Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα, σας γράφω απο το γραφείο πριν ξεκινήσω την δουλειά....

Della, εύχομαι περαστικά στον μικρό και καλά να περάσετε αυτές τις ημέρες, το εμβόλιο αυτο το έχει προγραματίσει να μας το κάνει τέλος Σεπτέμβρη μαζί με εργαστηριακές εξετάσεις για να δούμε την γενική εικόνα.

Βιβή! πολύ σημαντικό που ο υπέρηχος είναι καθαρός, εύχομαι να μην ξανασυμβεί.

Νινα-Νανα, στο κέντρο δουλεύω, μένω στην Καλλιθέα, μεγειά τα κλιματιστικά, τουλάχιστον τώρα έχετε δροσιά.Πολύ καλή η ιδέα σου να της δώσεις το γάλα στο νοσοκομείο ώστε εαν πάθει αλλεργικό σοκ να είστε εκεί αλλά αφού με το πατσ είναι καθαρή νομίζω δεν είναι αλλεργική.

Θα τα πούμε αργότερα.....

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες και μωράκια...

Della περαστικά... και της αδελφής μου η κόρη είχε πάθει 2-3 φορές στοματίτιδα σε αυτή την ηλικία. Είναι πολύ ταλαιπωρία ρε γ.....το, ελπίζω να το προλάβατε νωρίς. Με 'γειά το κούρεμα....

Νίνα νανα think positive & καλά αποτελέσματα. Καλό κούρεμα!!!

Κι εγώ έχω την Δευτέρα ραντεβού για μαλλί.

Brooke αντί να της τα ψάλεις εσύ που έχει "εκπολιτιστεί" (με την κακή έννοια) κι έχει ξεχάσει τί είναι καλό για τα παιδιά της, σου τα έψαλε αυτή? Συμφωνώ με την Νινα νάνα για την βιολογική ανάλυση. Έχουμε καταλήξει να θεωρούμε το αγελαδινό γάλα καλύτερο από το δικό μας. Μακάρι να τα είχα καταφέρει κι εγώ καλύτερα με τον θηλασμό. Μια μάνα που θηλάζει το μωρό της είναι ότι πιο τρυφερό και συγκινητικό υπάρχει... άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα...

Τζιτζινα και η δικιά μου ξυπνάει κλαίγοντας εδώ και τουλάχιστον 3 μήνες, ενώ πριν ξυπνούσε ευχάριστα και φώναζε μαμά. Πώς περάσατε χτες?

Kitty με το καλό η βάπτιση. Έχεις δίκιο που το σκέφτεσαι το παιδάκι σου με το λάδι. Πέσατε κι εσείς βρε παιδί μου μέσα στον καύσωνα... Τί ώρα είναι το μυστήριο? Θα έχει δροσίσει καθόλου?

Julie καλή συνέχεια στο συνέδριο.

Βιβή κι εγώ το ίδιο άγχος θα είχα στην θέση σου. Ακόμη κι όταν δεν έχει κάτι η Έλενα μπορεί να σηκωθώ το βράδυ και να την τσεκάρω για πυρετό και λοιπά. Και η δικιά μου έχει κόψει το φαΐ τελευταία λόγω καύσωνα και πίνει 1 λίτρο νερό.

Άλλο θέμα: Το Σάββατο που μας έρχεται κλείνουμε με τον άντρα μου 10 χρόνια σχέσης. Σκέπτομαι να κάνω τραπέζι στους κολλητούς μας φίλους (2 ζευγάρια) γιατί ουσιαστικά και αυτοί μαζί μας ήταν όλα αυτά τα χρόνια, και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Θα το συνδιάσω με καλοκαιρινό θέμα. Θα στολίσω το τραπέζι με γυάλινα πετραδάκια μπλε (σε άσπρο τραπεζομάντηλο) και λέω να κάνω γαριδομακαρονάδα για να είναι καλοκαιρινό. Επίσης πήρα για τα κορίτσια από ένα λουλούδι για τα μαλλιά και μαράκες που θα βάλω μια στον καθένα. Νομίζω κάπου στην αποθήκη έχω και αυτά που κρεμάνε οι χαβανέζοι στο λαιμό. Θα σερβίρω κοκταίηλ και θα παίξω Bob Marley. Πώς σας φαίνεται?

Επίσης ετοιμάζω ψηφιακό άλμπουμ με φωτογραφίες εμένα και του άντρα μου τα τελευταία 10 χρόνια. Το άλμπουμ της 10ετίας (αυτό δεν θα είναι έτοιμο για το Σάββατο γιατί άργησα να το σκεφτώ).

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Όλες οι ιδέες δεκτές.

Σας αφήνω γιατί έχω και δουλειά.

Φιλακια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzamin τέλεια!!!! Σας ζηλεύω (με την καλη έννοια φυσικα)!!! Συνειδητοποιώ πόσο βουτηγμενοι είμαστε στην καθημερινότητά μας. Εγω με τον άντρα μου πλέον δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα μαζι :( ΚΑΘΕ βράδυ έχει δουλεια στο σπίτι.

Χτες παταγγειλαμε τορτελινια αλά κρεμ. Είχα περιπου 1,5 χρόνο να φάω.

Lila's mom ο άντρας μου με κοροϊδεψε για την ιδέα του νοσοκομείου και δεν με "αφήνει" να της δώσω. Τι να πω; Έχω βρεθεί σε αδιέξοδο. Μου λέει να πάμε για πρόκληση.

Το πιο αστείο είναι ότι τελικα έχει δουλεια σήμερα και δεν μπορει να κρατήσει την μικρη οπότε θα την πάρω στην αποτριχωση μαζι μου. :rolleyes: Για το κομμωτήριο θα προλάβει μάλλον.

QVjlp3.png

Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη....

Βιβη μου δεν ξερω τι ακριβως ειχε η μικρουλα σου (θα ηταν τις μερες που ειχα τρεξιμο) αλλα ειναι πολυ καλο που βγηκε καλη η εξεταση σας,ελπιζω ολα να ειναι καλα απο εδω και περα!

Brooke οντως ησασταν κουκλες στη βαφτιση μαμα και κορη!!!

Kitty με το καλο και η δικη σας βουτια!

Τzamin τελεια η ιδεα σου :idea:,θα περασετε τελεια!!!να μας πεις πως φτιαχνεις τα κοκτειλ,δεν τα παω καλα με το αλκοοολ αλλα ζηλευω οταν ακουω κοκτειλ (ειναι συνδυασμος με ξεγνοισια και καλοκαιρι) και θα ηθελα να δοκιμασω!

Della μεγεια το κουρεμα!!!

Nina-Nana μην ανησυχεις για τον αντρα σου καποιο λιπωμα θα ειναι οπως ειπε και η Della (νομιζω) αλλα να το κοιταξει.Πως τα κανες τα μαλλια?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Arma Τραγανα δεν έχω πάει αλλά λιβανάτες ήταν οι πρώτες μου διακοπές. Και αργότερα που μεγάλωσα λιγο και πήγαινα με φίλους για μπάνιο πηγαίναμε Παναγόπουλο. Μια χαρά είναι και ιδανικά για παιδιά.

Αλήθεια??? Τώρα πας καθόλου προς τα εκεί? Αν ναι μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε για μπανάκι!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Τα μικρά σας το πρωί ξυπνάνε ήσυχα ή με κλάμα? Εμένα πιο μικρή ξυπνούσε και με περίμενε στο κρεββάτι της. Εδώ και πολλούς μήνες ξυπνάει κλαίγοντας. Και το πρωί και το μεσημέρι. Να τρομάζει από κάτι ή απλώς με φωνάζει λέτε?

Το πρωί ξυπνάει με χορούς ο Βασίλης τις περισσότερες φορές. Τα μεσημέρια όμως πολύ συχνά ξυπνάει κλαίγοντας. Μπορεί να βλέπουν κάποιο όνειρο ή να τρομάζουν, ή να πονάνε, ή απλά να στραβοξυπνάνε. Μην σε ανησυχεί!

brooke να σας ζήσει και πάλι η νεοφώτιστη. Ήσασταν υπέροχες και γενικά όλες οι φώτο τέλειες! Μπράβο σου! Όσο για την ''κυρία'', εγώ θα σου έλεγα πως καλά έκανες και δεν απάντησες γιατί θα σπαταλούσες τσάμπα σάλιο, άσε που μπορεί να άκουγες και ακόμα χειρότερα μετά..δυστυχώς το έχουμε πολύ εύκολο μόλις γινόμαστε μανούλες να κρίνουμε και είναι κάτι που με εκενευρίζει και προσπαθώ κι εγώ η ίδια να μην το κάνω γιατί πολλές φορές μπορεί να είχε τύχει να κρίνω κι εγώ. Κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για το παιδί σου και κανένας μα κανένας δεν είναι σε θέση να σε κρίνει και να σε προσβάλει.

Η μικρή μου λέει πιστεύω "συνειδητά" μπαμπά και μαμά' date=' γενικά εχει πάρει η γλώσσα της και χαίρομαι πολύ...

Το εμβόλιο για το οποίο λέτε οτι έχει παρενέργειες μπορεί και εκ των υστέρων είναι του μηνιγγιτιδόκοκου? εαν ναι εμείς το κάναμε στον χρόνο και δεν είχε καμμία παρενέργεια (το φάρμακο λέγεται Meningitec) και η παιδίατρος που την ρώτησα μου είπε οτι ουτε πυρετό δεν φέρνει.

[/quote']

Τι καλά να ακούς μαμά μπαμπά ε? Είναι υπέροχο! Όσο για το εμβόλιο είναι το mmr (ιλαρά-ερυθρά-παρωτίτιδα)

julie με το καλό να τελειώσει το συνέδριο να ευχαριστιέσαι ξανά το κοριτσάκι σου! Τουλάχιστον είναι ωραίο, πάλι καλά!

della μου ελπίζω ο μικρός σου να είναι ήδη καλύτερα, καλά να περνάτε στα μέρη σου!

Βιβή μπράβο που ήταν καθαρός ο υπέρηχος! Πολύ σημαντικό, λογικό να την έχεις αγωνία μετά από όλο αυτό που πέρασε. Εύχομαι να μην της ξανασυμβεί ποτέ!

Άλλο θέμα: Το Σάββατο που μας έρχεται κλείνουμε με τον άντρα μου 10 χρόνια σχέσης. Σκέπτομαι να κάνω τραπέζι στους κολλητούς μας φίλους (2 ζευγάρια) γιατί ουσιαστικά και αυτοί μαζί μας ήταν όλα αυτά τα χρόνια, και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Θα το συνδιάσω με καλοκαιρινό θέμα. Θα στολίσω το τραπέζι με γυάλινα πετραδάκια μπλε (σε άσπρο τραπεζομάντηλο) και λέω να κάνω γαριδομακαρονάδα για να είναι καλοκαιρινό. Επίσης πήρα για τα κορίτσια από ένα λουλούδι για τα μαλλιά και μαράκες που θα βάλω μια στον καθένα. Νομίζω κάπου στην αποθήκη έχω και αυτά που κρεμάνε οι χαβανέζοι στο λαιμό. Θα σερβίρω κοκταίηλ και θα παίξω Bob Marley. Πώς σας φαίνεται?

Επίσης ετοιμάζω ψηφιακό άλμπουμ με φωτογραφίες εμένα και του άντρα μου τα τελευταία 10 χρόνια. Το άλμπουμ της 10ετίας (αυτό δεν θα είναι έτοιμο για το Σάββατο γιατί άργησα να το σκεφτώ).

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε? Όλες οι ιδέες δεκτές.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι άλλλο καλέ να σου πούμε???ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!Τέλεια ιδέα, υπέροχα πραγματα σκέφτηκες. Χρειάζοντα πολύ κάτι τέτοιες στιγμές! Να περάσετε τέλεια!

mammy μπορεί να πέρασε και κανα αιφνίδιο εξάνθημα η μικρή σου έτσι όπως το περιέγραψες. Περαστικά της!

nina-nana ελπίζω να μην είναι απολύτως τίποτα αυτό που πιάνει ο καλός σου. Με το παντς τι έγινε τελικά?

Τέλος χρόνου! Καλημέρα κορίτσια μου και καλό σκ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας!γιατι τοση ησυχια σημερα?Εγω ειχα υπηρεσια χθες,γυρισα το πρωι και πιαστηκα με τις δουλειες και το σιδερο,το βραδακι ηρθε μια βολτα η αδερφη μου και καθισαμε λιγο μολις φυγανε και ειπα να σας πω μια καληνυχτα!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Ελπίζω να περνάτε καλα και να ρίξετε και καμμια βουτιά για μας.

Ο άντρας μου δούλευε σήμερα και πήγα την μικρη στο jumbo για να πάρουμε διαφορα, πολυ ζέστη έχει χειρότερη απο τις προηγούμενες ημέρες, εμείς δυστηχώς δεν πάμε για μπάνιο στην Αθήνα, δεν μπορούμε την ταλαιπωρία και ειδικα τώρα με το μωρο, ίσως αργότερα το απόγευμα την βγάλουμε βολτουλα.

Mommy3, ποτε θα πάρεις αδεια; ελπίζω να ειναι αρκετές ημέρες ώστε να ξεκουραστεις και να χάρεις τα παιδακια σου!

Arma, μάλλον πήγατε στο χωριό, καλα να περνάτε!!!

Τζαμίν, να ζήσετε ευτυχισμένοι και ελπίζω να περασατε τέλεια την επέτειο σας!!!

Brooke, πως περνάτε αν θυμάμαι καλα δουλεύεις ακόμη!

Υπομονή σε όλες μας, πλησιάζουν οι μέρες των διακοπών!!!

Θα τα πούμε αργότερα!!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Εμείς πάντως δεν πήγαμε για μπάνιο, Mammy. Συμφωνώ με την Lila's mom: αποκλείεται να πάμε για μπάνιο Σ/Κ στην Αττική. Και μόνο που σκέφτομαι τον κόσμο και την κίνηση ανατριχιαζω..

Την Πέμπτη λοιπόν είχα ραντεβού για αποτριχωση και πήγα με την μικρη, ένα θα σας πω: έκανα αποτριχωση με την μικρη απο πάνω μου μπρουμητα... :rolleyes:

Τα μαλλιά μου τα έκανα όπως ήταν περίπου, δλδ καρε λοξό. Τελικα πάντως ενω έχω δοκιμάσει τόσα κομμωτήρια στην Αθήνα πουθενά δεν μου τα έχουν κάνει όπως σε αυτο που πάω στη Θεσσαλονίκη! :( Μόλις πάω Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο θα πάω εκει.

Χτες ο άντρας μου πήγε στο Υγεία στον ογκολογο. Απο την εξέταση δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είναι, πάντως είναι μικρο και πρέπει να βγει. Θα παει μάλλον Τετάρτη και θα του το κάνουν επιτόπου με τοπική αναισθησία. Του είπαν να το κάνει εκείνη την ώρα και είπε όχι γιατι είχε δουλεια... :rolleyes:

Το βραδάκι πήγαμε για ποδήλατο όλοι μαζι!!! :P

Το πρωί άφησα για πρώτη φορα την Ελένη και πήγα κομμωτήριο (πάλι) για να κάνουμε ένα φλασακι (σαν ανταυγειες κάτι) περίπου κόκκινο-μοβ-βιολέ χρωμα. Και πάλι στο άλλο κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη έβγαιναν πιο πετυχημένα. Καλο είναι όμως.. Εδω στο σπίτι μπαμπάς και κόρη πέρασαν θαυμάσια!

Σήμερα έδωσα στην μικρη ορό γιαουρτιού προβειου (ο ορός είναι το ζουμακι του γιαουρτιού). Της άρεσε παρα πολυ και δεν είχε κανένα σύμπτωμα αλλεργίας. Αύριο θα της δώσω λίγο γιαούρτι και Δευτέρα θα κάνω μαγιερ στα κακα της.

Το απόγευμα είχαμε έναν γάμο ενός συναδέλφου του άντρα μου. Δεν κατσαμε όμως στο τραπέζι.

Αυτα!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Κι εμείς εδώ..:-(. Ο καλός μου δουλεύει το σκ κι έτσι δεν πήγαμε χωριό. Ούτε κι εμείς επιχειρούμε μπάνιο με τα παιδιά εδώ γιατί γίνεται χαμός! Παρόλαυτά το απόγευμα περάσαμε πολύ ωραία, βολτάραμε και το βραδάκι πήγαμε για φαγητό( είναι το μοναδικό μέρος που θα μπορούσε ο Βασίλης να κάτσει σε καρέκλα..:rolleyes: Ωραία ήταν! Ο Βασίλης έτρωγε πίτες και πατάτες με μεγάλη ευχαρίστηση :lol: Επίσης έχει κολλήσει με τα χωνάκια παγωτού, αυτά τα κλασικά που είναι τελείως αφρός.Καλύτερα βέβαια από το να τρώει μπισκότα..

Lila's mom πότε φεύγετε εσείς για διακοπές?

nina-nana μεγεία το μαλλί! Καλή επιτυχία και στην επόμενη μάγιερ. Αλλεργιολόγο βρήκες?

mammy εσύ τι κάνεις? Τα αγόρια σου είναι ακόμα Μύκονο?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας, πρωι πρωι εκανα το σπίτι και την βεράντα για να δροσίσει λιγο, το μωρο κοιμάται, ο άντρας μου ειναι στο pc, μόλις ήπια το γάλα μου και ξεκουράζομαι γιατι έχω σίδερο και να τακτοποιήσω τα ρούχα μας, χθες πήγαμε βόλτα στην πλατεία και καθήσαμε στην δωδωνη, έφαγα βαφλα όπου είχα να φάω απο πρόπερσι, καλα ήτανε!

arma, εμείς πρώτα ο Θεός φεύγουμε στις 4 Αυγούστου, εσείς ποτε με το καλο; Χαρηκατε την βολτουλα σας χθες, μπράβο γιατι δεν ειναι ωραίο να γκρινιαζουν, εμάς στην μισή διαδρομή της βόλτας ήθελε να την έχει αγκαλια ο πατέρας της και δεν ήθελε να μπει στο καρότσι.

Νινα-νανα μεγειά το μαλλι πολυ ωραίο μου ακούγεται, εύχομαι καλη επιτυχία στον άντρα σου την Τετάρτη, δεν ειναι τίποτα, και φυσικα φτάσετε στην τελική ευθεία με το γάλα άντε να βγουν καθαρές και αυτές οι εξετάσεις και να ξενιασεις!

Εύχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια καλο υπόλοιπο Κυριακής!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κοριτσια !

Να μαστε κι εμεις βαφτισμένοι πλέον.........

όλα καλά πηγαν, αν και στην αρχη ο μικρός ήθελε μόνο τον μπαμπά του....είναι κολλητοί τι να κάνουμε. Ζεσταινόταν ο καυμένος , επινε συνεχεια νερο

βασικα πριν αρχίσει το μυστηριο , νευρίασε γιατι ενω επι ωρα ανοιγόκλεινε την πορτα της εκκλησίας , καποια στιγμη δεν τον αφήναμε κι αρχισε να κλαιει. οταν πηγε στην κολυμπηθρα δεν εκλαψε καθολου , δεν ακούστηκε κιχ..........!!!!!

αντιθετως εκλαψε οταν βγηκε....δροσιζόταν το παιδι .....χαχαχχαχααχ

μα ειχε και μια ζεστη..

μια χαρά ηταν όλα ....αλλά γρήγορα βρε κοριτσια ....ασχολούμαστε τόσο καιρό και μπαμ μπαμ,,,,βαφτίζεται ο δουλος του θεού....

μου φαινεται στις φωτο κ το βιντεο , θα τα δουμε καλυτερα

τωρα κοιμαται,κουραστηκε το παιδάκι μου !!!

αααχχχχχχ....όλα ωραία παει κι αυτό

ήταν ο τελευταίος που βαπτίστηκε ή εχουμε κι αλλο Απριλοπαιδάκι ?

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Ντελα, περαστικά στον μικρούλη !!

Τζαμίν , τελεια όλα αυτα που σκέφτηκες

Νινα-Νανα , κανα λιπωματακι θα ειναι του αντρα σου , θα βγει κι ολα καλα , ειχε κι ο δικος μου στον ωμο κ το εβγαλε

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

ΚΙΤΤΥ να σου ζήσει καλοφώτιστος...!!!

κορίτσάρες μόλις γυρίσαμε, είχαμε πάει τριήμερο στην Λακκόπετρα Αχαίας σε ένα ξενοδοχείο all inclousive.... περάσαμε πάρα πολύ όμορφα ξεκουραστήκαμε για λίγο μινι διακοπούλες... είμασταν μεγάλη παρέα 9 ατομα και τα παιδάκια μας... η μικρή δεν έβγαινε από την θαλασσα με τίποτα... μαυρισε!

τωρα ψήνω μια πίτσα και θα φάμε με τον ανδρα μου.........και μετά καληνύχτα......θα τα πόυμε αυριο!

ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...