Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Julie έχετε καταλήξει σε σπίτι αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η αγορά? Ταλαιπωρία μεγάλη. Κι εμάς από την στιγμή που κλείσαμε το σπίτι, μας πήρε 3 μήνες να υπογράψουμε συμβόλαια και ενώ είχαμε προγραμματίσει να μετακομήσουμε πριν γεννήσω, μας πήγε πολύ πίσω. Εύχομαι να τελειώνεις γρήγορα. Να σου πω την αλήθεια σε ζηλεύω που θα φύγεις. Λατρεύω την Βρετανία. Βέβαια καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καμία βοήθεια, αλλά κι εγώ που έχω γονείς και πεθερικά στην Ελλάδα, μια φορά το δίμηνο τους βλέπουμε και το παιδί δεν τους θέλει και πολύ.

Νινα νανα τα αεροπορικά τα έβγαλα :(. Ευτυχώς που δεν είμαστε στο ίδιο ξενοδοχείο γιατί αν σας έβλεπα εσάς με το παιδί κι εμάς μπακούρια, θα ήμουνα σε κατάθλιψη :rolleyes:. Χτες πήγαμε παιδική χαρά 7-8 αλλά δεν σας είδα. Είχε πάρα πολύ κόσμο αλλά δεν νομίζω να ήσασταν εκεί ε?

Καλή Παρασκευή να έχουμε.... σήμερα το βράδυ επιστρέφει ο καλός μου :D.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin μου καλώς να τον δεχτείς τον καλό σου!!!Ελπίζω να μην ξαναφύγει πολύ σύντομα...

Ναι, έχουμε καταλήξει από τέλη Μαίου για το σπίτι, αλλά όπως λες κι εσύ μας έχει πάει κι εμάς πολύ πολύ πολύ πίσω. Η Βρετανία μου αρέσει κι εμένα, αν και θα ήθελα να ενσωματωθώ λίγο καλύτερα εκεί. Δεν είχαμε προσπαθήσει πολύ μέχρι τώρα να φτιάξουμε την κοινωνική μας ζωή εκεί αλλά τώρα λέμε να κάνουμε κάποιες προσπάθειες. Γενικά θέλω να προσπαθήσω να μπω περισσότερο στο κλίμα και την κουλτούρα τους γιατί πραγματικά δεν ξέρω πόσο θα κάτσουμε τελικά εκεί...Τόσο καιρό το είχα σίγουρο ότι θα γυρνούσαμε πίσω σύντομα αλλά αν δεν μπορώ να βρω δουλειά στην Ελλάδα μπορεί και να εγκατασταθούμε μόνιμα εκεί.

Τώρα σκέφτομαι συνέχεια τί έπιπλα να πάρω, πώς να τα συνδυάσουμε κτλ κτλ, έχω πονοκεφαλιάσει!

Κορίτσια, τί παιχνίδια παίζετε με τα μικρά σας μέσα στο σπίτι? Πώς τα απασχολείτε? Νιώθω πως δεν έχω πολλές καινούριες ιδέες. Θα σας γράψω τί κάνουμε συνήθως να μου δώσετε τις δικές σας ιδέες : Τραγουδάμε, χορεύουμε, διαβάζουμε βιβλία, ζωγραφίζουμε, μαθαίνουμε πραγματάκια, της κάνω παζλ και της φτιάχνω πυργάκια και κατασκευές και τουβλάκια και lego, της δείχνω να ταίζει και να κοιμίζει την κούκλα της, την γαργαλάω και παίζουμε "κυνηγητό" και "κρυφτό" μέσα στο σπίτι. Αυτά λίγο πολύ. Τί άλλο μπορούμε λέτε να παίξουμε? Γιατί έχω βαρεθεί λίγο τα ίδια και τα ίδια, θέλω να βρω καινούριες δραστηριότητες αλλά δεν έχω καμιά άλλη ιδέα...Ουφ!

6237481d19.png

Α, παίζουμε κι ένα παιχνίδι που της λέω να κάνει πράγματα, πχ φέρε μου την αγελαδίτσα, πήγαινε και βάλε το μαξιλάρι πάνω στην καρέκλα , πέτα μου το μπαλόνι κτλ κτλ.

Ααααααααααααααα, ξέχασα να σας πω και το τελευταίο κατόρθωμα της μικρής μου χιχι. Της δείχνω μια φωτογραφία με τους 3 μας, και της δείχνω εμένα και λέει "μαμά", της δείχνω τον μπαμπά της και λέει "μπαμπά" και τέλος της δείχνω τον εαυτό της και λέει "Ειχήνη". :D:D:D:D:D:D:D:D Μάλλον είναι μικρούλα για να πει το "ρ". Πάντως είναι πολύ αστείο!

6237481d19.png

Καλημερα κοριτσαρες μου.Τελευταια μερα αδειας,τη Δευτερα παω παλι δουλεια.Ο μικρος ειναι σκετος ανταρτης και τωρα ευτυχως κοιμηθηκε λιγακι και πινω καφεδακι.Προχθες πηγαμε παιδιατρο κι εμεις καιαναμε εμβολιο ανεμοβλογιας.Ειμαστε 81εκ.και 10500.Ειχαμε να παρουμε ποντους και γραμμαρια απο τον Μαιο!!!Αντε να παρουμε λιγο τα πανω μας!

Νινα-Νανα,το μεσημερι ο μικρος μου κοιμαται στον παιδικο δεν ειναι εδω.Το βραδυ ομως κανονικα μαζι μας.Να ρωτησω κι εγω κατι;οταν μια γυναικα θηλαζει,ειδικα οταν θελει να εδραιωσει,τι ειναι καλυτερο να κανει;να θηλαζει απο ενα στηθος καθε φορα η και απο τα δυο;Εγω τοτε εδινα απο ενα καθε φορα αλλα τωρα που γεννησε μια γνωστη μου της ειπαν και απο τα δυο.Τελικα ποιο ειναι το σωστο;Για μετα την εδραιωση τι ισχυει;

Σορυ κιολας που το ρωταω εδω,αλλα ξερω οτι η Νινα-Νανα,ειναι "ειδικη"στο parents γι'αυτο το θεμα οποτε πηρα το θαρρος.

NXbrp3.png

Julie,εμεις παιζουμε και με νερα.Γεμιζουμε μια λεκανη και παιζουμε με τα πλαστικα ψαρακια.Η παιζουμε με το λαστιχο στο μπαλκονι.Και με τα κουβαδακια μας σε μια παιδικη χαρα γιατι η αλλη εχει κατω εκεινες τα μαλακα πλακακια

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Tzamin μου, χτες άλλαξαν τα σχέδια! Ο μπαμπάς μας έμαθε το απόγευμα ότι θα εχει επαγγελματικό δείπνο κι ότι θα γυρίσει κατα τις 11 οπότε με εψησε η κοπέλα απο κάτω κι η κόρη της (7 χρόνων) να πάμε στο εκπτωτικο χωριό. Τελικα πήγαμε παρολο που δεν είχα κάθισμα αυτοκινήτου :oops: Έπεσε κι η δικια μου εκει, πρηστηκε το χείλος της και ματωσαν τα δόντια της :( Μετα ήρθαν σπίτι και παραγγειλαμε σουβλάκια. Ωραία περάσαμε! Η μικρη μου ειναι ξετρελαμενη με το κοριτσάκι!

Καλε τι μπακουρια;;; Χαχα! Μια χαρα θα είστε!

Με το καλο να τον δεχθείτε μάνα και κόρη!

Julie απίστευτο. Και τώρα τι θα κανετε; Θα μείνετε σε ξενοδοχείο;

Αυτο με την κοινωνική ζωή που λες το καταλαβαίνω. Βασικά το ακούω απο πολλα φιλικά ζευγάρια που ειναι στο εξωτερικό. Κατα κάποιον τροπο φοβούνται την ενσωμάτωση και το άνοιγμα σε άλλους ανθρώπους και ψάχνουν ομογενείς.

Πολλα πράγματα παίζετε! Πες μου για τη ζωγραφική γιατι θέλω κι εγω αλλα τη θεωρούσα μικρη. Με τι ζωγραφιζετε και σε τι επιφάνεια;

Εμείς είμαστε σε φάση αναβάθμισης δραστηριοτήτων! Περνάει σε φάση μιμισης περισσότερο οπότε ξεκαθαρίζω κι ανανεώνω τα παιχνίδια.

Κυρίως ασχολείται: με αληθινά κουζινικά (στην επόμενη φάση θα της πάρω κουζίνα σταντ ξύλινη αλλα όχι ακόμη), τουβλακια κατασκευών, ξύλινους κύβους (τους βάζει στη σειρά-έχω φωτογραφία στα Κυθηρα στο fb), το κουτί που βάζεις το σωστό σχήμα με ξύλινα τουβλακια, εχει κάτι σαν παζλ αλλα ακόμα δεν το καταφέρνει, σπρωχνει το καρότσι και κούκλα, κουβαδάκια, little people παίζει πολυ, με μπάλες και μπαλακια μεγάλο έρωτα, με μανταλάκια, βουρτσα μαλλιών, μου λιμάρει τα νύχια, ταιζει την κούκλα, της δίνει νερο κτλ. Επίσης διαβάζουμε, ακούμε μουσική, μάθαινει πραγματάκια (πχ μέρη του σώματος, τα ζωακια κτλ). Και με νερά παίζει στην πισίνα της.

Ωραίο αυτο με την φωτογραφία! Εμένα όταν την ρωτάς που ειναι η Ελένη-Αφροδίτη δείχνει τον εαυτό της αλλα μέχρι εκει :rolleyes:

Della δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Αργά ή γρήγορα το σωμα παίρνει μήνυμα να παράγει οσο χρειάζεται. Πάντως καλύτερα (ή μάλλον δεν υπάρχει λόγος να μην δίνει το δεύτερο στηθος) να δίνει και τα δύο ως εξής: αφήνει το μωρο οσο θέλει στο στηθος (όχι 10 λεπτα) και μόλις το μωρο το αφήσει απο μόνο του τότε το σηκώνει να ρευτει και δίνει και το δευτέρο στηθος. Αν θέλει θα πιει αν όχι οκ.

Τώρα αν προκύψουν θέματα όπως υπερπαραγωγη ή μειωμένη παραγωγη κ.ά. τότε προσαρμόζει και τον τροπο θηλασμου.

Για μετα την εδραίωση θα κάνει ο,τι έκανε εκτός αν το μωρο της δίνει αλλα "μηνύματα" προτίμησης.

Τελικα κοιμάται πολυ καλύτερα μαζι μας. Δεν με ενοχλεί απλα με προβληματιζει το μέλλον (αλλα ας μην τα σκέφτομαι απο τώρα).

Σήμερα ή αύριο το πρωι φεύγουμε για Αιδηψο. Θα τα λέμε κι απο εκει! Πολλα φιλιά και καλο Σ/Κ!

QVjlp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πώς περνάτε το σκ σας? Εμείς ήσυχα σχεικά.

Nina-Nana, κι εσείς παίζετε πολλά παιχνίδια!Όντως έχουν αρχίσει να περνάνε στην φάση της μίμισης. Ωραία ιδέα τα κουζινικά,εγώ της δίνω καμιά φορά μπολάκι πλαστικό και κουτάλι και κάνει ότι ταίζει την κούκλα της, ή ότι ταίζει εμάς. Μια πολύ ωραία κουζινούλα έχει το ΙΚΕΑ, την έχεις δει?

Για την ζωγραφική, έχουμε πάρει το aquadoodle :

http://www.amazon.co.uk/Tomy-Aquadoodle-Classic-Drawing-Toy/dp/B001F7AF4I

Όπου βασικά είναι μια τετράγωνη επιφάνεια υφασμάτινη και ο μαρκαδόρος αντί για μελάνι έχει νερό (οπότε το γεμίζεις όταν αδειάζει από την βρύση). Το πλεονέκτημα είναι ότι γράφει μόνο σε αυτήν την επιφάνεια και δεν λερώνει πουθενά κι ότι η μικρή δεν τρώει το μελάνι όταν βάζει το στυλό στο στόμα. Η ζωγραφιά εξαφανίζεται από την επιφάνεια μόλις στεγνώσει και μπορείς να ξανα-ζωγραφίσεις . Το μειονέκτημα είναι ότι ζωγραφίζει μόνο με ένα χρώμα (μπλε). Επίσης μετά από 2 μήνες έχει αρχίσει να χαλάει λίγο η ποιότητα, αλλά κατά τα άλλα το παίξαμε πολύ. Το καλό είναι ότι είναι κάτι που στα αλήθεια παίζουμε μαζί, της ζωγραφίζω πράγματα που αναγνωρίζει, κι αυτή έμαθε να ζωγραφίζει κλυκλους :D Λέει και "κύκο" όταν βλέπει κύκλο πλέον, χιχι!

Έχω δοκιμάσει να της δώσω και μαρκαδόρους αλλά είναι πολύ δύσκολο να την περιορίσω και να μην ζωγραφίσει σε όλο το σπίτι ;)

6237481d19.png

καλησπέρα σας,

περασε 'ενα πολύ δυσκολο ΠΣΚ για μενα συναισθηματικά και ψυχολογικά... χάσαμε την γιαγιούλα μας... την δευτερη μου μητέρα... μετα το Αντίο είχα αναλάβει το τραπέζι για τους στενούς συγγενείς... και με την μικρη μαζί δεν ήταν εύκολο... ήταν το λιγοτερο που μπορούσα να κάνω !!!

Εχω τόσα να σχολιάσω σε αυτα που γράφτηκαν... θα μείνω όμως μόνο στις δραστηριότητες...

Νομίζω ότι τα παιδιά μας είναι σε μια ηλικία που μπορούν πια και αλληλεπιδρούν έντονα και παίζουν και μαθαίνουν πολλά μέσα από το παιχνίδι και αναπτύσσουν δεξιότητες...

εγώ στο σπίτι ακολουθώ την μοντεσσοριανή μέθοδο απασχόλησης και προσπαθώ να εντάξω την μικρή σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες και στις δουλειές του σπιτιού προσαρμοσμένες στα μέτρα της...

από παιχνίδια έχω ελάχιστα στο σπίτι, περιορίζονται σε τουβλάκια, ενσφηνώματα και αυτα που βάζεις κρίκους και κύβους με την σειρά τον ένα πάνω στον άλλον... για τα παιχνίδια μας χρησιμοποιώ καθημερινά αντικείμενα του σπιτιού και αυτοσχέδια...

την αφήνω να λερωθεί πολυ και μετά την αφήνω να καθαρίσει...

...για παραδειγμα στην ζωγραφική της δίνω πινέλα και νεροχρώματα (χρησιμοποιώ τα ποτήρια του καφέ του σταρμπακς γεμίζω μπογία και από την τρύπα για το καλαμάκι βάζω το πινέλο και την αφήνω να ζωγραφίσει αλλοτε στο πάτωμα , αλλοτε στο τραπεζάκι της και αλλοτε στο τζάμι της πόρτας της κουζίνας... εκέι τρελάθηκε της άρεσε πολυ... οταν ήταν μικρότερη ζωγραφίζαμε το τραπέζι της κουζίνας με γιαουρτακια χρωματιστα- και να τα ετρωγε δεν πειράζει... επίσης τέλεια ζωγραφίζεις τα τζάμια ή το τραπέζι με αφρο΄ξυρίσματος και φτιαχνουμε κυκλους και γραμμες... Δεν ξέρω αν ακούγομαι εξτρεμιστική όμως δοκιμάστε να τα αφήσετε να λερωθούν πολύ... θα το διασκεδάσετε περισσότερο και θα απασχοληθούν περισσότερη ώρα.... τελεια είναι να τους δώσετε πινέλα και μπογιές και να ζωγραφίσουν την μπανιέρα... πριν το βραδυνό μπανιο...στο τέλος έχω πάρει ένα σπρει από παλιό μπουκάλι αζαχ το έχω γεμίσει με νερό και απορυπαντικό πιατων και την αφήνω να καθαρίσει της αρέσει να πατάει το σπρέυ και με το σφουγγαράκι της τα καθαρίζει,,, στο τέλος βοηθάει και η μαμά βεβαια λίγο ομως τα καταφέρνει πολύ καλά....

της έχω φτιάξει καλαθάκι με υλικά από την φύση 2 κουκουνάρια ένα ανοιχτό κι ένα κλειστό, βοτσαλα από την θάλασα, κοχυλια και αχιβάδες βελανίδια και έναν αστερία και της τα δίνω να τα πιάσει να τα επεξεργαστεί να τα φάει και λίγο να τα πετάξει κάτω... της λέω τα ονοματα των αντικειμένων και συχνά της ανανεώνω τα αντικείμενα μέσα στο καλαθάκι αυτό....

με το νερόπαιξαμε πολύ φέτος το καλοκαίρι... γεμιζά την μανιέρα με χάντρες νερού και παίζαμε ώρες με αυτές...

θα σας βάλω καμιά φωτο απο τις δραστηριότητες μας...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Ωραίο το ΣΚ αλλά λίγο :(.

Brooke συλλυπητήρια για την γιαγιά σου.

Αναφορικά με τις δραστηριότητες και η Έλενα προτιμά να παίζει με οτιδήποτε άλλο παρά με τα παιχνίδια της. Της αρέσουν οι μπάλες, τα νεροπίστολα, οι μπουρμπουλήθρες και έχει πάθει ψύχωση με καροτσάκι-μωρό που πρέπει να κάνει νάνι, οπότε το πάει και το φέρνει όλη μέρα. Ζωγραφίζουμε με νερομπογιές και μολύβια. Την αφήνω να λερωθεί μέχρι αηδίας όπως και να λερώσει το σπίτι. Από δουλειές της αρέσει να αφήνω τα ρούχα για το πλυντήριο κάπου και να τα μεταφέρει και να τα βάζει εκείνη στο πλυντήριο, να της δίνω σκουπιδάκια να τα πηγαίνει στον κάδο, να καθαρίζει παντού με μωρομάντηλα, να σκουπίζει το μπαλκόνι και να μαζεύει τα σκουπίδια στο φαράσι (που λέει ο λόγος). Επίσης της αρέσουν πολύ οι κρέμες. Της βάζω ενυδατική στο χεράκι και βάζει στην κοιλίτσα της και μετά σε εμένα και στον μπαμπά (και γενικά σε όποιον κάτσει).

Τα αυτοκόλοιτα ανακάλυψε το τελευταίο διάστημα τα οποία τα κολάει στο ψυγείο. Της παίρνω τα pop ups (είναι λίγο χοντρά και μαλακά και η κόλα τους δεν είναι δυνατή) σε ζωάκια και κάνει τον ήχο από κάθε ζώο και τα κολλάει. Αγαπημένη εξωτερική δραστηριότητα, να κυνηγάει περιστέρια στην πλατεία και, εννοείται, η παιδική χαρά.

Brooke το βιβλίο που προτείνεις το παρήγγειλα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Brooke συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου.. :(

Εμείς γυρίσαμε χτες βράδυ απο Αιδηψο. Ευχαριστηθηκαμε θάλασσα (όλη μέρα στην ουσία) και κάναμε καινούριους φίλους (15 μηνών κοριτσάκι). Αλλάξαμε και τηλέφωνα γιατι μένουν Χαλάνδρι. Ωραία ήταν, θα πάμε μάλλον και το Σ/Κ αυτο.. Βασικά, τις βαλίτσες τις έχω στο σαλόνι απο τέλη Ιούνη. Δεν έχουμε μείνει ούτε ένα Σ/Κ στην Αθήνα εδω και 3 μήνες. :shock:

Για τα παιχνίδια να πω ότι κι εμένα της αρέσουν τα πραγματικά αλλα γενικώς έχω αρκετα δύσκολο παιδι που βαριέται εύκολα. Τη Μοντεσοριανη μέθοδο την ακολουθώ αλλα σε γενικές γραμμές όλα αυτα ειναι πολυ ωραία σε συνδυασμό με αλλα πράγματα. Εννοώ ότι ένα παιδι που δεν παει παιδικό κι ειναι στο σπίτι με την μαμα ο,τι και να του δώσεις να παίξει κάποια στιγμη θα βαρεθεί. Τέλος πάντων, εγω έτσι κι αλλιώς όλη μέρα στο πάτωμα και παίζω είμαι οπότε θα δοκιμάσω και τις νερομπογιές. Καθαρίζουν εύκολα μετα; Όχι τίποτα αλλα ο ιδιοκτήτης θα με σκοτώσει αλλιώς, μένει και κοντα μην περάσει στο ξεκουδουνο!!!!

Πάντως τον τελευταίο καιρο εχει φάει κόλλημα με το καρότσι και την κούκλα της που την πηγαινοφερνει όλη μέρα και την ταιζει και με το να ανοίγει ντουλάπια της κουζίνας να παίρνει κουζινικά να τα παίζει με τα υπόλοιπα που της έχω δώσει και να τα επιστρέφει. Λατρεύει την κατσαρόλα και το πως καθρεφτίζεται σε αυτήν!!!

QVjlp3.png

Eπιτέλους καταφέρνω να γράψω. Έχω ήδη μπει άλλες δυο φορές αυτές τις μέρες, τη μία όμως ξύπνησε η μικρή και την άλλη σκαρφάλωνε από την αρχή πάνω μου, οπότε δεν μπορούσα.

Σχετικά με το δάχτυλο (το χαβά μου εγώ)...Το υγρό αυτό που της έβαλα, το συνήθισε και τώρα το τρώει...Πιπίλα δεν πήρε ποτέ για να χαλαρώσει παρά μόνο για να παίξει...Το δάχτυλό της είναι χάλια..Σήμερα της το έδεσα για να μην μπορεί να το βρει στον ύπνο της και από εδώ και περα αυτό θα κάνω συνέχεια...

Για τα παιχνίδια, σκεφτόμουν και εγώ τις νερομπογιές, αλλά δεν ήξερα κατά πόσο είναι για την ηλικία της, με πείσατε όμως να τις δοκιμάσω. Αύριο πάμε για ψώνια...Η Ειρήνη παίζει πολύ με κουτάλες και μπωλ, κυνηγητό με μένα, τουβλάκια, παζλ, λατρεύει τις μπάλες και όταν βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο, τρελαίνεται να τρέχει..

Δυστυχώς δε θα ξεκινήσει ακόμη σταθμό, γιατί σήμερα που τους πήρα τηλ. μου είπαν ότι δεν έχουν προσωπικό! Φοβερό? Την Τετάρτη μόνο, έχουμε ενημέρωση-συγκέντρωση γονέων! Μου φαίνεται πολύ περίεργο που λέω αυτή την έκφραση για μένα και όχι για τη μάνα μου, χι, χι:tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...