Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

καλημέρα....

Καλώς την Della μας. Κι εμείς τα μπιμπερό τα χρησιμοποιούμε μόνο για το γάλα πια. Της έχω πάρει ποτηράκια με ενσωματωμένο καλαμάκι, γιατί εκτός του ότι θέλει να πίνει μόνο με αυτά, θέλει να το κρατάει μόνη της. Δεν το πίνει αν το ακουμπάει άλλος, οπότε έπρεπε να έχει καπάκι. Εμένα την έμαθε ο άντρας μου να πίνει με το καλαμάκι. Δεν ξέρω πώς, αλλά από 11 μηνών.

Νινα νανα ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη η συνάντησή μας. Θα το κανονίσουμε οπωσδήποτε.

Θα πάω να δω στο ΗΡΑ αν έχει τέτοιο σωσιβιάκι και θα πάρω και το καρεκλάκι.

Μαμμυ φαντάζομαι τα έχεις βγάλει τα εισητήρια. Εγώ κοιτούσα χτες εισητήρια για Πάρο και έχουν εξαντληθεί για την επιστροφή στις 25 Αυγούστου. Οι θέσεις που κράτησα είναι μια μπρος δύο πίσω. Δεν βρήκα 3 μαζί.

Lila's mom για πού?

Φιλάκια κορίτσια!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, σε όλες σας!!!!

della, καλως ορισες, χαίρομαι που περάσατε καλά, επιστρέφεις για δουλειά ή έχεις ακόμη άδεια, εγώ με τα της βάφτισης έχω μόνο να δω για στολισμό της εκκλησίας και το δώρο της κουμπάρας, κατα τ΄άλλα ολα είναι δρομολογημένα!!

τζαμιν, εμεις θα πάμε στο Πεταλίδι στην Πελοπόννησο, είναι ενοικιαζόμενα μπροστά στην θάλασσα οπου η πρόσβαση είναι μονο απο τα σπίτια, είναι πολύ ωραία και θα έχουμε και παρέα την κουμπάρα μου με τα παιδιά της!

Και εμένα πίνει με το καλαμάκι (fredochino xaxaxa!!!) οτι πινω εγω ειδικά με το πολύ χοντρό, πινει και απο ποτήρι αλλά φυσικά οχι γυάλινο και με πολύ προσοχή, και τα γιαούρτια της αρέσουν, της έδινα το νουλακ με μπισκότο αλλα το βαρέθηκε, τις τελευταίες ημέρες της πηρα το junior σε διάφορες γεύσεις, αυτο δέιχνει να της αρέσει.

Εγω καθισματάκι δεν της εχω πάρει την ταιζω στο ριλαξ ή στο καροτσι.

Να σας ρωτησω τωρα για τις διακοπες πιστεύεται οτι πρεπει να παρω κουνουπιέρα για το καρότσι ή οχι?

Τα λέμε αργότερα!!!

nJ2dp3.png

Κοριτσια μου,τι ωραιι κακωσορισμα!Ευχαριστω πολυ!

Το πρωι επαιρνα το καλαμακι,το βουλωνα απο τη μια με το δαχτυλο και οσο ειχε μεσα στο καλαμακι του το εβαζα στο στομα να το πιει.Του αρεσε και στο τελος αρχισε να το παιρνει μονος του και να πινει ρουφωντας απο το καλαμακι.Του αρεσε πολυ!

Νινα-Νανα,γιορταζει ο αντρας σου;εθδα τα Χρονια Πολλα της Τζαμιν,αν ναι,να τον χαιρεσαι!

Τζαμιν,για τοτε που κοιτας επιστροφη ειναι κλεισμενα προφανως για τα 9μερα της Παναγιας ε;δεν καθεστε καμια μερα παραπανω;

Lil's mom,τη Δευτερα δουλευω κανονικα.Ο αντρας μου πιανει απο αυριο δουλεια.Τη Δευτερα θα παει και ο μικρος σταθμο κανονικα.Τον Σεπτεμβρη θα ξαναπαρω μια βδιμαδα.

Arma, της λογιστριας μας,της ετυχε πελατισσα που θα εχει επιστροφη φετος και ειπε θα την κανει κορνιζα!!!!

NXbrp3.png

Γεια σας κοριτσια μου,τι κανετε?Εμενα με εχει ταραξει ο αυχενας μου αυτες τις μερες,ολο πονοκεφαλο εχω... :cry:.

Della καλως ηρθατε και υπομονη μεχρι την επομενη αδεια!

Tzamin εχουμε βγαλει εισητηρια γιατι παντα γινετε πανικος αυτες τις μερες.Θελω και εγω να παω για καθισματακι και σωσιβιακι.

Arma σε ευχαριστω που μου εδειξες το σωσιβιο!

Καλο βραδυ και καλο Σ/Κ :)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Χθες βράδυ γυρίσαμε από Εδιμβούργο (είχε συνέδριο πάλι ο άντρας μου και πήγαμε κι εμείς μαζί του, γιατί έλειπε ήδη 2 εβδομάδες οπότε δεν έλεγε να λείπει και τρίτη εβδομάδα χιχι). Περάσαμε τέλεια!!!!!

Το πόσα πράγματα κάναμε με την μικρή μου δεν λέγεται! Είχε πάρα πολλές δραστηριότητες για παιδάκια!Κατ'αρχάς όπου πήγαινες -ακόμα και στο παλάτι- είχε αίθουσα με παιχνίδια για τα παιδάκια (οπότε η κόρη μου πλέον έχει παίξει και στο παλάτι δίπλα στην κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας :D αμέ!).

Από μουσεία : είχε ένα μουσείο "παιδικής ηλικίας" , που είχε παιχνίδια παλαιότερων εποχών, κάποια από τα οποία μπορούσες να τα παίξεις (ενθουσιάστηκε!).

Επίσης είχε ένα άλλο μουσείο που ήταν παράδεισος για τα παιδάκια (πήγαμε 2 φορές μάλιστα). Σε κάθε αίθουσα του μουσείου είχε κάποια πράγματα που μπορούσες να τα πιάσεις και τα παίξεις (πχ υφάσματα από διάφορες χώρες, ένα αντικείμενο από το Θιβέτ που το γυρνούσες και σου έφερνε υποτίθεται τύχη κι άλλα τέτοια) οπότε τα παιδάκια δεν βαριόντουσαν πουθενά. Είχε μία αίθουσα με τα ζώα-τύπου φυσικής ιστορίας, μία αίθουσα για το διάστημα με αστέρια που λαμπύριζαν και διάφορα ορυκτά που μπορούσες πάλι να αγγίξεις. Και μετά είχε 3 αίθουσες ειδικά για πιτσιρίκια με πάάάάάάάάάρα πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια!Δεν μπορώ να τα περιγράψω όλα γιατί ήταν τόσα που θα γράφω 3 ώρες. Το αγαπημένο της κόρης μου ήταν ένα μέρος που είχαν θάψει τα κόκαλα ενός δεινοσαύρου (ψεύτικα εννοείται) κάτω από χαλίκια κι έπαιρνες ένα βουρτσάκι και το ξέθαβες σαν αρχαιολόγος. Εκτός από αυτό της άρεσε μια γωνιά με μουσικά όργανα. Είχε παραμορφωτικούς καθρεύτες, ρούχα για να ντυθείς και να πάιξεις ρόλους, ένα μέρος που έβαζες το χέρι σου κι έπιανες το δέρμα από διάφορα ζώα (ψεύτικο εννοείται πάλι) (πχ δέρμα από πρόβατο, από πιγκουίνο, φίδι κτλ κτλ), άπειρα τουβλάκια/ζωάκια/σπιτάκια για παιχνίδι ξύλινα, θέατρο σκιών κι άλλα πολλά πολλά!

Πέρα από τα μουσεία είδαμε πως μια μέρα είχε ανάγνωση παραμυθιών για μωράκια 6-20 μηνών οπότε πήγαμε κι εκεί. Ήταν πολύ ωραία, η κοπέλα τραγουδούσε και χόρευε , κι είχε διάφορα αντικείμενα που έδινε στα παιδάκια ανάλογα με το τραγούδι για να παίξουν. Το πιο ωραίο ήταν να βλέπεις όλα τα παιδάκια μαζεμένα να αλληλεπιδρούν!

Τέλος, φυσικά πήγαμε στον ζωολογικό κήπο του Εδιμβούργου!

Και για να μιλήσω και για τα εστιατόρια. Όλα baby friendly, με καρεκλάκια, με κατάλογο για το μωρό, κηρομπογιές για να ζωγραφίζει μέχρι να έρθει το φαγητό, και σε ένα μαγαζί που δεν είχε τίποτα χωρίς γαλακτοκομικά μας έφτιαξαν ειδικό φαγητό για την μικρή!Γενικά ήταν όλοι πάρα πολύ φιλικοί (παρόλο που δεν έχω και το πιο ήσυχο μωρό του κόσμου).

Σας ζάλισα, αλλά είμαι ακόμα υπό την επίδραση του ταξιδιού. Και συνειδητοποίησα ότι όταν πηγαίνεις διακοπές με το μωρό καταλήγεις να κάνεις πράγματα μόνο για το μωρό. Όποτε κάναμε κάτι πιο "μεγαλίστικο" βαριόταν, πχ στην πινακοθήκη μας έβγαλε την πίστη (είχε μια έκθεση που λεγόταν από τον Van Gogh στον Kandinsky που ήταν πολύ ωραία για εμάς αλλά πολύ βαρετή για την Ειρήνη :P).

Τώρα γυρίσαμε και πίσω στη δουλειά!!!!!

6237481d19.png

Διάβασα και τα δικά σας νέα αλλά δεν τα έχω συγκρατήσει όλα (έχασα και πολλά!).

Tzamin η βραδυά που οργάνωσες ακούγεται φανταστική!!!!Μπράβο σου, καταπληκτική ιδέα κατ'αρχάς και κατά δεύτερον μπράβο σου που με δουλειά και μωρό είχες ενέργεια για κάτι τόσο σούπερ!!!Όπως το περιγράφεις ακούγεται ονειρεμένο!

Nina-Nana περαστικά σας!Πώς είσαι σήμερα? Ο άντρας σου? Χαίρομαι πάρα πολύ που η μικρή αντιδράει καλά με το γιαούρτι, το τυράκι πιστεύω πως θα της αρέσει περισσότερο σαν γεύση. Και γενικά το να μπορείς να χρησιμοποιείς γιαούρτι στην μαγειρική είναι ευκολία.

brooke τί όμορφα που πήγατε μεγάλη παρέα τριήμερο!Έτσι όλοι είχαν συντροφιά!!Αυτό με τον ήλιο κι εμένα με απασχολεί για το καλοκαίρι, πες μας τί λύση σκέφτεσαι να εφαρμόσεις...Τέλεια για το swim trainer θα το πάρουμε σίγουρα αφού είχε τόση επιτυχία!!

Della επιστροφή κι εσύ, πές μου πώς νιώθεις!Κι εμένα η κόρη μου όταν γυρίσαμε σπίτι αντέδρασε όπως ο δικός σου κι έπιανε όλα τα παιχνίδια της!!

Αρμάκι γιατί τρέχεις όλη μέρα???

Τζιτζίνα αυτό με το μαλλί το λέει συνέχεια ο μπαμπάς μου, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει, εγώ δεν θέλω να της τα κόψω πολύ κοντά πάντως.

Μάμμυ εύχομαι να σου περάσει ο πονοκέφαλος, παθαίνω κι εγώ συχνά και τους μισώ!!!

6237481d19.png

Γεια σας κοριτσάρες!

Κοιμήθηκε η μικρή μου και βρίσκω ευκαιρία να μπω

Καταρχήν να ζήσουν η Λαμπρινή μας και ο Ισαάκ μας! Γερά και καλοφωτισμένα να είναι τα παιδάκια σας. Να τα χαίρεστε κορίτσια και να τα καμαρώνετε πάντα. Και φυσικά συγχαρητήρια που ήταν ήσυχα.

Εμείς ακόμη ψαχνόμαστε με διακοπες. Θα πάμε 3 ζευγάρια με τα παιδάκια μας και προσπαθούμε να συντονιστούμε. Brooke μήπως λες το lakopetra beach? Το σκεφτόμασταν αλλά δεν είχε τρία διπλανά δωμάτια που ψάχνουμε και το αφήσαμε. Είναι τόσο ωραίο όπως φαίνεται?

Nina-Nana τι ωραία που ο άντρας σου ξεμπέρδεψε με την επέμβαση και η μικρή είναι οκ με την αλλεργία. Κρίμα μόνο για σένα. Λες να έπαθες καμιά γαστρεντερίτιδα. Φάε λίγο ελαφριά και απέφυγε φρουτα και λαχανικά.

Lila's mom καλή αρχή στο ψαράκι!! Η δική σας βάφτιση πότε είναι?

Tzamin ακούγονται όλα υπέροχα. Εύχομαι πάντα να έχεις το κέφι και το μεράκι να διοργανώνεις τόσο τέλεια πράγματα. Ο άντρας σου και οι φίλοι σου είναι πολύ τυχεροί!!!

Αρμα μακάρι να καταφέρει ο άντρας σου να ξεκλέψει λίγο χρόνο για διακοπές.

Κittty όντως μετά όταν βλέπεις τις φωτο είναι πολύ συγκινητικό.

Della, πως περνάς Θεσσαλονίκη?

Βιβή να μην ξαναταλαιπωρηθεί το παιδάκι σου.

Mammy πότε φεύγετε εσείς?

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Χθες βράδυ γυρίσαμε από Εδιμβούργο (είχε συνέδριο πάλι ο άντρας μου και πήγαμε κι εμείς μαζί του, γιατί έλειπε ήδη 2 εβδομάδες οπότε δεν έλεγε να λείπει και τρίτη εβδομάδα χιχι). Περάσαμε τέλεια!!!!!

Το πόσα πράγματα κάναμε με την μικρή μου δεν λέγεται! Είχε πάρα πολλές δραστηριότητες για παιδάκια!Κατ'αρχάς όπου πήγαινες -ακόμα και στο παλάτι- είχε αίθουσα με παιχνίδια για τα παιδάκια (οπότε η κόρη μου πλέον έχει παίξει και στο παλάτι δίπλα στην κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας :D αμέ!).

Από μουσεία : είχε ένα μουσείο "παιδικής ηλικίας" , που είχε παιχνίδια παλαιότερων εποχών, κάποια από τα οποία μπορούσες να τα παίξεις (ενθουσιάστηκε!).

Επίσης είχε ένα άλλο μουσείο που ήταν παράδεισος για τα παιδάκια (πήγαμε 2 φορές μάλιστα). Σε κάθε αίθουσα του μουσείου είχε κάποια πράγματα που μπορούσες να τα πιάσεις και τα παίξεις (πχ υφάσματα από διάφορες χώρες, ένα αντικείμενο από το Θιβέτ που το γυρνούσες και σου έφερνε υποτίθεται τύχη κι άλλα τέτοια) οπότε τα παιδάκια δεν βαριόντουσαν πουθενά. Είχε μία αίθουσα με τα ζώα-τύπου φυσικής ιστορίας, μία αίθουσα για το διάστημα με αστέρια που λαμπύριζαν και διάφορα ορυκτά που μπορούσες πάλι να αγγίξεις. Και μετά είχε 3 αίθουσες ειδικά για πιτσιρίκια με πάάάάάάάάάρα πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια!Δεν μπορώ να τα περιγράψω όλα γιατί ήταν τόσα που θα γράφω 3 ώρες. Το αγαπημένο της κόρης μου ήταν ένα μέρος που είχαν θάψει τα κόκαλα ενός δεινοσαύρου (ψεύτικα εννοείται) κάτω από χαλίκια κι έπαιρνες ένα βουρτσάκι και το ξέθαβες σαν αρχαιολόγος. Εκτός από αυτό της άρεσε μια γωνιά με μουσικά όργανα. Είχε παραμορφωτικούς καθρεύτες, ρούχα για να ντυθείς και να πάιξεις ρόλους, ένα μέρος που έβαζες το χέρι σου κι έπιανες το δέρμα από διάφορα ζώα (ψεύτικο εννοείται πάλι) (πχ δέρμα από πρόβατο, από πιγκουίνο, φίδι κτλ κτλ), άπειρα τουβλάκια/ζωάκια/σπιτάκια για παιχνίδι ξύλινα, θέατρο σκιών κι άλλα πολλά πολλά!

Πέρα από τα μουσεία είδαμε πως μια μέρα είχε ανάγνωση παραμυθιών για μωράκια 6-20 μηνών οπότε πήγαμε κι εκεί. Ήταν πολύ ωραία, η κοπέλα τραγουδούσε και χόρευε , κι είχε διάφορα αντικείμενα που έδινε στα παιδάκια ανάλογα με το τραγούδι για να παίξουν. Το πιο ωραίο ήταν να βλέπεις όλα τα παιδάκια μαζεμένα να αλληλεπιδρούν!

Τέλος, φυσικά πήγαμε στον ζωολογικό κήπο του Εδιμβούργου!

Και για να μιλήσω και για τα εστιατόρια. Όλα baby friendly, με καρεκλάκια, με κατάλογο για το μωρό, κηρομπογιές για να ζωγραφίζει μέχρι να έρθει το φαγητό, και σε ένα μαγαζί που δεν είχε τίποτα χωρίς γαλακτοκομικά μας έφτιαξαν ειδικό φαγητό για την μικρή!Γενικά ήταν όλοι πάρα πολύ φιλικοί (παρόλο που δεν έχω και το πιο ήσυχο μωρό του κόσμου).

Σας ζάλισα, αλλά είμαι ακόμα υπό την επίδραση του ταξιδιού. Και συνειδητοποίησα ότι όταν πηγαίνεις διακοπές με το μωρό καταλήγεις να κάνεις πράγματα μόνο για το μωρό. Όποτε κάναμε κάτι πιο "μεγαλίστικο" βαριόταν, πχ στην πινακοθήκη μας έβγαλε την πίστη (είχε μια έκθεση που λεγόταν από τον Van Gogh στον Kandinsky που ήταν πολύ ωραία για εμάς αλλά πολύ βαρετή για την Ειρήνη :P).

Τώρα γυρίσαμε και πίσω στη δουλειά!!!!!

OK λοιπόν ο επόμενος προορισμός μας θα είναι το Εδιμβούργο!!!!

ακούγονται τέλεια όλα αυτά.....

εμείς γιναμε καλά ...αλλα ελειψα 2 ημέρες από την δουλειά και μετά έτρεχα να προλάβω όλες τις δουλειές που μειναν πίσω.... Σημερα κοιμάμαι όλη μερα είμαι πτώμα.... το βράδυ θα παμε σε φίλους και αυριο θα την κοινωνήσουμε με την Νονά...

φιλάκια

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Μόλις κοίμησα τη μικρή και περιμένω το αμόρε να φέρει παγωτό και να κάτσουμε στο μπαλκόνι να χαλαρώσουμε!!

Σήμερα έχει πάλι τρελή ζέστη, δεν παλεύεται...

Χθες πήγαμε νωρίς στην κουμπάρα μου που είχε γενέθλια με τη μικρή και τη μαμά μου. Για πρώτη φορά η Ειρήνη κάθισε μέχρι τις 00.00. Βέβαια όταν γυρίσαμε κοιμήθηκε στο δευτερόλεπτο. Την εξάντλησα!!! Μετά πήγαμε στο "bed", που είχε γιορτή ένας φίλος μας και γυρίσαμε στις 5 και στις 7 σηκώθηκα. Σήμερα είμαι κομμάτια, αλλά ευτυχώς κοιμήθηκα λίγο το μεσημεράκι και αύριο που θα είναι σπίτι ο άντρας μου θα σηκωθεί εκείνος με τη μικρή.

Αυτή την εβδομάδα όλο και κάτι κάνω. Προχθές είχαμε την έξοδο του "σογιού", καλά περάσαμε, είχαμε πάει στο Φάληρο, στην "Edem", είναι μια ψαροταβέρνα πολύ ωραία, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, σαν να είσαι σε νησί...

Από Δευτέρα θέλω να πάω για ψώνια και για εμένα και για τη μικρή, να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. (Άντε καλά, θα πάρω και κάτι για τον αντρούλη μου να μη μείνει παραπονεμένος:tongue:)

uwJMp2.png?KqESJfSU

Πήρα φόρα με τα δικά μου....

Julie έπαθα πλάκα με αυτά που γράφεις!! Ακούγονται όλα καταπληκτικά! Μπράβο που είναι τόσο οργανωμένα!! Η συνονόματη ξετρελάθηκε έτσι? Εδώ ξετρελάθηκα εγώ και μόνο που τα διάβασα! ΤΕΛΕΙΑ!!!

Della καλώς μας ήρθες φιλενάδα! Ο μικρός είναι εντάξει τώρα με τη στοματίτιδα?

Nina-Nana και Ελένη-Αφροδίτη να τον χαίρεστε τον άντρα σας και εκείνος εσάς!!

Lila's mom εμένα μου είχε πει η παιδίατρος, αυστηρά όχι κουνουπιέρα, γιατί μπορεί να έχει ένα κουνούπι που δε θα μπορεί να βγει και θα το κάνει το παιδί σουρωτήρι. Μου είπε να πάρω την crilen (κρέμα για κουνούπια) και να έχω μαζί μου σιρόπι atarax και κρέμα fucicort σε περίπτωση που την τσιμπήσει κάτι.

(Παρεπιμπτόντως χθες κάναμε εμβόλιο και είδαμε ότι έχασε 300 γρ. Ετοιμάζει κορμί για την παραλία η κόρη μου, χιχι!)

Για τα μαλλιά τελικά κορίτσια ρώτησα και την κομμώτρια και μου είπε ότι δεν ισχύει, μόνο τις άκρες πρέπει να κόβουμε σιγα σιγά, οπότε τη γλύτωσε την "ψιλή" η Ειρήνη:tongue::tongue:

Arma που κοντά μένεις? Εγώ στο μετρό. Έχεις ξαναπάει στο Άλσος? Εγώ από τότε που γινόταν χαμός δεν το επιχείρησα ξανά.

Μαmmy περαστικά για τον αυχένα..

Κορίτσια μου, νομίζω ότι ακούω τα παγωτά μου!!! Σας φιλώ..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!!

Ααααχχχχ Julie μου τί μου κάνεις.... Στο Εδιμβούργο έζησα 5 χρόνια, από το 1996 έως το 2001. Το λατρεύω και το θεωρώ κατά κάποιον τρόπο σπίτι μου, έχω πολλούς φίλους εκεί. Ελπίζω το πρώτο ταξίδι της Έλενας στο εξωτερικό να είναι εκεί.

Είχαμε ένα ήσυχο ΣΚ με φίλους Παρασκευή και Κυριακή. Το Σάββατο πλήναμε με τον άντρα μου τις μοκέτες μας. Κουραστήκαμε λίγο αλλά κάναμε δουλειές. Μάζεψα και οργάνωσα και όλα τα ρούχα και παπούτσια της Έλενας που δεν της κάνουν, σεντονάκια και κουβερτούλες μικρούλικα και τα αποθήκευσα για το επόμενο :rolleyes:. Απίστευτο τί έχει μαζευτεί. Μάζεψα και το μπανάκι της. Εδώ και ένα μήνα περίπου κάνουμε ντους. Το μπάνιο το κόψαμε.

Ρε κορίτσια νομίζω όσες ντουλάπες και αποθήκες και να είχα δεν θα μου έφταναν. Αυτή τη στιγμή στην αποθήκη δεν χωράει τίποτα άλλο (μικρούλα είναι), 4 ντουλάπες είναι τίγκα. Ήθελα να ήξερα αν έρθει κι άλλο μωρό, πού θα το βάλουμε?

Τζιτζινα μπράβο η Ειρηνούλα που ετοιμάζεται για παραλία. Νομίζω και η δικιά μου έχει πέσει λίγο. Λόγω ζέστης μάλλον. Γυριστρούλα μου έγινες πουλάκι μου ;). Μπράβο έτσι πρέπει για να ξεδίνουμε λίγο.

Φιλιά .....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Ευτυχως κοιμηθηκε καλα ο μθκρος,σηκωθηκε μοναχα για νερο δυο φορες.

Κοριτσακια,τα παιδακια σας πινουν με καλαμακι;τον δοκιμασα και μονο το δαγκωνει.Εχετε παρει ποτηρακι με ενσωματωμενο καλαμακι;βολευουν;

Καλησπέρααα...

ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!!

τωρα που εχω αδεια ειπα θα δοκιμασω και με καλαμακι. του εδωσα πριν λιγο με ενα ποτηρακι με ενσωματωμενο καλαμακι και.......πινει:shock: το δαγκωνε κιολας , αλλα επινε......πιστευω θα το καταφερουμε

που αρεσει πολυ , που αλλαζουν σταδια τα μωράκια μας , κ θελω να τον βοηθάω να προχωράει εφοσον το θέλει και ο ιδιος.:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζούλη , φανταστικά όλα αυτα που περιγράφεις !!!!! Μπράβο τους !!!!

κορίτσια , χθες πήγαμε πρωτη φορά στην θάλασσα....................ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ο Ισαάκ!!! με το που τον αφησε κατω ο άντρας μου , πριν προλάβουμε να του βάλουμε το μαγιο του , μπήκε μονος του μεσα , χτυπαγε τα χερια του , γελουσε , με το ζορι τον σηκωσαμε να του βαλουμε το μαγιό και το ιδιο για να βγει...................βουταγε το κεφαλι στο νερο και εβγαζε την γλώσσα του.....μα δεν τον ενοχλούσε η αλμύρα?

σημερα ξαναπήγαμε , εκατσε και στην αμμουδια κ επαιζε με την άμμο. στο σωσίβιο δεν θελει να κατσει για την ωρα

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζαμίν , κι εγω τον κανω ενα ντουζάκι μεσα στην μερα , αλλα το βραδυ τον βαζω στην μπανιέρα του. κι αυτο γιατι αλλιως θελει να σκυβει , να βγαζει την τάπα της μπανιέρας κι άλλα τετοια

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα' date=' σε όλες σας!!!!

della, καλως ορισες, χαίρομαι που περάσατε καλά, επιστρέφεις για δουλειά ή έχεις ακόμη άδεια, εγώ με τα της βάφτισης έχω μόνο να δω για στολισμό της εκκλησίας και το δώρο της κουμπάρας, κατα τ΄άλλα ολα είναι δρομολογημένα!!

τζαμιν, εμεις θα πάμε στο Πεταλίδι στην Πελοπόννησο, είναι ενοικιαζόμενα μπροστά στην θάλασσα οπου η πρόσβαση είναι μονο απο τα σπίτια, είναι πολύ ωραία και θα έχουμε και παρέα την κουμπάρα μου με τα παιδιά της!

Και εμένα πίνει με το καλαμάκι (fredochino xaxaxa!!!) οτι πινω εγω ειδικά με το πολύ χοντρό, πινει και απο ποτήρι αλλά φυσικά οχι γυάλινο και με πολύ προσοχή, και τα γιαούρτια της αρέσουν, της έδινα το νουλακ με μπισκότο αλλα το βαρέθηκε, τις τελευταίες ημέρες της πηρα το junior σε διάφορες γεύσεις, αυτο δέιχνει να της αρέσει.

Εγω καθισματάκι δεν της εχω πάρει την ταιζω στο ριλαξ ή στο καροτσι.

Να σας ρωτησω τωρα για τις διακοπες πιστεύεται οτι πρεπει να παρω κουνουπιέρα για το καρότσι ή οχι?

Τα λέμε αργότερα!!![/quote']

κουνουπιέρα , αμφιβαλω αν θα την αφησει σε ησυχία. κι εμας ο παιδιατρος την crilen μας ειχε δωσει απο περσι , χωρις να την βαζουμε πανω του (αφου ηταν πολυ μικρος). τωρα που ειναι πιο μεγαλα παιδάκια, υπαρχουν διάφορα . εμεις του βαζουμε fleriana σε roll on , στα πόδια και τα χερια.

Γενικά νομιζω οτι αν του εβαζα πχ ομπρέλα στο καρότσι ή κουνουπιέρα θα μου την έφερνε στο κεφάλι:rolleyes:

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...