Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κίττυ να σας ζήσει!!!Γερός και καλοφωτισμένος! Όσο για το γρήγορα του θέματος, είναι αλήθεια..τόση προετοιμασία για τόσο λίγο, αλλά αξίζει τον κόπο!

Lila's mom εμείς συνήθως φεύγουμε 1η Αυγούστου, ελπίζω και φε΄τος να τα καταφέρουμε γιατί ο άντρας μου έχει λογιστικό γραφείο και έχει γίνει ένας χαμός φέτος οπότε αν έχει βγει μέχρι τότε η δουλειά, πρώτα ο Θεός θα φύγουμε.. Εμείς καρότσι δεν παίρνουμε πλέον μαζί, δεν κάθεται καθόλου, θέλει αγκαλιά ή περπάτημα. Έχω πάρει από την κόρη μου ένα πολύ βολικό καθισματάκι από το mothercare που μπαίνει σχεδόν σε όλες τις καρέκλες οπότε αν πάμε κάπου να καθίσουμε χρησιμοποιώ αυτό.

brooke μπράβο που περάσατε όμορφα! Καλή όρεξη!

nina-nana ξέχασα να σου πω περαστικά στον άντρα σου για να του είπαν οι γιατροί ν ατο βγάλει επιτόπου δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό.

Καλό βράδυ κορίτσια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια...

Τέλεια περάσαμε το ΣΚ. Εορταστικό διήμερο... Τον εορτασμό της επετείου τον κάναμε παρασκευή γιατί το meteo την έδινε σαν πιο δροσερή βραδυά.

Ήταν πολύ ωραία στην παραλία που φτιάξαμε στο μπαλκόνι μας. Έφτιαξα και αναμνηστικές καρτούλες για τους φίλους μας και μια ξεχωριστή για τον άντρα μου (πιο ρομαντική). Τις εκτύπωσα σε τυπογραφείο και έγιναν τέλειες. Στολίσαμε το μπαλκόνι με αξεσουάρ παραλίας, φτιάξαμε beach bar με κοκτέιλ και εξωτικά φρούτα και το φωτίσαμε με φαναράκια. Φάγαμε γαριδομακαρονάδα αρχικά, και κατά τις 3 το πρωί ψήσαμε μπριζολάκια. Ήρθαν και οι γείτονες και έγινε πραγματικό πάρτυ. Το Σάββατο ήρθαν οι κουμπάροι μας στις 13.00. Ψήσαμε ψάρια και ήπιαμε τσιπουράκι. Έμειναν όλη την ημέρα και το βράδυ που ήρθε κι άλλος ένας φίλος ψήσαμε μπριζολάκια και παϊδάκια. Η Έλενα την Παρασκευή είχε κοιμηθεί πριν έρθουν τα παιδιά και κοιμήθηκε μέχρι τις 8.30 το πρωί (σηκώθηκε μόνο 2 φορές για νερό και γάλα και ξανακοιμήθηκε) και το Σάββατο ήταν πολύ καλό κορίτσι όλη την ημέρα. Πήγε για ύπνο το βράδυ πάλι στις 20.30 και σηκώθηκε την Κυριακή στις 9 (πάλι με τα δύο διαλείμματα). Η Κυριακή ήταν μέρα χαλάρωσης. Την περάσαμε οικογενειακά.

Επίσης η Έλενα την τελευταία εβδομάδα έγινε μπαμπάκιας (επιτέλους ξεκόλησε λίγο από πάνω μου), δεν τον αφήνει τον μπαμπά της να κάνει βήμα. Ο άντρας μου είναι με πάνες. Είχε παράπονο που η μικρή έδειχνε τέτοια αδυναμία σε μένα :tongue:.

Κίττυ να σου ζήσει. Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένο το μωράκι σου.

Νινα νανα καλά αποτελέσματα στην μικρή και στον άντρα σου. Με γειά το μαλλί. Σήμερα θα το κάνω κι εγώ.

Μαμμυ αναφορικά με τα κοκτέιλ: αρχικά σκέφτηκα να σερβίρω διάφορα κοκτέιλ, αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο για ψώνια, αποφάσισα να σερβίρω μόνο κοκτέιλ με βάση το ρούμι (γιατί αυτό είναι το αγαπημένο μου). Οπότε κάναμε daquiri, pina colada & mojitos. Είναι πολύ εύκολα και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Αν τα αναζητήσεις στο google θα βρεις τις συνταγές.

Arma το καρεκλάκι που λες είναι υφασμάτινο που μπαίνει σαν θήκη στις καρέκλες? Θέλω να πάρω κι εγώ ένα για όταν είμαστε έξω και για τις διακοπές.

Φιλιά & καλή εβδομάδα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Μπράβο βρε tzasmin ακούγονται υπέροχα όλα όσα έκανες! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!

Καρεκλάκι εννοώ αυτό http://www.mothercare.com/Baby-Polar-Gear-On-The-Go-Booster-Seat--Polkadots/474259,default,pd.html?cm_sp=ProductFeatures-_-Category%2520landing-_-Baby%2520Polar%2520Gear%2520On%2520The%2520Go%2520Booster%2520Seat-%2520Polkadots

Εκτός το ότι βολεύει πολύ γίνεται και τσαντάκι κι έτσι δεν πιάνει και χώρο

Tzamin τι ωραία! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Το ρούμι κι εμένα είναι το αγαπημένο μου ποτό κι ειδικά το μαύρο ρούμι.

Εγω για όταν είμαστε έξω χρησιμοποιω το mei tai και το δενω στην καρέκλα για να κάτσει η μικρη.

Kitty να σας ζησει! :D

Μάλλον σήμερα θα κάνει την επέμβαση ο άντρας μου.

Στην μικρη έδωσα χτες μισο κουταλακι προβειο γιαούρτι. Δεν εχει συμπτώματα θα ξαναδώσω και σήμερα περισσότερη ποσότητα (αν τη δεχτεί γιατι δεν ενθουσιάστηκε κιόλας).

Φιλακια πολλαααα!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Τέλεια περάσαμε το ΣΚ. Εορταστικό διήμερο... Τον εορτασμό της επετείου τον κάναμε παρασκευή γιατί το meteo την έδινε σαν πιο δροσερή βραδυά.

Ήταν πολύ ωραία στην παραλία που φτιάξαμε στο μπαλκόνι μας. Έφτιαξα και αναμνηστικές καρτούλες για τους φίλους μας και μια ξεχωριστή για τον άντρα μου (πιο ρομαντική). Τις εκτύπωσα σε τυπογραφείο και έγιναν τέλειες. Στολίσαμε το μπαλκόνι με αξεσουάρ παραλίας, φτιάξαμε beach bar με κοκτέιλ και εξωτικά φρούτα και το φωτίσαμε με φαναράκια. Φάγαμε γαριδομακαρονάδα αρχικά, και κατά τις 3 το πρωί ψήσαμε μπριζολάκια. Ήρθαν και οι γείτονες και έγινε πραγματικό πάρτυ. Το Σάββατο ήρθαν οι κουμπάροι μας στις 13.00. Ψήσαμε ψάρια και ήπιαμε τσιπουράκι. Έμειναν όλη την ημέρα και το βράδυ που ήρθε κι άλλος ένας φίλος ψήσαμε μπριζολάκια και παϊδάκια. Η Έλενα την Παρασκευή είχε κοιμηθεί πριν έρθουν τα παιδιά και κοιμήθηκε μέχρι τις 8.30 το πρωί (σηκώθηκε μόνο 2 φορές για νερό και γάλα και ξανακοιμήθηκε) και το Σάββατο ήταν πολύ καλό κορίτσι όλη την ημέρα. Πήγε για ύπνο το βράδυ πάλι στις 20.30 και σηκώθηκε την Κυριακή στις 9 (πάλι με τα δύο διαλείμματα). Η Κυριακή ήταν μέρα χαλάρωσης. Την περάσαμε οικογενειακά.

Μαμμυ αναφορικά με τα κοκτέιλ: αρχικά σκέφτηκα να σερβίρω διάφορα κοκτέιλ, αλλά επειδή δεν είχα πολύ χρόνο για ψώνια, αποφάσισα να σερβίρω μόνο κοκτέιλ με βάση το ρούμι (γιατί αυτό είναι το αγαπημένο μου). Οπότε κάναμε daquiri, pina colada & mojitos. Είναι πολύ εύκολα και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Αν τα αναζητήσεις στο google θα βρεις τις συνταγές.

Καλέ ζήλεψα... πρέπει να περάσατε ΤΕΛΕΙΑ .. για διοργάνωσε και μια τέτοια βραδιά για τις συμφορουμίτισσες σου... και τα κοκτέιλ μαζί!!!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγω για όταν είμαστε έξω χρησιμοποιω το mei tai και το δενω στην καρέκλα για να κάτσει η μικρη.

Μάλλον σήμερα θα κάνει την επέμβαση ο άντρας μου.

Στην μικρη έδωσα χτες μισο κουταλακι προβειο γιαούρτι. Δεν εχει συμπτώματα θα ξαναδώσω και σήμερα περισσότερη ποσότητα (αν τη δεχτεί γιατι δεν ενθουσιάστηκε κιόλας).

κι εγώ το μεί ται έχω με έχει βολέψει...

Καλή επιτυχία και γρήγορή ανάρρση στον ανδρα σου

το προβειο γιαούρτι δεν ξέρω κανένα παιδί που να το τρωέι ευχαριστα... αλλα μια χαρά τα πάτε μπράβο σας... εμένα το τρώει μόνο ως τζατζίκι!!!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

ξεχασα α σας πω ότι βάλαμε για πρώτη φορά το σωσίβιο swim trainer... τέλειο... κουνούσε χέριακαι πόδια και κολυμπούσε προς όποια κατεύθυνση ήθελε... ενω στο προηγούμενο κίτρινο που είχα ήταν ακουνητη και η μισή έξω από το νερό... το συστείνω σαν αγορά αξίζει και πιάνει και τον μισό χώρο φουσκωμένο....

τώρα σκέφτομαι για τα ρούχα με προστασία uva γιατί κάηκε σχεδόν και δεν είμασταν και τις μεγάλες ώρες στον ήλιο 11.30- 12.00 φύγαμε και μετα το απόγευμα πάλι... και παρά το αντηλιακό ....χαλια ο ήλιος, πολύ βλαβερός !!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

τελικα , δεν τον εκανα μπανιο...αλλα δεν τον λες κια λαδωμενο, μονο στο κεφαλι φαινεται.

ετσι ακριβώς κι εγώ 3 έρες την κράτησα.... την είχα σκουπίσει βεβαια πολύ καλά μετα την κολυμπήθρα και μόνο στα μαλιά φαινόταν το λάδι!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Γειά σας, εμείς φάγαμε για πρώτη φορά ψαράκι, το αγόρασα το πρωί φρέσκο και το έφτιαξε η μητέρα μου, περιττό να σας πώ γέμισα και δεύτερη φορά το μπώλακι της, ευτυχώς που μοιάζει στον πατέρα της στο θέμα των φαγητών και γεύσεων γιατί εγω είμαι πολύ δύσκολη στο φαγητό, οπότε πάει και αυτό.

Εκλεισα σήμερα και τον φωτογράφο , από όσες προσφορές πήρα ήταν η πιο συμφέρουσα και μου άρεσε και ώς άνθρωπος, σε όλους τους άλλους που πήγα είχαν ένα τουπέ λές και ήταν ο Helmut Newton, αφήστε που μου έδειχναν κάτι δείγματα λές και τα μωρά είναι κινούμενα σχέδια, τέλως πάντων εγω τα θέλω όλα απλά χωρίς εφέ!!!!

Τζαμίν, περάσατε τέλεια μπράβο σας!!

Νινα-Νανα, περαστικά στον άντρα σου!

Αρμα, βεβαια τώρα είναι δύσκολη εποχη για τους λογιστές. Ωραίο το καθισματάκι το έχω ξαναδεί αλλά φοβάμαι για την μικρή μου επειδή είναι ζωηρή μήπως φέρει το κεντρό βάρους μπροστά και πέσει μαζι με την καρέκλα, χθές την είχα στο ριλάξ για να την ταίσω και σηκώθηκε όρθια μαζι με το ριλάξ............... αφου την έβγαλα φωτο για να εχω ντοκουμέντο!!!

Κιττυ, να σας ζήσει......

brooke, της έχω δύο ολόσωμα σαν τον σερφερ μαγιό με αντιηλιακή προστασία, βεβαια δεν της τα εχω βαλει ακομη αλλά μια γνωστή μου που τα εχει χρησιμοποιησει στην κορη της τα θεωρεί πολύ αποτελεσματικα!!

Αυτα προς στιγμήν, παώ να φάω μια σαλάτα και να ξαπλώσω λίγο μιας και η μικρή κοιμάται!!

nJ2dp3.png

brooke' date=' της έχω δύο ολόσωμα σαν τον σερφερ μαγιό με αντιηλιακή προστασία, βεβαια δεν της τα εχω βαλει ακομη αλλά μια γνωστή μου που τα εχει χρησιμοποιησει στην κορη της τα θεωρεί πολύ αποτελεσματικα!!

[/quote']

από που τα αγόρασες;

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

brooke έχει εδώ και στη σελίδα γράφει δεξιά και συνεργαζόμενα φαρμακεία που μπορείς να τα βρεις. http://www.sunprotectionclothing.gr/?sl=GR

Έχει και το imaginarioum http://www.imaginarium.gr/%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8C-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B2%CE%B9%CE%B1/ecommerce_11/423

Γεια σας κορίτσια μου!

Επιτέλους δροσισε!!!

Έκανε την επέμβαση χτες ο άντρας μου. Μια χαρα είναι, εγω ήμουν χειρότερα. Απο το απόγευμα πονάει το στομάχι μου και μάλιστα χτες είχα και διαρροια. :rolleyes:

Χτες μας έβαλαν και το κλιματιστικό στο σαλόνι!!! Κατόπιν καύσωνα, χαχα! Δεν πειράζει τουλάχιστον σήμερα έκανα γιογκα με δροσιά γιατι την είχα παρατήσει με τις ζεστες!

Brooke καλη ιδέα το τζατζίκι. Δεν το θέλει σκέτο το γιαούρτι. :( Δεν έμοιαξε τους γονείς της!!

Lila΄s mom όταν θα είναι στην παραλία και θα παίζει δεν θα σκάσει απο την ζέστη με το ολοσωμο μαγιο; Αυτα τα υφάσματα είναι πολυ ζεστά, τραβάνε όλο τον ήλιο και καίνε. Φορούσε κι ο άντρας μου για το σερφ. Αν όχι με ενδιαφέρει κι εμένα.

QVjlp3.png

Γεια σας κοριτσάρες!

Κοιμήθηκε η μικρή μου και βρίσκω ευκαιρία να μπω

Καταρχήν να ζήσουν η Λαμπρινή μας και ο Ισαάκ μας! Γερά και καλοφωτισμένα να είναι τα παιδάκια σας. Να τα χαίρεστε κορίτσια και να τα καμαρώνετε πάντα. Και φυσικά συγχαρητήρια που ήταν ήσυχα.

Εμείς ακόμη ψαχνόμαστε με διακοπες. Θα πάμε 3 ζευγάρια με τα παιδάκια μας και προσπαθούμε να συντονιστούμε. Brooke μήπως λες το lakopetra beach? Το σκεφτόμασταν αλλά δεν είχε τρία διπλανά δωμάτια που ψάχνουμε και το αφήσαμε. Είναι τόσο ωραίο όπως φαίνεται?

Nina-Nana τι ωραία που ο άντρας σου ξεμπέρδεψε με την επέμβαση και η μικρή είναι οκ με την αλλεργία. Κρίμα μόνο για σένα. Λες να έπαθες καμιά γαστρεντερίτιδα. Φάε λίγο ελαφριά και απέφυγε φρουτα και λαχανικά.

Lila's mom καλή αρχή στο ψαράκι!! Η δική σας βάφτιση πότε είναι?

Tzamin ακούγονται όλα υπέροχα. Εύχομαι πάντα να έχεις το κέφι και το μεράκι να διοργανώνεις τόσο τέλεια πράγματα. Ο άντρας σου και οι φίλοι σου είναι πολύ τυχεροί!!!

Αρμα μακάρι να καταφέρει ο άντρας σου να ξεκλέψει λίγο χρόνο για διακοπές.

Κittty όντως μετά όταν βλέπεις τις φωτο είναι πολύ συγκινητικό.

Della, πως περνάς Θεσσαλονίκη?

Βιβή να μην ξαναταλαιπωρηθεί το παιδάκι σου.

Mammy πότε φεύγετε εσείς?

uwJMp2.png?KqESJfSU

κατ'αρχην περαστικα...και η μικρη μου δεν ηταν πολυ καλα σημερα ειχε λιγα δεκατακια και δεν την εστειλα σχολειο ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα! καλη αναρρωση και στον ανδρα σου

Lila΄s mom όταν θα είναι στην παραλία και θα παίζει δεν θα σκάσει απο την ζέστη με το ολοσωμο μαγιο; Αυτα τα υφάσματα είναι πολυ ζεστά, τραβάνε όλο τον ήλιο και καίνε. Φορούσε κι ο άντρας μου για το σερφ. Αν όχι με ενδιαφέρει κι εμένα.

δεν νομίζω ότι είναι απο το ίδιο υλικό με την στολή του σέρφ, δεν ειμαι και σίγουρη όμως... αλλη μαμά στο σχολείο που τα έχει μου είπε ότι δεν έιναι ζεστα!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...