Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια.Ο μικρος ξεραθηκε!!!Πηγαμε σε μια καφετερια στην Ελευσινα που ειναι διπλα στη θαλασσα και ηρθε κι ενα φιλικο ζευγαρι με 2παιδακια και περασαμε πολυ ωραια.

Τζαμιν,μια χαρα τρωει η μθκρουλα.Ο δικος μου να φανταστεις οταν ερχεται απο το σταθμο πολλες φορες,ξανατρωει.Οχι πολυ αλλα θα ξαναφαει.Για να λεει μαμ σιγουρα γαλατακι θελει και καλα κανεις και της δινεις.

Νινα-Νανα,πως φανηκε στην Ελενη η βολτα με τον προαστιακο;Καλα το τσουρεκι καστανοτου Τερκενλη,ειναι θεικο!

Βιβη,περαστικα σας βρε παιδακι μου.Υπερηχο ουροποιητικου θα κανετε για τους εμετους;

Μπραβο για τα 9Κιλα!Οταν ξανασυναντηθουμε δεν θα σε γνωρισουμε!!

Dimista,καλα να περασετε!

Καλι βραδυ κοριτσακια μου!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια...δεν εχω προλαβει να διαβασω τιιποτα...ελπιζω να ειστε ολες καλα.αν και κατι πηρε το ματι μου για κιλα :evil:!

Εγω εχω τη μικρουλα μου με σαραντα πυρετο :cry: απο προχθες,ιωση η οποια μας εκανε μια ωραιοτατη ωτιτιδα...

Καλο βραδυ!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Della είσαι τυχερή που ξεραθηκε αμέσως, εμείς πήγαμε βόλτα οικογενειακώς με το καρότσι και ήθελε παιχνίδια, πριν λιγο κοιμήθηκε!

Το πρωι την πήγα στην Γλυφάδα για να αλλάξω ένα δώρο και μόλις πήγα να την βάλω στο καρότσι έκλαιγε και τεντωνοτανε και δεν με άφηνε να την κουμπώσω, με τα πολλα την πήρα αγκαλια και αφου προχωρήσαμε λιγο την έβαλα μεσα!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Dimista, καλο υπόλοιπο διακοπών, τώρα σίγουρα θα κρατάς αγκαλιά τον γιο σου που σου έλειψε!

Brooke, με το καλο η βάφτιση σας αύριο, εύχομαι να περάσετε τέλεια!

Βιβη και mommy3 περαστικα στα μικρά σας!

Αυτο που λέτε για τα σνακ ενδιάμεσα τι μπορει να ειναι, εγω εκτός απο μπισκότα, γιαουρτι ή κρεμες δεν έχω δοκιμάσει να της δώσω κάτι άλλο, χθες πήρα παξιμάδια ολικής εάν τα βρεξω ώστε να μαλακωσουν μπορω να της δώσω, επίσης απο ωμά φρούτα της έχω δώσει και πεπόνι το οποίο ήταν δροσερό και της άρεσε, ψωμί τρώει, κουλουρακια διαφορα, λιγο κεικ σπιτικό, να της πάρω γαλακτοφετες kinder? ή όχι ακόμη, επίσης τα γιαούρτια τα βαρέθηκε!

nJ2dp3.png

Kαλησπέρα! Έχει τρελή ζέστη...Τι κάνετε?

Ετοιμάζομαι για ύπνο. αλλά είπα να πω μια καλησπέρα.

Σχετικά με το φαγητό των μωρών, Lila's mom και εγώ τα κλασσικά της δίνω. Το πρωί γάλα, μετά φρούτα, μεσημέρι φαγητό, απόγευμα γιαούρτι και το βράδυ γάλα. Ενδιάμεσα μόνο όταν τρώμε εμείς μπορει να τσιμπολογήσει λίγο. Μήπως τελικά εγώ της δίνω λίγα? Γι'αυτό λέτε να κλαίει πάντα όταν τελειώνει το φαγητό της? Εν τω μεταξύ δεν είχα σκεφτεί να της δώσω τοστ ή ψωμί με τυρί ή μαρμελάδα αντί για γιαούρτι. Ωραία ιδέα Tzamin. To πρόβλημα είναι ότι όταν της δίνω κάτι στο χέρι, απο τη λαιμαργία της το τρώει όλο μαζί και πνίγεται. Την προηγούμενη φορά, κατάπιε ένα κουλουράκι αμάσητο. Μου κόπηκαν τα πόδια, γιατί το έβλεπα που είχε κάτσει στο λαρύγγι της και δεν μπορούσα να το βγάλω. Πως να τη μάθω να τρώει αφού καταπιεί?

Βιβή συγχαρητήρια και πάλι. Σε βρίσκω πολύ αποφασιστική. Μπράβο, μπράβο, μπράβο!! Περαστικά στη μικρούλα, ελπίζω να μη δείξουν τίποτα σοβαρό οι εξετάσεις. Όσο για το σπα, πρέπει να ήταν η απόλυτη χαλάρωση μετά από πολύ καιρό, έτσι?

Τερκενλής??? Νιna-Nana μόνο για σένα έτσι? Εμείς τίποτα? Ούτε ένα κομματάκι?

Μαmmy περαστικά και στη Μαρία.

Φιλιααά!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Το πρωι την πήγα στην Γλυφάδα για να αλλάξω ένα δώρο και μόλις πήγα να την βάλω στο καρότσι έκλαιγε και τεντωνοτανε και δεν με άφηνε να την κουμπώσω' date=' με τα πολλα την πήρα αγκαλια και αφου προχωρήσαμε λιγο την έβαλα μεσα![/quote']

Μόλις πήγα να σου γράψω ότι είμαστε παρείτσα, αλλά είδα ότι βγήκες. Και η Ειρήνη όταν είμαστε έξω γίνεται σαν τόξο για να μην τη βάλω στο καρότσι:-P

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημερα σε ολες κοριτσακια.Οι δυο αντρες μου ξανακοιμηθηκαν κι εγω πινω καφεδακι.

Εμεις ενδιαμεσα τρωμε τοστ με τυρακι,μεριδα κασερακι φαγε junior,μπισκοτα digestive.Τρελαινεται ιμως με κρουασαν βουτυρου!

Κοριτσια,εσεις οι σγουρομαλλες,εχετε να προτεινετε κανεναν καλο αφρο μαλλιων;τα μαλλια μου ειναι σπαστα(σπαστικα θα ελεγα καλυτερα)και θελω κατι για τωρα το καλοκαιρι λιγο να τονωσω το σπασιμο.Βεβαια σκεφτομαι και να τα κοψω κοντα αλλα δεν το εχω αποφασισει ακομα.

Brooke,με το καλο σημερα η βαφτιση σας.Απογευμα στις 7?Θυμαμαι καλα;

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα, tzitzina μου με πήρε ο ύπνος, και εμείς ακριβώς το ίδιο προγράμμα ακολουθούμε στο φαγητο δεν νομίζω ότι δεν ειναι αρκετό αλλα ίσως χρειάζεται ποικιλία και νέες γεύσεις!

Della, της έδωσα προχθές μικρό κρουασαν βουτυρου και πραγματικα της άρεσε πολυ να σας πω, όσον αφορα τα μαλλια, στα νιάτα μου είχα ωραίο σγουρό, τώρα με τις βαφές καταστράφηκαν εάν τα αφήσω χωρίς πιστολακι τα μισά ειναι ίσια και τα υπόλοιπα φριζαρισμενα σπαστά, αφρός καλός ειναι του studio line για μπουκλες, θέλω να πάω τελος του μήνα να κάνω μερικές ανταύγειες μόνο μπροστα για να καλυφθούν τα λευκα και να ειναι εντάξει στις διακοπές και μετα θα κάνω όλο το κεφάλι διορθωτικές πριν την βάφτιση, τα έχω μακριά και επειδη ειναι λεπτή η τρίχα τα έχω συνεχεια πιάσω ένα γιατι με την ζέστη σιγα μήν τα ισιωσω, μόνο εάν έχω να πάω κάπου τα κάνω με το ψαλίδι μπουκλες και τις ανοίγω!

Πάω να φρεσκαρω την οικία μου γιατι θα πάμε γιαγιά, μαμά και εγγονή βόλτα στην Αναβυσο στα ξαδελφια μου!

nJ2dp3.png

Τζιτζίνα αυτό με το τόξο είναι σαν να περιγράφεις την δικιά μου!!!!Ακριβώς έτσι όμως!!!Το άλλο που μου κάνει μερικές φορές στο σπίτι όταν έχει πάει κάπου που δεν πρέπει, την παίρνω αγκαλιά να την πάω αλλού και προσπαθέι να μου γλιστρήσει και να μου φύγει από κάτω :D Τί γέλιο που έχουν!!!!

6237481d19.png

Για τα snacks εγώ της δίνω φρέσκα φρούτα (ό,τι να'ναι τα τρώει όλα), ή κι αποξηραμένα (δαμάσκηνα, χουρμάδες, σύκα, σταφίδες). Αλλιώς ψωμί ή κάποια μπάρα με δημητριακά (έχουν εδώ κάποιες για μωράκια που είναι πολύ αγνές χωρίς ζάχαρη κι αλάτι- αυτή που της αρέσει περισσότερο πχ έχει καρότο, βρώμη και σταφίδες). Επίσης έχουν και κάτι άλλα snacks για μωράκια από καλαμπόκι τα οποία επίσης τσακίζει. Ρυζογκοφρέτες ή καλαμποκογκοφρέτες. Γιαούρτι (σόγιας) ή αυγό.

Αυτά είναι τα κλασσικά μας.

Φαγητό τρώει μεσημέρι και βράδυ. Το πρωί πίνει γάλα μόλις ξυπνήσει στο κρεβάτι και δημητριακά όταν σηκωθούμε. Snacks τρώει πρωί κι απόγευμα κι όποτε άλλοτε μέσα στη μέρα κάνει ότι πεινάει.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...