Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια!

Μάμμυ και Julie αν δεν είχα δουλειές ,κάτι ψώνια που ήθελα να κάνω και μαγειρέματα δεν θα άφηνα τις διακοπές μου,αλλά ούτε και τον Κωνσταντίνο.

Νίνα Νάνα θα κάτσω μέχρι Παρασκευή βράδυ.Αμάν βρε Νίνα Νάνα τι έχεις πάθει με τα κιλά?Καλορίζικο το καρότσι.Καλά να περάσετε στο μαλλ ή στο avenue.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βrooke μπράβο που περπάτησε η μικρή σου.Και γω νόμιζα πως ο μικρός μου περπάτησε τελευταίος.

Τζαμίν το καρότσι καλύτερα να το πάρεις σε μωβ και όχι σε γαλάζιο.Όσο να ναι το μωβ είναι ουδέτερο χρώμα.

Τζαμίν θα είστε σαν αδελφούλες με την Έλενα όταν θα φοράτε τα σορτσάκια.

Βιβή συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες.Θα είσαι κορμάρα στην παραλία.Με γεια το μαγιώ και το μαλλί.Τι χρώμα ανταύγειες έκανες?

Julie είναι πραγματικά υπέροχο που περπάτησε ο μικρός.Και χάρηκα που περπάτησε Κάλαμο.Δεν ήθελα να περπατήσει στην Σπάρτη.

Γεια σας και απο εμένα, εμείς σχετικά καλα έχουμε τις τελευταίες μέρες γκρίνια αρκετή σαν να της φταίνε όλα, ίσως ειναι τα δόντια τι να πω, ξυπνάει μεσα στην νύχτα και κλαίει σαν να έχει σφαχτες, σήμερα της έδωσα λιγο ντεπον για να δούμε. Εμένα περπατάει μόνο εάν την κρατάω, πιάνεται απο όπου βρει και παει τοίχο τοίχο οπότε εμείς είμαστε οι τελευταίες ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη να περπατήσει. Σήμερα πήγα για ανταύγειες ευτυχώς βγήκαν καλα τουλάχιστον να ειναι εντάξει για τις διακοπές.

Dimista, να ζήσετε και να καλα να περάσετε σήμερα.

Το Πεταλίδι απο την Σπάρτη πρεπει να ειναι μιάμιση ώρα απο ότι μου είπε ο Ξαδελφος μου που η γυναίκα του ειναι απο τα μέρη σου!

Νινα-νανα μεγιά το καρότσι ωραίο χρώμα και ουδέτερο το μωβ, εγω έχω για δεύτερο ένα πιο ελαφρύ της hauck με τον winnie το οποίο θα παρουμε στισ διακοπές γιατι το άλλο ειναι πιο βαρύ αλλα το βολευομαι καλύτερα!

Βιβη μεγιά τα πραγματάκια σου και μπράβο σου για τα κιλα!

Brooke, υπομονή θα έρθει η στιγμη των διακοπών και σίγουρα θα βρείτε κάπου ωραία να πάτε!!

Αύριο το πρωι μάλλον θα πάω στο mall για δουλεια και μπορει να προλάβω να χαζεψω, όντως το avenue ειναι πιο ήσυχο και στο h&m βρίσκεις ενδιαφέροντα πράγματα ειδικα τα παιδικα, εγω κοντα στο σπίτι μου έχω και το athens heart μπορει να πεταχτω μήπως βρω τίποτα! Α και εγω θέλω να πάρω ένα μαγιω αλλα βαριέμαι να δοκιμάσω, ελπίζω να βρω την δύναμη να πάω να δω!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου.Ο μικρος επεσε για υπνο.Πηγαμε παιδιατρο σημερα και καναμε τη β'δοση της μηνιγγιτιδας.Βρε κοριτσια,ο μικρος ουτε αυτιν τον μηνα "μεγαλωσε".Ουτε ποντο ουτε γραμμαριο.Εχουμε κολλησει 79εκ. και 10100.Ο γιατρος ειπε οτι αφου τρωει και ειναι καλα δεν ανησυχουμε.Ενταξει,δεν τρωει οπως ετρωγε και κινειται συνεχως αλλα ουτε και ποντο.Ψιλοστενοχωρηθηκα να πω την αληθεια.

NXbrp3.png

Dimista,χρονια σας πολλα και παντα αγαπημενοι!

Τζαμιν,ξεκολλα με το βαρος της Ελενας,ειναι μια σκετη κουκλα!Καλα εκανες για τα σορτσακια,οντως σαν αδελφες θα ειστε.

Νινα-Νανα,με γεια το καροτσι σας.Στον γιατρο σημερα επθασα κουβεντα με μια μαμα που ειχε ενα αγορακι 14μηνων που απο τη γεννηση του ειχε αλλεργια στην πρ.γαλακτος.Κανανε εξετασεις 10μηνων και τωρα ειναι καλα και τρωει τα παντα.

Βrooke,ευγε στην Λαμπρινουλα μας!!!

Julie,κοντευουν οι μερες για να ερθετε ε;τι καιρο εχει εκει;θα πατε Ολυμπιακους;

Βιβη,μπραβο στο πεισμα σου και στο κουραγιο σου!Θεα!!!

Lila's mom,με γεια τα μαλλια!

Μαμμυ,εχεις γεννησει τρια παιδια,εισαι συλφιδα,και αγχωνεσαι για το μαγιο;Ε ποτε!!"

Αrma,στο αλσος Περιστεριου,εχει δεντρα πολλα να κανουν σκια για ωρες που εχει ηλιο η μονο βραδακι ειναι καλα για τα παιδια;

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι ότι έχω ανανεωθεί αρκετά, έχει αλλάξει και η διάθεσή μου!!!Μου έχει κάνει πολύ καλό. Το ήθελα πολύ να αδυνατίσω και το χρειαζόμουνα τόσο από ψυχολογικής άποψης όσο και για λόγους υγείας. Δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου και με το σώμα μου.

Nina-nana Σάμο δεν πάμε με καράβι. Έχω κλείσει με αεροπλάνο για εμένα και τη μικρή.

Πήγαμε τη Δευτέρα παιδίατρο και κάναμε το mmr. Ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα. Καλά μας βρήκε 79 εκ. και 9500κιλά. Della μου ούτε εμείς μεγαλώσαμε πολύ αλλά δεν ανησυχώ. Τρώει αρκετά καλά. Και επειδή περάσαμε και αυτά που περάσαμε λέω και πάλι καλά. Το Σεπτέμβριο θα κάνουμε τρίτη δόση ηπατίτιδας. Τότε μάλλον θα αλλάξουμε και γάλα σε φρέσκο, για να μην το κάνουμε εν μέσω καλοκαιριού.

Αυτά από εμάς.

Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Βιβή χρόνια πολλά!!!

Δήμητρα να τα εκατοστήσετε με τον σύζυξ.

Della και η δικιά μου το τελευταίο δίμηνο είναι στάσιμη. Νομίζω ότι από εδώ και μπρος η ανάπτυξη δεν θα είναι τόσο ραγδαία.

Όσο για την Έλενα έχετε δίκιο, δεν είναι χοντρούλα. Υπερβάλω λίγο, για πλάκα :tongue:.

1.30 έφυγαν χτες οι καλεσμένοι. Είμαι ολίγον πτώμα, αλλά ήταν ωραία. Σήμερα μόλις κοιμηθεί η μικρή θα ξεραθώ κι εγώ μου φαίνεται.

Σήμερα μου έδωσε η δασκάλα της Έλενας ένα αλμπουμ με φωτο της Έλενας σε διάφορες δραστηριότητες του σταθμού κατά την διάρκεια του έτους. Και σε κάθε φωτο έχει αστεία σχόλια του τύπου "η πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε σοβαρό meeting"(σε φωτό με συμμαθήτριά της). Είναι πολύ ωραίο. Συγκινήθηκα λιγάκι όταν είδα τις πρώτες φωτό που ήταν μια σταλιά μωράκι (10 μηνών). Έχει αλλάξει πάρα πολύ σε 5 μήνες.

Σας αφήνω....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Βιβή χρόνια σου πολλά! Πολλά μπράβο και για τα κιλά!!!

dimista χρόνια πολλά για την επέτειό σας, να είστε πάντα αγαπημένοι κι ερωτευμένοι!Πως περάσατε?Συγχαρητήρια για το περπάτημα!!!

tzasmin ωραίο το χιουμοράκι σου με τη μικρή. Ευτυχώς που δεν τα πιστεύεις βέβαια γιατί μόλις την είδα στο φεις και είναι μια θεά! Ήμουν έτοιμη να σου στείλω φώτο από τις ανηψιές μου να δεις τι σημαίνει παχουλό παιδί..:lol:

Εγώ για καρότσι μικρό είχα πάρει ένα inglesina και μου βγήκε πολύ καλό.

Nina-nana η κόρη σου είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση με την δικιά μου στη θάλασσα. Έτσι ήταν κι εμένα στην πρώτη επαφή και είπα ότι δεν πρόκειτε να μπει αλλά την είχαμε πάει μετά από μισή ώρα ξανά και σιγά σιγά μπήκε από μόνη της. Αυτό ήταν από τότε δεν ξεκολλάει! :lol:

lilas' mom κι εμένα ο Βασίλης παρόλο που βήματα κάνει μόνος του εδώ και πολύ καιρό ακόμα θέλει να τον κρατάμε για να περπατάει. Μόνο αν ξεχαστεί φεύγει μόνος του και όταν το συνηδειτοποιεί ψάχνει απεγνωσμένα κάπου να πιαστεί. Και τα δυο μου τα παιδιά βγήκαν λίγο ''καθυστερημένα'' στο περπάτημα :lol:

julie ναι είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τέτοιες στιγμές με τα δυο...σου φεύγει όλη η κούραση. Σήμερα τα είχα όρθια στον καναπέ και παίζαμε και σκύβει σε κάποια φάση η κόρη μου μπροστά στα μούτρα μου και μου κάνει ''μπαααα''(και καλά με τρόμαξε). Αμέσως το παπαγαλάκι το μικρό κάνει το ίδιο! Και το έκαναν μία ο ένας μία ο άλλος και ξεκαρδιζόντουσαν στα γέλια. Έχουν πολύ πλάκα!

della το άλσος είναι τεράστιο οπότε και ήλιο να έχει σίγουρα κάπου αλλού θα έχει σκιά. Απλά τώρα που έχει μεγάλες ζέστες καλύτερα είναι από τις 7 και μετά.

brooke συγχαρητήρια και σε εσάς για το περπάτημα! Επίσης ήθελα να σου πω πως έχω πάθει πλάκα με τις δραστηριότητες που κάνετε στο σχολείο! Σας αξίζουν πολλά μπράβο! Έχω χαζεψει με τις φώτο!

Για τα εμπορικά που λέτε εγώ κατέληξα ότι το αγαπημένο μου είναι το river west. Πήγα κι εχτές μια βόλτα. Δεν είναι πολυ΄μεγάλο και δεν έχει και πάρα πολύ κόσμο αλλά έχει τόσο ωραία χρώματα, τόσο ωραίο φωτισμό που με το που μπαίνεις φτιάχνει η διάθεσή σου. Εν τω μεταξύ έχουν φτιάξει για τα μικρά ένα τεράστιο σκάμα με άμμο και κουβαδάκια και για τους γονείς δίπλα ξαπλώστρες και είναι σούπερ. Επίσης είχαν και μια μεγάλη πισίνα με βαρκούλες μέσα αλλά δεν είδα πως λειτουργούσε. Έχει h&m και εκεί.

Αυτά ξύπνησε ο μικρός μου(η μεγάλη είναι κολυμβητήριο με τον μπαμπά της). Α μόλις ξυπνάει έχει φάει κόλλημα(ακριβώς στην ίδια ηλικία το ίδιο είχε και η μεγάλη) και μόλις ξυπνάει θέλει νa κάθεται στην κούνια και να χοροπηδάει και να παίζει τουλάχιστον 20 λεπτά και κάθε φορά τον βγάζω με το ζόρι..μα καλά ακόμα κι αυτό στα γονίδια είναι? :lol:

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις ευχές!

Βιβή χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς!

Άρμα ωραία περάσαμε εχτές.Πήγαμε για φαγητό στο"Olympico".

Στο river west δεν έχω πάει ποτέ.Ωραίο ακούγεται.Μπράβο για τον Βασιλάκη που κάθεται και παίζει έστω 20λ.Είσαι και συ για λίγο ήσυχη.

Lila's mom με γεια το μαλλί.Τι χρώμα ανταύγειες έκανες?Και μεις το καρότσι που του πήραμε είναι "hauck".Όχι όμως με τον Γουίνι.Πήρες τελικά μαγιώ?

Τζαμίν θα πρέπει να είναι πολύ ωραίο το άλμπουμ.Ωραίες αναμνήσεις αυτές!

Ντέλλα μην αγχώνεσαι για το ύψος και το βάρος του μικρού από την στιγμή που δεν ανησυχεί ο γιατρός.Και αν η ανάπτυξη δεν θα είναι τόσο ραγδαία όπως είπε η Τζαμίν φαντάζομαι για πόσο καιρό θα είναι ο δικός μου 8300.:wink:

Καλό υπόλοιπο απόγευμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...