Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, βρήκα ένα cafe με wi-fi και είπα να σας πω ένα γεια, εμείς εδώ στο Πεταλίδι, περνάμε πολυ ωραία, κάνουμε μπάνια, η μικρη έχει τρελαθεί της αρέσει πολυ, παιζει με τα παιδιά της κουμπάρας μου έχει τρελαθεί απο την χαρα της, περπατάει πλέον κανονικά αλλα βγάζει δόντια και έχει λίγη γκρίνια.

Να περνάτε καλα, θα τα ξαναπούμε!!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου! Εξαφανιστηκαμε όλες ε;

Εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη. Ο άντρας μου είναι με τον αδερφό μου στο Άγιο Όρος κι εγω τραβαω όλο το λουκι: ο πυρετός κράτησε μόνο 2 24ωρα δόξα τω Θεω. Ταυτόχρονα εμφανίστηκε συναχι. Χτες και προχτές έκανε εμετο στον ύπνο της απο τα φλεματα. Πολυ φλεμα και μυξα. Μάλλον μετα το μπάνιο της το βράδυ χειροτερεψε η ροή οπότε μόλις ξαπλωσε αναγουλιασε. Εγω φυσικά φοβάμαι πολυ κι ανυπομονω να γυρίσει αύριο απο το Άγιο Όρος. Παίρνουμε θεραπεία ομοιοπαθητική. Τρέχει συνέχεια η μύτη της. Αυτα!!!! Έχει συμβεί σε κανένα μωρακι σας κάτι τέτοιο να μου δώσετε καμια πληροφορία;

Φιλιά πολλα κορίτσια μου!!!!

QVjlp3.png

Καλησπερα κι απο μενα.Ειχα και σημερα εφημερια και εχω κουραστει αρκετα.Το Σαββατοκυριακο περασαμε χαλαρα!Ευτυχως την Τεταρτη ειναι αργια και θα σπασει η εβδομαδα στη μεση.

Νινα-Νανα,κι εμεις το εχουμε περασει αυτο(και θα το ξαναπερασουμε).Εγω χρησιμοποιω τον ορο frezymar της frezyderm και του βαζω συνεχεια.Αν μπουκωνει του τα κανω και με τον αποφρακτηρα.Επισης,μαλλον το μπανιο την "πηγε" πισω στην αναρρωση ε;Αν ειναι αυριο μην της κανεις,τουλαχιστον οχι το κεφαλακι.Εγω αυτο το εχω διαπιστωσει κι απο μενα.Αν κανω μπανιο με πολυ συναχι με κανει χειροτερα και αν θα σναρρωνε σε τρεις μερες αναρρωνω σε πεντε..Παντως το συναχι του μικρου μου,κραταει συνηθως καμια βδομαδα,μπορει και δεκα μερες.

Περαστικα σας μωρε!

Lila's mom,ειναι ωραια εκει που μενετε;δωσε πληροφοριες μπας και αποδρασουμε κανα 3μερο.

NXbrp3.png

Della πιο πολυ με αγχωνει ότι έκανε εμετο στον ύπνο της δυο βραδια εξαιτίας φλεματων. Φοβάμαι συνέχεια τώρα! Λείπει κι ο άντρας μου κι οι γονείς μου αγχωνονται πιο πολυ κι απο εμένα!!! Ευτυχώς η διάθεση της έχει φτιάξει!

Lila's mom καλα να περνάτε!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από την όμορφη Σάμο!!!Είμαστε καλά και περνάμε πολύ όμορφα. Η μικρή κάνει μπανάκια και της αρέσει πολύ!!! Δε θέλει να βγει από το νερό. Nina nana για να είσαι σίγουρη κανε της μια γενική ούρων και μια καλλιέργεια. Αν δείξει κάτι είναι ουρολοιμωξη και θέλει πιθανά αντιβιωση και σίγουρα δίαιτα για μερικές ημέρες. Είμαι παθουσα!!! Εμένα πάντα μετά τους εμετους έβγαζε σαλια όπως λες και εσύ. Να είσαι ψύχραιμη όσο γίνεται και όταν κάνει εμετους επειδή φοβάται και κλαίει να της λες πάντα ότι δεν πειράζει για να ηρεμεί. Στη δικιά μου λειτουργεί καλά. Φιλάκια σε όλες!!!

Καλησπερα στο "ερημωμενο" καφε μας.Ευχομαο ολες να ειστε και να περνατε καλα οπου βρισκεστε.Εμεις εδω πισω να κραταμε την πολυ μην φυγει.Προχθες γιορταζα και πηγαμε αυθημερον στο Ναυπλιο.Περασαμε τελεια και ξεσκασαμε λιγακι.Τωρα εχω τον μικρουλη μου με 38,2.Εχει κανα διωρο που ανεβασε θερμοκρασια.Ελπιζω να ειναι μονο τα δοντια του και να μην εχουμε τιποτα αλλο.

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

Γεια σας και απο εμένα, επιστρέψαμε την Πέμπτη, μέχρι να συμμαζέψω καταλαβαινετε!!! Περάσαμε πολυ ωραία, είχαμε καλη παρέα και ευχαρίστηθήκαμε την θάλασσα, εμένα μου άνοιξε η όρεξη και ήθελα να τρώω και βράδυ, τώρα κάνω αποτοξινωση με σαλάτες και φρούτα!

Della, να τα εκατοστήσεις, εύχομαι ο μικρός να ειναι καλύτερα τώρα!

Να σε ρωτήσω μιας και είσαι σε νοσοκομείο, έχετε ιατρείο πόνου; Εάν μπορείς δωσε μου πληροφορίες!

Για το Πεταλίδι που με ρωτησες ειναι ιδανικός προορισμός για τριήμερο ειναι περίπου 3 ώρες απο Αθήνα και μισή ώρα απο Καλαμάτα ειναι στον δρόμο προς Μεθωνη, τα ενοικιαζόμενα ειναι της κουμπάρας μου, η θάλασσα ειναι μπροστα στο σπίτι όπου η πρόσβαση ειναι μόνο απο τον κήπο, η πλατεία εινα περίπου 10 λεπτά με τα πόδια όπου έχει να κάτσεις για φαγητο ή καφε! Εάν θέλεις άλλες πληροφορίες ή φωτό πες μου!

Τα υπόλοιπα κορίτσια ελπίζω να περνάτε καλα, καλη συνεχεια!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καφε μας!Ξερω οτι δεν μπαινει αλλη κοπελα μιας και λειπετε αλλα δεν θελω να το αφησω και τελειως ερημο.

Στις 05.00 π.μ. εκενε 39 πυρετο και ακομη ειναι απυρετος.Βεβαια,ηταν η σειρα του algofren που τον κραταει περισσοτερες ωρες απο το depon.Εχουν περασει 9 ωρες.Μακαρι να μην ξαναανεβασει.

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια και ειδικότερα Della που κρατάς την πόλη!:P

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς είμαστε Αθήνα, αλλά λίγο η θεία μου που είχε έρθει από την Αυστραλία, λίγο η δουλειά, οι βόλτες, η μικρή....ε, δεν πολυπρολαβαίνω. (Είμαι και πολυάσχολη τρομάρα μου!!!:tongue:)

Πως είναι ο μικρούλης σου? Συνήλθε καθόλου. Πολύ ταλαιπωρία ρε γμτ καλοκαιριάτικα...Κρίμα..Ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Lila's mom καλως ήρθες. Περάσατε όμορφα έτσι?

Κορίτσια τη μικρή την πήραν στο βρεφικό. Ξεκινάει από Σεπτέμβρη. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά έχω και μια αγωνία για το πως θα είναι τα πράγματα, αν θα την προσέχουν, αν θα περνάει καλά, αν θα ασχολούνται μαζί της, κ.τ.λ. Σίγουρα δε θα δίνουν ιδιαίτερη σημασία ξεχωριστά σε κάθε παιδάκι, αλλά ελπίζω γενικά να είναι καλά...Για να δούμε...Οι υπόλοιπες που πάνε σταθμό τα παιδάκια σας, πότε ξεκινάνε??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα καλησπερα.Καλως την Τζιτζινα!

Ειμαστε καλα σημερα.Εχει να κανει πυρετο απο τη 01.00 τα ξημερωματα.Ωστοσο,πηγαμε παιδιατρο.Μαλλον ιωση εχει μου ειπε.Εχει και λιγακι ερεθισμενο λαιμο αλλα οχι αμυγδαλιτιδα.Αν περασει αυτο το 24ωρο και δεν κανουμε πυρετο ολα καλα.Αν κανει ομως αυριο να παμε για ουρα.Ελπιζω ολα να τελειωσουν εδω και να ηταν απλα ενα σκ@τ@ σαββατοκυριακο.

Τζιτζινα,τελεια νεα για τον παιδικο.Ποτε ξεκινατε;Εμεις δεν εχουμε σταματησει καθολου γιατι ο παιδικος μας μενει ανοιχτος και Αυγουστο.Στο Περιστερι που εχει βρεφονηπιακο;

Οσον αφορα για τη διαρροια,δεν χρειαζεται νζ ειναι μονο νερουλα οχι κρεμωδη αλλα και να ειναι πολλες φορες τη μερα.

Με τα μαλλια σου τι εκανες τελικα;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...