Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα...

Νινα νανα παρατεταμένες διακοπές κι εσείς ε? Φαντάζομαι το ευχαριστηθήκατε που είσασταν και οι τρεις μαζί. Πότε με το καλό αρχίζουν τα ταξίδια του συζύγου? Ο δικός μου φεύγει Τρίτη (σε μια εβδομαδα) για Ιταλία :(.

Δεν νομίζω να είναι νυχτερινός τρόμος. Διαρκεί πολύ ώρα? Και η δικιά μου το κάνει αυτό, αλλά ούτε ένα λεπτό δεν διαρκεί. Δεν την σηκώνω από την κούνια. Της κάνω από πάνω σσσσ, αλλά μερικές φορές όταν με ακούει τσιρίζει πιο πολύ. Οπότε την αφήνω να το διαχειριστεί μόνη (όντας δίπλα της) και μόλις βολευτεί, σταματάει.

Εν τω μεταξύ, σας είχα πει ότι για ένα διάστημα σηκωνόταν την νύχτα και ήθελε γάλα. Το είχε κόψει καμιά 10αριά μέρες πριν φύγουμε για διακοπές και δεν το έκανε ποτέ στις διακοπές. Τα τελευταία 2 βράδυα σηκώνεται πάλι και θέλει γάλα. Για να δούμε πόσο θα τραβήξει. Δίνετε στα μωράκια σας βραδυνό φαγητό? Μήπως θα πρέπει να αρχίσω να της δίνω βραδινό? Μήπως δεν είναι πια αρκετό το γάλα για να την κρατήσει όλη νύχτα? Θα ρωτήσω και την παιδίατρο όταν θα την δούμε.

Η Πάρος είχε κόσμο, αλλά όχι πήξιμο. Ήταν πολύ καλά. Κράτησα και τα εισητήρια του πλοίου για να τα έχει η Έλενα ως αναμνηστικό από τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές, και η πρώτη φορά σε πλοίο :-P.

Σας αφήνω κοριτσάκια...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin νομίζω Οκτώβρη ξεκινούν. Πράγματι το ευχαριστηθήκαμε παρα πολυ. Δεν έχω ξαναδεί την μικρή τόσο χαρούμενη, συνεργασιμη, εύκολη, καλοφαγη. Έφαγε κόλλημα με τη θάλασσα.

Διαρκεί λίγα λεπτα. Αν την πάρω αγκαλια ή της μιλήσω γίνεται χειρότερα αλλα κι αν την αφήσω μόνη της το ίδιο. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.

Βραδινο της δίνω. Τρώει μαζι μας κάτι, συνήθως αγγουρι, ντομάτα, φέτα. Την Κυριακή πήγαμε στο Παστερία με ένα ζευγάρι με κοριτσάκι 19 μηνών κι έφαγε πένες σκετες. Τρώει κάτι πάντα αλλα εμένα είναι ολιγοφαγο παιδι έτσι κι αλλιώς οπότε εκμεταλλευομαι κάθε ευκαιρία :tongue:

QVjlp3.png

Γεια σας!!!Γυρισαμε και εμεις,απο το Σαββατο αλλα εχω πεσει σε καταθλιψη:cry:

Θελω διακοπεεεεεεεες αλλα αυτη τη φορα πραγματικες διακοπες!Ωραια ηταν κοριτσια μου αλλα πολυ κουραση....

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.

Τzamin,Nina-Nana και Βιβη καλως ηρθατε!

Κιττυ,κι εμεις εδω μειναμε.Για κανα μπανακι μονο στη Λουτσα πηγαμε.

Lil's mom,ωραια η ιδεα με τα ζαχαρωτα.Με τον κοσμο μην αγχωνεσαι.Θα φανε το γλυκο τους και θα φυγουν μωρε.

Αντε ωραια να μαζευτουμε παλι!

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχουμε γυρίσει κι εμείς από το Σάββατο το βράδυ, περάσαμε πολύ όμορφα. Δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να σχολιάσω! Φιλιά σε όλες και ελπίζω να ''επανελθω'' σύντομα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα στο καφέ μας!!!

Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά!

Εμείς κορίτσια με το φαγητό έχουμε μείνει λίγο πίσω...ενώ ζητάει και της δίνω να δοκιμάζει τα δικά μας, ακόμη δεν έχει φάει πιάτο κανονικό φαγητό. Συνεχίζω να της αλέθω! Φοβάμαι λίγο, γιατί όσες φορές προσπάθησα να ξεφύγω από τις συνηθισμένες της γεύσεις, είχαμε εμετούς!

Στις διακοπές μου έκανε την πρώτη ημέρα που φτάσαμε Σάμο και την τελευταία που θα φεύγαμε! Την πρώτη της είχα δώσει διάφορα που μου ζητούσε (μπισκότα, κέικ, τοστ κλπ) και την τελευταία της είχα δώσει τυρόπιτα το μεσημέρι. Ίσως να της έπεσε βαριά, τι να πω! Επείσης, μου ζήτησε κάποια στιγμή ψάρι που τρώγαμε εμείς, αλλά μόλις της έδωσα ένα πολύ μικρό κομματάκι, πήγε να κάνει πάλι εμετό!!!Tragic!!!

Λοιπόν, επίσης έχω να πω σε όλες να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για το ότι τελείωσαν οι διακοπές (και εγώ το κάνω) γιατί δε βοηθάμε κανένα έτσι. Εγώ φέτος εκμεταλλεύτηκα και το τελευταίο λεπτό (γύρισα Κυριακή απόγευμα και Δευτέρα στις 7 πήγα δουλειά), παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι αρκετές οι διακοπές.

Οπότε ας πιάσουμε η καθε μια από ένα ημερολόγιο να μου πείτε αν στις 23/09 ημέρα Κυριακή (τις λεπτομέρειες θα τις κανονίσουμε αργότερα) μπορούμε όλες να κανονίσουμε την επόμενη συνάντησή μας!!! Τι λέτε, δεν ήρθε η ώρα???

Φιλιά!

Καλημέρα!!! Μαζευόμαστε μια μια....

Εμένα, για να λέω την αλήθεια, μου αρέσει που γυρίσαμε στο σπίτι μας. There is no place like home. Ωραίες ήταν οι διακοπές αλλά αυτό που μου έλειπε εμένα κυρίως, ήταν να χρόνος με τον άντρα μου και το παιδί μαζί. Οι τρεις μας. Και στο σπίτι μας να ήταν, δεν θα με πείραζε καθόλου. Ούτε και στην δουλειά με πειράζει που γύρισα. Ανέλαβα λίγο πριν φύγουμε νέα καθήκοντα, οπότε θέλω να οργανωθώ (σημείωση: χωρίς αύξηση μισθού).

Βιβή νομίζω η ημερομηνία που προτείνεις είναι πολύ καλή.

Θα τα πούμε κι αργότερα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κι εγω απο την μια χάρηκα που γυρίσαμε απο την άλλη όχι.. Στις διακοπές ευχαριστηθηκα και τον άντρα μου και την κόρη μου, αν είμασταν σπίτι δεν θα ήταν το ίδιο. Πχ σπίτι έχεις να μαγειρεψεις, να καθαρίσεις, να βάλεις πλυντήρια ενω στις διακοπές είσαι χαλαρή, τρως έξω, καθαρίζουν άλλοι κτλ. Μου λείπει κι η θάλασσα και το να βλέπω την μικρη απίστευτα χαρούμενη. Τέλος πάντων, σταματαω! Εμείς αυτα τα δυο Σ/Κ θα πάμε Εύβοια.

23 Σεπτέμβρη θα λείπω 100% στη Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση της ανιψιός μου.

QVjlp3.png

Χτες το βράδυ ακουγόταν ένας θόρυβος κι άνοιξε ο συζυξ το παντζουρι να δει τι είναι κι άρχισε να βαράει ο συναγερμός μας στις 3:30 τη νύχτα! :shock: Έπαθα σοκ! Τρόμαξα τόσο πολυ, αφου ετρεμα για ώρα. Ξύπνησε κι η μικρη και κάθησε ξυπνια κανένα δυωρο.... Απο τότε που γυρίσαμε ξυπνάει τα βραδια και δεν ξανακοιμαται....!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα, εγω αυτές τις ημέρες δεν είμαι πολυ καλα, εκανα σφραγισμα την προηγουμενη Τετάρτη σε ένα δόντι το οποίο έσπασε, αφου τελείωσε μου λέει οτι επειδη μου το τροχισε αρκετα ίσως σε ενοχλεί καποιες μέρες, απο την Κυριακή δεν έχω ησυχάσει, με πιάνει πόνος όχι στο δόντι αλλα στην κάτω περιοχη και με χτυπάει στο αυτί, τον πήρα τηλ και μου λέει ότι εάν ειναι αφορητος να στο ανοίξω και να σου κάνω απονευρωση, μα ειναι δυνατόν δεν το έβλεπε απο πριν, τελος πάντων παίρνω niflamol και αισθάνομαι καλύτερα για να δω!!!

Πήρα το πρωι και τα κουφετα που ειχα παραγγείλει και περιμένω απο βδομαδα να έρθει η θεία μου για να ξεκινήσουμε τις μπομπο!!

Βιβή, όντως πρεπει να εκμεταλλευόμαστε και την παραμικρή ευκαιρία απο τις άδειες μας για να περνάμε καλα!

Θα χαρώ να βρεθούμε όλες απο απο κοντά, μόνο μην κλείσετε 15 & 16 γιατι είναι η βάφτιση, όλες τις άλλες μέρες μπορω!!!!

Τζαμίν, συγχαρητήρια για τα καινούργια σου καθήκοντα, δυστηχώς στην σημερινή εποχη δεν πληρώνεται η δουλεια που προσφέρουμε, εάν δεν επιβαρυνεσε με το επιπλεον ώρες καλα ειναι!!!!

Νινα-νανα, τελικά γιατι χτύπησε ο συναγερμός; Η μικρη ξανακοιμηθηκε; Ίσως φταίει και η ζέστη ή τα δόντια για αυτο δεν μπορει να ηρεμήσει!!

Άρμα, καλώς ορισατε!!!!

nJ2dp3.png

Περαστικα! Κι εμείς σήμερα έχουμε οδοντιατρο για τον άντρα μου. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να πονάει με το τροχισμα. Τόσο πολυ το πείραξε;

Ο συναγερμός χτύπησε γιατι άνοιξε το παντζουρι! Μπα, δεν ξυπνάει λόγω ζέστης (στο σπίτι έχουμε σχεδόν κρύο που λέει ο λόγος, στις διακοπές ζεσταινοταν περισσότερο), ούτε απο δόντια (σε αυτη τη φάση έχουμε τελειώσει, 16 έχει). Πιστεύω ότι επηρεάζεται αφενός απο την αλλαγή περιβάλλοντος κι αφετέρου δεν κουράζεται τόσο οσο στις διακοπές για να κοιμάται ξερη.

QVjlp3.png

Ξέρω και εγω, τι να πω μου χτύπησε το νεύρο; Πάντως τώρα ξύπνησα και με ενόχλησε λιγάκι!

Μπράβο στην μικρη σου 16 δόντια πω πω, εμείς έχουμε μέλλον μόνο 4, φαντάζομαι τι έχω να τραβηξω και εγω και εκείνη βέβαια ακόμη!!

Θα σας βάλω κάποια στιγμη και το προσκλητηριο μας να μου πείτε την γνώμη σας!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπερα καλησπερα!Ο μικρουλης μου κοιμηθηκε κι εγω(σα δε ντρεπομαι)βλεπω sila.Πηγαμε athens heart το απογευμα και περασαμε πολυ ωραια.

Αrmaki,καλως ηρθες κι εσυ!

Lila's mom,περαστικα σου.Πρεπει κθ εγω να παω οπωσδηποτε οδοντιατρο και το αναβαλλω συνεχως.

Nina-Nana,η Ελενα για να κοιμαται προφανως θελει ξενο περιβαλλον!

Βιβη,εγω στις 22μπορω παντως.Εμενα ο δικος μου μονο "πετρες"δεν εχει φαει!

Καληνυχτα κοριτσακια!

NXbrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

Χτες είχε πολύ ησυχία το καφέ μας ε?

Για την ημερομηνία εγώ θα πρότεινα να το κάνουμε 7 Οκωβρίου, ώστε να είναι αρκετός ο καιρός μπροστά μας και να μαζευτούμε όλες. Θα έχουν τελειώσει και οι τελευταίες εκδρομές και θα έχουμε οργανωθεί.

Lila's mom περαστικά. Ελπίζω να μην χρειαστείς απονεύρωση. Τον γιατρό τον ήξερες ή ήταν τυχαία επιλογή? Μήπως να τον αλλάξεις?

Della ..... ντροπή :oops:...... :tongue:

Κάνω μια σκέψη που αρχικά μου ήταν πολύ δύσκολη αλλά τώρα έχει αρχίσει να οριμάζει μέσα μου. Θυμάστε που σας έλεγα ότι κέρδισα ένα διήμερο στην Σαντορίνη? Λέγαμε να το πάμε τέλος Σεπτεμβρίου. Σκέφτομαι να μην την πάρω μαζί την Έλενα. Να πω στην πεθερά μου να έρθει στην Αθήνα και να την κρατήσει το τριήμερο που θα λείψουμε. Θα είναι η πρώτη φορά που θα την αφήσω βράδυ :shock:. Την τρέχουσα εβδομάδα την κρατάει η πεθερά μου όσο είμαι στην δουλειά και τα πάνε πολύ καλά.

Τί λέτε? Ξέρω ότι η πρώτη φορά θα είναι δύσκολη για όλους (μάλλον για μένα περισσότερο) αλλά δεν πρέπει να γίνει κάποια στιγμή? Νομίζω θα κάνει καλό και σε εμένα και στο παιδί να ξεκολήσουμε λίγο η μια από την άλλη. Και θα είναι ωραία να περάσουμε και δύο μέρες οι δυό μας με το αγόρι μου. Ποιά είναι η γνώμη σας?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...