Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου...ειμαι και εγω μονη απο χθες,οποτε τωρα σας καταλαβαινω καλυτερα Nina-Nana και Tzamin...νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που λειπει ο συζυγος εκτος Αθηνων για δουλεια σε ολα αυτα χρονια και ετυχε τωρα που αρρωστησε η μικρουλα :cry:!Ευτυχως ομως σημερα ηταν λιγο καλυτερα,δεν χτυπησαμε σαρανταρια,αλλα πολυ γκρινια, δικαιολογημενη βεβαια αφου πρεπει να πονανε πολυ τα αυτακια της,τα πιανει συνεχεια το πουλακι μου!

Nina-Nana,χωρις να θελω να σε επηρρεασω και μονο απο καθαρο ενδιαφερον,θα σου ελεγα να επισκεφτειτε αλλεργιολογο.Πολυ καλα το σκεφτηκες.Ο παιδιατρος ειναθ σαν να λεμε ο παθολογος για μας τους μεγαλους.Και σ'εμας αν τυχαινε κατι αναλογο θα πηγαιναμε στην αντιστοιχη εξειδικευση.Ο καθενας γιατρος ειναι αρμοδιος μονο στην ειδικοτητα του.

Συμφωνω απολυτως!!!!

Brooke να σας ζησει!:)

Καλο βραδυ!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, μάλλον όλες πήγατε για μπάνιο, βέβαια με τέτοια ζέστη, εύχομαι να περασατε ωραία!

Εμείς χθες πήγαμε Αναβυσο, όχι για μπάνιο μόνο στο σπίτι της θείας μου καθήσαμε για φαγητο και καφε, βέβαια με το που φτάσαμε έβαλα στην τσάντα μου ένα μπουκάλι νερό το οποίο βλακωδως δεν το είχε κλείσει, χύθηκε όλο στην τσάντα και βραχηκαν τα πάντα, κινητο, φωτογραφική, συναγερμός αυτοκ. χρήματα, μου χάλασε θα διάθεση, στο τελος ευτυχώς ο ξαδελφος μου τα άνοιξε τα στέγνωσε και στο τελος λειτουργούσαν μια χαρα!!!! Σήμερα σιδερωσα 4 πλυντήρια, μαγειρεψα, ήρθε η κουμπαρα μου νωρίς να πάρει το καρότσι της μικρής για τις διακοπές γιατι δεν χωράει και αυτο στο αυτοκίνητο μας και το απόγευμα ήρθε μια ξαδελφη μου με τις κόρες της και παίξανε με την μικρη μου!!!

Brooke, να σας ζήσει και επίσημα, περιμένουμε νέα σας!!!!

Kitty με το καλο και η δικη σας βάφτιση!!!

Νινα-Νανα, σίγουρα πρεπει να πας σε ειδικο ώστε να έχεις τεκμηριωμένη άποψη γιατι με τις αλλεργίες δεν παίζουμε, στο λέω εγω που ειμαι παθουσα!!!

Della, και γω της πήρα μια πισινουλα πολυ μικρη και παει και πίνει νερό απο μεσα, προς στιγμη την έχω γεμάτη παιχνίδια, οταν λες εφημερία σε ποιο τμήμα;

nJ2dp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα! Είχαμε πάει σκ στο χωριό και περάσαμε τέλεια. Αυτή τη φορά(και για πρώτη φορά) ο Βασιλάκος μου ήταν τέλειος. Κάθισε στην παραλία 3 ώρες και έπαιζε χωρίς γκρίνιες και ταλιμπανιές. Δεν το πιστεύαμε ότι τον βλέπαμε καθιστό να παίζει τόση ώρα! :lol: Αν το πάει έτσι και τον Αύγουστο θα είμαστε σούπερ!

nina-nana πολύ καλά θα κάνεις να πας σε αλλεργιολόγο. Είναι ο πλέον αρμόδιος για να σου πει τι θα κάνεις, μου φαίνονται λίγο υπερβολικά αυτά που σου λέει η παιδίατρος ειδικά αυτό με τα βιολογικά κρέατα γιατί πιστεύω ότι δεν μπορείς να ξέρεις με τι τα ταίζουν μόνο αν τα ταίζεις εσύ..:lol: Επίσης αν το θέμα είναι στο αγελαδινό γιατί να μην φάει ας πούμε κάτι κατσικίσιο? Έχω ακούσει ότι με αυτό αντικαθιστούν όταν δεν μπορεί το παιδί να πιει ή να φάει αγελαδινό ή η μαμά αντίστοιχα όταν θηλάζει. Πήγαινέ την το συντομότερο να σε κατευθύνει και να σου φύγει και το άγχος.

tzasmin και ο Βασίλης πίνει γάλα το βράδυ. Εμένα δεν πίνει πολύ γενικά οπότε στάνταρ θα ξυπνούσε και αν δεν κοιμόταν στα 5' ήθελε γάλα. Τις τελευταίες βδομάδες του δίνω νερό άλλες φορές του αρκεί και ξανακοιμάται αμέσως άλλες όχι οπότε πίνει και γάλα. Και για ακόμα μία φορά θα σου πω να μην αγχώνεσαι με το βάρος της. Εδώ θα είμαστε και θα το δεις ότι δεν θα έχει κανένα θέμα.

brooke περιμένουμε νλεα αποό την βάπτιση! Ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια!

Lila's mom σε καταλαβαίνω που σπάστηκες με το νερό..κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα! Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν καταστράφηκαν όλα...

della εγώ έχω πολύ δύσκολη μπούκλα και τώρα ο αφρός που με καταβόλεψε είναι ο syoss ο πράσινος.

julie, κιττυ, Βιβή, dimista, mammy, tzitzina και όποια άλλη ξεχνάω τα φιλιά μου!

Πάω να συμμαζέψω τις βαλίτσες μας γιατί γυρίσαμε χτες βράδυ και ακόμα δεν έχω μαζέψει..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κοριτσάκια.... καλή εβδομάδα!!!

Brooke να σας ζήσει!!!

Μαμμυ περαστικά στο Μαράκι, ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα...

Τζιτζίνα νομίζω οτι μόνη της θα μάθει να καταπίνει πρώτα και μετά να συνεχίζει. Η εξάσκιση φέρνει την τελειότητα. Αν πνιγεί 2-3 φορές, θα καταλάβει ότι κάτι δεν κάνει σωστά και θα το σταματήσει :rolleyes: (θεωρητικά). Η έλενα είναι όντως πολύ ζόρικη όταν πλησιάζει γιατρό ή νοσοκόμα. Νομίζω είναι από την συχνότητα. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ η καημενούλα.

Εμείς περάσαμε ωραίο, ήσυχο ΣΚ, μαζί με τον μπαμπά μας (γιούπιιιι).

Της Έλενας της πήρα αντιολισθητικά παπουτσάκια και την αφήνω στο μπαλκόνι γυμνούλα με ανοιχτή την βρύση και περνάει τουλάχιστον μια ώρα παιζοντας.

Julie κι εμένα η έλενα δεν είναι της τακτοποίησης. Σαν τον τυφώνα Κατρίνα είναι. Απ' όπου περνάει αφήνει πίσω την καταστροφή σε δευτερόλεπτα.

Νινα νανα ψηφίζω ότι και τα άλλα κορίτσια, τον ειδικό. Το μωρό μιας φίλης που είχε αλεργία στο αγελαδινό, έπινε κατσικίσιο.

Βιβή πότε η εξέταση?

Lila's mom στην Ανάβυσσο είναι ένα ξενοδοχείο (νομίζω Αλέξανδρος ή κάτι τέτοιο) που έχει ένα beach bar πάνω στην θάλασσα... είναι τέλειο. Πηγαίναμε παλιά με τον άντρα μου.... πριν την Έλενα.

Della εμένα ο αφρός που μου έκατσε καλύτερα για πολλά χρόνια ήταν ο panten για μπούκλες. Τις τελευταίες δύο φορές βέβαια που πήγα να πάρω δεν τον βρίκα στο σουπερ μαρκετ. Τυχαίο? Δεν ξέρω.

Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin μια χαρα κούκλα είναι η Έλενα! Δε θα γίνει χοντρή!! Κι η δικια μου ο ίδιος τυφώνας είναι, χαμός κάθε μισή ώρα μαζεύω πράγματα.

Έχουμε ζέστη! Ακόμα περιμένω τον ψυκτικο, έχει πει Τετάρτη αλλα θα τον πάρω ξανά σήμερα γιατι έχουμε σκάσει! Ευτυχώς σήμερα φυσάει κι είναι ανεκτα. Και φανταστείτε ότι το σπίτι έχει 11 παράθυρα απο όλες τις μεριές του ορίζοντα. Την μικρη την κοιμιζω στο δικο μας κρεβατι που εχει ανεμιστηρα οροφης..

Κορίτσια όλες έχετε κλιματιστικα;

Χτες ο άντρας μου είχε διάβασμα. Κοιμήθηκε 6:30 το πρωί.

Η κόρη μου έχει ξετρελαθει με την πισίνα στο μπαλκόνι.

Arma κι εγω βρίσκω υπερβολικά κάποια πράγματα πχ δεν τρώει ούτε μοσχάρι ενώ ξέρω παιδάκια με τα ίδια συμπτώματα αλλα απο 6 μηνών τρώνε μοσχάρι. Αλλα φοβομαι να κάνω πειράματα. Σήμερα θα πάρουμε τηλ τον αλλεργιολογο.

Julie καλύτερα μην της δώσεις απο μόνη σου γάλα, αν δεν το έχει ξεπεράσει μπορει να αντιδράσει πολυ άσχημα.

Lila's mom τι ήταν αυτο με την τσάντα, έχω πάθει κι εγω κάτι αντίστοιχο αλλα όχι σε τόσο μεγάλη έκταση ζημιά.

Mammy πως είναι η μικρη σου; Ο άντρας σου γύρισε;

Φιλάκια πολλα!!!!

QVjlp3.png

Καλησπερα ομορφες!Τι ζεστη κι αυτη ε;Κι οσο σκεφτομαι οτι θα κρατησει μερες!Χθες που εφημερευα ερχονταν τα καρδιολογικα περιστατικα το ενα πισω απο το αλλο.Και ολα ηταν φορεια.Υποφερει ολος ο κοσμος απ'αυτον τον καυσωνα.

Brooke,να σας ζησει η νεοφωτιστη.

Tzamin,μια χαρα ειναι η μπου μπου βρε.Καθολου χοντρουλα δεν ειναι!

Νθνα-Νανα,πολυ γαιδαρος ο ψυκτικος σας!

Αrma,κυριος ο Βασιλακης!Τι ομορφο να τον βλεπεις να παιζει.Για μπανιο στο

χωριο σας που πατε;

Lila's mom,αυτο με την τσαντα ειναι tragic!!!

Mammy,πως ειναι το Μαρακι;

Αυτα τα νεα μας κοριτσια!Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

NXbrp3.png

Della είναι γάιδαρος αλλα τι να κάνω;;; Κρατάει όμηρο το κλιματιστικο μας :P Το πήρε να το καθαρίσει κτλ. Έχει κάνει και την προεγκατασταση με το που χτίστηκε το σπίτι (αυτο είναι καλο γιατι δεν θα χρειαστεί να κάνουν τρύπες στον τοίχο κτλ).

Θέλω κλιματιστικο ΤΩΡΑ!!!!!!

Τελικα αποφασίσαμε να το βάλουμε στο παιδικό δωμάτιο (είναι 12BTU) και θα φτάνει και στο δικο μας που είναι απέναντι. Ειδικά το χειμώνα θα είναι απαραίτητο καθώς το δωμάτιο της Ελένης είναι ο ημιυπαιθριος κι έχει πολυ τζαμι και βορεινο. Αλλα και τώρα με τους καύσωνες δεν θα ξυπνάει μουσκεμα (ειδικά το μεσημέρι). Ελπίζω να έρθει Τετάρτη που είπε. Θα τον πάρω πάλι αύριο να τον πρηξω.

Θα βάλουμε κι ένα μεγαλύτερο στο σαλόνι (το σπίτι έχει προεγκατασταση κλιματιστικών παντού) αλλα μας ήρθε λίγο απότομη η τιμή και πάθαμε ένα σοκ και το ψάχνουμε λίγο.... :confused:

Αδιαθετησα κιόλας, και το καλοκαίρι δεν μπορώ καθόλου με τις ζεστες να έχω και περίοδο, ουφ!!!!

Πάντως η ζέστη στα βόρεια προάστια καμία σχέση με το κέντρο. Στα Πατησια είχαμε το κλιματιστικο ανοιχτό πάνω απο 12 ώρες την ημέρα. Εδω τουλάχιστον φυσάει και το βράδυ είναι ευχάριστα.

QVjlp3.png

Σήμερα πήγαμε στο πάρκο κι έπαιξε με ένα αγοράκι 3 χρονων μπάλα!!! Τι πλάκα!

Μετα πήγαμε σούπερ μάρκετ. Συνειδητοποίησα κάτι: ενω πλέον μπορώ να φάω τα πάντα, έχει αλλάξει τόσο πολυ με την αλλεργία η διατροφική μου συμπεριφορά!! Πχ μπορούσα να πάρω γάλα, τυριά κτλ αλλα πήραμε μόνο αυτα που τρώει ο σύζυγος και για μένα πήρα προβειο γιαούρτι 2% (αυτο με την πετσα μμμμμμ).

Της έκανα πατς με το γιαούρτι. Δλδ έβαλα στην πλάτη της λίγο γιαούρτι και απο πάνω χανσαπλαστ. Αν γίνει χάλια εκείνο το σημείο σε 24 ώρες έχουμε άσχημα μαντάτα.

Άντε σας έπραξα!!! Ο αντρας μου διαβαζει παλι-τι πρωτοτυπο!!!!

Ξεκινάει και το νόμος και τάξη σε λίγο!!!

Καληνύχτα!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα!

nina-nana εμείς έχουμε κλιματισμό σε όλο το σπίτι σαν αυτόν που έχουν στα μαγαζιά.Στο ταβάνι. Δεν υπάρχει πιο ανθυγειινό πράγμα ειδικά το Χειμώνα, αλλά αυτό είχε το σπίτι και δεν έχει εγκατάσταση για καλοριφέρ. Θα σου έλεγα πάντως να σκεφτείς μήπως το βάζατε στο δικό σας δωμάτιο το κλιματιστικό και πηγαίνει από εκεί στης μικρής.Για τη δροσιά οκ,αλλά τον Χειμώνα ξηραίνει πολύ την ατμόσφραιρα. Εμένα ο Βασίλης και η κόρη μου(λιγότερο βέβαια) με το που ξεκινάμε να ανάβουμε τον Χειμώνα είναι με μπούκωμα και βήχα. Τώρα βέβαια είναι σωτήριο, μιας και δροσίζει απίστευτα, τους έχω κλείσει και τις περσίδες να μην βγαίνει πολύ κρύο και είναι καλά. Στο χωριό που έχουμε ένα σε κάθε δωμάτιο από τα κλασικά ανάβω μόνο του σαλονιού την ώρα του ύπνου που είναι μεγάλο και δροσίζονται και το δικό μας και των παιδιών πάρα πολύ.

Καλή επιτυχία στο τεστ. Έχω μια φίλη από εδώ που η μικρή της έχει πολύ μεγάλη αλλεργία στα γαλ/κα τόση που φαντάσου μια φορά ακούμπησε το δέρμα της καφές που είχε μέσα γάλα και φούντωσε κατευθείαν! Ελπίζω να μην έχετε κανένα θέμα!

della στην παραλία του χωριού πάμε για μπάνιο(Τραγάνα) η οποία όπως έχω ξαναπεί δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά είναι ιδανική για παιδιά(πολύ ζεστή, πολύ ρηχή) και καμιά φορά Λιβανάτες που είναι πολύ πιο ωραία.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Νινα νανα εμείς δεν έχουμε καθόλου κλιματιστικό. Και έχεις δίκιο καμία σχέση η ζέστη του κέντρου με βόρεια προάστεια. Εμένα χτες το βράδυ στο μπαλκόνι μου φάνηκε ότι είχε λίγο ψύχρα :tongue:. Μέσα στο σπίτι όμως έχει ζέστη. Χτες έφτασε 29.5 η εσωτερική θερμοκρασία. Στην Έλενα έχω βάλει έναν ανεμιστήρα να χτυπάει ψηλά και να πηγαινοέρχεται και δροσίζει η ατμόσφαιρα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα, αλλά δεν μας ενοχλεί και τόσο (προς το παρόν). Οι τιμές είναι απίστευτες για να βάλεις κάτι καλό. Και πέρυσι έτσι την πατήσαμε, μετακομίσαμε 22 Ιουλίου και είπαμε να το αφήσουμε (είχαμε και πολλά έξοδα) και να το βάλουμε το χειμώνα που θα είναι πιο φτηνά. Αν δεν ζεσταθείς όμως δεν βάζεις κλιματιστικό. Και τώρα οι τιμές είναι πάλι στο θεό. Θα δούμε τί θα κάνουμε.

Arma Τραγανα δεν έχω πάει αλλά λιβανάτες ήταν οι πρώτες μου διακοπές. Και αργότερα που μεγάλωσα λιγο και πήγαινα με φίλους για μπάνιο πηγαίναμε Παναγόπουλο. Μια χαρά είναι και ιδανικά για παιδιά.

Αυτά κορίτσια.... Φιλάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

καλησπέρα απο την καυτή Αθήνα... ναι βάζω κλιματιστικό το κέντρο είναι αφόρητο χωρις κλιματισμό... ασε την φασαρία ... τουλάχιστον ετσι κοιμόμαστε όλοι... στην μικρή φοράω καλοκαιρινο υπνόσακο...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας... στην βάπτιση όλα πήγαν καλά, η μικρή μου ηταν καταπληκτική... συνεργάσιμη, γελαστή, εκλαψε ελάχιστα την ώρα που την βουτυξε στην κολυμπήθρα μονο και σταμάτησε στην αγκαλιά της νονάς... Ειδαμε γνωστούς και φίλους, μας χάρησαν όλοι θερμές ευχές για την μικρή μας Λαμπρινή... περάσαμε όμορφα και στο τραπέζι... τα ντονατς έγιναν ανάρπαστα.... φοβερή επιτυχία 150 ατομα εφαγαν 330 ντονατς!!!! οι μπομπονιερες αρεσαν πολύ το ίδιο και ο στολισμός μας και το βιντεάκι που φτιάξαμε με τις φωτο απο την ημέρα που γενήθηκε ως την βαπτισή της ... όλα απο τα χεράκια μου.. κουράστηκα πολύ αλλα τελικά αξιζε τον κόπο....Ηνονά μας ήταν καταπληκτική και τα βαπτιστικά της ρουχαλάκια της ταιριαζαν... ηταν σαν να βγήκε από βιβλίο της Πηνελόπης Δελτα φανταστικά- δεν τα είχα δει νωρίτερα ήταν εκπληξη και για μένα

Ομορφη μέρα θα την θυμάμαι με συγκίνηση....

Ρην Κυριακή την κονωνήσαμε με την νονά της, συνεργάστικε μια χαρα!

Σημερα την ξελαδώσαμε με την νονά... γελούσε στο μπάνιο και φώναζε "νουνα..νουνα"

Αυτα τα νεά μας... αυριο θα διαβάσω κι όλα αυτα που έχασα αυτες της ημέρες και θα σας πω την γνώμη μου.....

καλο βράδυ!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Γεια σας κοριτσια μου...ταλαιπωρηθηκε αρκετα το κοριτσακι μου αλλα τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα!Εκανε αλλεργια απο την αντιβιωση και ειχαμε εμετους και διαρροιες αλλα το χειροτερο ηταν οτι γεμισε εξανθηματα σε ολο το προσωπο και σωμα επαθα σοκ μολις ξυπνησε την Κυριακη το πρωι και την ειδα ετσι!

Εγω χρησιμοποιω μονο το a/c στο σαλονι, ειναι μεγαλο και καλυπτει ολο το σπιτι μια χαρα,αφου οταν ειμαστε στο σαλονι εχουμε ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες γιατι παγωνουμε, δεν αντεχω με τιποτα να κοιμηθω με του υπνοδωματιου ανοιχτο.

Καλο βραδυ!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Γεια σας κοριτσια μου...ταλαιπωρηθηκε αρκετα το κοριτσακι μου αλλα τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα!Εκανε αλλεργια απο την αντιβιωση και ειχαμε εμετους και διαρροιες αλλα το χειροτερο ηταν οτι γεμισε εξανθηματα σε ολο το προσωπο και σωμα επαθα σοκ μολις ξυπνησε την Κυριακη το πρωι και την ειδα ετσι!

Εγω χρησιμοποιω μονο το a/c στο σαλονι, ειναι μεγαλο και καλυπτει ολο το σπιτι μια χαρα,αφου οταν ειμαστε στο σαλονι εχουμε ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες γιατι παγωνουμε, δεν αντεχω με τιποτα να κοιμηθω με του υπνοδωματιου ανοιχτο.

Καλο βραδυ!

καλη ανάρρωση και περαστικά σας!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...