Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Μάμμυ πώς είναι ο αυχένας σου?Μύκονο θα πάτε και πότε?

Τζαμίν την Πάρο θα την συνδυάσετε τελικά με Σαντορίνη?

Julie από την περιγραφή που έκανες για το Εδιμβούργο καταλαβαίνει κανείς πόσο τέλεια περάσατε!

Από όλα αυτά που έκανες με την κόρη σου εμένα μου άρεσε πολύ οι δραστηριότητες στο παλάτι,η ανάγνωση παραμυθιών και ο ζωολογικός κήπος.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Brooke πότε φεύγετε για Κυλλήνη?Κάθε χρόνο πάτε 2 φορές?Δεν έχετε πάει σε άλλα μέρη?

Ντέλλα όποτε πηγαίνετε Θεσσαλονίκη πηγαίνετε και Χαλκιδική?Για μπάνιο που πηγαίνετε?

Τζιτζίνα εσείς που θα πάτε?

Καλό μεσημέρι σε όλες!

A!O μικρός μου περπατάει εντελώς μόνος του από τις 14/7.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Και περπατάει σαν μεθυσμένος.Έχει πλάκα.Κάνει βιαστικά βήματα,περπατάει τρέχοντας και θέλει πολύ προσοχή.Αλλά από κάποιες κινήσεις του είναι πολύ προσεχτικός!

καλό μεσημέρι!

Dimista καλώς ήρθες! Θα κάτσεις καιρο;

Στα Κυθηρα θα μείνουμε 8 μέρες. Στο swimtrainer δεν ήθελε να μπει η μικρη μου! Θα εξοικειωθεί που θα παει.....

Κι η δικια μου έχει κόλλημα με καλαμακια απο μικρούλα. Όταν πηγαίναμε για καφέ πάντα της έδινα ένα να δαγκωνει.

Tzamin κι εμείς σήμερα θα πάμε να αγοράσουμε καρότσι μπαστουνι γιατι το δικο μας το είδες.. Είναι τεράστιο και θέλω ένα μικρο να χωράει στο αυτοκίνητο. Στο scoda είχαμε μπαγκαζιερα αλλα τώρα στις διακοπές δεν θα χωράει η καροτσαρα μας.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδες :) πως ειστε?εγω υπηρεσια...παλι...αντε αλλη μια την αλλη εβδομαδα και μετα αδειουλα!!!Tzamin μεγεια το σωσιβιακι,πρεπει να αρχισω και εγω τα ψωνια...αλλα μου λειπουν τα λεφτα :confused:χιχιχι!Σκεφτομαι και εγω να παρω ενα μικρο καροτσι,πιο ευχρηστο και ελαφρυ για τις διακοπες.Θελω και μαγιο αλλα φοβαμαι να παω να δοκιμασω μην παθω καταθλιψη...Dimista τι ηρθες να κανεις εδω?φυγε πηγαινε πισω στις διακοπες σου!!!:D

Καλο βαδυ κοριτσια!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Nina-Nana θα περάσετε τέλεια!!!!!!!!!Πώς πάτε με το πρόβειο γιαούρτι? Της έκανες τελικά εξέταση?

dimista καλά σου λέει η μάμμυ, γρήγορα πίσω στις διακοπές σου χιχι!Τί ωραία που περπάτησε ο μικρούλης. Μα δεν είναι υπέροχο?Κι εμένα πρόσφατα περπάτησε και δεν χορταίνω να τη βλέπω, μου φαίνεται τόσο χαριτωμένη. Στην αρχή πήγαινε σαν πιγκουίνος αλλά τώρα έχει βελτιωθεί.

Τζαμίν αν το ήξερα ότι το Εδιμβούργο είναι το δεύτερο σπίτι σου θα σε είχα ρωτήσει να μου πεις πληροφορίες. Θα είναι τέλεια να πάτε με την Έλενα, σου το εύχομαι κι ελπίζω σύντομα να τα καταφέρετε. Αν θέλετε ελάτε κι από τα μέρη μας να σας ξεναγήσουμε ;)

Κίττυ μπράβο στον Ισαάκ που του άρεσε τόσο πολύ η θάλασσα, μακάρι να αρέσει και στην Ειρήνη τόσο, πραγματικά ανυπομονώ να δω πώς θα της φανεί!Όσο για τις φωτογραφίες, δεν ξέρω τί να σου πω, εκτύπωσε όσο πιο πολλές μπορείς χεχε!

Αρμάκι δεν το πιστεύω ότι πήγε το πιτσιρίκι σε beach party, εγώ δεν έχω πάει ποτέ μου!!!!!!!!!!Ζηλεύω!Πραγματικά υπέροχο να βλέπεις τα 2 παιδιά σου να αλληλεπιδρούν τόσο όμορφα, φαντάζομαι είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές για μια μαμά...Αχ!

Della λογικό που του κακοφάνηκε ο παιδικός, τόσες μέρες με την μανούλα. Αμέ να σε πάρουμε μαζί μας, δεν υπάρχει πρόβλημα!Θα έχω και παρεούλα ;)

6237481d19.png

Brooke πότε φεύγετε για Κυλλήνη?Κάθε χρόνο πάτε 2 φορές?

Πήγαμε ένα 2 ημερο τον Ιούλιο κι αλλο ένα θα πάμε τον Σεπτέμβρη... μας τα κλείνει ο σύλλογος φροντηστηριούχων Πάτρας πιο φτηνά και πάμε με φίλους και παρέα... δεν είναι οι κανονικές διακοπές μας...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke είδα τις φωτ.της βάπτισής σας.Τελικά είχατε ερασιτέχνη φωτογράφο?Αν ναι,έκανε πολύ καλή δουλειά.

Άρμα το site που έβαλες για τα σωσίβια είναι το ίδιο που είχε βάλει και η Νίνα Νάνα.Ποιες έχετε swimtrainer?Eίναι καλό?

Εμείς έχουμε ένα σωσίβιο που γράφει πάνω my baby float.

ναι ερασιτέχνη... για τσαμπα τέλειος ήταν!!!

εγώ το συτείνω το σωσίβιάκι. η κόρη μου κολυμπάει κανονικά με αυτό και διαλέγει και σε ποιά κατευθυνση θέλει να πάει... τις δοκίμασα και κάτι δανεικά μπρατσάκια και με αυτά τα κατάφερνε περίφημα ... για δοκίμασε τα και αυτά είναι φτηνότερα απο το swimtrainer... εχει κσι το Λητώ

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Αχ δεν σας είπα τα συνταρακτικά νέα.... ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ... κερνάω Περπατόπιτα!!!!

εμε΄να μου χάρισαν ένα καρότσι μπαστούνι φτηνό απο jumbo είναι χάλια δισκίνητο , μικρό μες αλλα χάλια δεν στρίβει καλά , δεν σηκώνεται ευκολα για α σκαλοπατακια χαλια χαλια... καλύτερα το μεγάλο!

Νινα νανά καλές διακοπές... εγώ αργώ ακόμα 4 Αυγοόυστου... μόνοη θα μείνω στην πόλη;;;;

εχω πολύ δουλειά αυτή την περίοδο δεν προλαβαίνω... τα έχω παίξει χρειάζομαι ξεκούραση... δεν εχω χρόνο ουτε να κλείσω διακπές με βλέπω να μενω στην Αθήνα!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε??? Εμείς είμαστε καλά!!!

Άντε λίγο έμεινε για τις διακοπές, αν και η επόμενη εβδομάδα προβλέπεται μαρτυρική στη δουλειά, γιατί θα έχουμε πάλι επιθεώρηση από μια πολύ μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού...οπότε χαμός!

Η Μένια είναι καλύτερα, δεν είχαμε άλλο κρούσμα από την προηγούμενη φορά.

Διακοπές τελικά αποφασίσαμε να πάμε Σάμο γιατί όπου αλλού κοιτάξαμε ήταν τρελές οι τιμές! Κοιτάξαμε για βόρεια Εύβοια και για Πελοπόνησσο σε all inclusive ξενοδοχεία, για να έχουμε ό,τι χρειαστούμε για τη μικρή και να μην έχουμε και μετακιμήσεις, αλλά όσα ήταν προσιτά σε τιμές δεν είχαν δωμάτια και όλα τα υπόλοιπα ήταν απλησίαστα.

Anyway, κλείσαμε τα εισιτήρια και φεύγουμε στις 8, γιατί στις 7 είναι τα γενέθλια του μπαμπά μας και να μην τον αφήσουμε μόνο του.

Εκείνος θα έρθει να μας βρει 3 ημέρες μετά.

Κατά τα άλλα, έχω πιάσει το στόχο των 10 κιλών, οπότε πήγα και αγόρασα μαγιώ και ό,τι άλλο άντεχε η τσέπη μας και έβγαλα το άχτι μου που από την εγκυμοσύνη και μετά δεν ψώνιζα τίποτα. Κούραψα και το μαλλί και έφτιαξα και τις ανταύγειες μου...μιλάμε για ολική ανανέωση!!!

Το είχα πολύ ανάγκη!!!

Βιβή ΜΠΡΑΒΟ!!!

Θα είσαι θεά στην παραλία....

Brooke καλό κυνήγι... κι εγώ στην Αθήνα θα είμαι τουλάχιστον μέχρι 11 Αυγούστου.

Julie ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε φέτος Εδιμβούργο. Το θέλω πολύ.

Nina nana εγώ σκέφτηκα να πάρω το συγκεκριμένο καρότσι από το ΗΡΑ γιατί ξαπλώνει η πλάτη και συνδιάζει αρκετά πράγματα. Στα πολύ μικρά καρότσια μπαστούνι, η πλάτη δεν ξαπλώνει. Περάστε και από ΗΡΑ (απέναντι από τα Jumbo στην Πεντέλης, στην γωνία του από πάνω τετραγώνου) να το δείτε, νομίζω είναι καλή λύση. Το έχει στην είσοδο ακριβώς σε γαλάζιο (€ 59).

Αν καταλήξετε σήμερα πες μας ποιο πήρες.

Εγώ σήμερα έχω πάλι τραπέζι το βράδυ σε ένα φιλικό ζευγάρι. Είναι τέλειες αυτές οι ήσυχες βραδιές με φίλους και σπάνε και την εβδομάδα.

Καλό απόγευμα !!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin το καρότσι που λες το πήραμε χτες σε μοβ!!! Σήμερα λέω να το χρησιμοποιήσω. Θα την πάω στο μολ το απόγευμα να της πάρω μπλουζάκια γιατι στις διακοπές που δεν θα πλένω φοβάμαι ότι δε θα φτάσουν!

Μπράβο στο κουράγιο σου για τα τραπέζια!!! Εμείς σταθερά κάθε βράδυ διάβασμα ο αντρουλης μου.. Φοβάμαι μην πάρει και στις διακοπές μαζι του :shock:

Βιβή μπράβο για τα κιλα! Έχασα κι εγω 1 κιλό, είμαι 49 αλλα δεν είμαι πολυ χαρούμενη :confused: Τι έχω πάθει;;;;; Σάμο με πλοίο;;; Αν ναι σας θαυμάζω για το κουράγιο σας!!!!!!!! Έχω παει, ωραία είναι!

Brooke θέλω περπατοπιτα, χαχα!!!! :tongue:

Julie το γιαούρτι δεν το τρώει! Ούτε να το δει! Και μέλι της έβαλα, τίποτα!!!! Σήμερα θα δοκιμάσω κατσικίσιο πρώτα ο Θεός, ελπίζω μη έχει αλλεργία στα κατσικισια και βρεθούμε προ εκπλήξεων. Ασε, πήρα μια τρομάρα στην Αιδηψο που παρήγγειλα αρνάκι στη γάστρα να φάει και τελευταία στιγμή μαθαίνω ότι είχαν βαλει βιταμ!!!!!! Το οποίο έχει μέσα βουτυρογαλα!!!!!

Καλε mammy γιατι να πάθεις κατάθλιψη με το μαγιο;;;;

QVjlp3.png

Nina nana κι εγώ σε μωβ σκεπτομαι να το πάρω. Θα πηγαίνουμε παιδική και θα είναι σα διδιμάκια - ο χοντρός κι ο λιγνός :tongue:.

Για ψώνια καλά είναι στο Avenue. Έχει λίγο κόσμο και το H&M το παιδικό έχει πολύ χαριτωμένα ρούχα και σε πολύ καλές τιμές. Θα σας πω κάτι αλλά μην με κοροϊδέψετε. Πήρα από H&M σορτσάκια για την Έλενα και πήρα τα ίδια και για μένα για να ντυνόμαστε ασορτί. Πήρα το μεγαλύτερο νούμερο από τα παιδικά και είναι μια χαρά. Χαζομαμά?

Καλά ψώνια όπου και να πάτε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλη ιδέα το avenue. Να πω την αλήθεια έλεγα μολ γιατι ακριβώς στο σταθμό του προαστιακού. Είναι μια στάση απο το σπίτι. Αν ο συζυξ τελειώσει όμως νωρίς θα πάμε εκει γιατι έχεις δίκιο, είναι και πιο ήσυχο!

Καλε μην λες το παιδι σου χοντρο, μια χαρα κούκλα είναι και πολυ πολυ χαρούμενο μωρο!

Το μοβ είναι τέλειο! Πρωτότυπο!

Ωραίο αυτο με τα σορτσακια! :P

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...