Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις σας.Με καθησυχασατε για τηνκορτιζονη και επειτα απο τις συμβουλες σας θα πλυνω και την παντα.Φιλακια πολλα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?Εγω εχω πολλα πολλα νευρα...χωρις λογο συνηθως!!!!! Αφηστε που εδω και δυο μερες αισθανομαι οτι θα σκασω απο τη δυσπνοια, μου λενε οτι ειναι λογικο τωρα που ολα τα οργανα πιεζουν τους πνευμονες αλλα δεν ξερω...εχω αρχισει και αγχωνομαι.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κοριτσακια!! Και να

Κιτττυ μου καλα εισαι? Δηλαδη αυτες οι τιμες της καμπυλης δηλωνουν σακχαρο, περιεργο μου φαινεται!!

Ο αντρουλινος μου κουκλιτσες μου εφερε δωρακι αποψε κατι πανεμορφες παντοφλιτσες με καρδουλες σε λιλα χρωμα! Αχ δεν θελω να τις φορεσω! Θα τις κρατησω για το μαιευτηριο!! Επισης ενα κοκκινο τριανταφυλλο με κορδελιτσα και καρδουλες σοκολατακια με φραουλα!! Τον αγαπω πολυ! Βεβαια το πιο ομορφο δωρο που μου εχει κανει ειναι η μπεμπα μας που ειναι στην κοιλιτσα μου!!!

Πολλα φιλια σε ολες!!

Καλησπέρα Ηλιοδώρα:P

καλά είμαι , ευτυχώς αλλά ταλαιπωρήθηκα λίγο κ ο μπέμπης ο καυμένος φαντάζομαι ...πετρωνε η κοιλιά κ πονούσε:P

κι εμενα μου φαινεται περιεργο , μ αυτες τις τιμες που εχω ...αλλά δεν βρίσκεις άκρη

Τι άλλα νεα κορίτσια ?

Για την παντα κι εγω δεν εχω αποφασίσει ακομα....φοβαμαι μην χαλάσει απο την μια....σκεφτομαι οτι θα χρειαζόταν ενα πλύσιμο απο την άλλη..

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Julie οι πάντες απαγορεύονται για ενδεχόμενο ασφυξίας. Έρχεται σύντομα μια φίλη μου από την Ολλανδία και της είχα ζητήσει να ρίξει μια ματιά εκεί για πάντες και αυτή ήταν η απάντησή της:

"I went shopping for the baby stuff and I am sorry to disappoint you about the crib-bumpers (πάντες). I went to the best baby-shop and

they don't sell these things, because of suffocating-possibility. They are forbidden in Holland (for the babys bed) and they strongly advise against

it (for the crib). You see, maybe things are different here than in Greece, I dont know".

Oooooops, έχεις δίκιο, το έψαξα κι εγώ και στην Αμερική και τον Καναδά η οδηγία είναι να μην χρησιμοποιούνται!!!Ούτε εγώ θα πάρω τελικά Βάσω μου. Είσαι καλύτερα? Περιμένουμε νέα από τον γιατρό!!

6237481d19.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ δεν κάνω και τίποτα άλλο μόνο υπομονή! Αυτό που μου έχει λείψει πολύ είναι να παίξω με το κοριτσάκι μου, να την πάρω αγκαλιά να κυλιστούμε στο πάτωμα..αχ! Ευτυχώς τουλάχιστον έχει προσαρμοστεί στην κατάσταση η καλή μου και δεν έχουμε προβλήματα..

tazsmin εγώ ήξερα ότι είναι επικύνδινες οι σφήνες για ασφυξία και μου το είχε πει και η παιδίατρος. Για τις πάντες δεν το είχα ξανακούσει. Εγώ πάντως στην κόρη μου την είχα μέχρι και που την έβαλα στο κρεβάτι, γιατί στρυφογυρνούσε πάρα πολύ και κοπάνούσε γενικά κεφάλι, πόδια κλπ..οπότε νομίζω ότι γλιτώσαμε πολλές κουτουλιές:lol:

mammy ευτυχώς είμαι καλά από συσπάσεις, έχω λίγες μέσα στη μέρα αλλά πέρνω και χάπι κάθε 1 1/2 ώρα..ελπίζω να συνεχίζουν τα χάπια να με κρατάνε τουλάχιστον να είμαι σπιτάκι μου..

Αχ σε καταλαβαίνω!!!Αλλά το κοριτσάκι σου είναι πολύ γλυκό και καλό κι έχει προσαρμοστεί μωρέ το ψυχουλάκι...Είσαι πολύ τυχερή που έχεις ένα τόσο καλό παιδάκι....φτου φτου φτου!!!

Το σφηνάκι πώς μπορεί να οδηγήσει σε ασφυξία? Δεν το καταλαβαίνω...για την πάντα μπορώ να το φανταστώ (το εξηγούσαν κιόλας) αλλά για το σφηνάκι δεν βρήκα κάτι. Αν έχει παλινδρόμηση το μπεμπέ τί κάνεις?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, τι μου κάνετε;

Εμένα ο μικρός έχει μυξούλες κ φτερνισματάκια κ φοβάμαι μην κρεβατοθούμε πάλι...

Aννουλα εύχομαι όλα να πάνε καλα κ να γεννήσεις κανονικά στην ώρα σου χωρίς απρόοπτα, όλα θα πάνε καλα!

Mammy3 δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς όπως μου έχει πει ο γιατρός μου γιατί και εγω έχω διάφορες ενοχλήσεις κατα καιρούς είνια φυσιολογικό κ επειδή όσο να ναι τα μωράκια είναι μεγαλούτσικα τώρα πιέζουν διάφορα όργανά μας.

εγώ δεν είχα ενημερωθεί στον Άγγελο για την επικινδυνότητα της πάντας κ του είχα πάρει, τον είχε γλιτώσει από πολλές κουτουλιές κ την έβγαλα όταν άρχισε να την λύνει μόνος του. Την έχω πλύνει πάντως πολλες φορές στο πλυντήριο στο πρόγραμμα χωρίς στύψιμο.

Julie μου σου έυχομαι το μωρακι σου να μην έχει παλινδρόμηση, πονεμένη ιστορία , εμείς με τον Άγγελο βασανιστήκαμε πολύ , δεν κοιμόταν κ όλο το 24ωρο το έβγαζε αγκαλιά. Θα σου πω περισσότερες λεπτομέρειες αν σου χρειαστεί αλλα εύχομαι πραγματικά να μην χρειαστεί!

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?Εγω εχω διαφορες ενοχλησεις...μηπως επειδη ειμαι στην αλλαγη μηνα?Εχετε εσεις ενοχλησεις στην αλλαγη μηνα?

Aχ κι' εγώ χάλια είμαι!!! Νιώθω μια πίεση χαμηλά (σα να προσπαθεί να βγει το μωρό) και έχω και σουβλιές...αύριο πάω στο γιατρό, ελπίζω να μη γεννησω μέχρι τότε :tongue::tongue::tongue:

Στην αλλαγή του μήνα πονάμε περισσότερο???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!

εγω κανα 2-3 φορες , δεν ένιωθα καλά στην αλλαγή. Την πρωτη φορά ζαλιζόμουν απίστευτα............τους άλλους 2 μήνες εναν πονοκέφαλο....μετά τίποτα

Εγώ εχόχληση δηλ πίεση , νιωθω κατω απο το στηθος αριστερά...κ καμιά φορά βαρος χαμηλα. Μάλλον με πιέζει το κεφαλάκι του μπομπιρα...

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ είχα στο τέλος του 3ου μήνα μόνο πονάκια και λίγο αιματακι καφέ. Δεν ξαναείχα ποτέ κατι άλλο.

Απ' ότο βλέπω έχουν αρχίσει ενοχλήσεις σε όλες μας, οπότε βάσει στατιστικών μάλλον είναι φυσιολογικό επειδή μεγαλώνουν τα μωράκια μας.

Χτες πήγαμε εμείς στον γιατρό και είδαμε την μπέμπα μας. 1530 γραμμάρια είναι.

Αναφορικά με τις συσπάσεις, ο γιατρός μου είπε ότι είναι Braxton Hicks. Είναι δοκιμαστικές συσπάσεις της μήτρας για να προετοιμαστεί για τοκετό. Οι συσπάσεις τοκετού συνοδεύονται από πόνο και έχεουν απόλυτη περιοδικότητα. Οπότε από εκεί είμαστε εντάξει.

Για την καμπύλη ζαχάρου μου είπε ότι οι τιμές ήταν πολύ καλές (αν και δεν το περίμενα), οπότε δεν αλλάζουμε τίποτα στην διατροφή μας.

Το μόνο που θα ψάξω λιγάκι για να είμαστε απολύτως σίγουροι είναι οι αρρυθμίες οι οποίες συνεχίζονται.

Είπα πολλά ε?

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πως είστε σήμερα εγκυούλες???

mammy κι εγώ έχω δύσπνοια, ειδικά μετά το φαί με πιάνει και δυσπνοια και ταχυπαλμία μαζί(είναι και το χάπι για τις συσπάσεις που φέρνει ταχυπαλμία..). Είναι και η ξάπλα που το χειροτερεύει όλα αυτά, άστα να πάνε! Επίσης σε κάθε αλλαγή μήνα όλο και κάτι ''κουλό'' θα μου συμβαίνει..Υπομονή! Κοντεύουμε!

Αχ σε καταλαβαίνω!!!Αλλά το κοριτσάκι σου είναι πολύ γλυκό και καλό κι έχει προσαρμοστεί μωρέ το ψυχουλάκι...Είσαι πολύ τυχερή που έχεις ένα τόσο καλό παιδάκι....φτου φτου φτου!!!

Το σφηνάκι πώς μπορεί να οδηγήσει σε ασφυξία? Δεν το καταλαβαίνω...για την πάντα μπορώ να το φανταστώ (το εξηγούσαν κιόλας) αλλά για το σφηνάκι δεν βρήκα κάτι. Αν έχει παλινδρόμηση το μπεμπέ τί κάνεις?

Ναι, ναι, όχι ότι ειναι παιδί μου αλλά είναι φοβερή!:mrgreen:

Όσο για το σφηνάκι μάλλον λέμε κάτι διαφορετικό..εγώ λέω γι'αυτά που κρατάνε το μωρό στο πλάι σαν αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10108&itmid=11907. Για την παλλινδρόμηση χρησιμοποιείται κάτι τέτοιο? Δεν ξέρω..

Αnia ελπίζω να μείνεται μόνο στο συναχάκι και να μην ξανακρεβατωθείτε..πως είναι σήμερα ο μικρός?

Tzasmin πολύ καλά τα νέα σου από όλα τα ''μέτωπα'', μπράβο! Άντε να δεις και τις αρρυθμίες να τελειώνεις και με αυτό.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσια...Tzamin ειδες τη μπεμπουλα σου τι ωραια!!!Και εσυ Pola σημερα πας γιατρο???Να μας πεις νεα το βραδακι!!!Εγω τη Δευτερα θα παω για το doppler κ ανυπομονω!Κατα τα αλλα θα σκασω...χθες σταματησε η δυσπνοια κ ειχα ταχυκαρδια...σημερα δεν εχω ταχυκαρδια κ εχω παλι δυσπνοια...

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Βάσω μου πολύ καλά τα νέα σου! Μπραβο!!:D:D

Μammy μου, νομίζω ότι όλο και κάτι θα έχουμε από εδώ και στο εξής μέχρι να γεννηθούν τα μπεμπάκια μας!!:rolleyes::rolleyes:

Βρε κορίτσια βοήθηστε με λίγο...Πήρα την απόφαση να μη γεννήσω στο Μητέρα γιατί και κλέφτες είναι και δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά τους την προηγούμενη φορά. Είμαι ανάμεσα σε Γαία και Ρέα. Στο πρώτο ξεγεννάει σίγουρα ο γιατρός μου αλλά μου είχε πει ότι θα έβλεπε και το Ρέα. Το θέμα μου είναι ότι το Ρέα μου έρχεται πάρα πολύ οικονομικότερα, αλλά έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στο Γαία :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Σας μπέρδεψα εεεεε???? Εσείς τί μου προτείνετε????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Pola μου δεν κατέληξες ακόμα ε? Εγώ νομίζω ότι και τα δυο καλά είναι. Η νύφη μου που γέννησε στο Ρέα έμεινε παραπάνω από ευχαριστημένη. Ωραιες συνθήκες γέννας,άκουγε μουσική όσο είχε ωδύνες και γέννησε στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να μεταφερθεί σε χειρουργείο. Απλά μετέτρεψαν το κρεβάτι κατάλληλα.Η αναισθησιολόγος ήταν άψογη(φαντάσου ότι στην 1η της γέννα η επισκληρίδιος δεν την είχε πιάσει..). Οι μαίες κάτω όταν δεν ήταν η δική της κοντά της ήταν συνέχεια εκεί. Και μετά την βοήθησαν στον θηλασμό και γενικά έμεινε ευχαριστημένη απ'όλο το προσωπικο και τους παιδιάτρους κλπ.

Εσύ τι ακριβώς φοβάσαι στο Ρέα?

Και στο Γαία που γέννησε μια γνωστή μας πριν κανα 6μηνο έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη.

Αν είναι όμως να σου έρχεται πιο οικονομικά γιατί να μην πας στο Ρέα οεο??:mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Pola μου δεν κατέληξες ακόμα ε? Εγώ νομίζω ότι και τα δυο καλά είναι. Η νύφη μου που γέννησε στο Ρέα έμεινε παραπάνω από ευχαριστημένη. Ωραιες συνθήκες γέννας,άκουγε μουσική όσο είχε ωδύνες και γέννησε στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να μεταφερθεί σε χειρουργείο. Απλά μετέτρεψαν το κρεβάτι κατάλληλα.Η αναισθησιολόγος ήταν άψογη(φαντάσου ότι στην 1η της γέννα η επισκληρίδιος δεν την είχε πιάσει..). Οι μαίες κάτω όταν δεν ήταν η δική της κοντά της ήταν συνέχεια εκεί. Και μετά την βοήθησαν στον θηλασμό και γενικά έμεινε ευχαριστημένη απ'όλο το προσωπικο και τους παιδιάτρους κλπ.

Εσύ τι ακριβώς φοβάσαι στο Ρέα?

Και στο Γαία που γέννησε μια γνωστή μας πριν κανα 6μηνο έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη.

Αν είναι όμως να σου έρχεται πιο οικονομικά γιατί να μην πας στο Ρέα οεο??:mrgreen:

Αrma μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σου!!:):) Επειδή πάω για 3η καισαρική, φοβάμαι λίγο το θέμα του χειρουργείου, δηλ. αν θα είναι εμπειρο το προσωπικό κλπ κλπ. Το άλλο θέμα είναι αν άνοιξε κωδικό ο γιατρός μου εκεί, αλλά δεν τον είδα αρνητικό. Σήμερα που θα πάω θα ρωτήσω, γιατί πρέπει ν' αποφασίσω καποια στιγμή!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...