Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!!!

Mammy στεναχωριέμαι για το Μαράκι. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Ερώτηση: έχετε κάνει το mmr? Μήπως είχε καμία σχέση? Γιατί μου είπαν ότι μπορεί να έχει αυτά τα συμπτώματα μέχρι και 20 μέρες μετά. Βλακεία είπα? Εσύ που έχεις και την εμπειρία με τα αγόρια σου θα ξέρεις καλύτερα. Εμείς θα το κάνουμε τέλος Αυγούστου.

Brooke τέλεια ακούγονται όλα!!!

Καλημέρα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Άντε καλέ που ζεσταίνεστε..Εδώ στα δυτικά περνάμε φανταστικά! Απίστευτη δροσιά, οι νύχτες είναι φανταστικές και το βράδυ κοιμάμαι σαν πουλάκι.....................................................Και μετά ξύπνησα!!!!!!

Αφόρητη ζέστη. Και εμείς το βράδυ ανάβουμε το κλιματιστικό του σαλονιού και σπάει λίγο σε όλα τα δωμάτια.

Mammy έχει δίκιο η Τzamin (Tzamin δεν είπες βλακεία). Αυτά ακριβώς είναι συμπτώματα του mmr, τα οποία εμφανίζονται τη δεύτερη εβδομάδα μετά το εμβόλιο. Και εμένα τα πέρασε και έλεγα τι μπορεί να είναι και μου το θύμισε μια φίλη μου. Ίσως να βγάλει και κάποια γρομπαλάκια στο λαιμό, μην τρομάξεις, θα φύγουν σε λίγες μέρες. Όπως και να έχει περαστικά σας.

Σήμερα η μαμά μου έκατσε εδώ για να μη φύγει με τη ζέστη, οπότε το βραδάκι θα πάμε για ένα ποτάκι με το amore μου!!

Λοιπόν, πήρα στη μικρή παπουτσάκια για τη θάλασσα, αυτά που είναι σα σαμπό σε διάφορα χρώματα, μόνο 3 ευρώ από τα max stores. Της πήρα και πεδιλάκια τζιν, ανοιχτά μπροστα, και είναι πολύ όμορφα.

Επίσης, βρήκα το swimtrainer στο Ήρα και στο Λητώ, στην ίδια τιμή με internet (20 ευρώ).

Brooke ξεχάστηκα η χαζή! Να σας ζήσει η μικρούλα σας και συγχαρητήρια που σας έβγαλε ασπροπρόσωπους!!! Να την καμαρώνετε πάντα όπως επιθυμείτε.

Nina-Nana τι έγινε με το τεστ?

Arma αγγελούδι στην παραλία ο Βασιλάκης!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Τα μικρά σας το πρωί ξυπνάνε ήσυχα ή με κλάμα? Εμένα πιο μικρή ξυπνούσε και με περίμενε στο κρεββάτι της. Εδώ και πολλούς μήνες ξυπνάει κλαίγοντας. Και το πρωί και το μεσημέρι. Να τρομάζει από κάτι ή απλώς με φωνάζει λέτε?

Σήμερα της έδωσα για απογευματινό ψωμί με κασεράκι και μια φέτα με μαρμελάδα. Ξετρελάθηκε!!

Della, Julie, Lila's mom, Kitty, Βιβή (δεν πιστεύω να ξέχασα καμία) τα φιλιά μου και σε εσάς.

......Ε, όχι και σεντόνι....

uwJMp2.png?KqESJfSU

καλησπέρα σας από την καυτή Αθήνα...

η μερα κυλησε ησυχα στην δουλεια... γυρισα σχετικα νωρις σημερα και παιξαμε με το νερό στο μπαλκόνι,μαγείρεψα, φαγαμε- μπριαμ... διαβασαμε τραγουδησαμε τωρα παιζει με τον μπαμπα της κι εγω χαλμική η κριταρωνω....

Σημερα στεναχωρηθηκα λίγο... ηταν η πρώτη φορά που δεχτηκα ασχημη κριτική για τον θηλασμο... μου τα έψαλε κανονικότατα μια μητέρα 2 παιδιών... ακουσα χειμαρρο απο βλακείες και κακίες.... Πως νευριάζω όταν οι μητέρες κάνουν κριτική σε άλλες μητέρες για το πως να μεγαλώσουν τα παιδιά τους!!!Δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και γι αυτό στεναχωρήθηκα περισσότερο.. και το χειρότερο είναι ότι όλο αυτό έγινε μπροστά στο παιδί μου την ώρα που μου ζήταγε- με τον τρόπο του- γάλα...Εντάξει δεν καταλαβαινει ακόμα αλλα αν ήταν μεγαλύτερο και καταλαβαινε περισσότερα και κάποιος τα έψελνε στην μητέρα του επειδή του δίνει γάλα?...με όποιον τρόπο κι αν είναι αυτό... δεν θα βρισκόταν σε συγχηση το παιδί?

γι αυτό εβαλα και το τικερ.... δεν κάνω την εξυπνη επειδή θηλάζω το παιδί μου και ναι ειμαι υπέρμαχος του θηλασμού και εκανα αγώνα για να τα καταφέρω γιατί το θεώρησα σημαντικό για μένα... δεν κρίνω κάνεναν όμως που ακολούθησε διαφορετικό δρόμο απο αυτόν που επέλεξα εγώ... δεν θα επιβάλω ποτέ την γνώμη μου σε άλλους αυτό που για μένα λειτουργεί καλά γι κάποια άλλη μητέρα μπορεί να είναι αδιανόητο... το μεγάλωμα των παιδιών δεν είναι μονόδρομος.. Αν ζητήσουν την συμβουλή μου ή την γνωμη μου θα την πω όμως μεχρι εκεί....ΣΥΓΝΩΜΗ για το ξέσπασμα...πραγματικά όμως στεναχωρήθηκα!!!!

Νινα νανα, έχω πολλά παιδιά με αλλεργείες αγελαδινό αυγό ξηρούς καρποους στο σχολείο.... συνήθως μετα τα 6 τις ξεπερνούν τα περισσότερα.... τι έγινε με τα τεστ σας?

tzitzina ευχαριστώ για τις ευχες.... να ξυπνάμε καλά εκτώς αν μας ταλαιπωρεί καποιο δοντάκι... για απογευματινό δίνω γιαουρτι, φρουτοκυβάκια, κρέμα-εφτιαξα κρέμα γιώτης σε μπολακια στο ψυγέιο και τρώμε κι εμείς και δίνω και στην κορουλα μας,ρυζόγαλο,τοστακι, κουλουράκια δικά μου,ψωμοτύρι ή αυγο... βεβεαια εκτώς από το αυγό και την κρέμα και το γιαούρτι απο τα αλλα τρωεί λίγο...

mammy3 πως είστε?

Tzamin. Della,Lila's mom, arma ,KITTY,julie8, Βιβή, φιλιά...........με φωνάζουν δεν προλαβάιινω να γράψω αλλο θα ξανα μπω μετά....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

καλησπέρα απο την καυτή Αθήνα... ναι βάζω κλιματιστικό το κέντρο είναι αφόρητο χωρις κλιματισμό... ασε την φασαρία ... τουλάχιστον ετσι κοιμόμαστε όλοι... στην μικρή φοράω καλοκαιρινο υπνόσακο...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας... στην βάπτιση όλα πήγαν καλά, η μικρή μου ηταν καταπληκτική... συνεργάσιμη, γελαστή, εκλαψε ελάχιστα την ώρα που την βουτυξε στην κολυμπήθρα μονο και σταμάτησε στην αγκαλιά της νονάς... Ειδαμε γνωστούς και φίλους, μας χάρησαν όλοι θερμές ευχές για την μικρή μας Λαμπρινή... περάσαμε όμορφα και στο τραπέζι... τα ντονατς έγιναν ανάρπαστα.... φοβερή επιτυχία 150 ατομα εφαγαν 330 ντονατς!!!! οι μπομπονιερες αρεσαν πολύ το ίδιο και ο στολισμός μας και το βιντεάκι που φτιάξαμε με τις φωτο απο την ημέρα που γενήθηκε ως την βαπτισή της ... όλα απο τα χεράκια μου.. κουράστηκα πολύ αλλα τελικά αξιζε τον κόπο....Ηνονά μας ήταν καταπληκτική και τα βαπτιστικά της ρουχαλάκια της ταιριαζαν... ηταν σαν να βγήκε από βιβλίο της Πηνελόπης Δελτα φανταστικά- δεν τα είχα δει νωρίτερα ήταν εκπληξη και για μένα

Ομορφη μέρα θα την θυμάμαι με συγκίνηση....

Ρην Κυριακή την κονωνήσαμε με την νονά της, συνεργάστικε μια χαρα!

Σημερα την ξελαδώσαμε με την νονά... γελούσε στο μπάνιο και φώναζε "νουνα..νουνα"

Αυτα τα νεά μας... αυριο θα διαβάσω κι όλα αυτα που έχασα αυτες της ημέρες και θα σας πω την γνώμη μου.....

καλο βράδυ!!!

Brooke,

να σας ζήσει η Λαμπρινή σας !!!!!!!!!! τελεια όλα πηγαν , μπράβο !!!!!!!!!!!

άντε να δουμε κ εμεις την Κυριακή.....εχει κι αυτη την ζέστη:?

βρε κοριτσια , αυτο με το λαδι πολυ σκεφτομαι ...πως θα μεινει ο καυμενος ετσι με τετοια ζεστη?

Τα βαφτιστικά κι εγω δεν τα εχω δει....αν και η η νονά με ΄'ζαλισε' να παμε μαζί κλπ κλπ. εγω....βράχος !!:tongue:

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου...ευχαριστω για το ενδιαφερον σας για τη Μαρια μου...ευτυχως ειμαστε πολυ καλα!Τα εξανθηματα εξαφανιστηκαν και ειναι μες την τρελη χαρα...σημερα περασαμε πολυ ωραια ολο γελια,κολπακια,ναζακια, σκανταλιτσες και αγκαλιτσες :D!

Tzamin δεν εχουμε κανει το MMR ακομα,το εχουμε προγραμματισει για το Σεπτεμβρη,παντως τα αντρακια μου δεν ειχαν παρουσιασει τιποτα.

Brooke μην στεναχωριεσαι,δεν αξιζει,απορω τη κακια μπορει να πει μια γυναικα και ειδικα μητερα για τον θηλασμο???Δεν κανεις την εξυπνη αλλα να εισαι περηφανη που εχεις καταφερει και θηλαζεις ακομα!!!

Tzitzina καλη εξοδο!!!

Καλο βραδυ κοριτσακια μου!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα, άνοιξα επιτέλους το laptop και μπορώ να γράψω σαν άνθρωπος, στην δουλειά δεν σήκωσα κεφάλι, έχουμε πολλές παραγγελίες να βγάλουμε και πρέπει να συντονίσω την κατάσταση...δουλεύω και αύριο, σήμερα ήρθε μια ξαδέλφη η οποία είναι έγκυος και της δάνεισα κάθισμα αυτοκινήτου και μάρσιπο, είναι κρίμα να αγοράσει εν όψει κρίσης! Η μικρή μου λέει πιστεύω "συνειδητά" μπαμπά και μαμά, γενικά εχει πάρει η γλώσσα της και χαίρομαι πολύ...

Το εμβόλιο για το οποίο λέτε οτι έχει παρενέργειες μπορεί και εκ των υστέρων είναι του μηνιγγιτιδόκοκου? εαν ναι εμείς το κάναμε στον χρόνο και δεν είχε καμμία παρενέργεια (το φάρμακο λέγεται Meningitec) και η παιδίατρος που την ρώτησα μου είπε οτι ουτε πυρετό δεν φέρνει.

brooke, πρόλαβα και είδα τις φώτο που έβαλες χθές, είσασταν πολύ ωραίοι, τέλεια τα μαλλιά σου και η μικρή κούκλα, να χαίρεσε την οικογένεια σου και όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιηθούν.

Όσον αφορά τον θηλασμό προσωπική μου άποψη είναι οτι πρέπει να είσαι περήφανη που ακόμη τα καταφέρνεις, με ποιό δικαίωμα σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα και κρίνουν το τρόπο που μεγαλώνεις το παιδί σου, συνήθως αυτού του είδους συμπεριφορές δηλώνουν την δική τους αδυναμία!!!!

tzitzina, πολύ ωραία ιδέα το ποτάκι, από οτι είδα φυσάει λιγάκι οπότε όπου πάτε να περάσετε καλά!! Τώρα για το ξύπνημα μάλλον τρομάζουν γιατί και εμένα το κάνει και θέλει αγκαλιά!!!!!

mommy3, ελπίζω η μικρή να είναι καλύτερα, περαστικά σας!!!

Αρμα, πολύ χάρηκα που ο Βασιλάκης έπαιζε ωραία στην παραλία, σίγουρα θα συνεχίσει έτσι και στις διακοπές!!!

Τζαμίν, σίγουρα στα βόρεια έχει 4 με 5 βαθμούς διαφορά σύν οτι έχετε και το βουνό, σήμερα στο κέντρο κόντεψα να πάθω δυσφορία ευτυχώς που μετρό και τραίνο είχαν κλιματισμό!!!

εύχομαι καλό βράδυ και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!!!!

nJ2dp3.png

Κοριτσάκια μου μπήκα μόνο για μια γρήγορη καλησπέρα, μην νομίζετε πως σας έχω ξεχάσει!

Αυτή την εβδομάδα τρέχω στο συνέδριο, φεύγω από τις 7:30 και γυρίζω στις 7:30, το μωρό μου (την κόρη μου εννοώ) δεν το βλέπω όσο θα ήθελα, αλλά 2 μερούλες έμειναν. Όταν γυρίζω όλο μου γελάει το κοριτσάκι μου!!!

Κατά τα άλλα το συνέδριο είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!:D:D:D

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!!

Σήμερα ήρθαν και μας έβαλαν το κλιματστικό στο παιδικό και δροσίζει και κρεβατοκάμαρα γιατι είναι στον τοίχο απέναντι απο την πόρτα (δλδ εγω σχεδόν το βλέπω απο το κρεβάτι μου). Φανταστικά! Απο εβδομάδα θα βάλουν και το μεγάλο στο σαλόνι. Επειδη ήταν λίγο ακριβό τελικά δε θα πάμε Αίγινα και Τζια. Τα κάναμε κλιματιστικο...:rolleyes:

Πριν λίγο μου ξεφουρνισε ο άντρας μου ότι ψιλαφει κάτι δεξιά στη μέση του (εκει που είναι ήπαρ, σπληνα κτλ) εδω και 2-3 εβδομάδες. Θα παει την Παρασκευή σε έναν φίλο του ογκολογο... :(:(:( Είμαι λίγο σοκαρισμενη... :(:(:(

Το πατς ήταν οκ. Δεν κοκκίνισε τίποτα αλλα ο άντρας μου φοβάται να της δώσουμε μην πάθει αλλεργικο σοκ. Του λέω ότι με προβειο γιαούρτι είναι σχεδόν απίθανο να πάθει κάτι κι αν φοβάται τόσο να πάμε κοντά σε ένα νοσοκομείο ή στο Ιασω να της δώσω εκει κι αν πάθει κάτι την πάμε....και με κοροϊδεύει....:confused:

Σήμερα δε βγήκαμε βόλτα για πρώτη φορα επειδη ήρθαν για την εγκατάσταση αλλα η μικρη ξεσαλωσε στο μπαλκόνι με την πισίνα της.

Brooke να σας ζησει!! Είδα τις φωτογραφίες, πολυ ωραίες! Δεν έχω δει πιο ήσυχο μωρο σε βάφτιση!!! Φτου Φτου!

Για τον θηλασμο σε καταλαβαίνω... Κι εγω σχεδόν συνέχεια έχω θέματα αλλα πλέον έχω γίνει πολυ αναισθητη.. Τικερακι έχω βαλει μόνο στο παρεντς αλλα ζηλεψα απο σένα τώρα και θα βάλω κι εδω, χαχα! Να μην δίνεις σημασία! Και με ποιο δικαίωμα στα έψαλλαν κιόλας!!!!! Κι εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατι με κοιτούν σαν εξωγηινη. Εγω δε ρωτώ τι γάλα πίνει το παιδι τους, αυτοί γιατι έχουν κι άποψη για το συγκεκριμένο γάλα; Πρόσφατα μου την έλεγαν ο αδελφός μου κι η νύφη μου (όχι αυτοί που ήρθαν εδω) ότι θα κάνω το παιδι καθυστερημένο και κολλημένο πάνω μου κι αλλα τέτοια όμορφα.. Τους απάντησα ότι κάνω κάτι πολυ φυσιολογικο κι ότι ο θηλασμος στα θηλαστικο του είδους μας κρατάει οσο 4 κυησεις κατα μέσο όρο κι όταν θέλει η κόρη μου θα σταματήσει μόνη της χωρίς να χρειαστεί να πιει γάλα αλλού θηλαστικου. Το γύρισα πολυ στη βιολογία αλλα νομίζω ο κάθε άνθρωπος θέλει την απάντησή του. Κι ο Κολοκοτρωνης θηλασε 5 χρόνια αλλα φλώρο δεν τον λες!!! Στην πεθερά μου πχ λέω (γιατι με πρηζει και πολλές φορές όταν η μικρη ζητάει γάλα επίτηδες την καθυστερεί και την απομακρύνει να μην έρθει σε μένα) ότι βλέπω πως το παιδι μου δεν είναι έτοιμο να αποθηλασει. Έτσι κι αλλιώς όλες οι ανθρωπιστικές μελέτες, ο ΠΟΥ κι η Αμερικανικη Ακαδημία Παιδιατρικης δε θέτουν ανώτερο όριο στο θηλασμο. Δεν σου κρυβω ότι με έχει κουράσει, ζητάει πολλές φορές μέσα στην ημέρα.. Αλλα δεν είναι καθόλου έτοιμη για αποθηλασμό. Ακολουθώ το δεν προσφέρω δεν αρνούμαι και την βοηθάω να ωριμάσει (μέρος της ωρίμανσης αυτής είναι κι ο αποθηλασμος). Σορι που έγραψα πολλα αλλα το θέμα με πονάει κι εμένα.

Kitty να πάνε όλα τέλεια στη βάφτιση!

Tzitzina εμένα κλαίει τον τελευταίο καιρο. Παλιά ξυπνουσε και χαζολογουσε και ξεροβηχε για να πάω.

Mammy πολυ χάρηκα που είναι καλα η Μαρία!!!!

Lila's mom κέντρο μένεις;

Καληνύχτα!!!!!

QVjlp3.png

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!Αλλη μια κουραστικοτατη μερα.Το μεσημερι γυρνωντας απο τη δουλεια πηγα κατευθειαν για κουρεμα.Τα εκοψα πολυ και το ευχαριστηθηκα.Τα βαρεθηκα οπως ηταν.Τα εκανα αρκετα κοντα πισω και μεγαλες φραντζες μπροστα.Γυρνωντας τι να δω:ο μικρος που στο μεταξυ ειχε ερθει απο το σχολειο και τον ειχε παραλαβει ο αντρας μου,ηταν πρησμενος στα μαγουλα και στα χειλια και ειχε γεμισει πληγες ολο του το στονα.Πηγαμε κατευθειαν παιδιατρο και μας ειπε οτι εχει στοματιτιδα.Ελεος πια τι αλλο!Μας εδωσε μια αλοιφη να του βαζω και ακομα μια αν θα γινει χειροτερα.Σκ@τ@!

Αυριο το πρωι φευγουμε προς βορεια!Αυριο θα σταματησουμε Λαρισα στον αδελφο μου και το Σαββατο θα παμε στη μαμα μου,Θεσσαλονικη.

Mammy,πολυ ευχαριστο που το Μαρακι ειναι καλα,μπορα ηταν και περασε.

Lila's mom,το mmr ειναι εμβολιο για ιλαρα,ερυθρα,παρωτιτιδα.Εμεις που το καναμε ευτυχως δεν επαθε τιποτα.

Νινα-Νανα,μπορει να ειναι κανενα λιπωμα.Ας κανει κι

εναν υπερηχο να το ελεγξει.

Καλοριζικι το κλιματιστικο.

Τζιτζινα,που θα πατε με τον συζυγο πες μας να ζηλεψουμε.

Brooke,τελειες οι φωτο!Ειστε κουκλες μαμα και κορη!Οσο για τις κακιες,σταματα να στενοχωριεσαι.Απο κακοπροεραιτους ανθρωπους ουτε τη γνωμη τους θελουμε ουτε τιποτα.Γραψ'τους!!!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Della περαστικά του! Σου είπε ο γιατρός απο τι το επαθε;

Με γεια το μαλλί. Εγω αύριο έχω κομμωτήριο για κουρεμα. Την άλλη εβδομάδα θα ξαναπαω για κανένα φλασακι (χοντρές ανταυγειες σαν τουφες).

Καλο ταξίδι και καλα να περάσετε! Θα μείνετε καιρο;

QVjlp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Προσπάθησα να γράψω και πριν από 2 ημέρες αλλά κόλλησε το σύμπαν και τελικά έχασα και όσα είχα γράψει ...και την υπομονή μου!

Κάναμε τον υπέρηχο και ευτυχώς ήταν καθαρός. Αύριο κλείνουμε 2 εβδομάδες από το τελευταίο επεισόδειο. Έχω μεγάλο άγχος μήπως το ξαναπάθει. Ξυπνάω το βράδυ και τσεκάρω το κρεβάτι της και εκείνη, μήπως έχει κάνει εμετό πάλι και δεν την κατάλαβα! Το ίδιο και τα μεσημέρια...Και αυτό που σκέφτομαι είναι αν εγώ έχω φοβηθεί τόσο, εκείνη δε θα έχει φοβηθεί πολύ περισσότερο? Βγάζουμε και άλλα δοντάκια, είναι και η ζέστη είναι και η ταλαιπορία της και δεν τρώει πολύ! Είναι 9200γρ και 78εκ.

Κατά τα άλλα, τελειώσαμε με τους γάμους μας. Την προηγούμενη εβδομάδα παντρεύτηκε μια καλή μου φίλη από το μεταπτυχιακό και έκαναν πάρτυ στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά. Περάσαμε υπέροχα!

Στο γάμο σην Αιδηψώ επίσης περάσαμε σούπερ. Και εκεί έγινε πάρτυ. Ο γαμπρός είναι ο ντράμερ των 48 ώρες και έπαιξαν με το γκρουπ περίπου 1,5 ώρα και εμείς είμασταν όλοι γύρω από το μπαρ, με ποτό και χορό!!!

Αυτά από εμάς, πολύ συνοπτικά.

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...