Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

κι εγώ εδώ θα είμαι, μην ανησυχείτε βρε....

την δευτέρα δουλειά....πίκρααααα.........κι οχι τιποτα άλλα , σκεφτομαι τον μικρούλη τι κλάμα εχει να ρίξει που θα φευγω παλι.

σημερα κοριτσια , ξυπνησε στις 8 15 ,ηπιε το γάλα του και ξανακοιμήθηκαμε ως τις 11 30. απο την μια σκεφτομουν να σηκωθω να κανω καμιά δουλεια με την ησυχία μου , να πιω τον καφέ μου , απο την αλλη τον ειχα διπλα μου κι αν τον εβαζα στην κουνια του θα ξυπνουσε ίσως , οποτε αποφάσισα να κοιμηθώ κι εγω

το εχω παρατηρήσει , οταν παμε θάλασσα την επόμενη μερα ξυπνάει αργά.

μετα κοιμηθηκε 2 30- 3 30 , κατα τις τις 8 το βραδυ πηγαμε μια βολτα Γλυφαδα , φαγαμε εξω με την νονά του και στον γυρισμο κοιμηθηκε το αυτοκίνητο. του αλλαξα πανα , ηπιε το γαλα του κ συνεχισε τον υπνο του

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Εμεις μολις τελειωσαμε το φαγητο μας και ο μικρος τωρα "παιζει μουσικη".Εχει παρει το καπακι μιας κατσαρολας και το κοπαναει!Τι ωραια που ακουγεται!

Κιττυ,καλα εκανες και ξαπλωσες μαζι του.Περαστε πολυ ωραια ε;εσεις θαλασσα που πατε;

NXbrp3.png

Καλησπέρα και από εμάς!

Είμαστε λίγο καλύτερα...ήταν σίγουρα από το εμβόλιο, έκανα πυρετό μέχρι 38.5 και έβγαλε και εξάνθημα. Η παιδίατρος μας είπε να μην την βγάλουμε στον ήλιιο για 2-3 ημέρες οπότε σήμερα βγήκαμε μετά από μια εβδομάδα κλεισούρας!

Πήγαμε και της πήραμε καινούριο καθισματάκι αυτοκινήτου και θα το παραλάβουμε τη Δευτέρα. Διαλέξαμε αυτό που καλύπτει μέχρι 36 κιλά για να μη χρειαστεί να αγοράσουμε άλλο.

Επίσης, παραγγείλαμε ένα πίνακα (τρίπτυχο ανάλγυφο με ένα δέντρο από αλουμίνιο χρωματισμένο χρυσό, χρυσό - ασημί και ασημί σε κάθε ένα από τα 3 κομμάτια του) και ένα καθρέφτη σε παρόμοιο στυλ (χωρίς δέντρα!!! αλλά με αντίστοιχες λεπτομέρειες). Θα τα πάρουμε όταν γυρίσουμε από τις διακοπές.

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτές τις αγορές γιατί 4,5 χρόνια παντρεμένη το έλεγα ότι πρέπει να πάρουμε πίνακες κλπ για να διακοσμήσουμε τους τοίχους και όλο κάτι άλλο είχε προτεραιότητα, οπότε έμενε πίσω αυτό.

Επίτέλους ήρθε η σειρά του!!!

Εμείς φεύγουμε την Τετάρτη για την εξωτική Σάμο!!! εγώ με τη μικρή δηλαδή, γιατί ο άντρας μου θα δουλεύει μέχρι και Παρασκευή οπότε θα φύγει Παρασκευή βράδυ. Άντε δε βλέπω την ώρα!!!

Φιλιά!!!!

Κοριτσια τα επαιξα,μολις τελειωσαμε και το πρωι 6:55 σαλπαρουμεεεεε παω στα αγορακια μου!!!Βεβαια θα σηκωθω στις 4 γιατι 5:15 το αργοτερο πρεπει να φυγουμε (φευγουμε απο Ραφηνα),οποτε παω να απλωσω λιγο τα ποδια μου......

Πολλα φιλια σε ολες και με καθε ευκαιρια θα σας γραφω!

Ααα...Βιβη με γεια τα ψωνια σας!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

καλησπερα σας,

ειμαι επισημα σε αδεια και σας γραφω αποτην βεραντα του εξοχικου μας....η μικρη εχει τρελαθει εδω στην εξοχη, ολη μερα στην θαλασσα και στον κηπο... της εχει ανοιξει και η ορεξη επιτελους και τρωει καπως πιο ευκολα...Αχ ατυχα τα παιδια της πολης....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Brooke καλα να περάσετε!

Mammy καλο ταξίδι και να περάσετε τέλεια στην ωραία Μύκονο!

Βιβή με γεια τα ψώνια!

Kitty καλη επιστροφή στη δουλειά! Υπομονη!!!

Della μου, περαστικά!

Tzamin είδα αυτο και αγριευτηκα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=120667. Το βάζω για να έχεις το νου σου.

Lila's mom ποτε φευγετε; Ή φύγατε; Μπερδευτηκα! Καλα να περάσετε!

Arma κι εσείς το ίδιο!!!!

Κορίτσια μου, συγνώμη που γράφω τόσα λίγα αλλα δεν τα θυμάμαι όλα για να σχολιάσω! :oops:

Σήμερα το απόγευμα γυρίσαμε απο Κυθηρα.

Περάσαμε φανταστικά! Η μικρη ήταν άψογη, άλλο παιδι! μονίμως χαρούμενη, κοινωνική, φαγανή!!!!! Δεν έβγαινε απο τη θάλασσα, έπαιζε με τα κουβαδάκια της με τον μπαμπά της κι εγω έκανα ηλιοθεραπεία! Μαυρισα :D:D:D

Συνεργαζόταν άψογα, εκτός απο ένα περιστατικό.

Κοιμόταν στο αυτοκίνητο τα βραδια όταν γυρνούσαμε στο ξενοδοχείο και την έβαζα στο κρεβάτι. Έκανα φοβερή πρακτική στο αλλαγμα πάνας σε όλες τις στάσεις. Ακόμα και μπρουμητα με τουρλοτο ποπο την αλλαξα!

Όλο το νησί της μιλούσε, έπαιζε με παιδάκια, έτρωγε αρνί και κατσίκι! Γενικώς όλη την ώρα έτρωγε με πιρουνι μεγααααλο. Της έδωσα φέτα, δεν έδειξε συμπτώματα αλλεργίας αλλα δεν της αρέσει. Επίσης κι ένα κίτρινο αιγοπροβειο τυρί το ίδιο. Τι να πω; Τουλάχιστον όταν τρώω παγωτό της λέω ότι είναι γιαούρτι για να μην πλησιάζει! :tongue:

Εγω πάντως πήρα κιλα :(. Νομίζω και το Αφροδιτάκι.

Σαν ονειρο είναι το να είσαι διακοπές. Μέχρι 1 Αυγούστου δεν είχε καθόλου κόσμο το νησί, απο 1 Αυγούστου έγινε της τρελης. Χαμός!!!!

Έχω μια μελαγχολία, όλοι είμαστε λίγο κάπως. Την Παρασκευή φεύγουμε για Θεσσαλονίκη κι απο εκει όλο και λίγο Χαλκιδική θα πάμε. Μετα τις 20 θα κατηφορισουμε για Εύβοια. Αλλα σαν τα Κυθηρα, τίποτα!!!!

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσια.Ξυπνησα γιατι ξεραθηκε η μυτη μου και ο λαιμοας απ'το air-conditionοποτε αφου το ξυπνητηρι θα χτυπουσε 6.30 καλυτερα να μπω για καλημερα!

Νινα-Νανα,καλως ορισες!Μαυρισες ε;Σε μισω,σε μισω!!!Ακουσα ακιμα δυο ζευγαρια που θα πηγαιναν Κυθηρα φετος.

Την φετα και ο δικος μου δεν την πολυθελει αλλα την τυροπιτα την τρωει.

Αυτο με την παιδικη χαρα,δυστυχως μου χτυπαει καμπανακι οτι πουθενα δεν ειναι να νιωσεις λιγο ξεγνοιαστος.Και μεσα στα σουπερ μαρκετ και στα εμπορικα το ιδιο γινεται.Και στην θαλασσα το ιδιο.Δραμα η κατασταση!

Βrooke,αλλο παιδι στην εξοχη ε;κοιταξτε να το χαρειτε οσο πιο πολυ γινεται!

Μammy,καλα να περασετε!Πες μας οταν μπορεσεις τι εγινε που ανταμωσατε με τα αντρακια σου.

Βιβη,καλοριζθκα τα καινουρια!

NXbrp3.png

Τσα!!! Να'μαι και εγώ....Είχα μείνει καιρό χωρίς ίντερντετ και την προηγούμενη εβδομάδα είμασταν διακοπές!!!!!!! Περάσαμε όμορφα. Πήγαμε στην Καλογρια Αχαίας, μαζί με άλλα δύο ζευγάρια, κολλητούς μας φίλους και τα παιδάκια τους. Η Ειρήνη ξετρελάθηκε. Έτρεχε όλη μέρα, δεν έβγαινε από την πισίνα και τη θάλασσα και έτρωγε συνέχεια! Ήταν ωραία που είμασταν παρέα. Το άσχημο ηταν ότι είχε πολλά κουνούπια. Όταν λέμε όμως πολλά εννοούμε υπερβολικά πολλά και πολύ δυνατά!! Σκέτες ρουφήχτρες. Έχει πολλά έλη και βάλτους εκεί. Αφού όταν γυρίζαμε από το μπάνιο, μπαίναμε σφαίρα στο δωμάτιο, ετοιμαζόμασταν για φαγητό, πηγαίναμε στο εστιατόριο με φουλ crilen και το βράδυ αφού βάζαμε τα μωρά για ύπνο, μαζευόμασταν σε ένα από τα μπαλκόνια (εξοπλισμένοι με φιδάκια) και πίναμε τα ποτάκια μας. Ευτυχώς αδιαθέτησα την τελευταία μέρα που φεύγαμε και δεν έχασα τίποτα. Στο γυρισμό σταματήσαμε Ξυλόκαστρο για μπάνιο και φαγητό και γυρίσαμε βράδυ. Και απο χθες είμαι όλο πλυντήρια και μαζέματα!

Εσείς τι κάνετε?? Τις ευχές μου σε Βιβή και Nina-Nana και περαστικά στη Λαμπρινή και την Έλενα. Είναι καλύτερα τα παιδάκια σας?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Απ'ότι βλέπω οι περισσότερες λείπετε..Καλά να περάσετε. Εμάς τελείωσαν οι διακοπές μας. Στη δουλειά γυρίζω το Σάββατο και θα ξαναπάρω λίγες μέρες προς το τέλος του μήνα.

Η Ειρήνη παρόλο που της έβαζα φουλ αντιηλιακό, έχει πάρει λίγο χρώμα. Έχει πολύ πλάκα! Και φυσικά εγώ όλο και λίγο χρόνο ξέκλεψα για ηλιοθεραπεία, αν και σε μια εβδομάδα θα έχω γίνει πάλι άσπρη.

Άσχετο, λέω να πάω κομμωτήριο και να ανοίξω τα μαλλιά μου. Το βαρέθηκα το κόκκινο. Τη μικρή δεν την κούρεψα ακόμη, αλλά θα την πάω, να παρει λίγο αέρα το κεφάλι της.

Δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω. Οπωσδήποτε όμως συγχαρητήρια Βιβη με τα κιλά, σε βρίσκω πολύ αποφασιστική.

Από Τετάρτη θα βγουν τα αποτελέσματα για τον παιδικό. Μακάρι να την έχουν πάρει...Πάω να συνεχίσω με τις δουλίτσες. Θα τα ξαναπούμε τώρα που γύρισα.

Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας. Μου λείψατε βρε τσούπρες!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina πολλα κοινά! Λειπαμε ίδιες μέρες, μαυρισαμε (κι η μικρη), έτρωγε συνέχεια στις διακοπές. :D Επίσης πλυντήρια. Αν μου πεις ότι σκέφτεσαι ποιος θα τα σιδερωσει όλα αυτα θα σε λατρεψω! Εγω απο τώρα αγχωνομαι!

Della θα πάτε καθόλου Θεσσαλονίκη;

Η μικρη τον τελευταίο καιρο ξυπνάει συνέχεια το βραδυ ουρλιαζοντας. Με έχει κουράσει πολυ. Φυσικα καταλήγουμε να κοιμόμαστε μαζι, να θηλαζει όλη νύχτα και να μας στριμωχνει αφου απλώνεται! Della κοιμαστε μαζι με τον Κωνσταντίνο; Τον βάζεις ανάμεσα;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Tzitzina πολλα κοινά! Λειπαμε ίδιες μέρες, μαυρισαμε (κι η μικρη), έτρωγε συνέχεια στις διακοπές. :D Επίσης πλυντήρια. Αν μου πεις ότι σκέφτεσαι ποιος θα τα σιδερωσει όλα αυτα θα σε λατρεψω! Εγω απο τώρα αγχωνομαι!

Della θα πάτε καθόλου Θεσσαλονίκη;

Η μικρη τον τελευταίο καιρο ξυπνάει συνέχεια το βραδυ ουρλιαζοντας. Με έχει κουράσει πολυ. Φυσικα καταλήγουμε να κοιμόμαστε μαζι, να θηλαζει όλη νύχτα και να μας στριμωχνει αφου απλώνεται! Della κοιμαστε μαζι με τον Κωνσταντίνο; Τον βάζεις ανάμεσα;

Θα με λατρέψεις σίγουρα!! Απο αύριο σε αυριο το πάω το σίδερο!! Και επίσης η μικρή ξυπνά μες τη νύχτα ουρλιάζοντας, πολυ τρομαγμένη, με αποτέλεσμα να την παίρνω και εγώ μαζί μας, εγώ και ο άντρας μου να σκεβρώνουμε και η κυρία να απλώνεται σε όλο το κρεββάτι...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Όσο για αυτό που λεγατε ότι φοβάσαι να κυκλοφορήσεις, χθες πήγα μια βόλτα με τη μικρή με τα πόδια (και οι δύο) και οι μόνοι που κυκλοφορούσαν ήταν Πακιστανοί. Δυστυχώς στη γειτονιά μου έχουμε πολλούς γιατί εχουν ανοίξει και μαγαζιά (σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, κάβα). Άντε να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για σπίτι, γιατί δε μπορώ άλλο...

uwJMp2.png?KqESJfSU

καλησπέρα σας. δεν εχω και την καλύτερη συνδεση εδώ στην εξοχή φτάνει όμως να σας διαβάζω και να λέω δυο κουβέντες... μολις κοιμήθηκε και κάθομαι στην βεράντα μας... πρωι και απόγευμα μπανάκι με τον ξάδελφό της και η όρεξη της έχει ανοίξει για τα καλά... ειμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί το είχα άγχος το φαγητό... τα βράδια ανάμεσα και θηλαζει όποτε θέλει συνήθως 1-2 φορες...βγάζει και 4 δοντια μαζί αλλα δεν έχει πολύ γκρίνια μόνο σαλια και επιθυμία να βάζει τα παντα στο στόμα της... ολα καλά , όλα καλύτερα πό ότι τα φανταζόμουν... ξεκουραζομαι το εχω ανάγκη... αυριο θα πάω με την συνυφάδα μου και μια φίλη για σπά και μασαζ!!! Θα κρατήσουν οι άνδρες τα παιδια κι θα έχω 3 ώρες απόλυτης χαλάρωσης!!! wow!!!! το περιμένω πως και πως... φιλάκια και καλο βράδυ

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Θα με λατρέψεις σίγουρα!! Απο αύριο σε αυριο το πάω το σίδερο!! Και επίσης η μικρή ξυπνά μες τη νύχτα ουρλιάζοντας, πολυ τρομαγμένη, με αποτέλεσμα να την παίρνω και εγώ μαζί μας, εγώ και ο άντρας μου να σκεβρώνουμε και η κυρία να απλώνεται σε όλο το κρεββάτι...

Πω πω ίδια πράγματα ακριβώς! Ασε που δεν χωράει άλλη αναβολή στο σίδερο γιατι την Παρασκευή το βράδυ φεύγουμε πάλι.

Αυτο με τα ουρλιαχτα δεν μπορώ να το καταλάβω. Φτάνω στο συμπέρασμα ότι φοβάται μόνη της και θέλει παρέα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

QVjlp3.png

Όσο για αυτό που λεγατε ότι φοβάσαι να κυκλοφορήσεις, χθες πήγα μια βόλτα με τη μικρή με τα πόδια (και οι δύο) και οι μόνοι που κυκλοφορούσαν ήταν Πακιστανοί. Δυστυχώς στη γειτονιά μου έχουμε πολλούς γιατί εχουν ανοίξει και μαγαζιά (σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, κάβα). Άντε να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για σπίτι, γιατί δε μπορώ άλλο...

Καλε τι αδελφή ψυχή βρήκα; Χαχα! Λες και περιγράφεις την παλιά μου γειτονιά στα κάτω πατησια!!!! Σκέφτεστε κάποια περιοχή συγκεκριμένη; Ελάτε Βριλήσσια να γίνουμε πολλές (κι εγω κι η Tzamin).

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...