Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Εμείς ακόμη ψαχνόμαστε με διακοπες. Θα πάμε 3 ζευγάρια με τα παιδάκια μας και προσπαθούμε να συντονιστούμε. Brooke μήπως λες το lakopetra beach? Το σκεφτόμασταν αλλά δεν είχε τρία διπλανά δωμάτια που ψάχνουμε και το αφήσαμε. Είναι τόσο ωραίο όπως φαίνεται?

ειναι το Grecotel στην Λακκόπετρα, νόμίζω όμως ότι πιο όμορφο είναι αυτό στην Κυλλήνη. Εμείς πάμε κάθε χρόνο Ιούλη και Σεπτέμβρη ένα 3 ημερο το κανονίζουμε με την ίδια παρέα φίλοι από την Πάτρα- συμφοιτητές και περνάμε ωραία ειναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά... να σκεφτείς ότι στον μππουφε του πρωινού έχει φρουτόκρεμα και το μεσημε΄ρι και το βράδυ έχει αλεσμένο φαγητό για μωρά, καρεκλάκια για τα παιδιά, playroom, νεροτσουλήθρες και παιδικό προγραμμα το βράδυ... Εμείς κλέινουμε το μπανκαλοόυ για 4 ενήλικές και 2 παιδιά και μας έρχεται πιο οικονομικό, πάμε όμως στην χαμηλη σεζόν Ιουλη και Σεπτέμβρη

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια , σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!!!!

Να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας !!!!!

κουρασμένη ειμαι , απο εβδομάδα εχω άδεια 15 μερες και θα ξεκουραστώ επιτέλους !

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

ειναι το Grecotel στην Λακκόπετρα, νόμίζω όμως ότι πιο όμορφο είναι αυτό στην Κυλλήνη. Εμείς πάμε κάθε χρόνο Ιούλη και Σεπτέμβρη ένα 3 ημερο το κανονίζουμε με την ίδια παρέα φίλοι από την Πάτρα- συμφοιτητές και περνάμε ωραία ειναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά... να σκεφτείς ότι στον μππουφε του πρωινού έχει φρουτόκρεμα και το μεσημε΄ρι και το βράδυ έχει αλεσμένο φαγητό για μωρά, καρεκλάκια για τα παιδιά, playroom, νεροτσουλήθρες και παιδικό προγραμμα το βράδυ... Εμείς κλέινουμε το μπανκαλοόυ για 4 ενήλικές και 2 παιδιά και μας έρχεται πιο οικονομικό, πάμε όμως στην χαμηλη σεζόν Ιουλη και Σεπτέμβρη

Σοβαρά μιλάς; Απίστευτο! Με έβαλες σε σκέψεις!!!! ;)

QVjlp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τα περαστικά. Εγω είμαι καλα αλλα ο στομαχόπονος επιμένει. :confused:

Ο άντρας μου σήμερα είχε μια εκδήλωση με κάτι ογκολόγους κι απο το πρωί που έφυγε γύρισε πριν λίγο.

Η μικρη σήμερα στο πάρκο ξεσαλωσε, "έπαιξε" και με παιδάκια κι όταν γυρίσαμε παρολο που συνήθως κοιμάται κατα τις 11 την έπιασε υστερία απο την νυστα απο τις 9:30. Δεν ήξερα τι να την κάνω, με έπιασε απροετοιμαστη!

Tzitzina δεν ξέρω ακόμα αν έχει ξεπεράσει την αλλεργία. Το μεγάλο στοίχημα είναι τα αγελαδινα γαλακτοκομικα κι ακόμα δεν τα έχουμε δοκιμάσει. Μετα τα προβεια ακολουθούν τα κατσικισια. Με το μοσχάρι δεν ξέρω τι θα κάνω...

Kitty θα πάτε κάπου;

QVjlp3.png

Καλημέρα!!!

Ευτυχώς δρόσισε λιγάκι!!! Ουφ...

Εμείς όλα καλά και ήσυχα...

Νινα νανα περαστικά... έχω μέρες να την πάω την Έλενα στις κούνιες λόγω ζέστης. Την Κυριακή την πήγε ο μπαμπάς της. Τί ώρα πάτε συνήθως?

Brooke περαστικά και σε εσάς..

Ωραίο το καρεκλάκι. Κι εγώ αυτό σκεπτόμουνα να πάρω. Το βρήκα στο cozy corner. Το σωσιβιάκι αξίζει ε? μπορεί να το παραγγείλω κι εγώ.

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Σήμερα έχω ρεπό γιατί πήγαμε το αμάξι συνεργείο και είναι ταλαιπωρία με συγκοινωνία. Το πρωί η μικρή ξύπνησε κατα τις 8, αλλά μετά κοιμήθηκε 09.30 με 13.00 και εννοείται και εγώ μαζί της. Το καταευχαριστήθηκα!!!!!!!!

Brooke και εμάς πάει ένας γνωστός 4-5 χρόνια συνεχόμενα και μας έχει πει τα καλύτερα. Μας βλέπω του χρόνου να πηγαίνουμε σίγουρα εκεί.

Αύριο θέλω να παω να πάρω στη μικρή μπλουζάκια αμάνικα γιατί τα περισσότερα είναι με μανικάκι και σκάει το καημένο. Θα πάω και Λητώ να πάρω το σωσίβιο, το πήρε και μια γνωστή και την έχει βολέψει.

Το βράδυ θα βγούμε γυναικοπαρέα από το σόι, ξαδέλφες και θείες, με τη θεία μας που έχει έρθει από Αυστραλία. Προβλέπεται να γελάσουμε πολύ.

Nina-Nana έχετε δηλαδή πορεία ακόμη έτσι? Τουλάχιστον τώρα έχεις λίγο περισσότερες επιλογές στο φαγητό?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κορίτσια ξέρετε αν ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλάκια των παιδιών, ότι και καλά πρέπει να τα κουρέψουμε τελείως για να φύγουν της κοιλιάς και να δυναμώσουν ή βλακείες??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Τzitzina δεν νομίζω ότι ισχύει αυτο γιατι τα μαλλια των μωρων πέφτουν σε κάποια σημεία κατα τους πρώτους μήνες μετα την γέννηση, πιστεύω εάν της τα κόβεις λιγο λιγο θα φύγουν τα πρώτα, έχει πολλα μαλλια γιατι εμένα γεννήθηκε χωρίς χνουδι τώρα έχει λίγα ειναι και ξανθα.

Εμείς λεμε να φύγουμε για διακοπες στις 4 Αυγούστου, εγω μετα απο 11 χρόνια στην ίδια δουλεια έχω 3 εβδομαδες συνεχόμενες αδεια και μετα μεσα Σεπτέμβρη ειναι η βάφτιση όπου σίγουρα θα πάρω άλλη μια εβδομάδα!

Τώρ

nJ2dp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!!

Kitty να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!!

Tzamin πρεπει να περασετε τελεια μπραβο!Καλα ειπε η Brooke να οργανωσεις μια τετοια βραδια και για εμας :D

Νina-Nana τι ειπε ο γιατρος στον αντρα σου?λιπωμα ηταν?περαστικα και σε σενα,πως εισαι?

Εμεις θα φυγουμε 5 Αυγουστου...περιμενω πως και πως...μου εχουν λειψει και τα αγορακια μου!και εκεινα περιμενουν την αδερφη τους,ο μικρος ρωταει καθε μερα ποσο εχει ψηλωσει η μικρη.Ψαχνω και εγω ενα τετοιο καρεκλακι και για εξω αλλα και για το σπιτι,εσας καθονται στα καθισματακια τους?εμενα σφηνωνει και δεν μπορω να τη βγαλω :oops:!

Εχασα επεισοδειο...ποιο σωσιβιο λετε κοριτσια οτι ειναι καλο?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμείς μια χαρά, τρέχω όλη μέρα μεν αλλά είμαι καλά!

tzitzina με το καλό οι διακοπούλες σας! Πως πέρασες χτες? Όσο για τα μαλλιά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εγώ στην κόρη μου δεν τα έκοψα, σιγά σιγά έφευγαν της κοιλιάς και έβγαιναν τα καινούρια. Απλά τις κούρευα λίγο τις ουρές και δυνάμωσαν.

nina-nana ανακουφίστηκε καθόλου το στομάχι σου? Μάλλον από το άγχος σου θα ήταν όλο αυτό.

brooke πως είναι η μικρή σου?

mammy τα καθισματάκια φαγητού εννοείς? Εμένα κάθεται για το φαί αλλά μετά τα 5-6 λεπτά αρχίζει και στραβώνει.Το σωσ'ιβιο που λένε τα κορίτσια είναι αυτό http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=655

Άντε περνάνε οι μέρες να πας να δεις και τα αγόρια σου! Τους έλειψε η μικρή ε? Τα γλυκά μου!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ένα γρήγορο γεια κι από εμένα. Μάλλον αραιώνουμε σιγά σιγά για τις διακοπές.

Κοριτσια μου, με μεγάλη μου χαρά θα διοργάνωνα μια ωραία βραδυά, αλλά θα πρέπει να είναι χωρίς τα μωράκια μας, για να μπορέσουμε να πιούμε τα κοκτειλάκια μας :tongue:. Θα το κανονίσουμε από Σεπτέμβρη.

Σας αφήνω γιατί πήζω

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα φιλεναδες.Επιστρεψαμε το απογευμα.Περασαμε πολυ ομορφα.Τις πρωτες δυο μερες ο μικρος ειχε πυρετο και το στομα του ηταν σε αθλια κατασταση αλλα στην πορεια ολα εστρωσαν.Σημερα το απογευμα που επιστρεψαμε εχει ξεσαλωσει μεσα στο σπιτι.Επεστρεψε στο "εδαφος"του και χαρηκε που ειδε τα παιχνιδια του.

Κιττυ,να σας ζησει ο Ισαακ!Καλοτυχος να ειναι και γερος!Γαμπρο να τον καμαρωσετε!

Νινα-Νανα,τελεια τα πατε με το θεμα της αλλεργιας.Εσυ πως εισαι;Ο αντρας σου την εκανε την επεμβαση;Καλα αποτελεσματα.

Τζαμιν,μπραβο για την εκπληκτικη βραδια που διοργανωσες!Ευγε!

Τζιτζινα,αυτο με τα μαλλια πρωτη φορα το ακουω.

Πηγες Μενιδι με λεωφορειο;Ηρωιδα!

Μαμμυ,κοντευουν οι μερες να φυγεις.Η μικρη μονη της πως ειναι;δειχνει να βαριεται χωρις τους μεγαλους;

Lila's mom,εχεις τελειωσει με ολες τις ετοιμασιες;σου εμεινε τιποτα;

Arma,νομιζω οτι τετοιο καθισματακι εχει και στο λητω.

Φανταζομαι ο αντρας σου που εχει λογιστικο γραφειο,τι βλεπουν τα ματακια του φετος στα ποσα της εφοριας ε;

Brooke,πρεπει να περασατε τελεια στο grecotel.Ακουγεται σαν τον "επιγειο παραδεισο".

Julie και Βιβη,φιλακια πολλα.

Κοριτσακια μου,μου λειψατε πολυ.

Καλο βραδυ σε ολες,φιλια!

NXbrp3.png

Della καλωσηρθες!!!! Μας έλειψες! Περάσατε ωραία ε; Πήγατε και Χαλκιδική;

Arma και Mammy εγω δεν έχω καθισματακι φαγητού απο τα μεγάλα. Έχω το φορητό της φισερ πραις και καθεται πολυ ωρα, της αρέσει! Βολεύει πολυ γιατι εκτός ότι μεταφέρεται και γίνεται μια σταλιά δεν είναι ζεστό όπως τα αλλα καθίσματα. Έχω και τη Stokke αλλα βγαίνει εύκολα η μικρη απο εκει και κάθε φορα την προλαβαίνω μην πέσει. Πρέπει να αγοράσω ζώνη.

Το πήρα κι εγω το σωσίβιο χτες απο το Λητω.

Mammy μάλλον δεν είναι λιπωμα, κάτι σαν ινοκοιτωμα (ούτε να το γράφω δε ξέρω). Σε λίγες μέρες βγαίνει η βιοψία.

Tzitzina κι εγω θέλω να της πάρω μπλουζάκια αμάνικα πριν φύγουμε για διακοπές. Ελπίζω να προλάβω. Με το φαγητο εγω τρώω τα πάντα αλλα και πάλι στο σπίτι πρακτικά δεν βολεύει να φτιαχνω δυο φαγητά οπότε προσαρμοζομαστε στην παλιά διατροφη κατα βάση.

Δεν το θέλει το γιαούρτι :(. Θα της δοκιμάσω κατσικίσιο σιγά σιγά, πήγαμε σήμερα και πήρα. Τουλάχιστον αν δεν εμφανισει αλλεργια κι αν δεν της αρέσει το γιαούρτι θα μπορει να τρώει κανένα τυράκι αιγοπροβειο.

Tzamin εμείς τα είπαμε λίγο στο πάρκο. :P Να κανονισουμε να τις πάμε μαζι απο βδομάδα!

Σήμερα την ακούω στρυφογυρναει πολυ στο κρεβάτι της.

Φιλιά πολλα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Ευτυχως κοιμηθηκε καλα ο μθκρος,σηκωθηκε μοναχα για νερο δυο φορες.

Κοριτσακια,τα παιδακια σας πινουν με καλαμακι;τον δοκιμασα και μονο το δαγκωνει.Εχετε παρει ποτηρακι με ενσωματωμενο καλαμακι;βολευουν;

NXbrp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

della καλώς μας ήρθες! Πάλι καλά που σας κράτησε μόνο δυο μέρες ο πυρετός. Περαστικά! Για τις δηλώσεις...άστα! Αφού πολλοί αν πληρώνουν 600-700 ευρώ λένε κι ευχαριστώ γιατί περιμένουν πάνω από 1500...έχει λαλήσει ο κόσμος, τι να κάνει?

Με καλαμάκι ο Βασίλης πίνει εδώ και κανα 3μηνο(έβλεπε την αδερφη του και ήθελε κι αυτός..). Την πρωτη φορά το δαγκωνε και την επόμενη του είπαμε 2-3 φορές ''ρούφα'' και ρούφηξε. Από τότε νερό σε μπιμπερό πίνει μόνο το βράδυ που κοιμάται. Αν του δώσεις μέσα στη μέρα δεν το πίνει. Θέλει μόνο καλαμάκι ή κατευθείαν από το ποτήρι.Τα ποτήρια με το ενσωματωμένο καλαμάκι δεν με βόλεψαν γιατί είναι και δύσκολο να τα πλύνεις.

nina-nana ούτε ο Βασίλης τρώει γιαούρτι. Κανενα, ούτε τα παιδικά ούτε τα κανονικά. Μου είπε η παιδίατρος να δοκιμάσω να του το δώσω με μέλι αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει.Καλά αποτελέσματα στον άντρα σου!Μεγειά το σωσιβιάκι σας!

Καλό σκ να έχουμε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...