Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ουφ, ζέστη!!!!!

Mammy περαστικά!!!!!!

Brooke να πανε όλα τέλεια!!!!!

Julie σε ήθελα! Στην κόρη σου δε δίνεις ούτε αιγοπροβεια γαλακτοκομικα (πχ φέτα, προβειο γιαούρτι, κατσικίσιο τυρί) ή μόνο αγελαδινα; Μοσχάρι τρώει; Κοτόπουλο κι αυγό συμβατικό;

Εμείς έχουμε εξελίξεις. Εδω και 10 μέρες τρώω τα πάντα κι έχουμε 4 αρνητικές μαγιερ. Πήρα χτες την παιδιατρο να την ρωτήσω αν η μικρη θα μπορούσε να φάει κάτι (φυσικα σε απειροελαχιστη ποσότητα και πάντα με μαγιερ) αλλα μίλησα μόνο με τη γραμματέα της. Την ρώτησε κι είπε όχι. Το θέμα είναι ότι παλιότερα είχε πει ότι αιγοπροβεια μπορω να δώσω απο 10 μηνών. Εγω απο φοβο δεν έδινα. Τώρα εννοεί κι αυτα; Ρώτησα τη γραμματέα και μου είπε ότι δεν ξέρει, αν δεν έδινα μάλλον εννοούσε να συνεχίσω όπως πριν.

Δεν έχω πρόβλημα απο την μια, έτσι κι αλλιώς φοβάμαι... Αλλα απο την άλλη έτρωγα χτες κατσικίσιο τυρί κρυφά στο τραπέζι, αυτη έστρωγε σαλάτα, και μόλις κατάλαβε ότι τρώω κάτι άλλο έκανε σαν τρελή να το θέλει. Αισθάνομαι ότι την κρατάω πίσω διατροφικά χωρίς λόγο. Σίγουρα απο το τηλ δεν θα μου έδινε η γιατρός οδηγιες εισαγωγής αλλα έρχονται διακοπές κι έλεγα ότι τουλάχιστον ένα γιαούρτι (όχι αγελαδινο) θα μπορούσα να της δίνω. Δεν ξέρω τι να κάνω... Και να δεν είναι μόνο αυτο. Ας πούμε συμφωνα με τη γιατρό ούτε κοτόπουλο μπορεί να φάει αν δεν είναι βιολογικό, ούτε αυγό (μήπως η κότα έχει φάει μοσχάρι ή γάλα) ούτε μοσχάρι. Αλλα παιδάκια με αλλεργία στο γάλα τρώνε όλα τα κρέατα και μοσχάρι.... :(

QVjlp3.png

Σκέφτομαι να την πάω στο Παίδων σε αλλεργιολογο για να κάνουμε πρόκληση στο γάλα. Δεν ξέρω αν είναι καλη σκέψη, αλλα σύμφωνα με τους αλλεργιολογους εδω, δεν υφίσταται αλλεργία χωρίς πρόκληση όταν γίνει ενός έτους.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Nina-Nana τί είναι η πρόκληση που λες?

Για αυτό που με ρώτησες. Δεν της έχω δώσει τίποτα γαλακτοκομικό, ούτε πρόβειο ούτε κατσικίσιο. Φοβάμαι ακόμα. Εδώ οι γιατροί μας είχαν πει πως τα περισσότερα παιδιά που έχουν αλλεργία στο αγελαδινό έχουν και στα άλλα (δεν θυμάμαι ποσοστό αλλά ήταν κάτι πολύ μεγάλο!). Πάντως υπάρχει κι η αντίθετη άποψη σε άλλες χώρες και δεν ξέρω ποια εμπιστεύομαι περισσότερο να σου πω την αλήθεια. Κατά τη γνώμη μου μόνο δοκιμάζοντας θα μάθουμε την αλήθεια, άλλωστε το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!

Αν δεν συμφωνείς με την παιδίατρο και την βρίσκεις υπερβολική μπορείς είτε να δοκιμάσεις και να δεις πώς θα αντιδράσει, είτε να πας να δεις έναν αλλεργιολόγο όπως λες, που είναι και η δουλειά του και θα ξέρει καλύτερα να σε καθοδηγήσει.

Για τα κρέατα και τα αυγά, εμείς παίρνουμε έτσι κι αλλιώς βιολογικά από πάντα. Στην childminder τρώει συμβατικά αλλά ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Η δική μου άποψη :

Εφόσον από τις εξετάσεις φαίνεται να τα πηγαίνετε καλά νομίζω πως μπορείς να δοκιμάσεις τουλάχιστον πρόβεια ή κατσικίσια γαλακτοκομικά. Στο κάτω κάτω μόνο δοκιμάζοντας θα μάθεις. Κι εγώ θα δοκιμάσω να της δώσω σε περίπου 1 μήνα πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα γιατί δεν μπορεί να πίνει φόρμουλα για πάντα, πρέπει να πάμε στο φρέσκο γάλα κάποια στιγμή!Αν δεις ότι την πειράζει το κόβεις πάλι και δοκιμάζεις αργότερα. Πάντως εδώ μας έχουν πει να δοκιμάζουμε κατά καιρούς να της δίνουμε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Δηλαδή είναι πολύ χαλαροί με τη δοκιμή.

6237481d19.png

Α, ξέχασα! Σήμερα ο άντρας μου είναι σε συνέδριο μέχρι τις 5-6 κι αύριο έχει όλη μέρα διάβασμα... :? Perfect...

Lila's mom καλα να περάσετε στην Αναβυσο!

Πφφφφφφφφφ σπαστικό!Κι εμένα μου τη δίνει όταν ο άντρας μου λείπει ή έχει δουλειά, ειδικά το σκ!!! Γενικά θέλω να είναι συνέχεια στη διάθεσή μου, γίνεται????? Δεν ζητάω πολλά... :D

6237481d19.png

Πφφφφφφφφφ σπαστικό!Κι εμένα μου τη δίνει όταν ο άντρας μου λείπει ή έχει δουλειά, ειδικά το σκ!!! Γενικά θέλω να είναι συνέχεια στη διάθεσή μου, γίνεται????? Δεν ζητάω πολλά... :D

Χαχα!!! :D:D μια απο τα ίδια! :P

QVjlp3.png

Η πρόκληση είναι το εξής: πας στο νοσοκομείο με τον αλλεργιολογο που παρακολουθει το παιδι και του δίνουν αγελαδινο γάλα απευθείας και περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Αυτο το κάνουν για να προλάβουν τυχόν αλλεργικο σοκ. Αν δεν έχει άσχημη αντίδραση, πας σπίτι και παρακολουθείς αν πχ έχει αίμα στα κακα, εκζεμα κτλ. Και μετα βλέποντας και κάνοντας.

Δεν είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι αλλα μεταξυ σοβαρού κι αστείου είχε πει να δοκιμάσει αγελαδινα όταν γίνει 2 χρόνων. Να το κάνω πολυ ευχαρίστως αυτο, αλλα θα ήθελα αποδείξεις ότι όντως την πειράζουν τόσο πολυ τα γαλακτοκομικα.

Παλιότερα μου είχε πει για αιγοπροβεια αλλα εγω απο φοβο δεν έδωσα. Κι επειδη δεν έτρωγα κι εγω δεν με πειραζε. Αλλα επειδή εδω και μήνες τρώμε τα ίδια πράγματα με πονάει που δεν μπορώ να της δώσω λίγο τυράκι ενώ εγω το τρώω.

Βιολογικά κρέατα κι εμείς παίρνουμε αλλα προβληματίζομαι για τις διακοπές. Δλδ που θα βρω βιολογικό κρέας σε ταβέρνα;;

Μοσχάρι της δίνεις;

QVjlp3.png

Nina-Nana,χωρις να θελω να σε επηρρεασω και μονο απο καθαρο ενδιαφερον,θα σου ελεγα να επισκεφτειτε αλλεργιολογο.Πολυ καλα το σκεφτηκες.Ο παιδιατρος ειναθ σαν να λεμε ο παθολογος για μας τους μεγαλους.Και σ'εμας αν τυχαινε κατι αναλογο θα πηγαιναμε στην αντιστοιχη εξειδικευση.Ο καθενας γιατρος ειναι αρμοδιος μονο στην ειδικοτητα του.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Della έχεις δίκιο. Η μόνη επαφη που είχαμε με αλλεργιολογο ήταν τηλεφωνική (έχουμε κοινό γνωστό). Πρέπει να το επιχειρήσουμε αλλα κι αυτός ο άντρας μου βρε παιδι μου πνίγεται στη δουλειά. Τι να τον κάνω πια;;;; :confused:

Πάντως θα το κάνω, δεν παει άλλο.

QVjlp3.png

Αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις.

Αχ μολις κοιμηθηκε.Του φτιαξαμε λιγο τα πραγματα στο δωματιο του που γινοταν ενας ψιλοχαμος και του χαρηκε το αγορακι μου.Αυριο εφημερευω και θα ειναι με τον μπαμπα του εδω.Του πηραμε μια πθσινουλα να τη βαλουμε στο μπαλκονι να πλατσουρισει.

NXbrp3.png

Κι εγώ συμφωνώ πως αυτό είναι το καλύτερο και το πιο ασφαλές. Τώρα σκέφτομαι μήπως κι εμείς πρέπει να δούμε αλλεργιολόγο πριν δοκιμάσουμε να της δώσουμε γάλα από μόνοι μας. Εδώ είναι πολύ χαλαροί μου φαίνεται :?

6237481d19.png

Αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις.

Αχ μολις κοιμηθηκε.Του φτιαξαμε λιγο τα πραγματα στο δωματιο του που γινοταν ενας ψιλοχαμος και του χαρηκε το αγορακι μου.Αυριο εφημερευω και θα ειναι με τον μπαμπα του εδω.Του πηραμε μια πθσινουλα να τη βαλουμε στο μπαλκονι να πλατσουρισει.

Του άρεσε το τακτοποιημένο δωμάτιο ε? Εμένα πάλι η κόρη μου είναι υπέρ του χάους, μόλις τακτοποιώ κάτι πάει αμέσως και το χαλάει :D

Τί ωραία ιδέα η πισινούλα, θα ενθουσιαστεί!!!!!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

καλησπερα κοριτσια ,

ευχαριστω για τα σχολια σας , για το όνομα. ξερω οτι ειναι ασυνηθιστο , αλλα δεν με ενοχλει καθόλου. ειναι του παππου του αντρα μου , τον οποιο θεωρούσε κ ένιωθε πατερα του. καταγωγη απο Μικρα Ασία, Ποντιος ήταν.

ειμαστε ετοιμοι για την βαπτιση. πολυ περίεργη ειμαι πως θα αντιδρασει. οσο γι αυτο που συζητουσατε αν θα τον αφησω 3 μερες χωρις μπανιο, εξαρταται......τωρα τον κανουμε 2 φορες την μερα, δεν νομιζω να αντεξει κι ο ιδιος 3 μερες........όντως να σε λουζουν με λαδι και να σε αφηνουν ετσι.....ετσι κι αλλιως , να πλυνουμε το μουτρακι , ποδαράκια, πωπουδάκι...ε τι εμεινε ?

παω κι εγω για ενα μπανακι τωρα , κ θα μπω αργοτερα ή αυριο

φιλιάαααα

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...