Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Τι κανετε?Εμεις εχουμε λιγες ακομα μερουλες διακοπες και επιστρεφουμε το Σαββατο.Della περαστικα σας...Tzitzina σε δημοτικο βρεφονηπιακο?και εμενα την πηραν αλλα δεν ξερω ποτε ξεκινανε,εσεις ποτε?Εγω ηθελα να παει εκει γιατι θα την εχει η πρωτη ξαδερφη του αντρα μου οποτε θα ειμαι λιγο πιο ησυχη...ελπιζω!

Δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα αλλο...Φιλακια σε ολες και καλη επιστροφη!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Ειμαστε καλα ευτυχως.Ειμαστε τελειως απυρετοι.Ιωση ηταν τελικα.Αυριι θα παει κανονικα σχολειο.Χθες ειχα παρει μια μερα αδεια εγω και σημερα ειχε κανονισει ο αντρας μου να ειναι απογευματινος και τον κρατησε το πρωι εδω.Το απογευμα τον πηρα και πηγαμε μια βολτα στο avenue και περασαμε πολυ ωραια.

Μammy,καλο υπολοιπο στις διακοπες σας.Πολυ τυχερη εισαι που το Μαρακι θα ειναι με την ξαδελφη σας.Ειναι τελειο!

Καλο βραδυ φιλεναδες.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια, ελπίζω να περνάτε όλες καλα!!!

Η μικρη έχει απο τις διακοπές λιγο μπουκωμα, στον ύπνο σαν να ροχαλιζει, κάνουμε μια θεραπεια που μας έδωσε η γιατρός και βλέπουμε.

Εμένα μου έφυγε ένα σφραγισμα και έκλεισα αύριο ραντεβού με τον οδοντίατρο, τρέχω λιγο με τα προσκλητηρια τα οποία θέλω να τα τελειώσω αυτήν την εβδομάδα και να μοιράσω όσο πιο πολλα μπορω γιατι δουλεύω απο την επόμενη εβδομάδα και δεν θέλω να τρέχω!

Della, χαίρομαι που ο μικρός ειναι καλα!!!

Τζιτζινα, μπράβο για τον βρεφικό σταθμό, πολυ σημαντικό που την πήραν γιατι απο τους περισσότερους γνωστούς μαθαίνω ότι αφήνουν πολλα παιδια εκτός παιδικών λόγω μειωμένων κονδυλίων!

Καλο βράδυ και στα υπόλοιπα κορίτσια!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα είμαι απόγευμα, μόλις ήρθε η μαμά μου και μπήκα λίγο να σας γράψω.

Mammy ναι, σε δημόσιο θα πάμε. Δεν ξέρω ακόμη πότε ξεκινάμε και δεν μπορώ να βρω κανέναν στα τηλέφωνα. Θέλω μάλιστα να ρωτήσω πως ξεκινάμε. Θα πηγαίνω και εγώ μαζί της τις πρώτες μέρες? Θα καθόμαστε λίγη ώρα? Θα στέλνω φαγητό? Σεντονάκια για τον ύπνο? ΄Εχω τόσες απορίες και έχω αγχωθεί. Πιστεύω από Δευτέρα να έχω μιλήσει.

Della είναι κοντά στον Αγ. Αντώνη ο σταθμός, πολύ κοντά στο σπίτι μου, ευτυχώς. Τα μαλλιά δεν πήγα ακόμη γιατί ήταν κλειστό το κομμωτήριο, αλλά σε λίγες μέρες θα ξαναγίνω ξανθιά. Ευτυχώς που έγινε καλά ο Κων/νος.

Lila's mom πολλά παιδάκια είναι συναχωμένα αυτή την εποχή. Και η δικιά μου χθες σα να είχε λίγες μυξούλες.

Επίσης βγάζει τα δύο πλαϊνα δόντια (πάνω-κάτω), νομίζω λέγονται τραπεζίτες, και δεν έχει και πολύ διάθεση.

Σας αφήνω για να ετοιμαστώ. Φιλιά κορίτσια μου

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα κοριτσια.Ο μικρουλης μου κοιμαται.Ηρθε απ'το σχολειο,φαγαμε και πηγαμε σουπερ μαρκετ.Στην επιστροφη δεν αντεξε και παραδοθηκε!

Tzitzina,μην αγχωνεσαι για το τι θα χρειαστεις.Υποθετω οτι θα σου τα δωσουν εγγραφως οσα θα χρειαστουν.

Lila's mom,τελειωσες με τα προσκλητηρια;Ποτε ειναι η "βουτια " σας;

Καλο βραδυ κοριτσσκια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα, εμείς είμαστε λιγο καλύτερα με το μπουκωμα, της δίνω και ντεπον το βράδυ όπως μου συνέστησε η παιδίατρος και πιστεύω σιγα σιγα να υποχωρήσει, τώρα μόλις γυρίσαμε πήγαμε βόλτα και λιγο κουνιες, πριν λιγο κοιμήθηκε!

Della, προσκλητηρια αύριο θα δώσω αρκετά και μου μένουν κάποια για τα βόρεια προάστια, ίσως το συνδιασω με καμία βόλτα στο mall ή στο golden hall, κάποιοι βέβαια λειπουν, ίσως στείλω και με το ταχυδρομείο, επειδη δεν ειναι φάκελος αλλα στικ και κρέμεται σε ρόλο το προσκλητηριο ειναι κάπως ογκώδες, αλλα σήμερα που έστειλα ένα χωρεσε σε φάκελο μια χαρα, ελπίζω να φτάσει σώο, το μυστήριο ειναι στις 16 Σεπτέμβρη, δεν ξέρω τι να κάνω με στολισμό έξω απο την εκκλησία, η οποία δεν έχει πολλα σκαλιά μόνο 4, θα μου άρεσε γάζα με φαναρακια, τα μπαλονια τα απορρίπτω, έχετε καμία άλλη ιδέα, στην κολυμπήθρα θα βάλω χειροποιητες ύφασματινες πεταλούδες με τουλι χωρίς λουλούδια, επίσης τις ίδιες θα έχει και η λαμπάδα!!

nJ2dp3.png

Γεια σας και απο εμένα' date=' εμείς είμαστε λιγο καλύτερα με το μπουκωμα, της δίνω και ντεπον το βράδυ όπως μου συνέστησε η παιδίατρος και πιστεύω σιγα σιγα να υποχωρήσει, τώρα μόλις γυρίσαμε πήγαμε βόλτα και λιγο κουνιες, πριν λιγο κοιμήθηκε!

Della, προσκλητηρια αύριο θα δώσω αρκετά και μου μένουν κάποια για τα βόρεια προάστια, ίσως το συνδιασω με καμία βόλτα στο mall ή στο golden hall, κάποιοι βέβαια λειπουν, ίσως στείλω και με το ταχυδρομείο, επειδη δεν ειναι φάκελος αλλα στικ και κρέμεται σε ρόλο το προσκλητηριο ειναι κάπως ογκώδες, αλλα σήμερα που έστειλα ένα χωρεσε σε φάκελο μια χαρα, ελπίζω να φτάσει σώο, το μυστήριο ειναι στις 16 Σεπτέμβρη, δεν ξέρω τι να κάνω με στολισμό έξω απο την εκκλησία, η οποία δεν έχει πολλα σκαλιά μόνο 4, θα μου άρεσε γάζα με φαναρακια, τα μπαλονια τα απορρίπτω, έχετε καμία άλλη ιδέα, στην κολυμπήθρα θα βάλω χειροποιητες ύφασματινες πεταλούδες με τουλι χωρίς λουλούδια, επίσης τις ίδιες θα έχει και η λαμπάδα!![/quote']

lila's mom, με το καλό να βαφτίσετε και εσείς το μπουμπουκάκι σας. Για το στολισμό έξω, έχω δει κάτι ποδήλατα, ή κάτι σε στυλ "κάρο", που μέσα βάζεις διάφορες γλαστρούλες και είναι πολύ όμορφο. Επίσης, αν έχεις βιβλίο ευχών, μπορείς να φτιάξεις ένα έξτρα τραπεζάκι που θα βάλεις πάνω το βιβλίο, με διάφορες γυάλες με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια για τα παιδιά.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημερα κοριτσακια μου.Μολις ηρθαμε απο τις κουνιες.Τον μικρο στο αυτοκινητο τον πηρε ο υπνος.Μετα το φαγητο λεμε να παμε για μπανιο.

Lila's mom,νομιζω οτι αυτο που προτεινει η tzitzina ειναι ο,τι πρεπει μιας και δεν θελεις μπαλονια.

NXbrp3.png

Κορίτσια μου τι κανετε; Μου λειψατε!!!!!!

Γυρίσαμε κι εμείς... Περάσαμε φανταστικά!!! Νομίζω θα πάθω κατάθλιψη!!!! :( θα σας γράψω το βράδυ μόλις κοιμηθει να σας πω τα νεα μας!!!!

QVjlp3.png

Καλησπέρα!!!!!! Οι Σαμιώτισσες γύρισαν!!!! Πετάξαμε σήμερα το απόγευμα από Σάμο γιατί αύριο πάω δουλειά!!! (κλάψ, ληγμ!!!) Περάσαμε πολύ όμορφα φέτος... Δροσιά, μπανάκια, ποτάκια το βράδυ, κούνιες νωρίτερα για τη μικρή και πολλά άλλα!!! Μόλις τελείωσα με το μάζεμα και περιμένω να έρθουν σουβλάκια για να φάμε. Από αύριο θα οργανωθούμε καλύτερα. Είμαι κομμάτια... Τα υπόλοιπα θα σας τα γράφω σιγά σιγά. Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Νινα-Νανα και Βιβή καλωσορισατε!!!!

Τζιτζινα ευχαριστώ για την ιδέα σου, ούτως ή αλλιώς θα έχω για τα παιδια χαρτινα χωνακια με marshmallow σε ζελατινα με φιογκακι οπότε μπορει να τα βάλω σε κάποιο μεταλλικό καλάθι εάν βρω ωραίο, επίσης σκέφτηκα ότι επειδη θα έχει άλλη βάφτιση νωρίτερα και λογικα θα χαιρετούν στην είσοδο της εκκλησίας, στον προαύλιο χώρο θα ειναι οι καλεσμένοι τους και τι θα πούμε κάντε άκρη να στολισουμε τα σκαλιά, ουφ αγχωθηκα τώρα!! Εάν καμία σας ξέρει πως ειναι το τελετουργικό με τις προηγούμενες βαφτισεις ας μου πει!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας και από μας!!!!

Μαζευτήκαμε κι εμείς και σήμερα είμαι γραφείο. Πήγαμε Αλεποχώρι, Παρνασσό και Πάρο. Επιστρέψαμε Σάββατο. Στην Πάρο περάσαμε τέλεια. Η μικρή ξεσάλωσε και γενικά ήταν πολύ εύκολη.

Διάβασα όλα όσα έχουν προηγηθεί απ΄όταν έφυγα αλλά δεν τα θυμάμαι. Πολλά μωράκια αρρώστησαν είδα. Μάλλον την ίδια ίωση πέρασαν. Αυτή είχε και η Έλενα αρχές Αυγούστου. Και μια συνάδελφος με δύο παιδάκια, όλες τις διακοπές με ίωση τις πέρασαν. Τί ήταν κι αυτό φέτος. Ευτυχώς η Έλενα ήταν καλά σε όλες τις διακοπές γιατί θα τρέχαμε για ούρα πάλι.

Το μόνο που θυμάμαι να σχολιάσω είναι για το μπούκωμα της μύτης. Μου έδειξαν στο Ιασώ πώς να της κάνω πλήσεις στην μύτη και μου είπαν αν δεν μπορώ μόνη να την πηγαίνω στο νοσοκομείο να της κάνουν γιατί δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Ως εξής: την κρατάει ο άντρας μου χειροπόδαρα μπρούμυτα στον νυπτήρα κι εγώ της βάζω με πίεση ορό στην μύτη με δεκάρα σύριγγα. 5-6 δεκάρες σύριγγες σε κάθε ρουθούνι, 1-2 φορές την ημέρα. Είναι λίγο ταλαιπωρία για το παιδί αλλά το τί μύξα βγαίνει είναι απίστευτο και μετά είναι εντελώς καθαρή. Αν το αντέχετε, ανακουφίζει πολύ. Το έκανα κι εγώ στον εαυτό μου φέτος όταν με κόλησε η Έλενα (κυρίως για να δω πως είναι και τί περνάει το παιδί), δεν είναι και τόσο τραγικό και η ανακούφιση είναι απίστευτη.

Εμάς ο σταθμός ανοίγει την επόμενη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα την κρατάει η πεθερά μου. Την ερχόμενη εβδομάδα έχει και το mmr.

Αυτά προς το παρόν, άντε να δροσίσει και λίγο γιατί λιώσαμε φέτος.

Φιλιά κοπελιές....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Lila's mom μην αγχώνεσαι! Σίγουρα θα βρεθεί τρόπος να στολισετε. Έτσι κι αλλιώς θα περισσέψει χρόνος μετα την προηγούμενη βάφτιση μέχρι τη δική σας.

Τελικά με την ίωση της μικρής κολλήσαμε κι εγω κι ο άντρας μου. Εμείς δεν ανεβάσαμε πυρετο αλλα είχαμε πολυ συναχι και βήχα. Ο αντράς μου ήταν όπως σας είχα πει 3 μέρες στο Άγιο Όρος με τον αδερφό μου και τα ανιψια μου κι εγω στους γονείς μου με την μικρη να γκρινιαζει. Έβηχε πολύ κι έκανε εμετό απο τα φλεματα. Φρίκη! Κι η μύξα να τρέχει συνέχεια!!! :shock:

Όταν γύρισε ο άντρας μου ήταν ελαφρώς καλύτερα και μέσα στην τρελή χαρά! Άρχισε να κοιμάται λίγο καλύτερα το βράδυ και την είχα στο παρκοκρεβατο υπερυψωμένο με βιβλία για να αναπνέει καλύτερα! Αλλα είχαμε πολυ πλάκα! 3 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο να βηχουμε όλη νύχτα!

Τον 15αυγουστο πήγαμε στον αδελφό μου κι έπαιζε με τις 3 κόρες του. Την επόμενη μέρα λόγω μνημοσύνου είχαμε οικογενειακή συνάντηση οπότε ήταν η μασκότ των ανιψιών μου: 8 παιδια ηλικίας 5-12 ετών και στην μέση αυτη! Πολυ πλάκα! Πήγα και κομμωτήριο και την άφησα στον άντρα μου και την νονα της όπου την πήγαν στις κούνιες. Πρώτη φορα την άφησα 2 ώρες! Απο εκείνη την στιγμή η μικρη έπαθε μπαμπακιαση!!!!

Την επόμενη μέρα (δλδ την προηγούμενη Παρασκευή) μαζέψαμε τα πράγματά μας και φύγαμε απο τους γονείς μου και πήγαμε στο εξοχικό μας στα Βρασνα (κοντα στην Ασπροβαλτα-Della θα το ξέρεις εσυ μάλλον). Αυτο ήταν! Η καλύτερη κίνηση! Περάσαμε υπέροχα! Πήγαιναμε για μπάνιο στην Ολυμπιάδα με την οικογένεια του αδελφού μου, η μικρη έπαθε αμοκ με τα ξαδερφια της, βγαίναμε τα βραδια, κάναμε καρτ κι αλλα πολλα!

Πήγαμε και παιδιατρο στη Θεσσαλονίκη, βάρος δεν έβαλε καθόλου αλλα έβαλε 3 πόντους. Την βρήκε μια χαρα αλλα μας είπε ότι απο το συναχι της μπορει να κολλήσει αλλα παιδάκια. Ήταν να πάμε Αιδηψο στα πεθερικα μου την επόμενη μέρα (την Τρίτη δλδ) όπου είναι εκει κι η κούνιαδα μου με τα παιδια της αλλα μόλις της είπαμε αυτο το πράγμα μας είπε να μην πάμε! Καθόλου δεν μας χάλασε! Φύγαμε για 3 μέρες Θασο! :P Υπέροχο νησι, φανταστικές παραλίες, πολυ πράσινο, πολύς κόσμος! Τέλειο!

Μετα πάλι Βρασνα για 1 μέρα όπου είχαν έρθει κι οι γονείς μου.

Η μικρη στενοχωρηθηκε πολυ όταν τους χαιρετουσαμε.

Εγω είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης! Θέλω κι άλλες διακοπες!!!!!!

QVjlp3.png

Tzamin μαζι γράφαμε! Καλώς ήρθατε! Είχε κόσμο η Παρος; Ωραια περασατε ε; Η οικογένεια που μένει απο κάτω μας επέστρεψαν χτες απο Πάρο όπου ήταν μια εβδομάδα αλλα δεν μιλήσαμε γιατι έφυγαν για Αίγινα.

Βρε κορίτσια τον τελευταίο καιρο ξυπνάει το βράδυ και τσιριζει! Αν της μιλήσω και την πάρω αγκαλια χειροτερεύει! Πολυ κλάμα και τσιριδες. Διάβασα για τον νυχτερινό τρόμο και ταιριάζει η περιγραφή. Τι να πω;

QVjlp3.png

Γεια σας κοριτσια και μπουμπουκακια !!!!!!!

όλες επιστρεψατε βλεπω

εμεις , δεν πηγαμε κάπου , αλλα πηγαίναμε εδω για μπάνιο. ο μικρός τρελαίνεται για την θάλασσα, τρεχει , παιζει με τα κουβαδάκια του , βουτάει το κεφάλι του.

''μιλάει'' όλη μερα , φωνάζει μαμα΄, μπαμπά , τον ρωταμε τι κανεις στην πανα και λεει ΄΄κακα΄΄ , γενικά ειναι τρέλα ....και μπορουμε πια και συννενοούμαστε.

Σημερα , μου ειπε ο αντρας μου , καποια στιγμη που σηκωθηκε απο τον καναπε , μην πεσει ο μικρός αυτός τον ξαναπήγε σπρωχντοντας στον καναπε και τον έβαλε να καθίσει

ελπίζω να ειναι όλα τα παιδάκια καλά.........................

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...