Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Tzamin δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστό ή λάθος. Εσυ πρέπει να το ζυγισεις και να αποφασίσεις. Κανεις πέρα απο εσένα δεν ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει.

Στην εμπειρία μου με τα ανιψιά μου έχω δει και τις δυο πλευρές: η νύφη μου άφηνε τα παιδια της απο πολυ μικρά στην μαμα της και έφευγε διακοπές και τα παιδιά συμπεριφερονταν άψογα κατα την απουσία της αλλα πέρυσι που η κούνιαδα μου άφησε στην μαμα της λίγες μέρες την 18 μηνών κόρη της η μικρη (ήμουν εκει) δεν ήταν καλα. Δεν ζήτησε ούτε μια φορα την μαμα της αλλα η συμπεριφορα της έδειχνε μεγάλο άγχος και μπέρδεμα. Γενικώς οι μήνες 12-18 απο τους ψυχολόγους χαρακτηρίζονται κρίσιμοι όσον αφορα τους πολυημερους αποχωρισμους (σε σχέση με το άγχος αποχωρισμου και την προσκοληση) αλλα κάθε δυαδα μαμάς-μωρου είναι διαφορετική.

Κι εμείς θα πάμε Σαντορίνη αλλα τον Οκτώβριο.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστηχώς ο πόνος συνεχίζεται, παρ΄ολα τα αναλγητικα, θα πάω να το δει γιατι δεν ρισκάρω!!!!

Τζαμίν σε αυτόν τον οδοντίατρο πάω 15 χρόνια, έχω κάνει δυο σφραγισματα και πολλούς καθαρισμούς, ίσως μου το ερεθισε πολυ!!!!

Ωραία θα ειναι να πάτε μόνοι σας σίγουρα θα σου λείψει η μικρη αλλα και εσείς έχετε την ανάγκη να ξεφυγετε λιγάκι, με το παιδι πολλα αλλάζουν και καλο θα ειναι να βρισκομαστε κοντα στον σύντροφο μας και να του δώσουμε λίγη αποκλειστικότητα!!!!!

Γεια και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα.....

Αααα πολύ ησυχία έχουμε.... άντε να μαζευόμαστε....

Λοιπόν, την Παρασκευή μετά την δουλειά, πάω να κάνω νύχι, και όπως κάθομαι και με φτιάχνουν... ποιόν βλέπω? ..... Την Νινα νανα με την Ελενίτσα!!! Τέλειο???

Νινα νανα θα αρχίσουμε καφεδάκια όταν θα μαζευτούμε... έχω βρει κι έναν παιδότοπο που φαίνεται πολύ ωραίος και κάνει και για τις δικές μας.

Κατά τα άλλα όλα καλά. Σήμερα πήγαμε το πρωί για mandou και μετά σχολείο... 1η μέρα. Έκλεγε η καημενούλα :(.

Φιλάκια...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Πράγματι πολυ ησυχία στο καφε μας!!!

Tzamin οπωσδήποτε θα κανονισουμε! Εν τω μεταξυ την Παρασκευή έκανα αποτριχωση με την μικρη απο πάνω μου μπρουμητα. Έκλαιγε η κακομοιρα, νόμιζε ότι μου έκανε κακο η κοπέλα!!!

Εμείς είμαστε ακόμη Αιδηψό, εχει άδεια σήμερα ο άντρας μου. Περάσαμε παρα πολυ όμορφα εδω. Παίζει συνεχεια με την ξαδερφη της (2,5 ετών) και τα παιχνίδια της. Ξετρελαθηκε με το καρότσι και την κούκλα. Να της πάρω καρότσι να παίζει ή ειναι μικρη ακόμα; Λέω για κουζινικά. Έπαιζε στη Θεσσαλονίκη της ξαδερφης της τα κουζινικά με τις ώρες!!!

Κάναμε και δυο μπανακια στη θάλασσα και συντηρουμε το μαυρισμα μας :P

Απο φαγητο μια χαρα!

Έφαγα φρίκη με τη ζήλεια που δείχνει η ξεδερφη της (η 2,5 ετών που λέγαμε) προς τον αδερφό της (6 μηνων). Χαμός! Εχει "πληγωθεί" πολυ αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Συνεχώς θέλει την μαμα της αλλα η μαμα της εχει και το μωρακι. Πάντως βλέποντας κι αυτο τείνω να πιστεύω ότι εχει δίκιο ο Παγκόσμιος Οραγνσιμος Υγείας που τοποθετεί την ιδανική διάφορα ηλικίας ανάμεσα σε δυο αδέρφια στα 3 έτη τουλάχιστον. Η αλήθεια ειναι ότι ένα παιδι 3 χρόνων εχει περάσει τη φάση της προσκολησης στην μητέρα του και το ενδιαφέρον του στρέφεται στα αλλα παιδάκια. Μπορει να αποδεχτεί καλύτερα ένα νέο μέλος καθώς εχει περάσει τα εγωκεντρικα έτη κι ειναι πιο ανεξάρτητο. Το μικρο μωρακι ειναι απίστευτος αγκαλιτσας (όλη μέρα αγκαλιά χωρίς υπερβολή) και ζυγίζει οσο η κόρη μου και λίγο περισσότερο!!! :shock:

QVjlp3.png

Κορίτσια....Να'μαι!!

Πρώτη φορά μετά από παρά πολύ καιρό, η μικρή κοιμήθηκε τέτοια ώρα για βράδυ. Έχει γίνει πολύ ξενύχτω και δε μαζεύεται. Δε καθόμαστε βέβαια και καθόλου σπίτι, όλο και κάποια βολτίτσα εδώ τριγύρω θα κάνουμε, οπότε ξεσαλωνει και εκείνη. Να δω πως θα βγάλουμε το χειμώνα!!

Για το βράδυ, από τις διακοπές και μετά είχα μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο. Δεν αποκοιμιόταν μόνη της και μες τη νύχτα ξυπνούσε και ήθελε να έρθει μέσα μαζί μας. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Από προχθές όμως, είπα πως φτάνει, πήραμε ένα μωρό που δεν το πολυέπαιζε (οπότε κατά κάποιο τρόπο είναι καινούριο) της εξήγησα ότι πρέπει να μαθει να κοιμάται μόνη (καλά μην κοροιδεύτε, λέμε τώρα) και εδώ και τρεις μέρες το παίρνει αγκαλιά και μεσημέρι και βράδυ και κοιμάται στην κούνια της. Βέβαια κατά τις 5-6 τα ξημερώματα ξυπνάει και θέλει αγκαλιά, αλλά τουλάχιστον δε βγάζουμε όλη τη νύχτα μαζί.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Απ'οτι είδα μαζευόμαστε σιγά σιγά.

Tzamin και Nina-Nana, τι διαβάζω..είχαμε καλλωπισμούς? Καλά κάνατε. Και εγώ αυτή την εβδομάδα θα πάω επιτέλους να αλλάξω τα μαλλιά.

Νιna-Nana συμφωνώ και εγώ ότι καλό είναι το δεύτερο παιδάκι να έρθει σε μια ηλικία που το πρώτο εχει λίγο ανεξαρτητοποιηθεί και είναι λίγο πιο αυτόνομο. Όμως να σας πω κάτι βρε κορίτσια? Εκεί που έλεγα ότι προς το παρόν δε σκέφτομαι για δεύτερο, τώρα που βλέπω τη μικρή να μεγαλώνει και να ζηταει παιχνίδια και παρέα, μπορώ να πω ότι θα ήθελα να μην την αφήσω πολύ ακόμη μονη. Δεν πρόκειται βέβαια, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, απλά σας λεω πως μου βγήκε το συναίσθημα.

Nina-Nana για τα παιχνίδια, σχετική είναι η ηλικία. Αν παίζει με το καρότσι, να της πάρεις, αφού αυτό τη διασκεδάζει.

Tzamin και βέβαια να πάτε Σαντορίνη. Είναι ευκαιρία να βρείτε λίγο ο ένας τον άλλον. Και εξάλλου δυο μέρες είναι μόνο. Πες πως λείπατε επαγγελματικό ταξίδι. Θα σας κάνει καλό. Καλή αρχή και για το σχολείο. Εμείς από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε.

Lila's mom πως παέι το δόντι?

uwJMp2.png?KqESJfSU

καλησπέρα σας, καλό φθινόπωρο...

Επιστρέψαμε κι εμέις έχουμε μια εβδομάδα στην Αθήνα. Περάσαμε πολύ όμορφα στις διακοπές, μεγαλώσαμε, κατακτήσαμε πολλά νέα πράγματα, ευχαριστηθήκαμε βόλτες φύση μπάνο, φίλους... βγάλαμε και 2 δοντάκια... και γυρίσαμε γεμάτοι, ξεκούραστοι και με όρεξη για δουλειά....

για αυτό και πεσαμε με τα μούτρα.... όπότε η προσαρμογή μας στην Αθήνα ήταν μάλλον δύσκολη... Εκτώς από πολλές ώρες δουλειά για εμάς τους γονείς, μας περίμεναν και οι τόνοι από τα απλυτα και τα ασιδέρωτα των διακοπών.... η μικρή μας είχε συνηθίσει όλη μέρα μαζί και τώρα μας μοιράζεται με την δουλειά, τις υποχρεώσεις τα τρεξίματα... μας διεκδικεί έντονότερα τώρα που μεγάλωσε... προσπαθούμε μέ έξτρα βόλτες τα απογεύματα και επιπλέον δραστηριότητες να της αφιερώνουμε χρόνο...

καλώς σας βρήκα και πάλι... δεν διάβασα ακόμα πολλά από τα νέα σας.. θα βρώ τους ρυθμούς μου όμως σύντομα... φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλησπερα σας κορίτσια, τελικά δεν γλύτωσα την απονευρωση, εκανα την πρώτη συνεδρία την Παρασκευή και έχω άλλες δυο, πέρασα φρικτές ώρες πόνου, σήμερα αισθάνομαι μια χαρα δεν πήρα ούτε ένα παυσίπονο!!!!!

Σήμερα γεμίσαμε τα χωνακια με τα marshmallows, τα βάλαμε σε ένα ωραίο καλάθι, την Πέμπτη θα πάω με την μητέρα μου κομμωτήριο για ανταύγειες, μην το αφήσω τελευταία στιγμη, αύριο θα πάω το φόρεμα καθαριστηριο, έστω για φρεσκαρισμα, και μένουν μόνο νύχια όπου θα κάνω ημιμονιμο γαλλικό για να μην έχω το άγχος να χαλάσουν!!! Μένουν μόνο οι μπομπο όπου περιμένω την θεία μου να γυρίσει απο τις διακοπές τις ώστε να τις κάνουμε!!!

Μου έδειξε και η Νονά τον σταυρό ο οποίος είναι τέλειος, διακριτικος με ωραίες λεπτομέρειες!!!!

Tzitzina, πιστεύω ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να κοιμάται και να συνηθίζει μονη της!!!

Νινα- νανα και tzamin, ωραία που μένετε κοντα και έχετε την ευκαιρία να συναντιεστε, έχετε και κοντα σας τα εμπορικά!!!!!

Brooke, καλώς ήρθατε, δύσκολη η προσαρμογή, αλλα θα συνηθίσουμε!!!

Και εγω θα ανέβω μάλλον το Σάββατο Μαρούσι γιατι έχω να δώσω προσκλητηρια και περιμένει μια ξαδελφη μου να γεννήσει στο Ιατρικό οπότε λέω να το συνδιασω που δεν θα έχει κίνηση!!!!

Για το δεύτερο παιδι που λέτε, όντως ειναι ωραίο τα παιδια να έχουν συντροφιά και η διαφορα των 3+ ειναι τέλεια, η μικρη μου τρελαινεται μόλις βλέπει παιδάκια!!!!!

Εύχομαι καλο βράδυ σε όλα τα κορίτσια!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα φεύγει ο άντρας μου για Ιταλία και θα επιστρέψει Παρασκευή :(. Ακόμα δε γυρίσαμε και άρχισαν τα ταξίδια. Χαιρετηθήκαμε το πρωί και ο καημένος ήταν να τον κλαίνε οι ρέγγες. Και η Έλενα τον κοίταζε που έφευγε και έλεγε μπαμπάμπαααα (μπαμπάκο)... έλιωσε τ'αγόρι μου.

Tzitzina & Brooke καλωσορίσατε.

Brooke ακολούθησα την πρότασή σου για την φωτογραφία της πρώτης μέρας στο σχολείο. Ζωγράφισα ένα φύλλο Α4 με νερομπογιές που έλεγε "1η μέρα στο σχολείο 3.09.2012" και την έβαλα το πρωί να το κρατήσει και την έβγαλα φωτό. Τέλεια.... θα προσπαθήσω να το κάνω κάθε χρόνο (ελπίζω να το θυμάμαι).

Tzitzina καθόλου δεν γέλασα με αυτό που είπες. Κι εγώ της εξηγώ της Έλενας τα πάντα και προσπαθώ να κάνω και συζήτηση (εδώ γελάμε). Παρ' όλα αυτά, χτες που την πήρα από τον σταθμό, την ρώτησα αν πέρασε ωραία και μου είπε ναι. Την ρώτησα αν έφαγε και μου είπε μαμ. Την ρώτησα αν τραγούδησαν και χόρεψαν και μου είπε ναι. Και επίσης την ρώτησα αν έπαιξε με την Ζωή και τον Ιάσωνα και χειροκρότησε. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητές οι απαντήσεις της αλλά δείχνει να έχει μια διάθεση συζήτησης.

Το θέμα του δεύτερου παιδιού χαίρομαι που το ανέφερες. Εγώ το σκέφτομαι εδώ και καιρό αλλά είπα να μην το πω. Τώρα για το πότε .... δεν ξέρω. Ίσως (αν εξακολουθώ και το σκέφτομαι) να βάλουμε μπρος Μάιο-Ιούνιο, μέχρι να τα καταφέρουμε και να ολοκληρωθεί και η εγκυμοσύνη θα είναι πάνω από 3 η Έλενα.

Οι Arma & Mammy να μας πουν από τις εμπειρίες τους, πότε πιστεύουν πως είναι η καλύτερη ηλικία για τα μεγάλα.

Τα λέμε αργότερα

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γυρίσαμε κι εμείς χτες βράδυ. Θα ξαναπάμε πρώτα ο Θεός την Παρασκευή.

Tzitzina εμείς έχουμε θέμα με τον ύπνο. Στις διακοπές κοιμομασταν μαζι κι ήταν μια χαρα. Εδω όταν τη βάζω στο κρεβάτι της ξυπνάει κατα τις 4-5 και μέχρι να την πάρω μέσα στο δικο μας για να θηλασει εχει ξυπνήσει για τα καλα και κάθεται 2-3 ώρες ξυπνια. Οπότε τη βάζω στο δικο μας απευθείας μέχρι νεοτερας. Να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί προς το παρόν! Πάντως αυτο που έκανες ήταν πολυ έξυπνο! Μπράβο! Κι η Ειρήνη συνεργάστηκε περίφημα! Κι εγω της μιλάω και της εξηγώ συνέχεια. Πχ όταν πάμε Αιδηψο της λέω ότι θα μπούμε στο πλοίο που θα μας παει στη γιαγιά και στον παππού και φαίνεται απο τις αντιδράσεις της τι περιμένει.

Brooke καλώς ήρθατε!

Lila's mom περαστικά για το δόντι και καλη συνέχεια στην απονευρωση. Έχω κάνει κι εγω σε ένα δόντι οπότε καταλαβαίνω το σπάσιμο!

Tzamin καλο του ταξίδι! Ο δικός μου μπορει να μην έφυγε ταξίδι αλλα εχει τόσο πολυ δουλεια μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα που δεν θα προλάβει ούτε να μας χαιρετήσει!!!

Κι εγω σκέφτομαι για δεύτερο αλλα σε αυτήν την φάση αντιλαμβάνομαι ότι η κόρη μου με εχει πολυ μεγάλη ανάγκη. Ίσως σε ένα χρόνο να ειναι διαφορετικά τα πράγματα (που σίγουρα θα ειναι οσο μεγαλώνει κι ανεξαρτοποιειται).

Φιλακια πολλα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!!Βλέπω σιγά σιγά μαζευόμαστε ε? Εμείς είμαστε ακόμα Αθήνα αλλά σε λίγο καιρό γυρίζουμε πίσω :(

Ωραία είναι εδώ, έχουμε και την βοήθεια των γονιών μου και ξεκουράζομαι αρκετά!Η μικρή μου έχει ερωτευτεί τον μπαμπά μου και έχει μάθει μερικές καινούριες λεξούλες!Έβγαλε και 3 δόντια όσο ήμασταν εδώ. Δοκιμάσαμε και πρόβεια και κατσικίσια γαλακτοκομικά και δεν είχε πρόβλημα οπότε πλέον τρώει γιαούρτι (πραγματικά απορώ πώς το τρώει επειδή είναι πολύ ξινό) και μερικά τυριά, και σιγά σιγά θα δοκιμάσουμε και κατσικίσιο γάλα. Αχ μακάρι να το δεχτεί ο οργανισμός της!!

Κατά τα άλλα όλα ήσυχα.

Αχ κι εγώ σκέφτομαι ότι θα ήθελα σύντομα δεύτερο μωράκι, αλλά με το διδακτορικό μου στην μέση δεν το βλέπω να το επιχειρούμε μέχρι να τελειώσω...

Αααααααααααααα ξέχασα, κάναμε και την βάφτιση και η μικρή ήταν ευτυχώς πολύ ήσυχη και συνεργάσιμη (πραγματικά δεν το πίστευα!!!!!). Περίμενα πολύ χειρότερη αντίδραση. Να σας ρωτήσω και κάτι : Ξέρετε αν πρέπει να πάμε το χαρτί της βάφτισης στο ληξιαρχείο? Κι αν ναι, γιατί? Ονοματοδοσία της έχουμε κάνει από όταν γεννήθηκε. Ξέρετε για ποιο λόγο το πάμε εκεί? Πραγματικά δεν έχω καταλάβει, γιατί από όσο ξέρω πλέον το θρήσκευμα θεωρείται προσωπικό δεδομένο και δεν σου το ζητάνε πουθενά.

Αυτά τα νέα μας, καλό Σεπτέμβρη να έχουμε όλοι!

6237481d19.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια.Τι ωραια,μαζευομαστε σιγα σιγα!Εμεις δεν εχουμε νεα.Απο αυριο εχω τρεις μερες αδεια και θα καθισω σπιτι με τον γιοκα μου.Κι αυτο το καημενο ολο τον Αυγουστο πηγαινε σχολειο.

Julie,να σας ζησει η νεοφωτιστη!Εμεις δεν ειχαμε κανει ονοματοδοσια οποτε πηγαμε ληξιαρχειο κανονικα.

Brooke,καλη σχολικη χρονια!

Tzamin,κι εγω απο Μαιο Ιουνιο ελεγα να βαλουμε μπροστα.Μακαρι να ερθει οπως το υπολογιζουμε!

Νινα-Νανα,να της παρεις ο,τι την ευχαριστει.Ο δικος μου παιζει με κουζινικα και σκουπα!

Τζιτζινα,ποτε ξεκινατε με το καλο σχολειο;

Αυριο εχουμε παιδιατρο στις 17.30.Θα κανουμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας.

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια και τα ζουζουνακια!

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα είδα στον ύπνο μου πως έκανα τεστ εγκυμοσύνης κι ήταν λέει θετικό κι αναρωτιόμουν τί κουφό όνειρο ήταν αυτό. Τώρα όμως μόλις συνειδητοποίησα πως σαν σήμερα ακριβώς πριν 2 χρόνια είχα κάνει το τεστ εγκυμοσύνης κι είχε βγει θετικό (και βγήκε η κόρη μου χεχε). Τί σου είναι το υποσυνείδητο όμως ε???

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...