Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Julie ποτε επιστρεφετε; Ωραία θα ήταν να προλαβαιναμε να κάναμε συνάντηση οσο είσαι Ελλάδα να σε γνωρίζαμε!!! Κάνατε μπάνια στη θάλασσα;

Πολυ ωραία τα νεα με τα γαλακτοκομικα. Είμαστε στην ίδια φάση. Αυτη τη στιγμη μόνο αγελαδινα και μοσχάρι δεν της έχω δώσει. Τρώει παρα πολυ φέτα αλλα όχι γιαούρτι. Δεν της αρέσει η υφη (αναγουλιάζει με τις μαλακες τροφές).

Να σας ζησει η νεοφώτιστη!!! :D

Νομίζω χρειάζεται να πάτε στο ληξιαρχειο αλλα δε θυμάμαι γιατι.

Λες το υποσυνείδητο να θέλει να σου περάσει κάποιο μήνυμα; :P

Della να περάσεις καλα την άδειά σου και να ξεκουραστεις με τον μικρο σου! Ήθελα να σε ρωτήσω κιόλας.. Το μεσημέρι κοιμάται στο κρεβάτι σας ή στο δικο του;

Εμείς ήσυχα. Παιχνίδι, κούνιες, κουβαδάκια στην παιδική χαρα με τα παιδάκια, τρέξιμο στα γρασιδια του πάρκου...χαμός! Απο χτες ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά της τσουληθρας στην παιδική χαρά και δε θέλει να την πιάνω απο το χέρι... Τα καταφέρνει η σκατουλα αλλα εγω φοβάμαι μην πέσει! Στο σπίτι βαριέται πολυ.. Πρέπει σύντομα να ανανεώσω τα παιχνίδια μας! Ο μπαμπάς μας εχει παρα πολυ διάβασμα και δεν προλαβαίνει να μας πετάξει στο τζαμπο.. Δεν πειράζει, απο εβδομάδα!

Φιλιά πολλα!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα...

Καλώς και τα υπόλοιπα κορίτσια!!

Julie να ζήσει η συνονόματή μας!! Μπράβο της που ήταν μια κυρία!! Ουτε εγώ έχω πάει στο ληξιαρχείο και πρέπει να το βάλω και αυτό στο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν για σένα χρειάζεται. Ίσως αν τους έπαιρνες τηλ και ρώταγες? Μέχρι πότε θα είσαστε εδώ?

Della από Δευτέρα θα τους ξαναπάρω τηλ. Μου είπαν πως θα ξεκινήσουν σιγά σιγά για να προσαρμοστούν και να μην κλαίνε όλα τα παιδάκια μαζί. Περιμένω..

Brooke και Tzamin φοβερή η ιδέα με τη φωτογραφία!!! Να σας πω ότι ζήλεψα και θα το κάνω και εγώ!! Χι, χι!!

Χθες είχαμε και εμείς παιδίατρο. Από βάρος πήρε λίγο, αλλά τον προηγούμενο μήνα είχε χάσει. Πόντους δεν πήρε, οπότε είμαστε στα 11300 κιλά και 88 πόντους. Το πρόβλημα μου όμως είναι άλλο. Θυμόσαστε που έλεγα για το δάχτυλο που πιπιλάει? Ε, το έχει τσακίσει. Είναι καταματωμένο, σχισμένο, πλατιασμένο και εγώ δεν ξέρω και τι άλλο. Οποτε το βλέπω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Μα καλά, δεν την πονάει? Χθες της πήρα από το φαρμακείο αυτό που βάζουν για την ονυχοφαγία. Είναι πολύ πικρό και μυρίζει έντονα. Η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί να το συνηθίσει και να μην την ενοχλεί. Πριν κοιμηθεί το βάλαμε και έκλαιγε και μου έδινε το χέρι της να το σκουπίσω. Δεν το έβαλε όμως στο στόμα. Μακάρι να σωθούμε. Πραγματικά στενοχωριέμαι:(

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα φεύγει ο άντρας μου για Ιταλία και θα επιστρέψει Παρασκευή :(. Ακόμα δε γυρίσαμε και άρχισαν τα ταξίδια. Χαιρετηθήκαμε το πρωί και ο καημένος ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες. Και η Έλενα τον κοίταζε που έφευγε και έλεγε μπαμπάμπαααα (μπαμπάκο)... έλιωσε τ'αγόρι μου.

Tzitzina & Brooke καλωσορίσατε.

Brooke ακολούθησα την πρότασή σου για την φωτογραφία της πρώτης μέρας στο σχολείο. Ζωγράφισα ένα φύλλο Α4 με νερομπογιές που έλεγε "1η μέρα στο σχολείο 3.09.2012" και την έβαλα το πρωί να το κρατήσει και την έβγαλα φωτό. Τέλεια.... θα προσπαθήσω να το κάνω κάθε χρόνο (ελπίζω να το θυμάμαι).

Tzitzina καθόλου δεν γέλασα με αυτό που είπες. Κι εγώ της εξηγώ της Έλενας τα πάντα και προσπαθώ να κάνω και συζήτηση (εδώ γελάμε). Παρ' όλα αυτά, χτες που την πήρα από τον σταθμό, την ρώτησα αν πέρασε ωραία και μου είπε ναι. Την ρώτησα αν έφαγε και μου είπε μαμ. Την ρώτησα αν τραγούδησαν και χόρεψαν και μου είπε ναι. Και επίσης την ρώτησα αν έπαιξε με την Ζωή και τον Ιάσωνα και χειροκρότησε. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητές οι απαντήσεις της αλλά δείχνει να έχει μια διάθεση συζήτησης.

Το θέμα του δεύτερου παιδιού χαίρομαι που το ανέφερες. Εγώ το σκέφτομαι εδώ και καιρό αλλά είπα να μην το πω. Τώρα για το πότε .... δεν ξέρω. Ίσως (αν εξακολουθώ και το σκέφτομαι) να βάλουμε μπρος Μάιο-Ιούνιο, μέχρι να τα καταφέρουμε και να ολοκληρωθεί και η εγκυμοσύνη θα είναι πάνω από 3 η Έλενα.

Οι Arma & Mammy να μας πουν από τις εμπειρίες τους, πότε πιστεύουν πως είναι η καλύτερη ηλικία για τα μεγάλα.

Τα λέμε αργότερα

Ωχ, αρχίσαν κιόλας τα ταξίδια?? Κουράγιο!!

Γέλασα πολύ που έγραψες για τις ερωτήσεις και το "ναι", όχι όμως με σένα, αλλά με την Ειρήνη, που από τη λαχτάρα της, λέει πολλές φορές "ναι" και μετά συνειδητοποιεί ότι έπρεπε να πει όχι και κοντοστέκεται

.......Βλέπω αρκετές το σκεφτόμαστε για το δεύτερο...Λέτε να τα λέμε σε κανένα καφέ του 2014?? Πλάκα θα έχουμε:tongue:

uwJMp2.png?KqESJfSU

Να κανονίσουμε για τη συνάντηση. Το πρόβλημά μου εμένα είναι ότι έχει το βαφτιστήρι μου γενέθλια στις 8/10 και επειδή είναι Δευτέρα, δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι το Σ-Κ.

uwJMp2.png?KqESJfSU

julie8 να σου ζήσει...κι εγω νομίζω ότι πρέπει να πατε στο ληξιαρχείο

tzitzina καιTzamin καλή αρχη και καλή σχολική χρονιά να έχουν τα παιδάκια μας... η δικιά μου προσαρμόστηκε σαν να μην πέρασε μια μέρα... τα παει πολύ καλά παίζει πολύ, αφού όταν πάει ο μπαμπάς το μεσημέρι να την πάρει κλαει και δεν θέλει να φύγει!!! φυσικά και βγάλαμε κι εμείς φωτο την πρώτη μέρα στο σχολείο και θα βγάλω και μια την τελευταια!!! πήρα φωτο και όλους τους μαθητές μου και θα τους τις χαρίσω στην τελετή αποφοίτησης από το νηπιαγωγείο.. εχει μεγάλη επιτυχία στους γονείς πάντα!!!!

Nina-Nana, είδα τις φώτοα από τα κϋθηρα... φανταστικές... όσο για τα παιχίδια μην αγοράσεις φτιάξε μόνη σου με απλά και καθημερινά πραγματα... παίζουν περισσότερο τα παιδιά με αυτά και εξασκούν και δεξιότητες... θα σου ανεβάσω μερικές φώτο για να πάρεις ιδέες από δραστηριότητες μοντεσόρι που κάνω με την μικρή μου σπίτι... σπανια αγοράζω παιχνίδια πια!!!

julie8 τι μου θύμησες κι εγώ τετοιο καιρό έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό... θέλω πάρα πολύ και δεύτερο παιδάκι.......... το μέν πνεύμα πρόθυμο ...η δε σαρξ ασθενεί.....

πρεπει πρώτα να κόψω τον θηλασμό και δεν το βλέπω σύντομα... Νινα νανα κι εγώ μια από τα ίδια το βράδυ στο κρεβάτι μας και το στήθος πάει σύννεφο... δεν ξέρω τι να κάνω εχω ανάμεικτα συναισθήματα... την παρασκευή έχει συνάντηση η lll με θέμα σκέψεις γύρω από τον αποθηλασμο.... σκέφτομαι να πάω...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

http://www.theiowafarmerswife.com/2012/05/baby-toddler-sensory-bottles.html

πολύ ωραία δραστηριότητα είναι να φτιαξετε μπουκάλια ανακάλυψης... για πολλέ ωρες παιχνιδιου.. τα έχω φτιαξει για το σχολείο και για το σπίτι και εχουν μεγάλη επιτυχία στα παιδιά....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρες!!!!!

Κορίτσια βλέπω όλες λίγο πολύ σκέφτεστε ένα δεύτερο μωράκι...εγώ όμως δεν το σκέφτομαι μόνο! Όπως σας είχα πει είχα δυσκολευτεί να μείνω έγκυος την πρώτη φορά και δεν ξέρω πόσο εύκολο ή όχι θα είναι τώρα. Πάντως εδώ και λίγες ημέρες έχω σταματήσει να προσέχω...οπότε αναμένουμε από εδώ και πέρα! Keep your fingers crossed for me!

Για 7/10 εγώ είμαι οκ. Ας επιβεβαιώσουμε ότι μπορούμε όλες και το ρίσκουμε το μέρος Della.

Ρε παιδιά, που είναι η Δήμητρα???? ακόμη διακοπάρει???

Νομίζω ότι δεν έχουμε άλλες απουσίες. Ή κάνω λάθος?

Tzamin να πάτε το ταξιδάκι με τον άντρα σου και μην το σκέφτεσαι καθόλου. Θα γυρίσεις πολύ ανανεωμένη και με άλλη διάθεση. Και εγώ όταν το έκανα, το καταευχαριστήθηκα! Το χρειάζεται αυτό ένα ζευγάρι με μωράκι!

Εμείς χθες είχαμε την τρίτη δόση ηπατίτιδας. Τώρα το νοέμβριο ξανα. Καλά είμαστε, 9730 γρ. και 82εκ. Το 10 μπροστά ακόμη να το δούμε! Μας έδωσε το πράσινο φως να ξεκινήσουμε φρέσκο γάλα, και από τα υπόλοιπα χωρίς περιορισμούς! Φέραμε φρέσκο μέλι από τη Σάμο και δε βλέπω την ώρα να της δώσω να δοκιμάσει!!!

Αυτά από εμάς!

Φιλιά!

Καλημέρα κι από εμένα...

Τελικά θα πάμε Σαντορίνη 12-14 Οκτωβρίου γιατί τον Σεπτέμβριο τα αεροπορικά ήταν στα ύψη. Τώρα που σιγουρεύτηκε το ταξίδι έχω αρχίσει και κάνω σχέδια για τους δυό μας. Θα μου λείψει πολύ το μωρό μου και θα το σκέφτομαι συνέχεια και θα ανυσηχώ (είμαι σίγουρη), αλλά θα είναι ωραία για δύο μέρες να ασχοληθώ μόνο με το μεγάλο μου μωρό :rolleyes:. Νομίζω ότι θα είναι τέλεια. Το ξενοδοχείο που θα μείνουμε είναι φανταστικό (στην Οία), και η σουίτα μας έχει prive πισίνα με θέα στην καλντέρα. Επίσης ένας συνάδελφός μου, μου κάνει δώρο για τα γεννέθλιά μου (15 Αυγούστου), ένα δέιπνο σε ένα φανταστικό εστιατόριο, με θέα την καλντέρα πάλι. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου (και το κοριτσάκι μου στο μυαλό μου)... Λέτε να παρασηρθούμε και να πάμε για το δεύτερο?:tongue:... δεν νομίζω...

Julie να σας ζήσει η μικρή σας. Νομίζω ότι πρέπει να πάτε στο ληξιαρχείο, όπως επίσης και να την γράψεις στο δημοτολόγιο. Εγώ δεν το έχω κάνει ακόμη (το δημοτολόγιο), γιατί πρέπει πρώτα να μεταφέρω την οικογενειακή μερίδα... ουφ, κουράστηκα και μόνο που το σκέφτηκα. Η Ελληνική γραφειοκρατία είναι απίστευτη. Θα το κάνω μέσω ΚΕΠ όμως για να αναλάβουν τα πάντα.

Nina nana και της Έλενας αυτό της αρέσει να κάνει στην παιδική χαρά... τα σκαλιά της τσουλήθρας. Μπορεί να την πάω σήμερα παιδική. Ίσως τα πούμε εκεί.

Brooke ευτυχώς και η δικιά μου προσαρμόστηκε αμέσως. Όπως είπες κι εσύ, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Βιβή εύχομαι αυτή τη φορά να είναι άμεσα τα αποτελέσματα. Άντε κι άμα ξεκινήσει κάποια μπορεί να ζηλέψουν και οι υπόλοιπες.

Εμείς σήμερα κάναμε το mmr, αλλά επειδή της κάνω τα εμβόλια στο κέντρο μάνας και παιδιού και είχαν πολύ δουλειά, δεν την ζύγησαν, ούτε την μέτρησαν. Στο σπίτι χτες το βράδυ την ζύγησα 11100 και από ύψος υπολογίζω 80-81 εκ. Σήμερα θα κολήσω στον τοίχο αυτοκόλητη μεζούρα και θα την μετρήσω.

Αυτά τα ολίγα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzitzina δεν χρησιμοποιεί πιπιλα;

Brooke ωραια ιδεα τα παιχνιδια! Σήμερα της έδωσα κουζινικά που δεν χρησιμοποιω και έπαιξε πολυ ώρα. Ταισε και την Μίνι της. Τώρα ξεσκονιζει! :rolleyes:

Δεν ειναι απαραίτητο να κόψεις τον θηλασμο για να μείνεις έγκυος.

Η συνάντηση της Παρασκευής αναβλήθηκε γιατι έτυχε κάτι στην Αντα.

Βιβή με το καλο! :D

Tzamin κι εμείς Οκτωβριο θα πάμε για 3 βραδια. Θα την πάρουμε μαζι όμως και θα ερθει κι ένα φιλικό ζευγάρι με ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Εμείς θα μείνουμε εδω http://www.groupon.gr/deals/groupon-travel/senses-boutique-hotel-/9540758

Εκπληκτικό ξενοδοχείο με βεράντα με θερμαινομενο τζακουζι και θέα στην Καλντερα. Μεσω του γκρουπον ειναι μιση τιμή. Επίσης τα αεροπορικά μας θα ειναι δωρεάν γιατι έχουμε δωρεάν εισιτηρια απο την Ολυμπιακή λόγω απείρων πόντων που έχουμε μαζέψει απο πτήσεις.

Στην παιδική πάμε κάθε μέρα περίπου 6-8 οπότε αν έρθετε θα σας δούμε.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις συνειδητοποίησα την βλακεία μου. Κι εμείς έχουμε άπειρα μίλια αλλά δεν το σκέφτηκα νωρίτερα :?.

Τέλειο το ξενοδοχείο σας, δεν έχετε αποφασίσει ακόμη ημερομηνία? Το δικό μας είναι αυτό http://www.andronis-suites.com/ .

Συγνώμη κορίτσια που μιλάω τόσο για Σαντορίνη σήμερα αλλά καταλαβαίνετε.... έχω αρχίσει και ενθουσιάζομαι!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές!

Τελικά πήρα τηλέφωνο στο ληξιαρχείο και μου είπαν πως εφόσον έχει όνομα ο μόνος λόγος να την δηλώσω είναι ότι κάποιοι ιερείς πλέον ζητάνε αυτήν την πράξη από νονούς και κουμπάρους (δηλαδή στο μέλλον αν θελήσει η μικρή να γίνει νονά ή να παντρέψει κάποιον). Φαντάζομαι πως εξαρτάται από το ιερέα (πχ στις νονές μας δεν ζήτησαν κανένα χαρτί τώρα). Θα δω τί θα κάνω.

Βιβή μου εύχομαι με το καλό σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα!Έχω ακούσει πως το δεύτερο μωράκι, ειδικά αν δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την πρώτη εγκυμοσύνη συλλαμβάνεται πιο εύκολα!Σου το εύχομαι ολόψυχα!

Αχ Τζαμίν, τέλεια θα περάσετε!!!!!!!Τέλεια τέλεια τέλεια!!!!!!Θα την σκέφτεσαι την μικρή σου αλλά είναι λίγες μέρες, και πιστεύω πως θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ανανεώσει!

Νίνα-Νανά το πότε επιστρέφουμε είναι ένα θέμα, τα εισιτήρια μας είναι για την Τετάρτη αλλά μπορεί να χρειαστεί να τα αλλάξουμε επειδή δεν έχουμε αυτή τη στιγμή σπίτι εκεί (μεγάλη ιστορία!). Κι εγώ θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω κάποια στιγμή από κοντά!!Αχ κι εμένα βαριέται στο σπίτι, όλο έξω θέλει να είναι, νομίζω η φύση και το έξω είναι το καλύτερό τους σε αυτήν την ηλικία!

brooke για πες μας μερικές ιδέες για παιχνίδια και δραστηριότητες στο σπίτι, νιώθω πως έχω στερέψει πλέον για αυτήν την ηλικία...

Τζιτζίνα, καλή ιδέα αυτή για το δάχτυλο. Μπορείς να της βάζεις και κατι σαν γαντάκι ίσως? Ίσως αργότερα που δεν θα κάνει και τόση ζέστη...

Ωχ δέχομαι επιδρομή!!!!!

6237481d19.png

Μόλις συνειδητοποίησα την βλακεία μου. Κι εμείς έχουμε άπειρα μίλια αλλά δεν το σκέφτηκα νωρίτερα :?.

Τέλειο το ξενοδοχείο σας, δεν έχετε αποφασίσει ακόμη ημερομηνία? Το δικό μας είναι αυτό http://www.andronis-suites.com/ .

Συγνώμη κορίτσια που μιλάω τόσο για Σαντορίνη σήμερα αλλά καταλαβαίνετε.... έχω αρχίσει και ενθουσιάζομαι!!!

Τα έχεις βγάλει τα αεροπορικά;

Δεν αποκλείεται να συμπεσουμε στις ημερομηνίες. Ειναι μεσα στις πιθανες... Ευτυχώς δεν θα είμαστε στο ίδιο ξενοδοχείο να σας κάνουμε χαλαστρα. :tongue:

Πέρα απο την πλάκα, κι εγω θέλω λίγες μέρες μακριά της αλλα νομίζω περισσότερο θα με κουραζε ψυχολογικά η απουσία της απο τη σωματικη κούραση της παρουσίας της. Ίσως την αφήσουμε για να πάμε Καραιβικη την Άνοιξη!:tongue: λέμε τώρα!

QVjlp3.png

Nina-Nana, αχ και βαχ για το σπίτι. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε σπίτι εκεί επειδή δεν μας συμφέρει οικονομικά να νοικιάζουμε κι έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες από τον Μάιο/Ιούνιο. Θεωρητικά θα έπαιρνε έναν μήνα η όλη φάση αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει!Και δεν έχουμε ιδέα πότε θα τελειώσουμε (μπλέκονται 4 δικηγόροι στην διαδικασία και δεν επικοινωνούν καθόλου καλά μεταξύ τους από ότι φαίνεται). Στο μεταξύ ξενοικιάσαμε το σπίτι που μέναμε και τώρα είμαστε στον αέρα , γκρρρρρρρρρρρρ!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...