Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Pola σε καταλαβαινω απολυτα...ουτε εγω εχω αποφασισει!Δηλ. αναγκαστικα ειμαι αναμεσα στο Μητερα (που γεννησα το 2ο κ δεν τρελαθηκα!) και το Ιασω.Στο ΡΕΑ μου ειπε ο γιατρος μου οτι δεν παει ακομα (ασε που κ να παει με εχει ψιλοαγχωσει για την εμπειρια του προσωπικου).

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Pola σε καταλαβαινω απολυτα...ουτε εγω εχω αποφασισει!Δηλ. αναγκαστικα ειμαι αναμεσα στο Μητερα (που γεννησα το 2ο κ δεν τρελαθηκα!) και το Ιασω.Στο ΡΕΑ μου ειπε ο γιατρος μου οτι δεν παει ακομα (ασε που κ να παει με εχει ψιλοαγχωσει για την εμπειρια του προσωπικου).

Mammy γύρισα από το γιατρό πριν από λίγο...δεν έχει πάει ακόμη στο Ρέα, αλλά μου είπε να πάμε όπου θέλω εγώ και δεν είναι τίποτα ν' ανοίξει ένα κωδικό. Αυτό που θέλει να δει είναι οι συνθήκες αποστείρωσης των χειρουργείων και το μετά (πως φροντίζουν τα μωρά, τη ΜΕΝΝ κλπ). Τέλος πάντων πρέπει να το αποφασίσω σύντομα!!!

Τώρα ανάμεσα στο Μητέρα και το Ιασώ, εμένα μου φάνηκε πολύ καλύτερο το δεύτερο. Βέβαια στο Ιασώ γέννησα πριν 9 χρόνια, στο Μητέρα πριν 2. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει!!:mrgreen::mrgreen:

Κατα τ' άλλα το μωρό είναι μια χαρά, 2.100, μεγαλούτσικο!!!:roll::roll:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Mammy γύρισα από το γιατρό πριν από λίγο...δεν έχει πάει ακόμη στο Ρέα, αλλά μου είπε να πάμε όπου θέλω εγώ και δεν είναι τίποτα ν' ανοίξει ένα κωδικό. Αυτό που θέλει να δει είναι οι συνθήκες αποστείρωσης των χειρουργείων και το μετά (πως φροντίζουν τα μωρά, τη ΜΕΝΝ κλπ). Τέλος πάντων πρέπει να το αποφασίσω σύντομα!!!

Τώρα ανάμεσα στο Μητέρα και το Ιασώ, εμένα μου φάνηκε πολύ καλύτερο το δεύτερο. Βέβαια στο Ιασώ γέννησα πριν 9 χρόνια, στο Μητέρα πριν 2. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει!!:mrgreen::mrgreen:

Κατα τ' άλλα το μωρό είναι μια χαρά, 2.100, μεγαλούτσικο!!!:roll::roll:

Μπράβο Pola μεγαλώνει το μωράκι σου!!!:D:D:DΑνυπομονώ να το δω και εγώ τη Δευτέρα!Και ο δικός μου ο γιατρός για τους ίδιους λόγους δεν πάει ακόμα ΡΕΑ...Πρέπει να αποφασίσουμε, ένας μήνας κ κάτι έμεινε!:-)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Πως είστε σήμερα?

Pola όντως μεγάλο το μωράκι σου! Μπράβο!

Κορίτσια εγώ πάντως μετά από αυτά που έζησα στο μητέρα και στην 1η μου γέννα αλλά και τώρα δυο φορές που νοσηλεύθηκα δεν θέλω να ξαναπατήσω εκεί πέρα. Έτσι δεν το σκέφτομαι καθόλου για το Ρέα. Αλλωστε λόγω του ότι είναι καινούριο θα είναι πολύ πολύ προσεχτικοί πιστεύω.Είχαμε και την εμπειρία με την νύφη μου όπως σας είπα, οπότε βουρ για εκει εκτός απροοόπτου βέβαια..(ο δικός μου γιατρός δεν είναι σε άλλα)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!

Σας διαβαζω συνεχεια απλα σπανια βρισκω την ευκαιρια να γραψω. Πως ειστε ολες?? Αrma μου ενταξει με τις συσπασεις?? Tzasmin μου εσυ πως τα πας με τις αρρυθμιες??? Pola τι ζουμπουρλιδικο μωρουλι ειναι αυτο!!!

Εγω ταλαιπωρηθηκα αρκετα τις τελευταιες βδομαδες καθως και εγω αρρωστησα αλλα το καλυτερο ηταν οταν με ενημερωσανε στο γραφειο πως μια συναδελφος ηταν στο νοσοκομειο με την γριπη Η1Ν1.... Οταν μου το ειπαν ηταν η πρωτη μερα που ειχα αρχισει να εχω βηχα και καταρροη... Ε αυτο ηταν, μεχρι να κανω ολες τις εξετασεις και να αποδειχτει οτι δεν εχω τον ιο της γριπης τα ειδα ολα.... Δοξα Τον Θεουλη ηταν μια απλη ιωση αλλα ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα και ο μπεμπακος και εγω!!

Την Δευτερα εκανα την μικρη καμπυλη με τα 50 ml γλυκοζης. Στα 0' ειχα 84 και στα 60' 70... Τωρα ειναι καλο αυτο?? Την Δευτερα θα παμε στην γυναικολογο να δουμε τον μικρουλη και να δει και τις εξετασεις μου..

Κοριτσια θελω πολυ να γινουμε φιλες στο facebook!!!!! Πως θα σας βρω???

Διαφημίσεις

Λοιπόν αναφορικά με το ΡΕΑ. Πήγα σήμερα από εκεί για να κάνω τις καρδιολογικές εξετάσεις για τις αρρυθμίες. Το μαιευτήριο είναι πολύ ωραίο. Τα δωμάτια επίσης. Όλοι μα όλοι είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί και χαμογελαστοί και τρέχουν να εξυπηρετήσουν. Μια χαρά μου φάνηκε εμένα. Επίσης μίλησα με μια προιστμένη ορόφου για γενικές πληροφορίες κατά την νοσηλεία και μου είπε ότι είναι αυστηροί με το ωράριο επισκεπτηρίου ώστε να μην γίνεται πανικός όλη την ημέρα. τα μωρά τα μαζεύουν την ώρα του επισκεπτηρίου για να μην έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο. Όταν μια κοπέλα πρέπει να θηλάσει και είναι ώρα επισκεπτηρίου βγαίνουν όλοι έξω. Αν το βράδυ θέλεις να μείνει κάποιος μαζι σου πρέπει να είναι γένους θυληκού (ο σύζυγος δεν μπορεί). Το ωράριο του επισκεπτηρίου το τηρεί και ο σύζυγος (λίγο πιο ελαστικά - off the record). Όλα αυτά καλά μου ακούστηκαν εκτός από το ωράριο που τηρεί και ο σύζυγος. Δηλαδή αυτός ο καημένος πότε θα το δει το παιδί όταν τηρεί ωράριο επισκεπτηρίου και τα παιδιά τα μαζεύουν εκείνη την ώρα.

Επίσης προωθούν πολύ τον θηλασμό και αν θέλεις μπορείς να έχεις το παιδί μαζί σου όλο το 24ωρο (εκτός τις ώρες του επισκεπτηρίου).

Για το μωρό παρέχουν τα πάντα. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι το φορμάκι εξόδου. Είδα και την μονάδα φροντίδας νεογνών, όπου ήταν τα γατάκια παραταγμένα στα πυρεξάκια και ήταν τόσο γλυκούλια τα πουλάκια μου.

Αυτά. Κατά τα άλλα στις εξετάσεις που έκανα στην καρδιά δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό, οπότε προς το παρόν ησυχάζουμε και βλέπουμε.

Και μια ερώτηση. Πότε νομίζετε ότι πρέπει να πλύνουμε και να ετοιμάσουμε τα ρουχαλάκια και πραγματάκια του μωρού? Ειναι νωρίς ακόμα ε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!

Σας διαβαζω συνεχεια απλα σπανια βρισκω την ευκαιρια να γραψω. Πως ειστε ολες?? Αrma μου ενταξει με τις συσπασεις?? Tzasmin μου εσυ πως τα πας με τις αρρυθμιες??? Pola τι ζουμπουρλιδικο μωρουλι ειναι αυτο!!!

Εγω ταλαιπωρηθηκα αρκετα τις τελευταιες βδομαδες καθως και εγω αρρωστησα αλλα το καλυτερο ηταν οταν με ενημερωσανε στο γραφειο πως μια συναδελφος ηταν στο νοσοκομειο με την γριπη Η1Ν1.... Οταν μου το ειπαν ηταν η πρωτη μερα που ειχα αρχισει να εχω βηχα και καταρροη... Ε αυτο ηταν, μεχρι να κανω ολες τις εξετασεις και να αποδειχτει οτι δεν εχω τον ιο της γριπης τα ειδα ολα.... Δοξα Τον Θεουλη ηταν μια απλη ιωση αλλα ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα και ο μπεμπακος και εγω!!

Την Δευτερα εκανα την μικρη καμπυλη με τα 50 ml γλυκοζης. Στα 0' ειχα 84 και στα 60' 70... Τωρα ειναι καλο αυτο?? Την Δευτερα θα παμε στην γυναικολογο να δουμε τον μικρουλη και να δει και τις εξετασεις μου..

Κοριτσια θελω πολυ να γινουμε φιλες στο facebook!!!!! Πως θα σας βρω???

Εγώ στο facebook είμαι Vasso Mintza

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Πωλίνα μου ο μπέμπης σου είναι μια χαρά. Δύο μήνες έμειναν ε? Μπήκες στον 8ο? Διάβασα σε ένα από αυτά τα βιβλία της εγκυμοσύνης ότι τα αγοράκια στατιστικώς γεννιούνται μεγαλύτερα από τα κοριτσάκια.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

arma μου έπιασε μέχρι στιγμής η ευχή σου κ ο μικρός μου είνια καλύτερα, προς το παρόν δεν έχεις εξελιχθεί σε κάτι άλλο το μπούκωμα κ αυτό υποχωρεί σιγά σιγά . Με τοση βιταμίνη c που έφαγε ας έκανε κ αλλιως :mrgreen:

εκανα κ εγώ το doppler όλα καλά φαίνονται ό μικρούλης είνια 2073γρ εκείνο που δεν μου άρεσε είναι ότι ο πλακούντας είνια grade 0 ενω εχω διαβάσει ότι σε αυτές τις εβδομάδες είνια συνήθως ΙΙ . Γνωρίσετε τίποτα πάνω σ αυτό; :confused:

Ξέχασα να ρωτήσω τις μανούλες με τις συσπάσεις αν παίρνετε συμπλήρωμα μαγνησίου, γιατί αυτό είναι πολύ καλό για τις κράμπες κ τις συσπάσεις :wink:

Τη Δευτέρα πρέπει να κάνω κ αυτή τη σιχαμένη καλλιεργεια κολπικού υγρού κ από τώρα το σκέφτομαι το χειρότερό μου αλλα τι να κάνουμε είναι πολυ σημαντικό. :?

Σας φιλώ

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Πως ειστε???Ania πολυ καλος ο μπεμπουλης σου!Tzamin νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα για πλυσιμο (τουλαχιστον τα ρουχαλακια)...μηπως μολις μπουμε στο μηνα μας???Τι λετε?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!Πως ειστε???Ania πολυ καλος ο μπεμπουλης σου!Tzamin νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα για πλυσιμο (τουλαχιστον τα ρουχαλακια)...μηπως μολις μπουμε στο μηνα μας???Τι λετε?

Έχεις δίκιο είναι πολύ νωρίς... έχω όμως ανυπομονησία μεγάλη. Θα περιμένω βέβαια γιατί άμα τα ετοιμάσω από τώρα θα θέλουν πάλι ένα φρεσκάρισμα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

arma μου έπιασε μέχρι στιγμής η ευχή σου κ ο μικρός μου είνια καλύτερα, προς το παρόν δεν έχεις εξελιχθεί σε κάτι άλλο το μπούκωμα κ αυτό υποχωρεί σιγά σιγά . Με τοση βιταμίνη c που έφαγε ας έκανε κ αλλιως :mrgreen:

εκανα κ εγώ το doppler όλα καλά φαίνονται ό μικρούλης είνια 2073γρ εκείνο που δεν μου άρεσε είναι ότι ο πλακούντας είνια grade 0 ενω εχω διαβάσει ότι σε αυτές τις εβδομάδες είνια συνήθως ΙΙ . Γνωρίσετε τίποτα πάνω σ αυτό; :confused:

Ξέχασα να ρωτήσω τις μανούλες με τις συσπάσεις αν παίρνετε συμπλήρωμα μαγνησίου, γιατί αυτό είναι πολύ καλό για τις κράμπες κ τις συσπάσεις :wink:

Τη Δευτέρα πρέπει να κάνω κ αυτή τη σιχαμένη καλλιεργεια κολπικού υγρού κ από τώρα το σκέφτομαι το χειρότερό μου αλλα τι να κάνουμε είναι πολυ σημαντικό. :?

Σας φιλώ

Ania, μια χαρά το μωράκι σου!!:D:D

Δε σου είπαν κάτι για τον πλακούντα?? Το grade δείχνει το βαθμό ωρίμανσης, δεν ξέρω αν πρέπει να είναι II σ' αυτή την εβδομάδα κύησης...:confused::confused::confused: Νομίζω ότι είναι νωρίς για grade II. Ρώτησε το γιατρό σου να σιγουρευτείς.

Περιμένουμε νέα σου...

Μammy πήγες στο γιατρό σήμερα??

Η Αννα έχει εξαφανιστεί ρε κορίτσια!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας!!!:D:D:D

Pola μολις γυρισαμε απο το γιατρο, καναμε doppler ολα καλα, ειμαστε 2 κιλα ακριβως!Πλακουντας Grade I.Η ατιμουλα ομως γυρισε με το κεφαλακι προς τα πανω και δεν μπορεσαμε να δουμε φατσουλα 3D!Επισης μου ειπε να μην σκυβω καθολου γιατι μπορει να πιεστει και να κλωτσησει δυνατα και επειδη εχει κατω τα ποδαρακια ειναι επικινδυνο να σπασουν τα νερα.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας!!!:D:D:D

Pola μολις γυρισαμε απο το γιατρο, καναμε doppler ολα καλα, ειμαστε 2 κιλα ακριβως!Πλακουντας Grade I.Η ατιμουλα ομως γυρισε με το κεφαλακι προς τα πανω και δεν μπορεσαμε να δουμε φατσουλα 3D!Επισης μου ειπε να μην σκυβω καθολου γιατι μπορει να πιεστει και να κλωτσησει δυνατα και επειδη εχει κατω τα ποδαρακια ειναι επικινδυνο να σπασουν τα νερα.

Αχ μπράβο!!!:D:D:D Μια χαρά η κουκλίτσα σου! Πρόσεχε λίγο και μην κάνεις πολλά πολλά!!! Πότε θα ξαναπάς? Εμένα μου είπε ότι θα με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες :rolleyes::rolleyes: Αποφάσισες για το μαιευτήριο???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αυριο θα παρω το γιατρο μου να του πω για το doppler, με εστειλε σε εναν αλλο και το εκανα, μαλλον σε δυο εβδομαδες θα παω να με δει εκεινος.Εχω και λιγα πονακια 2 μερες τωρα και θελω να του το πω.Για μαιευτηριο μαλλον στο ΙΑΣΩ λεω...Εσενα Pola σου εχει πει συγκεκριμενη ημερομηνια?Εμενα μου ειχε πει καπου στην 38η εβδομαδα ενω την προηγουμενη φορα μου ειπε οτι μαλλον θα παμε 37η λογω του ζαχαρου.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...