Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

αααα............και βεβαια η θάλασσα τον κουράζει κιολας, και χθες και σημερα κοιμηθηκε στις 9 30 !!!!!!!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξέρετε αν ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλάκια των παιδιών, ότι και καλά πρέπει να τα κουρέψουμε τελείως για να φύγουν της κοιλιάς και να δυναμώσουν ή βλακείες??

Δεν ξερω κατι τετοιο , εγω παντως τον κουρεψα (οχι τελειως ) ....πανε τα μπουκλάκια μας:oops: πηγαμε στο κομμωτήριο , κατσαμε μαζί αγκαλιά και του εκοψε τα μαλλάκια..εε να παρουν μια φόρμα , γιατί ειχαν μακρύνει αρκετα και τον ζέσταιναν κιόλας:oops:

παντως δεν νομιζω οτι αυτα τα μαλλακια ηταν της κοιλιας ...καταρχην οταν γεννηθηκε ειχε πιο λιγα και πιο σκουρα μαλλιά . μηνα με τον μηνα φαινοταν η διαφορα

Κοριτσια , ποσες φωτο διαλεξατε απο την βαφτιση ?

πω πω....ολες ωραίες ειναι , τι θα κάνω ?

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου.Ο μικρουλης ξεραθηκε πριν λιγο.Μετα απο τοσες μερες πηγε παιδικι παλι σημερα και το μεσημερι οταν ηρθε ουτε βλεμμα δεν μου εριχνε.Μου κρατουσε μουτρα το σκατο!Τι απιγευμα πηγαμε κουνιες και περασαμε πολυ ωραια αν και με ξεθεωσε.

Julie,την επομενη φορα που θα πατε,προτεινω να παρεις εμενα!!!!

Τζαμιν,εγω μπανιο στο μπανακι του τον κανω για να τον εχω λιγο περιορισμενο.Ασε που συνεχεια προσπαθει να βγει βεβαια αλλα καθεται και λιγακι κατω και πλατσουριζει οποτε κατι κανουμε.

Κιττυ,τι τελειος ο γιος σου στη θαλασσα!Μπραβο το παλικαρι μου που βουτηξε απο μονος του!Για μπανιο που πηγατε;

Με το καλαμακι λοιπον βρηκαμε το μπελα μας.Μη δει ποτηρι με καλαμακι κανει επιδρομη.Χθες επινα κρυο τσαι ροδακινο και ανεβηκε στο τραπεζι,πηρε να το πιει,ηπιε λιγακι αλλα το εριξε ολο πανω του και κατω.Αυτος βεβαια....γελουσε!

Αυτα τα νεα μας κιριτσακια.

Καλι βραδυ και ονειρα γλυκα!

NXbrp3.png

Την κουνουπιερα παντως εμας απο περσι την κλωτσουσε.

Φετος δεν του την εβαλα καθολου,αλλα την ομπρελα που του εβαλα την τραβαει και την βγαζει.Εκτος απι crilen που χρησιμοποιουμε κι εμεις απο περσι,μπορεις να βαλεις πανω στα ρουχα του παιδιου cer8.

NXbrp3.png

Καλησπέρα, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας για το θέμα της κουνουπιέρας, όντως είναι περιττό σε αυτήν την ηλικία, θα την αλείφω με αντικουνουπικό και θα βάζω στα ρούχα της τα αυτοκολλητάκια...

αυτήν και την επόμενη εβδομάδα θα δουλεύω τριήμερα για να βγεί η δουλειά γιατί τα καταστήματα πρέπει να τροφοδοτηθούν, την Τετάρτη έκλεισα να κάνω λίγες ανταύγειες μπροστά ώστε να είναι εντάξει για τον Αύγουστο και θέλω να πάρω και ένα μαγιό, έαν βρώ βέβαια να μου ταιριάζει....

Καλό βράδυ σε όλες σας......

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώ αρχίζω να μετράω μέρες για τις διακοπές! Τις θέλω επειγόντως!!!!Το Σάββατο πήγαμε σε παιδκό beach party στο Λαύριο, είχε γενέθλια ο γιος της νονάς του Βασίλη και περάσαμε σούπερ! Ο Βασιλάκος μου όταν είναι σε παραλία είναι άλλο παιδί! Αφού ευχαριστήθηκε παιχνίδι στη άμμο με τα κουβαδάκια(στη θάλασσα δεν τον έβαλα γιατί ήταν κρύα) έκατσε στο τραπέζι και έφαγε ούτε κι εγώ ξέρω πόσο και στο τέλος κατά τις 9.30 το βράδυ του έδωσα γάλα και φύγαμε για Αθήνα, όπου κοιμήθηκε με το που μπήκε στο αμάξι και το πήρε σερο μέχρι το πρωί. Η Κυριακή μας ήταν βαρετή μιας και ο καλος μου δούλευε πρωί-απόγευμα κι έτσι δεν κάναμε κάτι.

Εχτές ο Βασίλης έπαιξε τρομπέτα!:shock: Έπαιζε η κόρη μου και του την έδωσε και εκείνος πήγε φυσικά να την φάει. Του λέει ''μην την τρως, φύσα''(καλά έχει πολύ πλάκα που του μαθαίνει πράγματα) και ο σκατούλης το έπιασε με τη μία και άρχισε να φυσάει και να βγάζει ήχους! Τρελάθηκα!

julie τι ωραία που περάσατε! Ονειρική περιγραφή! Μπράβο σας, πάντα τέτοια!!!

Αρμάκι γιατί τρέχεις όλη μέρα???

Με τρέχουν τα ζουζούνια μου..:rolleyes:

Arma που κοντά μένεις? Εγώ στο μετρό. Έχεις ξαναπάει στο Άλσος? Εγώ από τότε που γινόταν χαμός δεν το επιχείρησα ξανά.

Εγώ μένω Χρυσούπολη. Άλσος είχαμε πάει την προηγούμενη Κυριακή κατά τις 7.00 το απόγευμα και ήταν πιο χαλαρά από άλλες φορές. Δεν δυσκολευτήκαμε ούτε στο πάρκινγκ. Όσο πέρναγε η ώρα βέβαια γέμιζε αλλά οκ.Είναι σούπερ πάντως!Τα δικά μου τα καταευχαριστιούνται εκει!

Ρε κορίτσια νομίζω όσες ντουλάπες και αποθήκες και να είχα δεν θα μου έφταναν. Αυτή τη στιγμή στην αποθήκη δεν χωράει τίποτα άλλο (μικρούλα είναι), 4 ντουλάπες είναι τίγκα. Ήθελα να ήξερα αν έρθει κι άλλο μωρό, πού θα το βάλουμε?

Αχ κι εγώ το ίδιο θέμα έχω με τις ντουλάπες...Όλη την ώρα ξεκαθαρίζω και όλη την ώρα είμαστε τίγκα! Αν βρεις λύση πες τη και σε μένα! :lol:

Μη δει ποτηρι με καλαμακι κανει επιδρομη.Χθες επινα κρυο τσαι ροδακινο και ανεβηκε στο τραπεζι,πηρε να το πιει,ηπιε λιγακι αλλα το εριξε ολο πανω του και κατω.Αυτος βεβαια....γελουσε!

χαχαχαχαχα! Έτσι κι ο δικός μου!

Lila's mom αφού θα της βάζεις κριλεν απέφευγε τα αυτοκόλλητα πάνω στα ρούχα..έχει φοβηθεί το μάτι μου από τον Βασίλη που τα βάζει όλα στο στόμα..:rolleyes: Εγώ τα υατοκόλλητα τα έβαζα πάνω στο καρότσι και στην κούνια.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κορίτσια!!!

Αυτές τις μέρες συνεχώς θέλω να γράψω κι όλη την ώρα κάτι τυχαίνει!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές για τον άντρα μου!!!

Λείψαμε Αιδηψο 3 μέρες και την Παρασκευή κατα τις 3 το βράδυ φεύγουμε για Κυθηραααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Έχω τόσα πράγματα να ετοιμασω! Το πλοίο είναι Σάββατο πρωί απο Νεάπολη Λακωνίας, έχω και γενέθλιά το Σαββατο!

Ήθελα να σχολιάσω τόσα πράγματα αλλα δεν τα θυμάμαι!!

Κουνουπιερα εγω έχω για όταν κοιμάται βράδυ στο καρότσι. Κατα τ΄ αλλα αυτοκόλλητα σιτρονελας σε καρότσι ή ρούχα. Ούτε εγω δεν πλησιαζω απο την μυρωδιά, όχι τα κουνούπια!! :tongue:

Τελικα πως διαφέρει παιδι με παιδι. Πήγαμε Σάββατο πρώτη φορα στη θάλασσα κι ενώ της άρεσε φοβόταν κι ήθελε όλη την ώρα αγκαλια. Μια πρώτη επαφη έγινε πάντως αν και δεν είμαι πολυ αισιόδοξη. Τι ξενερωτο παιδι έχω!!!!!

Σας φιλώ όλες πολυ, μου λειψατε!!!!!!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Είμαι Αθήνα για δεύτερη και τελευταία φορά.Τα διάβασα τα νέα σας αλλά επειδή μαζεύτηκαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μου είναι δύσκολο να τα σχολιάσω όλα.

Brooke και Κίττυ να σας ζήσουν τα μικρά σας.Να έχουν πάντα υγεία,να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα.

Lila's mom η δικιά σας βάπτιση πότε είναι?

Ντέλλα καλώς ήρθες από Θεσσαλονίκη.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα κι από εμένα κοριτσάκια.... μάλλον καλησπέρα..

Χτες αγόρασα το swim trainer από το ΗΡΑ. Φαίνεται ωραίο, αλλά λίγο μικρό. Μου φαίνεται? Η Έλενα δεν ήθελε με τίποτα να το δοκιμάσει χτες. Με είδε που το φούσκωνα και ήθελε να μασήσει τις βαλβίδες :tongue:. Ρώτησα και για το καθισματάκι που λέγαμε αλλά δεν το είχαν. Σκέπτομαι να πάρω κι ένα καρότσι που είδα, πολύ ελαφρύ, εύκολο στην χρήση και μετακίνιση και 59 ευρώ.

Α επίσης μόλις συνειδητοποίηση ότι στις 7 μέρες διακοπές, τις 3-4 θα είμαι αδιάθετη - φανταστικά!!!!

Κιττυ τέλειος ο Ισαάκ. Πού να πάρει και θάρος. Τον βλέπω να κάνει μακροβούτια :D.

Νίνα νανα και η δικιά μου ήταν πολύ φοβισμένη στο πρώτο μπάνιο, αλλά μετά ξεθάρεψε. Στο τρίτο δεν ήθελε να βγει και επίσης δεν ήθελε να την κρατάει κανείς.

Αρμα πρέπει να είναι πολύ γλυκιά εικόνα, να δασκαλεύει η κόρη σου τον μικρό της αδελφό ....

Φιλάκια κορίτσια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Julie καλώς ήρθες από Εδιμβούργο.

Νίνα Νάνα μου άρεσαν πολύ οι φωτ. που έβαλες στο φβ από την Εύβοια.

Brooke είδα τις φωτ.της βάπτισής σας.Τελικά είχατε ερασιτέχνη φωτογράφο?Αν ναι,έκανε πολύ καλή δουλειά.

Άρμα το site που έβαλες για τα σωσίβια είναι το ίδιο που είχε βάλει και η Νίνα Νάνα.Ποιες έχετε swimtrainer?Eίναι καλό?

Εμείς έχουμε ένα σωσίβιο που γράφει πάνω my baby float.

Διαφημίσεις

Σε κάποια σελίδα γράφετε τι τρώνε τα μικρά σας για snacks.

O δικός μου τρώει φρούτα,ή κουλουράκια,ή μπισκοτάκια ή μισό τοστ.

Οι άλλες οι κοπέλες που θα πάτε διακοπές?

Τζαμίν πήγες Κρήτη?

Τζαμίν πώς και Εδιμβούργο τόσα χρόνια?Τον μικρό τον άφησα Κάλαμο.Κρίμα θα ήταν να τον φέρω στην ζέστη και να χάσει τα μπάνια του.Στον Κάλαμο συνεχίζουμε και περνάμε ωραία.

Τζαμίν και μεις τον μικρό μας τον κάνουμε μπάνιο στην ντουζιέρα από τότε που πήγαμε Κάλαμο.

Κορίτσια εμείς για τα κουνούπια τον ψεκάζουμε με ένα spray του Κορρέ και πάνω από την κούνια του ,του βάζουμε κουνουπιέρα.

Lila's mom πότε θα πάτε Πελοπόννησο για διακοπές?Είναι κοντά στην Σπάρτη?

Εμείς για Σπάρτη θα φύγουμε 8 ή 9/8.

Κίττυ μπράβο για τον Ισαάκ που μπήκε στην θάλασσα χωρίς να προλάβετε να του βάλετε μαγιώ και σωσίβιο.Σαν να την ήξερε χρόνια.Μεγάλη αγάπη για την θάλασσα.Θα γίνει μεγάλος κολυμβητής.Εμείς για το album διαλέξαμε 100 φωτ.

Άρμα τι ωραία που πήγατε σε beach party.Πότε και που θα πάτε διακοπές?

Νίνα Νάνα πώς περάσατε Αιδηψώ?Πόσο θα καθήσετε στα αγαπημένα σου Κύθηρα?Μην λες την μικρή σου ξενέρωτη.Του μικρού μου άρχισε να του αρέσει η θάλασσα από την τρίτη φορά.

Ντέλλα και μένα μου αρέσει το ice tea ροδάκινο.Ο δικός μου όταν δει καλαμάκι το παίρνει και το γλείφει.Έχει πάρει καλαμάκι από καφέ και το έγλειφε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...