι σε έλλειψη. Μαρκαδόρους έχουμε πάρει της crayola και όπου έχει ζωγραφίσει, καθαρίζουν με ένα βρεγμένο πανάκι. Βέβαια ακόμη δεν έχω δει τι γίνεται με τα ρούχα.

Ρούχα της είχα πάρει και εγώ στις εκπτώσεις και τότε με τη βάφτιση, οπότε κάτι έχουμε. Παπούτσια της πήρα ένα ζευγάρι αθλητικά (22) και κάτι πάνινα κλειστά για αυτή την εποχή.

Βλέπω πάλι πολλά μωράκια άρρωστα..Περαστικά...

Οι υπόλοιπες που είστε?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Lila's mom με το καλό η βάφτιση της μικρής σας! Να περάσετε πολύ καλά και να το ευχαριστηθείτε..

Το απόγευμα θα δώσω τις φωτο που έχω παραγγείλει από τη βάφτιση. Θέλω να κάνω και κάποιες μεγεθύνσεις για να της βάλω σε κορνίζα. Γενικά μ'αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες. Έχω αρκετές και συνέχεια τις αλλάζω, προσπαθώντας βέβαια να μη φαίνεται τελείως "κιτς":tongue::tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

καλησπέρα

Τζαμιν, τα παιδιά στο σχολείο κοιμοόυνται τελείως διαφορετικα από ότι στο σπίτι...ΤΟ λέω με σιγουριά πια γιατί το βλέπω στην κόρη μου. Σπιτι μας είναι co sleeper... στο σχολειο κοιμάται στο κρεβάτι της, χωρίς θηλασμό και χωρίς κάποιον δίπλα της! Αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα...

Κλάιει γιατί αλλαζει συνήθειες ή δεν είναι η ώρα της για ύπνο ή δεν είναι κουρασμένη ή παρα είναι κουρασμένη και είναι σε υπερενταση... ΔΟκίμασε να της δώσεις καποιο κουκλάκι, πιπίλα, ή λίγο ζεστο γαλα στο μπιμπερό πριν κοιμηθεί κάτι για να χαλαρώσει... συνήθως τα παιδιά πέφτουν κουρασμένα δεν κάνουμε κάτι ιδιαιτερο... χαμηλώνουμε τα φώτα, σκιάζουμε τον χώρο βάζουμε κλασσική μουσική και τα αφήνουμε στην κουνια τους, τα σκεπάζουμε και παιζουν λίγο με τα παιχνίδια που έχουμε κρεμάσει γύρω γύρω και μετά κοιμούνται... η Λαμπρινή μου δεν θέλει να μαπινει με τιποτα στην κουνια και κοιμάται σε χαμηλό κρεβατάκι.. ο μπέμπης μας κοιμάται στο σλινγκ της δασκάλας!!!! αυτός ήταν ο πιο΄δύσκολος φέτος αλλα και πιο μικρός... ρώτα την δασκάλα αν υπάρχει καποια κουνια στην τάξη η Λαμπρινή εμπαινε για λίγο στην κουνια την κουναγε η δασκάλα και την έπαιρνε ο ύπνος και μετά στο κερεβάτι της... και έχω πολύ δυσκολο παιδί στον ύπνο...πάρα πολύ δύσκολο....!!! Τα δικά μας βρεφικά τμήματα είναι πολύ μικρά 6 παιδάκια και οι 3 δασκάλες έχουν χρόνο να τα κοιμήσουν ...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Nina-Nana γράφαμε μαζί.

Κι εγώ θέλω να πάω στο sunny side , αν ψήσω τον άντρα μου μάλλον Σάββατο θα πάμε. Αν πάμε κι αν πάτε κι εσείς και βολέψει μπορούμε να κανονίσουμε να συναντηθούμε από κοντά.

ο μόνος λόγος που δεν ήθελα να πάω είναι για να μην χαλάσω άλλα λεφτά ... αλλα ψήνομαι πολύ... είναι φίλη και η Ελίνα... αν πάτε όλες να κανονίσουμε να βρεθούμε... μου πέφτει πολύ μακρια μην το κάνετε πολύ νωρίς το Σάββατο να προλάβω και καμιά δουλειά!!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Σας παραθέτω κι ένα απόσπασμα από το "Montessori at home" του John Bowman "

το έχω στην λίστα μου αυτό το βοβλίο αξίζει ε; Θα το παραγγείλω...

Μοντεσσόρι, λατρεύω... θα ήθελα να την ξέρω λιγο καλύτερα την μέθοδο γιατί την σχολή όλα ήταν πολύ θεωρητικά... η μέθοδος στην πράξη "τα σπάει" αλλα θέλει πολύυυυυ ικανό παιδαγωγό...

τώρα με την μικρή προσπάθω πολύ να την εφαρμόσω και στο σπίτι...

Τελικά όλες κάνουμε λίγο πολύ δραστηριότητες Μοντεσσόρι... σας το είπα δουλεύουν πολύ καλύτερα από τα παιχνίδια ... είναι δημιουργικά και τα παιδιά απασχολούνται περισσότερο και φυσικά κοστίζουν λιγότερο... Ωραία η ιδέα με τα γάντια ... εκτώς από νερό σκεφτηκα να βάλω και αλέυρι, οσπρια ριζι!!!!

το βιβλίο "πως να μεγαλώσετε ένα υπέροχο παιδί" πάρτε το από το ιντερνετ και στα αγγλικά να το βρείτε που είναι ποοολύ φτηνότερο δεν έχει πολλά λόγια είναι κυρίως εικόνες εύκολα δαβάζεται...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Βρε κοριτσια,εγραψα ολοκληρο κειμενο και κατα λαθος το εσβησα(γραφω απο το κινητο).Περαστικουλια στα μωρακια που ειναι αρρωστουλικα.Κι ο δικος μου ειναι συναχωμενος για τα καλα.

Κανονισατε τιποτα για συναντηση;

NXbrp3.png

Κοριτσια μου γεια σας!

Προσπαθω μερες να γραψω αλλα δεν...

Brooke συλλυπητηρια για τη γιαγια σου.

Περαστικα και στα αρρωστουλια!

Tzitzina υπομονη θα βρεις τον τροπο για να το κοψει το πιπιλισμα!

Απο δραστηριοτητες βλεπω οτι σχεδον ολα τα παιδακια μας κανουν τα ιδια,αυτο το καροτσι με το νινι ολο βολτα κανει για να κοιμηθει και βεβαια εχουμε ενα ψευτικο τηλεφωνακι που το κραταμε με το ενα χερι στο αυτι και λεμε "ναι ναι ναι" και με το αλλο χερι κουναμε το μωρο,σκουπιτσα και φαρασακι μικρα βεβαια προτιμουμε τη μεγαλη σκουπα και βεντεξακι για να καθαριζουμε γυρω γυρω!

Κοριτσια θελω και εγω Σαντορινηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Αααα τι γινετε με τη συναντηση μας?Υπαρχει μια εκδηλωση φιλανθρωπικου χαρακτηρα απο ενα blog με μαμαδες,θα στειλω προσκληση σε οσες εχω στο fb,ειναι το Σαββατο 29 Σεπ θελετε να συναντηθουμε εκει?

Καλο βραδυ!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...