Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Αποτελέσματα καμπύλης 75 gr.

0' - 85

60' - 184

120' - 150

180' - 79

Δεν ξέρω τί σημαίνουν τα αποτελέσματα αλλά μια γρήγορη ματιά που έριξα στο internet μάλλον ανεβασμένα είναι. Θα πάω την ερχόμενη εβδομάδα στον γιατρό και θα δούμε.

Κατερίνα μου καλή τύχη με την καμπύλη. Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα. Πάρε μαζί κανένα βιβλίο ή περιοδικό να περάσεις την ώρα σου.

Καλησπερα Tzamin,

λοιπόν , κι εγω εκανα την καμπύλη των 75γρ , και ειχα τις εξής τιμές

0΄- 95 ( το οποίο θεώρησαν προβλημα )

60 - 111

120 - 111

μου εδωσαν διαιτα την οποια εκανα 2-3 μερες μονο , γιατι οτι κι αν ετρωγα το ανωτερο που ειχα ηταν 103-110. Ολες οι τιμες νηστείας μου ειναι 73-83.

Πιστευω , οτι θα σου δωσουν διαιτα....εκει που εκανες την καμπυλη δεν σου ειπαν κατι ? εμενα η γιατρός μου , λεει οτι πει ο διαβητολογος

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα Tzamin,

λοιπόν , κι εγω εκανα την καμπύλη των 75γρ , και ειχα τις εξής τιμές

0΄- 95 ( το οποίο θεώρησαν προβλημα )

60 - 111

120 - 111

μου εδωσαν διαιτα την οποια εκανα 2-3 μερες μονο , γιατι οτι κι αν ετρωγα το ανωτερο που ειχα ηταν 103-110. Ολες οι τιμες νηστείας μου ειναι 73-83.

Πιστευω , οτι θα σου δωσουν διαιτα....εκει που εκανες την καμπυλη δεν σου ειπαν κατι ? εμενα η γιατρός μου , λεει οτι πει ο διαβητολογος

Δεν μου είπαν τίποτα εκεί που την έκανα γιατί τα αποτελέσματα τα παραλαμβάνεις από γραμματεία. Την Τετάρτη θα πάω στον γιατρό μου να δω τί θα μου πει. Αν σου έδωσαν εσένα όμως διατροφή με αυτά τα αποτελέσματα..... φαντάζομαι θα είναι πολύ αυστηροί μαζί μου.

Julie μου έχεις δίκιο, όλα μαζί μου έπεσαν. Και μέχρι τώρα να φανταστείς δεν είχα απολύτως τίποτα. Κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

Οι αρρυθμίες δεν είναι τόσο έντονες και συχνές όσο την εβδομάδα που ήμουν άρρωστη αλλά μάλλον την αυτή την εβδομάδα θα πάω για καρδιογράφιμα.

Και οι συσπάσεις έχουν αραιώσει αλλά εξακολουθώ και έχω αρκετές από το απόγευμα μέχρι το βράδυ. Θα το συζητήσω εκτενέστερα την Τετάρτη με τον γιατρό μου.

Julie μου οι συσπάσεις είναι πέτρωμα της κοιλιάς για περίπου 30 δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα μια αίσθηση βάρους στην κοιλιά σου.

Pola ευχαριστώ για το link, μάλλον θα πρέπει να αρχίσω διατροφή.

Άντε να περάσει ο καιρός.....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κοριτσια και ... Χρονια Πολλα σε οσες νιωθουν οτι γιορταζουν σημερα.

Προσπαθω να ανακαμψω μετα απο ιωση κι εγω.Θελω τα φωτα σας σε 2 πραγματα ασχετα μεταξυ τους:

α)επαθα αλλεργικο βηχα και χρειαστηκε να κανω μια ενεση κορτοζονης.Ο γυναικολογος μου ειπε οτι μπορω στην εβδομαδα που βρισκομαι να την κανω αφοβα και μαλιστα μπορει να γεννησω νωριτερα γιατι βοηθαει τον πλακουντα να ωριμασει γρηγοροτερα.Εχετε ακουσει καμια παρομοια περιπτωση απο καποιοα φιλη σας που να εκανε κι αυτη κορτιζονη και αν ναι,γεννησε νωριτερα;

β)ετοιμαζω το δωματιο του μπεμπουλη και θελω να μαθω απο οποιο κοριτσι ξερει αν θα πρεπει να πλυνω και την παντα που θα μπει στο κρεβατι

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια και ... Χρονια Πολλα σε οσες νιωθουν οτι γιορταζουν σημερα.

Προσπαθω να ανακαμψω μετα απο ιωση κι εγω.Θελω τα φωτα σας σε 2 πραγματα ασχετα μεταξυ τους:

α)επαθα αλλεργικο βηχα και χρειαστηκε να κανω μια ενεση κορτοζονης.Ο γυναικολογος μου ειπε οτι μπορω στην εβδομαδα που βρισκομαι να την κανω αφοβα και μαλιστα μπορει να γεννησω νωριτερα γιατι βοηθαει τον πλακουντα να ωριμασει γρηγοροτερα.Εχετε ακουσει καμια παρομοια περιπτωση απο καποιοα φιλη σας που να εκανε κι αυτη κορτιζονη και αν ναι,γεννησε νωριτερα;

β)ετοιμαζω το δωματιο του μπεμπουλη και θελω να μαθω απο οποιο κοριτσι ξερει αν θα πρεπει να πλυνω και την παντα που θα μπει στο κρεβατι

Δεν γνωρίζω κάποια κοπέλα που να έκανε κορτιζόνη στηνεγκυμοσύνη.

Για την πάντα θα πρότεινα να την πλύνεις για να μην αναπνεύσει ο μπέμπης σου τυχόν σκόνη που θα έχει. Γιατί από την κατασκευή τους στο εργοστάσιο νομίζω ότι συσκευάζονται κατ' ευθείαν, δεν νομίζω οτι πλένονται.

Προσωπικά δεν θα πάρω πάντες γιατί σε κάποιες χώρες του εξωτερικού έχουν απαγορευτεί και επίσης δεν κρίνω ότι βοηθούν σε κάτι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσια, πως ειναι οι κοιλιτσες?Della απο οτι ξερω ενεσεις κορτιζονης κανουν στην εγκυμοσυνη και σε περιπτωσεις που προβλεπουν προωρο τοκετο για να βοηθησουν στην ωριμανση των πνευμονων του μωρου, δεν εχω ακουσει οτι οι ενεσεις προκαλουν προωρο τοκετο.Μια γνωστη που ειχε κανει λογω αλλεργιας, γεννησε στην ωρα της οχι νωριτερα.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγω συνεχίζω την ξάπλα..Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα λόγια συμπαράστασης και για τις ευχές σας να πάνε όλα καλα!

della εγώ ξέρω ότι οι ενέσεις κορτιζόνης γίνονται αν υπάρχει πιθανότητα πρόωρου τοκετού για να ωριμάσουν τα πνευμονάκια του μωρού(εγώ ας πούμε που έχω συσπάσεις ίσως χρειαστεί να κάνω..). Αυτό για τον πλακούντα δεν το έχω ξανακούσει..:roll:

Για την πάντα ναι, να την πλύνεις γιατί όπως και να το κάνεις σκόνη κλπ από τις αποθήκες θα έχει σίγουρα..Δεν μόνο τις οδηγίες πλυσίματος μήπως πρέπει να την πλύνεις στο χέρι και όχι στο πλυντήριο.

julie κι εγώ μόνο την μικρή έκανα. Θα έκανα την μεγάλη κατευθείαν αλλά λόγω του ότι πρέπει να είμαι στο κρεβάτι δεν ήθελε να κάνω την μεγάλη για να μην ταλαιπωρηθώ. Έτσι μου είπε να κάνω την μικρή και αν δεν ήταν καλή θα έκανα την μεγάλη. Τελικά δεν χρειάστηκε..

Pola και Tzamin με διατροφή θα ρυθμιστεί το σακχαρο! Τουλάχιστον θα είναι για λίγο καιρό οι στερήσεις! Περνάει ο καιρός.:-D

Tzamin δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά οι συσπάσεις εμφανίζονται όντως πιο πολύ το απόγευμα. Να τις ελέγχεις πάντως και να μην αμελήσεις να το πεις στον γιατρό σου.

Φιλάκια κορίτσια! Δεν πολυβολεύομαι να γράφω από το κρεβάτι!:mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσια, πως ειναι οι κοιλιτσες?Della απο οτι ξερω ενεσεις κορτιζονης κανουν στην εγκυμοσυνη και σε περιπτωσεις που προβλεπουν προωρο τοκετο για να βοηθησουν στην ωριμανση των πνευμονων του μωρου, δεν εχω ακουσει οτι οι ενεσεις προκαλουν προωρο τοκετο.Μια γνωστη που ειχε κανει λογω αλλεργιας, γεννησε στην ωρα της οχι νωριτερα.

Ακριβώς έτσι!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε εγω χαθηκα αφου εχει χαλασει το λαπτοπ.... Τα νεα μου τωρα σημερα ειδαμε οτι η μια αρτηρια στον λωρο δεν δουλευει σωστα οποτε θα ειμαι υπο στενη παρακολουθηση να βεβαιωνομαστε οτι μεγαλωνει το παιδι και αν δουμε οτι η αναπτυξη μενει πισω κανω τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονακια της και θα παμε για προωρο. Υπαρχει ομως πιθανοτητα να τα καταφερουμε να μπω στον μηνα μου και μετα να γεννησω. Αυτα οποτε καθομαστε στα αυγα μας 2 φορες την εβδομαδα ντοπλερ και βλεπουμε και κανουμε

Γεια σας κοριτσακια!! Και να περασετε ενα υπεροχο βραδυ με τους αγαπημενους σας!! Να ρωτησω οσες εχετε κανει καμπυλη σακχαρου. Υπηρχε καποιος λογος που την κανατε η ολες οι εγκυες πρεπει να κανουμε? Εγω εκανα απλο σακχαρο μαζι με γενικη αιματος και ο γιατρος μου ειπε πως μπορει να κανω καμπυλη αλλα μπορει και οχι. Παντως η διατροφη μου και μενα ειναι καπως προσαρμοσμενη γιατι εχω ανεβασμενη χοληστερινη. Βασω μου η Τεταρτη δεν ειναι καθολου μακρια! Και το μπεμπακι σου θα δεις και θα συζητησεις με τον γιατρο σου! Ευτυχως οι συσπασεις μειωθηκαν!

Arma υπομονη κοριτσακι! Φανταζομαι συντομα θα μπορεις να κανεις και καμια βολτιτσα ετσι?

Κιτττυ μου καλα εισαι? Δηλαδη αυτες οι τιμες της καμπυλης δηλωνουν σακχαρο, περιεργο μου φαινεται!!

Ο αντρουλινος μου κουκλιτσες μου εφερε δωρακι αποψε κατι πανεμορφες παντοφλιτσες με καρδουλες σε λιλα χρωμα! Αχ δεν θελω να τις φορεσω! Θα τις κρατησω για το μαιευτηριο!! Επισης ενα κοκκινο τριανταφυλλο με κορδελιτσα και καρδουλες σοκολατακια με φραουλα!! Τον αγαπω πολυ! Βεβαια το πιο ομορφο δωρο που μου εχει κανει ειναι η μπεμπα μας που ειναι στην κοιλιτσα μου!!!

Πολλα φιλια σε ολες!!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Αννα εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλα και να γεννήσεις στον μήνα σου!

Ηλιοδώρα, σύντομα βολτίτσα? χμ..ανάλογα πως το εννοεούμε το σύντομα, μόλις μπω στο μήνα μου σίγουρα θα κάνω μια βολτίτσα.:lol: Μέχρι τότε όμως..χλωμό!:rolleyes:

Μεγειά και τα δωράκια σου! Και του χρόνου!

Καμπύλη στο 1ο δεν είχα κάνει αλλά τώρα την ζήτησα από μόνη μου παρόλο που το ζάχαρο κάθε μήνα ήταν χαμηλό γιατί απ'ότι έμαθα δεν έχει σχέση.

Διαφημίσεις

Αρμα υπομονή, λίγο μας έμεινε...λίγο θα μείνεις στο κρεβατάκι ακόμα και μετά θα είσαι συνέχεια στο πόδι για να φροντίζεις το μωράκι σου!!!Οπότε ξεκουράσου τώρα και να μην στενοχωριέσαι καθόλου μα καθόλου!!!

Βάσω μου ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω ήδη να νιώθεις πολύύύύύύ καλύτερα, την Τετάρτη που θα πας και στον γιατρό σου θα σου λύσει όλες σου τις απορίες κι είμαι σίγουρη πως θα σε καθησυχάσει και θα σε ηρεμήσει!Αλήθεια, ξέρεις γιατί απαγόρευσαν τις πάντες στο εξωτερικό??

Αννούλα μου γλυκιά εύχομαι με όλη μου την καρδούλα όλα να κυλήσουν ομαλά και να φτάσετε μέχρι τον 9ο!!Η μικρή σου είναι δυναμική και πεισματάρα (το έχει αποδείξει άλλωστε) κι είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε!!Αφού είναι υγιής και καλά μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου! Όλα τα άλλα έρχονται μετά...

6237481d19.png

Julie οι πάντες απαγορεύονται για ενδεχόμενο ασφυξίας. Έρχεται σύντομα μια φίλη μου από την Ολλανδία και της είχα ζητήσει να ρίξει μια ματιά εκεί για πάντες και αυτή ήταν η απάντησή της:

"I went shopping for the baby stuff and I am sorry to disappoint you about the crib-bumpers (πάντες). I went to the best baby-shop and

they don't sell these things, because of suffocating-possibility. They are forbidden in Holland (for the babys bed) and they strongly advise against

it (for the crib). You see, maybe things are different here than in Greece, I dont know".

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κοριτσια, Αννούλα ολα καλα θα πανε και θα μπεις στο μηνα σου για να ερθει η ζουζου!!!Ηλιοδωρα η καμπυλη ζαχαρου γινεται προληπτικα στον 7ο μηνα γιατι συνηθως τοτε γινεται ο διαβητης κυησης.Π.χ. εμενα που βγηκε παθολογικη η καμπυλη δεν φαινοταν τιποτα στο ζαχαρο νηστειας (ηταν μεχρι 75).Tzamin με προβληματισες για τις παντες, δεν το ειχα ξανακουσει, ξερω οτι τις βαζουμε για να προφυλαξουμε το μωρο απο το να χτυπησει στα καγκελα της κουνιας και οτι εχει τυχει να σφηνωθει κεφαλακι μωρου αναμεσα στα καγκελα και γι αυτο τις χρησιμοποιουμε.Arma πως εισαι με τις συσπασεις?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αρμα υπομονή, λίγο μας έμεινε...λίγο θα μείνεις στο κρεβατάκι ακόμα και μετά θα είσαι συνέχεια στο πόδι για να φροντίζεις το μωράκι σου!!!Οπότε ξεκουράσου τώρα και να μην στενοχωριέσαι καθόλου μα καθόλου!!!

Αχ δεν κάνω και τίποτα άλλο μόνο υπομονή! Αυτό που μου έχει λείψει πολύ είναι να παίξω με το κοριτσάκι μου, να την πάρω αγκαλιά να κυλιστούμε στο πάτωμα..αχ! Ευτυχώς τουλάχιστον έχει προσαρμοστεί στην κατάσταση η καλή μου και δεν έχουμε προβλήματα..

tazsmin εγώ ήξερα ότι είναι επικύνδινες οι σφήνες για ασφυξία και μου το είχε πει και η παιδίατρος. Για τις πάντες δεν το είχα ξανακούσει. Εγώ πάντως στην κόρη μου την είχα μέχρι και που την έβαλα στο κρεβάτι, γιατί στρυφογυρνούσε πάρα πολύ και κοπάνούσε γενικά κεφάλι, πόδια κλπ..οπότε νομίζω ότι γλιτώσαμε πολλές κουτουλιές:lol:

mammy ευτυχώς είμαι καλά από συσπάσεις, έχω λίγες μέσα στη μέρα αλλά πέρνω και χάπι κάθε 1 1/2 ώρα..ελπίζω να συνεχίζουν τα χάπια να με κρατάνε τουλάχιστον να είμαι σπιτάκι μου..

κοριτσια τι κανετε?

Αννα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα και γεννησεις οσο πιο αργα γινεται !!

αρμα υπομονη αλλους 2 μηνες και μετα θα παιζεται ολοι μαζι στο πατωμα :tongue:

ηλιοδωρα και εγω εκανα γενικες αλλα δεν εχει ιδιατερη σχεση νομιζω βεβαια εχω ακουσει και αλλες περιπτωσεις που δεν κανουν ειναι στην κριση του γιατρου ειναι προληπτικη εξεταση ο δικος μου της κανει ολες τις εξετασεις για να ειναι καλυμενος

τωρα για το θεμα της παντας και εγω χρησιμοποιησα στην μαριστελλα και θα βαλω παλι τα προστατευουν απο τραυματισμους απλα προσεχεις να τα εχεις καλα δεμενα και οσες παρετε αλλα και οτι παρετε για τις καινουριες παει αυτο να τα πλυνετε και τα σιδερωσετε πριν τα χρησιμοποιησετε

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...