Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Brooke τι ωραία, να το απολαύσεις αύριο το σπα και το μασάζ!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε στο Avenue βόλτα. Με τέτοια ζέστη δεν ήταν για πουθενά αλλού πέρα απο εμπορικό κέντρο. Κατσαμε στο palmie bistro για καφε και φρουτοσαλατα για την μικρη (χωρίς σιρόπι εννοείται). Δεν ψωνισα τίποτα παρολο που ήθελα γιατι βαριομουν, χαχα! Πήγαμε χωρίς καρότσι για να την κουρασουμε. Δεν πτοηθηκε, έτρεχε σαν τρελή!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!!!!!!!!!

Η μέρα έφτασε και για εμάς να φύγουμε για διακοπές!!! Στις 3 πετάμε για το όμορφο νησί και για μερικές ημέρες δε θα έχω πρόσβαση στο internet. Από Σάββατο που θα έρθει και ο άντρας μου ξανά!!!

Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να σας γράψω τώρα γιατί σε λίγο θα τρέχω για το τελευταίο check στα πράγματα.

Η Μένια μου είναι όλο και καλύτερα...μόνο που δεν τρώει καθόλου. Ελπίζω τώρα που θα αλλάξει λίγο παραστάσεις και θα είμαστε στον καθαρό αέρα να πάρει λίγο τα επάνω της...έχει αδυνατήσει λίγο. Ήταν και στάσιμη τους τελευταίους μήνες στα 9.200 κιλά, οπότε έχω μια ανησυχία.

Ελπίζω να περάσει αναίμακτα η πτήση γιατί αυτό είναι το άλλο άγχος μου!!!Εγώ φοβάμαι τα αεροπλάνα πολύ έτσι και αλλιώς, αλλά και με τη μικρή μαζί είναι χειρότερα γιατί αν εγώ δεν είμαι ψύχραιμη, θα είναι και εκείνη ανήσυχη.

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που έχω χάσει όλα αυτά τα κιλά και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος.

Όσο για τα ψώνια...ε καιρός ήταν!!! Anyway, κάλλιο αργά παρά ποτέ, έτσι δεν είναι?

Λοιπόν, το έχω ξαναγράψει και νομίζω ότι είναι ώρα να το κανονίσουμε...όταν με το καλό επιστρέψουμε όλοι να κάνουμε τη δεύτερη συνάντησή μας! Τί λέτε για μέσα στο Σεπτέμβρη? Άντε γιατί αν δε σας ξεσηκώσω εγώ νομίζω καμμία δεν αποφασίζει!!!

Φιλιά σε όλες και σε όλα τα μωράκια...

θα τα ξαναπούμε σε λίγες ημέρες...από το όμορφο νησί!!!!!!

Λοιπόν, το έχω ξαναγράψει και νομίζω ότι είναι ώρα να το κανονίσουμε...όταν με το καλό επιστρέψουμε όλοι να κάνουμε τη δεύτερη συνάντησή μας! Τί λέτε για μέσα στο Σεπτέμβρη? Άντε γιατί αν δε σας ξεσηκώσω εγώ νομίζω καμμία δεν αποφασίζει!!!

Φιλιά σε όλες και σε όλα τα μωράκια...

θα τα ξαναπούμε σε λίγες ημέρες...από το όμορφο νησί!!!!!!

Βιβούλα νομίζω ότι είσαι ο διοργανωτής!! Πάρτο πάνω σου και ανέλαβε να μας συντονίσεις. Οπωσδήποτε μες τον Σεπτέμβριο θα οργανωθούμε να πιούμε καφεδάκι!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλε τι αδελφή ψυχή βρήκα; Χαχα! Λες και περιγράφεις την παλιά μου γειτονιά στα κάτω πατησια!!!! Σκέφτεστε κάποια περιοχή συγκεκριμένη; Ελάτε Βριλήσσια να γίνουμε πολλές (κι εγω κι η Tzamin).

Ωραία θα ήταν. Μάλλον όμως μας κόβω για κάπου εδώ γύρω. Έχουμε συνηθίσει, έχουμε τους φίλους μας, είναι κοντά στις δουλειές μας. Είμαστε των "Δυτικών Προαστίων", χι, χι!

Αυτό με το ουρλιαχτό είναι όντως περίεργο. Το άλλο που κάνει είναι το βράδυ μετά το γάλα, όταν ετοιμάζεται να κοιμηθεί, πετάγεται ανοίγοντας τα μάτια και κοιτάει αν είμαστε εκεί. Μόνο χθες κοιμήθηκε σερί ολη νύχτα, μετά από πολλές μέρες. Το καλό είναι ότι όλη αυτή την εβδομάδα, το πρωί κοιμάται μέχρι τις 11 και τεμπελιάζω και εγώ. Βέβαια οι δουλειές πάνε πίσω, αλλά....

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλησπερα στο ομορφο καφεμας.Μολις κοιμηθηκε ο καπεταν φασαριας κι εκατσα κι εγω.Πηγαμε στο mall σημερα το απογευμα και περασαμε πολυ ομορφα.Δεν ψωνισαμε τιποτα αλλα καναμε ωραια βολτιτσα μεσα στη δροσια.Εφαγα και παγωμενο γιαουρτι.

Χθες του εδωσα μια φετα βραστη γαλοπουλα και του αρεσε.Καινουρια γευση βλεπετε!

Β rooke,πως ηταν στο σπα;τελεια σιγουρα ε;

Νινα-Νανα,αναμεσα μας κοιμαται κανονικοτατα(και ντρεπομαι που το λεω,μου αρεσει πολυ).Αυτος βεβαια τις περισσοτερες φορες γυρναει αναποδα απο μας και παει προς τα ποδια.

Παντως Θεσσαλονικη δεν θα μπορεσουμε να παμε.

Τζιτζινα,να το αλλαξεις το μαλλι,χρειαζεται η αλλαγη.Εγω τα ξαναεκοψα προχθες.Τα πανω τα εχω πλεον καρφακια!

Βιβη,καλα νσ περασετε και να γεμισετε μπαταριες!

Αυριο εφημερευω και δεν θελω καθολου!Μ'αυτη τη ζεστη,τα καρδιολογικα περιστατικα κανουν παρτυ!!"

Καλο βραδυ κοριτσια μου!Φιλακια πολλα!

NXbrp3.png

Βιβή να περάσετε φανταστικά!!!!!

Tzitzina εμένα ακόμη και δίπλα μας γκρινιαζει το βράδυ όταν ξυπνάει :rolleyes:

Η Φιλαδέλφεια μου αρέσει πολυ αν και δεν θεωρείται δυτικά.. Αλλα δεν είναι μακριά απο το Περιστέρι..

Della εμείς σήμερα πήγαμε στο golden hall με ένα φιλικό ζευγάρι με κοριτσάκι 19 μηνών! Πολυ πλάκα, ωραία περάσαμε!! Στον 2ο όροφο έχει τραπεζάκια με λεγκο τουβλακια!

Με γεια το μαλλί!!!

Καληνύχτα κορίτσια μου!!!

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!Οπως ειπα χθες,σημερα εφημερευω και γι'αυτο πιανω δουλεια στις 12.00.Κατεβασα τον μικρο στο σχολικο και πηγα στον "γρηγορη" πηρα καφεδακθ και τωρα βλεπω τηλεοραση.Εχω βαλει και κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες για τους αντρες μου και απολαμβανω την ησυχια!

Κοριτσια,τι φρουτα τρωνε τα μικρα σας;ο Κωνσταντινος αν μας δει να τρωμε το οτιδηποτε ερχεται να το φαει π.χ.καρπουζι,κερασια τα παντα.Ωστοσο,αν του τα βαλεις μεσα στο πιατακι του δεν τρωει τιποτα παρα μονο μπανανα.Τι σοι ιδιοτροπια ειναι αυτη;

Για το φαγητο βεβαια δεν το συζηταμε,θελει να τρωει με πιρουνι η κουταλι μονος του και γινεται χαμος.Προχθες ετρωγε χυλοπιτες και αν το πιρουνι επιανε 3χυλοπιτες τις τιναζε για να μεινει μια επανω.Βρηκα χυλοπιτες ψηλα στον τοιχο!Σκετη αηδια!

Νινα-Νανα,ευτυχως που υπαρχουν αυτα τα εμπορικα και κανουμε τη βολτα μας στη δροσια.

Καλη σας ημερα κοριτσια!

NXbrp3.png

Della κι εμένα μόνη της τρώει εδω και μήνες. Με πιρουνι, κουταλι ή με τα χέρια.

Απο φρούτα τα τρώει όλα. Καρπούζι, πεπόνι, νεκταρινια αυτήν την περίοδο. Αλλα όλα τα τρώει, πχ συκο.

Χτες κοιμήθηκε 3 ώρες το μεσημέρι :shock:, το βράδυ ψιλοχαλια, αλλα απο το πρωι είναι ζέστη :cry: Πρώτη φορα έχει πυρετο. Το θερμόμετρο είναι ψηφιακό οπότε δεν το πολυεμπιστευομαι αλλα δείχνει 37,8. Βρε κορίτσια πως καταλαβαίνω αν είναι ίωση ή κάτι άλλο πχ ουρολοιμωξη; Και ποτε πρέπει να πάω σε γιατρο; Βοηθήστε την άσχετη!!!!

QVjlp3.png

Nina-Nana,σου εχει κατσει η ουρολοιμωξη ε;εδω που τα λεμε παντα σκεφτομαστε το χειροτερο.Αν κανει πανω απο 38-38,5 για 2 εικοσιτετραωρα(και 3πολλες φορες)τοτε κοιτας για καποια λοιμωξη.Προς το παρον οχι μπορει να ειναι μια απλη ιωσουλα.Τι βραδυ εχε το νου σου μηπως ανεβασει θερμοκρασια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Η κακομοίρα ταλαιπωρείται... Δεν ανέβασε πάνω απο 38,5 αλλα πριν κοιμηθεί της εδωσα ντεπόν. Είναι γκρινιαρα και δεν τρώει. Έκανε και διαρροια 3 φορές.

Η παιδιατρος λείπει διακοπες. Δεν θέλω να την ενοχλήσω στο κινητό. Πρέπει να την πάρω λέτε αύριο;

QVjlp3.png

Καλημέρα!!

Nina-Nana περαστικα στο κοριτσάκι σου. Μπορεί να είναι ίωση, έχω ακούσει ήδη δύο παιδάκια. Σαφώς όμως και να πάρεις την παιδίατρο. Γι'αυτό υπάρχουν όπου και να είναι, ότι ώρα και να είναι για να μας βοηθούν. Είμαι σίγουρη πως και η ίδια δε θα έχει πρόβλημα. Διάρροια μου έχει κάνει και η μικρή εδώ και λίγες μέρες, προς το παρόν όμως, της φτιάχνω λίγο τη διατροφή και δεν της δίνω καρπούζι που το έβγαζε νερό.

Η Ειρήνη πιάνει και αυτή το κουτάλι της να φάει μονη της και ταίζει και εμάς. Με το καλαμάκι έχει κολλήσει. Προχθές είχαμε πάει στο Φλοίσβο, στα Fridays και για πρώτη φορά μόλις είδε το φαγητό δεν όρμησε, επειδή έπαιζε με ποτήρι και καλαμάκι!!!:tongue:

Η Φιλαδέλφεια δεν είναι άσχημη, αρέσει και στον άντρα μου και μας βολεύει. Πρέπει σιγά σιγά να ψάχνω...Και βαριέμαι...

Della πως πήγε η εφημερία? Είχατε πολλά περιστατικά?

Σας αφήνω γιατί πάω για μπανάκι!! Φιλιά!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα κοριτσακια.Ημερα ζημιων σημερα.Μου επεσε ενα κουτι που εχω μεσα τα βερνικια νυχιων μου(τις οζες μου δηλαδη-Νινα-Νανα με πιανεις)και μου εσπασαν τρια μπουκαλακια.Ενα μπορντω,ενα μωβ και ενα γαλακτερο.Χαμος εγινε!Το πατωμα και η ντουλαπα εγιναν σκ@τ@.Καθαρισα μονο το πατωμα και αυριο ο αντρας μου θα κανει την ντουλαπα.Μου εσπασε και δυο ποτηρια ο μικρος.Μου εφυγε και ενα σφραγισμα.Τελεια!Δεν πειραζει ομως ολα φτιαχνονται.

Τζιτζινα,που πηγες για μπανακι;πως περασες;εμεις χθες στην εφημερια ειχε δουλιτσα αλλα το κακο ηταν οτι ηταν ολα φορεια.Δεν εβλεπες ασθενη να περπαταει ολοι ταβλα.

Νινα-Νανα,πως ειναι η μικρη σημερα;αν κανει πολυ διαρροια δωσ'της. ultra levoure.Εγω τον παιδιατρο τον παιρνω μετα το δευτερο εικοσιτετραωρο πια γιατι ξερω οτι στην αρχη θα μου πει να περιμενω.Να προσεχεις να μην συγκαει μοναχα.

Καλο βραδυ ομορφες!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Διαρροια δεν ξαναεκανε, ίσως ήταν το καρπούζι. Σήμερα έκανε μια φορα κακα με πολλα απεπτα μέσα αλλα αυτο ήταν άλλο.

Ο πυρετός μια απο τα ίδια. Την ημέρα ή είναι οκ ή έχει δεκατα και το βράδυ ανεβαίνει μέχρι 38,8. Έχω μεγάλο πρόβλημα στο να της δίνω ντεπόν. Δε θέλει ούτε απο κουταλι ούτε απο συριγγα. Κλαίει χτυπιέται και μπορει να το κάνει κι εμετο κάποιες φορές. Όταν το βγάζει βγάζει άπειρες βλεννες σαν μύξες απο στόμα και μύτη.

Η παιδιατρος όταν λείπει άδεια προτιμάει τα σμς. Οπότε έστειλα κι είπε να περιμένω μέχρι αύριο. Τι να πω βρε κορίτσια; Είχαν ποτέ τα μωρακια σας μόνο πυρετό κι αν ναι πόσο κρατούσε;

Ο ύπνος φυσικά ένα δραμα! Εγω είμαι ζομπι. Σήμερα θα φευγαμε για Θεσσαλονίκη.

Della μεγαλη ήττα αυτο με βερνικια!

Tzitzina κι η δικιά μου μεγάλο κολημα με τα καλαμακια. Όταν πάμε κάπου έτσι απασχολείται.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...