Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

ειμαστε καλύτερα ευχαριστώ... μείναμε μέσα το σκ βεβαια για να αναρρώσει τελείως...

θα σου στειλω το τηλ μου αν σας βγαλει ο δρομος στα καμμενα Βούρλα να με πάρεις τηλ να βρεθούμε θα είμαι εκεί 4-14 Αυγούστου

Τέλεια! Σου έστειλα κι εγώ το δικό μου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια...

Brooke μάλλον κι εμείς την ίδια ίωση έχουμε. Το ΣΚ είχε ένα 37-37.5. Από χτες το απόγευμα άρχισε ο λαιμός της και ελάχιστη καταροή και ανέβηκε ο πυρετός. Έκανε και διάρροια χτες. Όλη την νύχτα είχε πυρετό το κοριτσάκι μου. Σήμερα την πήγα στον σταθμό και ευτυχώς την δέχτηκαν. Έχουν μείνει λίγα παιδάκια και είναι και μια συμμαθήτριά της άρρωστη και θα τα έχουν τα δυό τους ξεχωριστά για να μην κολλήσουν τα άλλα. Αύριο είναι η τελευταία μέρα του σταθμού. Από Τετάρτη θα είμαι κι εγώ σε άδεια. Σας αφήνω θα τα πούμε αργότερα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσια !

περαστικά στα μικρούλια σας ! κι ο δικος μας , σημερα πολύ γκρινια , δεν ηθελε ουτε στο παρκο να κατσει , ουτε στην καρέκλα φαγητου, δεν ετρωγε....τωρα εχει παει βολτα με τον μπαμπά του, θα κανω κι εγω ενα μπανάκι κ θα παω να τους βρω

καναμε εμβολιο την Παρασκευη , ειχε κοκκινίσει το μπρατσάκι του και βάζαμε αλουμινόνερο, ισως τον ενοχλουσε κι αυτο , του δωσαμε λιγο ντεπον νωρίτερα.

Γι αυτο τον λογο δεν πηγαμε και θάλασσα , μην μολυνθεί το χεράκι του

απο υψος καλά παμε 84,5 εκ , απο βαρος πηρε 100 γρ !!!!!!!!!!!!!!

10400 ειναι περιπου ....αφου δεν καθεται ολη μερα σε ησυχία

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου,πως ειστε;Αντεχετε σ'αυτη τη ζεστη;Εγω θελω επειγοντως κρυο!!!!Δεν αντεχω αλλο αυτη τη κατασταση.Βοηθεια!!!!Και για να φυγουμε,ουτε λογος οποτε μονο παραπονιεμαι.

Το Σαββατοκυριακο δεν καναμε τιποτα σπουδαιο.Σουπερ μαρκετ,κουνιες και καφεδακι.Ν'επιασε ενας "ψιλο"κωλικος στο δεξι νεφρο το Σαββατο το βραδυ και ημουν στο κρεβατι.Σημερα εκανα υπερηχο και γενικη ουρων.Ευτυχως ειναι μονο αμμος και οχι πετρουλα.Πρεπει να πινω πολυ πολυ νερο.Μου χαλασε τη διαθεση βεβαια και φυσικα μας χαλασε τα σχεδια για μπανακι στη θαλασσα.

Brooke και. Τzamin,περαστικα στα κοριτσακια μας!

Κιττυ,ο Ισαακ ειναι πανυψηλος ε;μπραβο το παλικαρι μου!

Αrma,εσυ με νιωθεις με το νεφρο!

Κιριτσια,ειμαι σιγουρη πια οτι ειμαι υπο κατεδαφισην!Συνεχεια καποιο προβλημα υγειας εχω σαν τους παππουδες!Γεραματα!!!!Αυτα απο εμενα,καλο βραδυ ομορφες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας, μόλις την ταισα και είπα ας γραψω λιγο...

Νινα-νανα χρόνια πολλα για τα γενέθλια σου, καλά να περάσετε στις διακοπές σας!

Della δεν ειναι γεράματα απλα κουράστηκες λιγάκι και αυτη η ζέστη τα κάνει χειρότερα τα πράγματα, ευτυχώς όλα καλα με τον υπέροχο σου!!!

Τζαμίν και Brooke, εύχομαι τα παιδάκια σας να ειναι καλύτερα!!!

Μάλλον όλες σχεδόν θα λειψουμε το ίδιο διάστημα, εμείς θα φύγουμε καλώς εχοντον μέχρι την Κυριακή, εν τω μεταξύ έχω πολυ δουλεια στο γραφείο και να δω ποτε θα προλάβω να ετοιμασω!!!!

Εάν δεν προλάβω να γράψω, εύχομαι σε όλες μας καλο υπόλοιπο διακοπών, να περάσουμε ωραια είτε έχουμε να πάμε κάπου είτε όχι!!!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κι από εμένα...:shock: .πολύ αϋπνία ... Ευχαριστώ για τις ευχές, ελπίζω να πιάσουν...

Η μικρή μου έκανε 39 χτες. Από τις 2 τα ξημερώματα και μετά είχε 37.9, ελπίζω να πέρασε σε αναρρωτικό στάδιο. Σήμερα στον σταθμό για τελευταία μέρα.

Ο άντρας μου φεύγει για Γαλλία σήμερα και θα επιστρέψει την Παρασκευή. Εγώ από αύριο θα είμαι σε άδεια γιατί δεν έχω λύση για το παιδί. Ελπίζω να δροσίσει τουλάχιστον λίγο για να πάρουμε μια ανάσα.

Della περαστικά. Τί κάνεις σε αυτή την περίπτωση, με την άμμο?

Lila's mom καλά να περάσετε!!!

Σας αφήνω...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από εμάς!

Το βράδυ η μικρή μου έκανε λίγα δέκατα! Ελπίζω να είναι από το mmr και όχι από κάποια ίωση...δε θα το αντέξω πάλι!

Σήμερα και αύριο έχουμε επιθεώρηση στη δουλειά και γίνεται ένας χαμός.

Από Παρασκευή άδεια και εγώ αλλά θα φύγουμε την ερχόμενη Τετάρτη, γιατί την Τρίτη είναι τα γενέθλια του μπαμπά μας και να μην τον αφήσουμε μόνο του...θα δουλεύει ακόμη!

Δεν παλεύεται αυτή η ζέστη...θα πεθάνουμε πριν την ώρα μας φιλενάδες!!!!!

Αυτά, σας αφήνω...φιλάκια!

Καλημέρα κορίτσια μου και καλό μήνα!

tzasmin ελπίζω να είναι καλύτερα η Έλενα..

dellaki moy σε νιώθω με το νεφρό δυστυχώς..:-(. Περαστικά σου, δεν υπάρχει άλλη λύση από το νερό. Κι εγώ δεν μπορώ να πιω πολύ ρε γμτ, με το ζόρι το πίνω. Περαστικά σου.

Βιβή αν έχουν περάσει 7 ημέρες από το mmr τότε το πιο πιθανό είναι να είναι από αυτό.

Εμείς ετοιμαζόμαστε για το χωριό! Αύριο πρωί πρωί να είμαστε καλά φεύγουμε! Θα τα πούμε κατά το τέλος Αυγούστου!

Να περάσετε όλες τέλεια ό,τι κι αν κάνετε! Φιλιάαααα!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πω πω ερημιάααα!!!

Ακούω την ηχώ της ψηφιακής μου φωνής...

Όπου και να είστε κορίτσια μου να περνάτε καλά... Η Έλενα ευτυχώς την πέρασε ελαφρά την ίσωση. και από χτες το βράδυ είναι απύρετη. Μόνο λίγες μύξες έχει ακόμη. Ο σύζυγος στην Γαλλία :(. Μοναξιές... Επιστρέφει την Παρασκευή. Εγώ από σήμερα σε άδεια. Ίσως να πάω την ερχόμενη εβδομάδα Αλεποχώρι που έχει εξωχικό η νονά της Έλενας για 2-3 μέρες. Και μετά από το επόμενο ΣΚ Παρνασσό να δούμε παππούδες και γιαγιαδες και μετά Πάρο. Εγώ πάντως θα μπαίνω να βλέπω τί γίνεται. Μην ερημώσει το καφέ μας. Πάω για ντουσάκι, ένα ποτηράκι κρασί στο δροσερό μπαλκόνι και ύπνο. Σας φιλώ....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin, προς στιγμη είμαι ακόμη εδώ!!!! Αυριο ερχεται ο άντρας σου οπότε ετοιμάζετε και εσείς, καλα να περάσετε!!!

Σήμερα ευτυχώς δεν δουλεύω οπότε μπορω να φτιάξω τα πράγματα με την ησυχία μου.

Η μικρη δυο μέρες-νύχτες τώρα πονάει πολυ τα δόντια της, της δίνω ντέπον και της βάζω αλοιφουλα, δείχνουν να την καλμαρουν, για να δούμε!

Μαγιω τελικά δεν βρήκα, αυτα που μου άρεσαν κάνουν απο 80-100? με μόνο 20% έκπτωση, ε! δεν τα δίνω για 10 μέρες απο τις οποίες καποιες θα ειμαι αδιάθετη ως τυχερουλα!!!

Ελπίζω να μπορω να μπαίνω για να βλέπω νέα σας, καλα να περνάτε όλες!!!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας....εδω και εγω,για λιγο ακομα...Κυριακη φευγουμε!!!

Χαθηκα λιγο αλλα συνεχεια γυριζα...shopping theraphy :D

Lila's mom πηρα μαγιο,οχι οτι ειμαι ενθουσιαμενη αλλα αναγκαστικα αλλιως θα εκανα γυμνισμο :oops:!

Σημερα υπηρεσια,ακομα δεν εχω ετοιμασει τιποτα,απο αυριο το πρωι θα τρεχω να μαζευω, ελπιζω οτι θα τα πουμε παλι πριν φυγω,φιλακια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Να 'μαι κι εγω φιλεναδες!Μολις ξαπλωσα!Μεγαλη υποθεση που μπορω και μπαινω απο το κινητο.Αλλιως δεν θα διαβαζα τιποτα.

Πηγαμε στο εκοτωτικο χωριο σημερα.Κατενθουσιαστηκα!Μ'αρεσε παρα πολυ.Εγω δεν ψωνισα τιποτα,ο αντρας μου πηρε ενα πουκαμισο.Και ο μικρος περασε πολυ ωραια.Θελω να ξαναπαω συντομα!

Τζαμιν,πρεπει να πινω πολυ νερο.Και (σαν την Αrma κι εγω)δεν πολυ πινω οποτε αυτες τις μερες γυρναω με ενα μπουκαλακι και το παλευω.

Lila's mom,τι τυχη βρε παθδι μου να εισαι αδιαθετη οταν θα ειστε διακοπες!Να παιξεις lotto. βρε!

Arma,καλα να περασετε και να γεμισετε μπαταριες!

Μammy,καλη υπηρεσια!Κοντευεις κι εσυ για να φυγεις!

Εγω θα ειμζι εδω και θα σας περιμενω κοριτσια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...