Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Βιβή χρόνια πολλα!

Dimista να ζήσετε!!!

Tzamin το καρότσι καλο είναι! Απλα δυσκολεύτηκα λίγο γιατι έχω κακο μαθει μετα άλλο που έχουμε που έχει 3 ρόδες τεράστιες κι είναι πολυ πολυ ευέλικτο!

Αλλα κι αυτο είναι ελαφρύ και χωράει καλύτερα στο αυτοκίνητο.

Arma μακάρι να είναι περαστική η αντίδρασή της στο νερο και γρήγορα να τη συνηθίσει τη θάλασσα σαν την κόρη σου!

Della ασε, έχω εκνευριστεί που δεν κινήθηκα νωρίτερα με την αλλεργία γιατι τώρα τρέμω στις διακοπές μήπως φάει κάτι που έχει γάλα πχ κάτι με βιταμ.

Lila's mom ακριβώς τα ίδια κι η δικια μου! Κλαίει σπαρακτικά κι είναι απαρηγορητη. Χτες κοιμήθηκε σερί κι ήταν ιστορικο γεγονός!!!!

Σήμερα όλη μέρα έφτιαχνα τα πράγματα για τις διακοπές! Χαμός! Και φυσικα δεν τελείωσα ακόμη! Τώρα κάνω back up τις φωτογραφίες μας για να αδειάσω κάρτες για τη μηχανή και φυσικα ο άντρας μου διαβάζει δίπλα μου!

Καληνυχταααααααα!!!!!

QVjlp3.png

Γεια σε και απο μένα, σήμερα πήγα σε όλα τα εμπορικά των βορείων προαστίων για δουλεια και δεν πρόλαβα να δω τίποτα, παρ΄ολα αυτα ήταν σχετικά αδεια ειδικα το mall, είχα να πάω απο πέρσι και δεν ήξερα ότι άνοιξε h&m, θα κανόνισω μόλις γυρίσουμε να πάω με την μικρη βόλτα για να χαζεψω λιγο, κατα τα αλλα μου χάλασε προ δυο εβδομάδων η στιρελα και χωρίς αυτή δεν μπορω, την πήγα για φτιαξιμο μου την ετοίμασαν και μόλις που πρόλαβα να σιδερωσω κανένα τέταρτο σταμάτησε να βγάζει ατμο, την ξανά πήγα πίσω και ευελπιστώ αύριο να ειναι έτοιμη, χρησιμοποίησα βέβαια το σίδερο της μητέρας μου αλλα εκανα ώρες!!!

Άρμα, χαίρομαι πολυ που έχεις την μικρη η οποία καθοδηγεί τον Βασιλακη σε πολλα πράγματα, ειναι πολυ σημαντικό να δίνει το ένα στο άλλο ερεθίσματα και να ασχολούνται μεταξύ τους, μπράβο σας!!!

Βιβη, χρόνια σου πολλα ότι επιθυμείς, μπράβο σου που ανανεωθηκες, όλες μας το χρειαζόμαστε κάποια στιγμη, εγω έχω να βαφτώ απο οταν γέννησα, μόνο λιγο ρουζ και λιπγκλος βάζω γιατι είμαι άσπρη, ε! Και τώρα που πάω στην δουλεια βάζω και λίγη μασκαρα....

Dimista, το ολιμπικο λες στο στάδιο ειρήνης και φιλίας; έχω να πάω προς τα εκει χρόνια, παλιά πηγαίναμε συνεχεια για φαγητο και ποτάκι στο μικρολιμανο, μιας και ο άντρας μου ειναι Πειραιωτης, μάλιστα την προηγούμενη Παρασκευή πήγαμε στην Μαρίνα ζεας όπου είδα ότι έκλεισε το kitchen bar, κρίμα.

Ανταύγειες εκανα ξανθό-σοκολά για να καλυψω τα λευκα, για μαγιω δεν πήγα ακόμη, σκέφτομαι την δοκιμή, ίσως πάω αύριο στον Χοντο που έχει ποικιλία.

Della, να μην στεναχωριεσαι καθόλου, εφόσον ο γιατρός τον βρίσκει πολυ καλο δεν υπάρχει λόγος.

Τζαμίν, ωραίο το άλμπουμ ειναι πολυ ωραία ενθυμια αυτα, το πήρες το καρότσι τελικά;

Νινα-νανα ελπιζω να πηγατε βολτουλες και με το καλο οι ετοιμασίες των διακοπών σας!!!

Αυτα για την ώρα, καλο βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Χτες που πήγαμε mall γινόταν χαμός απο κόσμο. Τα h&m εκει δεν έχουν παιδικά δυστυχως. Εμείς ψωνίσαμε απο Zara όπου έχει τα παιδικά απο 2 ευρω!!! Κι απο dpam πήρα 3 μπλουζάκια αλλα δυστυχως δεν έχει μείνει μεγάλη ποικιλία σε αυτα τα νούμερα.

Ωραίο ακούγεται το μαλλί!!! Όσον αφορά το βάψιμο μια απο τα ίδια. Σε καθημερινή βάση ούτε μασκαρα. Αν με αφήσει ήσυχη 5΄ η μικρη βαφω τα ματια μου (συνήθως γκρι-μαύρο) κι λίγο χείλη. Μετρημένες στα δάχτυλα φορές.

QVjlp3.png

Καλημέρα!!!

Νινα νανα κοντεύεις με τις ετοιμασίες? Να τα εκατοστήσεις αύριο. Σε περίπτωση που δεν μπεις να δεις ευχές. Μην μπεις....

Πήγα χτες να πάρω το καρότσι αλλά το τελευταίο μοβ το πήρε μια άλλη κοπέλα προχτές (ονόματα δεν λέμε :tongue:). Έδωσα προκαταβολή και θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα.

Βρε κορίτσια είδα χτες φωτο από μια διάσημη ραδιοφωνική παραγωγό, που έκανε και τηλεόραση παλιότερα. Τα αρχικά της είναι Ν... Καρ....... Δεν ξέρω αν είναι σωστό να αναφέρω όνομα. Η κοπέλα έχει νευρική ανορεξία και έπαθα σοκ. Από χτες αυτό σκέφτομαι. Είναι πάρα πολύ σοκαριστική εικόνα. Εν τω μεταξύ τις φωτό τις ανεβάζει μόνη της στο fb και τις έχει ανοιχτές για να τις βλέπουν όλοι. Μάλλον δεν έχει καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της. Απίστευτο. Συγνώμη για το δυσάρεστο σχόλιο αλλά πραγματικά έπαθα μεγάλο σοκ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Tzamin 1000 συγνώμη για το καρότσι!!!!!

Έχω κάνει τη βαλίτσα της μικρής και έχω βγάλει έξω τα δικά μου ρούχα αλλα τελικα το παρακανα και πρέπει να τα ξεχωρίσω πάλι.

Τώρα θα κάνω του άντρα μου τα πράγματα. Φεύγουμε 3 το βράδυ.....!

Ευχαριστώ για τις ευχές. Το ξενοδοχείο έχει Ίντερνετ μόνο στη ρεσεψιον οπότε δεν θα μπαίνω συχνα.

Θα μου λειψετε! Γυρνάμε 5 Αυγούστου. Θα είναι καμία σας στο καφε;

QVjlp3.png

Πέρυσι δεν αλλάξαμε το προγραμμα των διακοπών για την μικρη. Δηλαδή το βράδυ βγαίναμε έξω βόλτα, φαγητο, ποτό (σε ανοικτό χώρο) κι η Ελένη κοιμόταν στο καρότσι ή στο σλινγκ. Όταν γυρνούσαμε στο δωμάτιο την έβαζα στο παρκοκρέβατο και συνέχιζε τον ύπνο. Φέτος τι θα κάνουμε; Είναι κι απίστευτη κουτσομπολα κι είναι ικανή να περιμένει να γυρίσουμε για να κοιμηθει. :tongue:

QVjlp3.png

Ένα ένα τα θυμάμαι. Κι η Τζούλια λέγεται ότι έχει σκελετωθεί. Είναι πολυ άσχημη πάθηση η ανορεξία γιατι οι ασθενείς δεν το καταλαβαίνουν ότι έχουν αδυνατήσει και χάνουν συνέχεια κιλα.

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?

Νίνα Νάνα καλό ταξίδι και καλά να περάσετε στο αγαπημένο σου νησί.Να τα εκατοστήσεις για αύριο.Με γεια τα ρούχα που πήρατε.

Lila's mom ναι,το Ολύμπικο είναι αυτό που βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Κρίμα που έκλεισε το kitchen bar.Πηγαίναμε τα Καλοκαίρια για φαγητό,ποτό ή καφέ.Και 2 φορές είχαμε πάει για Επέτειο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν με το καλό να λάβεις το καρότσι.Δύο κοινά θα έχεις με την Νίνα Νάνα.Την περιοχή και το καρότσι.Αυτές που έχουν νευρική ανορεξία είναι χάλια.

Κορίτσια σε λίγο φεύγουμε για Κάλαμο.Από Κάλαμο θα πάμε κατ'ευθείαν Σπάρτη.Θα σας ξαναγράψω μάλλον Σεπτέμβρη.

Θα μου λείψετε πολύ.

Καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Βιβη,χρινια πολλα για τη γιορτη σου!!

Νινα-Νανα,χρονια πολλα,να τα χιλιασεις!!

Μαρια-Ελενα,χρονια πολλα για τον Παντελακο,να τον χαιρεσαι!!

Χρονια Πολλα σε οποιον εχετε να γιορταζει!"

Αrma,διοκιμασε μια φορα και το athens heart(πειραιως-Χαμοστερνας).

Τζαμιν,εκλεισε ο παιδικος σας;της ανιψιας μου εκλεισε σημερα.

Dimista;καλες υπολοιπες διακοπες.

Lila's mom, στο athens heart εχει και h&m με παιδικα.

Εγω θα ξαπλωσω τωρα και θα χαζεψω την εναρξη των Ολυμπιακων.

Καληνυχτα σε ολες.Φιλια!

NXbrp3.png

Καλημέρα σας

εχω χαθεί το ξέρω αλλα γίναν πολλά... Πολύ δουλειά λόγω τελευταίων ημερών και προετοιμασίας για την επόμενη σχολική χρονιά , τρεξίματα, ραντεβού πριν τις 8 δεν γυρίζω σπίτι. Η μικρή μου αρρώστησε πολύ πυρετό δεν έπεφτε με τίποτα, και με αυτή την ζέστη ήταν δύσκολο. Σταματησα για 3 ημέρες την δουλειά κι όλα μου πήγαν πίσω... Η παιδίατρος μου έδωσε αντιβίωση αλλα δεν την πήρα ... την πήγα σε ομοιοπαθητικο και πήρε ομοιοπαθητικό φαρμακο... τώρα είναι καλύτερα έπεσε επιτέλους ο πυρετος... το κακό είναι οτι νοιώθω να έχω κολλήσει κι εγώ γιατί με ενοχλεί ο λαιμός μου... ελπίζω να μην με ρίξει.

Σε μια εβδομάδα κλείνει το σχολείο και πρέπει να προλάβω να τα κάνω όλα. Ετοιμασία για τις διακοπές, μαζεμα το σπίτι, ψώνια... κι αν αρρωστήσω θα είναι δύσκολα τα πράγματα...Η μικρή να είναι καλά τουλάχιστον!!!!

Για αρχή θα πάμε στο εξοχικό μας κοντα στα Καμμένα Βούρλα και μετά κλείσαμε για λίγες μέρες στον Πλαταμώνα που είναι κοντα εκεί! Δυστυχώς στα Κυθηρα δεν βρήκαμε... ήταν τελευταια στιγμή και για τις ημέρες του 15 Αυγουστου... του χρόνου!

Επιστρέφω 24 Αυγούστου που θα ανοιξουμε και πάλι το σχολείο... έχω όμως internet on the go θα τα λέμε καπου κάπου!

Ευχομαι καλο καλοκαίρι σε όσες φευγουν- έφυγαν να περάσετε όμορφα με τις οικογένειές και τα παιδάκια σας, να γεμίσετε Ηλιο, θάλασσα, καλοκαίρι και όμορφες στιγμές!....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα!

nina-nana χρόνια πολλά και καλά! Ό,τι επιθυμείς!Καλά να περάσετε στις διακοπές σας!

dimista τα λέμε από Σεπτέμβρη, καλή συνέχεια!

della το athens heart το είχαμε λιώσει πριν γεννήσω τον Βασίλη. Σχεδόν κάθε Σάββατο απόγευμα ήμασταν εκεί! Κι εκεί μ'αρέσει αλλά από τότε που πήγα στο river το προτιμώ!

brooke περαστικά στην μικρή σου..την καημενούλα θα ταλαιπωρήθηκε πολύ μ'αυτή τη ζέστη..τελικά οι ιώσεις δεν σταματάνε ποτέ γμτ...Εύχομαι να μην κολλήσεις κι εσύ.Θα είμαστε πολύ κοντά το Καλοκαίρι! Εμείς στην Τραγάνα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!

brooke περαστικά στην μικρή σου..την καημενούλα θα ταλαιπωρήθηκε πολύ μ'αυτή τη ζέστη..τελικά οι ιώσεις δεν σταματάνε ποτέ γμτ...Εύχομαι να μην κολλήσεις κι εσύ.Θα είμαστε πολύ κοντά το Καλοκαίρι! Εμείς στην Τραγάνα.

ειμαστε καλύτερα ευχαριστώ... μείναμε μέσα το σκ βεβαια για να αναρρώσει τελείως...

θα σου στειλω το τηλ μου αν σας βγαλει ο δρομος στα καμμενα Βούρλα να με πάρεις τηλ να βρεθούμε θα είμαι εκεί 4-14 Αυγούστου

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...