Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dimista καλο ταξίδι και καλα να περάσεις!!!!

Τα βραδια μας εξακολουθούν να είναι χάλια εν τω μεταξυ... Σήμερα πάντως ξύπνησε 10:15 το πρωί οπότε κοιμήθηκα κι εγω.

Το απόγευμα πήραμε τον προαστιακό και πήγαμε αεροδρόμιο να πάρουμε τον μπαμπά μας που έφτασε απο Κρήτη. Πήρα κι ένα τσουρεκι κάστανο απο Τερκενλη και μετα πήγαμε στο factory outlet για να πάρω αθλητικά. Ο άντρας μου εξακολουθεί να είναι ένα κινούμενο πτώμα, σήμερα ξύπνησε 5:30 και ακόμα διαβάζει τώρα, τι να πω;;;

Ήθελα να σχολιάσω διάφορα αλλα ούτε και θυμάμαι, ψιλοθολωμενη είμαι.. Ουφ!

Tzamin ποσά γεύματα στερεών κάνει η Έλενα; Ρωτάω μήπως ξυπνάει απο πείνα κι ίσως θα ήταν καλο να εισάγεις κάποιο σνακ; Στην δικια μου ακολουθώ το προγραμμα του Παπαβεντση και δίνω 3 "γεύματα" στο καρεκλάκι της και 3 "σνακ". Σνακ εννοώ φρούτα ή καμία ρυζογκοφρετα. Πάντως εμένα ξυπνάει απο πείνα-δίψα (φυσικα αφου τρώει ελάχιστο φαγητο) οπότε θηλαζει... :shock: Μόλις θηλασει μου γυρνάει την πλάτη και κοιμάται (στο πρώτο ξύπνημα την παίρνω στο κρεβάτι γιατι κουτουλαω απο τη νυστα).

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

μετά από αρκετές ημέρες κατάφερα να σας διαβάσω λίγο (και πάλι όχι όλα!)

Έχουμε τρελαθεί, από βάφτιση σε γάμο και από γάμο σε βάφτιση!!!Έχω να φτιάξω και τις κάρτες για τα δώρα, πέρα από τα συνιθισμένα και δεν έχω καθίσει λεπτό.

Κατά τα άλλα, την προηγούμενη εβδομάδα η μικρή αρρώστησε πάλι με εμετούς, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά ήταν πιο ελαφριά από τις άλλες. Τώρα έχει συνέλθει, αλλά έκλεισα ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα να κάνουμε έναν υπέρηχο κύστεως και νεφρών να δούμε μήπως υπάρχει κάτι που τα προκαλεί όλα αυτά.

Κάναμε και το μαντού και όλα καλά. Στα κιλά μας είνα στα ίδια (πάλι καλά) 9150 και 78εκ.

Το προηγούμενο σκ πήγαμε Αιδηψώ για το γάμο και έκανα και σπα (τρομάρα μου!!!). Πολύ ωραία ήταν, έκανα 3 θεραπείες: ένα scrub, ένα σκοτσέζικο ντους και μια θεραπεία με κολοκύθα για ενυδάτωση και σύσφιξη...σε συνδυασμό με τα 9(!!!!!) κιλά που έχω χάσει, μιλάμε για κορμί θανατηφόρο!!!!!!!!!

Αυτα τα νέα μας συνοπτικά. Μίλισε κανείς για σεντόνια???

Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Βιβή μπράβο σου... σε θαυμάζω. Εγώ θέλω να χάσω 2-3 και έχω μείνει στην σκέψη. Μπήχνω φαϊ, πίνω και τις μπυρίτσες μου και τα κοκτέιλ μου, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι πριν την εγκυμοσύνη είχα κάνει μια διαιτα διαρκείας 1 έτους για να χάσω 5-6 κιλά που είχαν μαζευτεί σιγά σιγά τα τελευταία 8 χρόνια. Μετά έμεινα έγκυος και για να μην πάρω κιλά (πήρα 12), πρόσεξα πάρα πολύ και ουσιαστικά πάλι σε δίαιτα ήμουνα. Όλη μαζί 2 χρόνια δίαιτα... ε κουράστηκα. Από την γέννα και μετά δεν μπορώ με τίποτα να μπω σε πρόγραμμα. Μπράβο σου λοιπόν!!!

Νίνα νάνα η Έλενα πίνει γάλα στις 7.30, στις 9.30 τρώει φρουτόκρεμα ή κάτι άλλο (αυγό, ψωμί-βούτυρο-μαρμελάδα), στις 12-12.30 τρώει μεσημεριανό, στις 15.30 2 μπισκότα, στις 17.00 μισό τόστ ή ψωμί και τυρί ή γιαουρτάκι (έχει αρχισει και δεν τα θέλει τα γιαούρτια και τις κρέμες), ή κορν φλέικς και από εκεί και πέρα όλο και κάτι μασουλάει, κρακεράκια , τσουρέκι, ψωμάκι, μέχρι στις 20.30 που πίνει το γάλα της. Λες να της αντικαταστήσω το απογευματινό με κανονικό φαγητό? Γενικά όμως το απόγευμα δεν είναι πολύ ορεξάτη και γάλα στις 20.30 πίνει 140-180 γρ, ενώ παλιά έπινε 240. Ίσως θα πρέπει να βρω άλλα σνακ να της δίνω, γιατί μπορεί να βαρέθηκε αυτά που τρώει. Ή μπορεί να είναι η ζέστη που δεν θες να φας και πολύ. Δεν ξέρω, δεν ανυσηχώ όμως γιατί από βάρος όλο και ανεβαίνει.

Σήμερα κάναμε εμβόλιο. 11.300 γρ & 79 εκ. Στο περίπου γιατί έκλεγε πολύ και κλότσαγε.

Χτες το απόγευμα πήγαμε για μπάνιο στο Αυλάκι και ήταν πολύ ωραία.

Αυτά τα ολίγα.....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Kαλημέρα σας!

Σες λίγες ώρες φεύγω για Κάλαμο και ήθελα να σας γράψω πριν φύγω.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ PAMPERS ACTIVE FIT ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25%ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.ΣΤΟ ΣΜ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Μου έλειψε πολύ ο Κωνσταντίνος!Η μητέρα μου,μου είπε ότι δεν έχει ησυχία.Θα την κούρασε την κακομοίρα.Ευτυχώς που δεν είναι πολύ μεγάλη και έχει ακόμα αντοχές.

Brooke ωραίος πίνακας.Θα ταίριαζε και σε μαιευτήριο.Τι έχετε πάθει όλες και κάνετε δίαιτα?1α χαρά είστε!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Νίνα Νάνα και μένα μου αρέσουν τα τσουρέκια από Τερκενλή.Με γεια τα αθλητικά.Και γω δίνω στον Κων/νο ενδιάμεσα γεύματα.Φρούτα,μπισκοτάκια και επιδόρπια.Έχει η advance επιδόρπια γιαουρτιού με γεύση φράουλα και μπανάνα.

Βιβή εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον υπέρηχο.Μπράβο για τα 9 κιλά που έχασες.Και μπράβο με τις θεραπείες που έκανες.Ανανεώθηκες.

Τζαμίν νομίζω πως η Έλενα τα γεύματα τα τρώει σε πολύ κοντά διαστήματα.Από τις 7.30 που πίνει το γάλα τρώει φρουτόκρεμα στις 9.30 ?Πεινάει τόσο γρήγορα?Θα σου έλεγα να μην της δώσεις το απόγευμα φαγητό.Νομίζω πως τρώει πολλά ενδιάμεσα γεύματα.Το γάλα που πίνει στις 20.30 δεν είναι λίγο ,είναι χορτασμένη με τα ενδιάμεσα γεύματα.

Τζαμίν αντί να της δίνεις γάλα στον ύπνο της γιατί όταν την ακούς να κλαίει δεν της βάζεις την πιπίλα?Κάντο 1α -δυο φορές και ελπίζω να σταματήσει να ζητάει γάλα.Θα το πάρει συνήθειο και μπορεί να το κάνει για πολύ καιρό ακόμα.Και θα είναι σίγουρα πολύ κουραστικό για σένα.

Κορίτσια όποτε βρίσκετε ελεύθερο χρόνο και ευκαιρία να πηγαίνετε για μπάνιο στην θάλασσα γιατί η ζέστη της Αθήνας δεν αντέχεται.

Καλή υπόλοιπη μέρα!

Dimista είναι έτσι το πρόγραμμα του σταθμού και δεν θέλω να της διαφοροποιήσω τα γεύματά της από τα άλλα παιδιά. Όσο για το βραδυνό ξύπνημα, δεν παίρνει πιπίλα εκείνη την ώρα. Της την βάζω και την πιάνει με το χέρι της και την πετάει. Λέει μαμ μαμ και κλαίει πολύ και μου δείχνει την κουζίνα. Δεν σταματάει να κλαίει μέχρι να της δώσω το γάλα, οπότε για μένα είναι καλύτερα να της δίνω κατ' ευθείαν γάλα και να κοιμάται, παρά να προσπαθήσω να αποφύγω το γάλα και να μείνει ξύπνια και να γκρινιάζει. Και να την πάρει ο ύπνος ξυπνάει μετά από λίγο και γενικά είναι ανύσηχη. Ενώ με το γάλα πέφτει σε λύθαργο. Για τις ποσότητες φαγητού που τρώει, κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ, απλά επειδή τώρα τελευταία που το έχω συζητήσει με διάφορους ότι μου ζητάει γάλα το βράδυ, μου είπαν αρκετοί ότι το παιδί μπορεί να πεινάει, άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως δεν τρώει όσο πρέπει. Αρκετά δεν τρώει?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Βιβή μπράβο για τα κιλα βρε κορίτσι, πω πω! Στο θερμαι Σιλλα πήγατε;

Tzamin μια απο τα ίδια κι εγω. Θέλω να χάσω αλλα χλαπακιαζω ο,τι βρεθεί μπροστά μου. Δεν έχω κάνει ποτε δίαιτα στη ζωή μου αλλα μετα την εγκυμοσύνη το σώμα μου έχει αλλάξει. Εκνευριζομαι όταν μου λένε όσοι με βλέπουν ότι είμαι μια χαρα (το ξέρω ότι αυτο πιστεύουν) αλλα ξέρω πολυ καλα πως δεν είμαι οκ (πρώτον κάποια ρούχα μου δεν μου κάνουν και δεύτερον ούτε θέλω να με φανταστώ με μαγιό). Θαυμάζω όμως πολυ τις κοπέλες που είναι ακομπλεξαριστες με το σώμα τους. Έβλεπα κάτι φωτό τις Παπαριζου που έχει γίνει αγνώριστη με τα κιλα που έχει πάρει αλλα ποζαρε με σορτσακι και κοντο μπλουζάκι λες και δεν τρέχει τίποτα! Μπράβο της! Πάντως την μεγαλύτερη ζημιά την έχει κάνει το σύγχρονο λαιφσταιλ που θέλει τη γυναίκα χωρίς ίχνος λίπος πάνω της.

Σήμερα ζυγιστηκα κι είμαι 50 κιλα. Πιο λίγα απο πριν μείνω έγκυος αλλα με πολυ διαφορετικές αναλογίες... :(

Μια χαρα αυτα που τρώει η Έλενα. Πάντως αφου σου δείχνει την κουζίνα καλύτερα που της δίνεις γάλα για να μην σου ξυπνάει εντελώς!

Dimista καλα να περάσετε!!!!

QVjlp3.png

Καλησπέρα!Επιτέλους ήρθε ο άντρας μου και φεύγουμε για Κάλαμο.

Τζαμίν σγν αλλά δεν ήξερα ότι ακολουθείς το πρόγραμμα του σταθμού.

Νομίζω ότι τα φορτώνουν.

Η Έλενα είναι πολύ γλυκό κοριτσάκι και θα ήταν κρίμα να παχύνει.Όσο για το γάλα αφού σου λέει μαμ μαμ καλύτερα να της δίνεις.

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Dimista καλό ταξίδι, φαντάζομαι πόσο ανυπομονείς να δεις τον γιο σου!Εδώ εγώ κάθε μεσημέρι κάνω σαν τρελή που έχω να την δω 5 ώρες. Καλή συνέχεια των διακοπών σας!!

Τζαμίν μια χαρούλα τρώει η Έλενα!!Ωραία γεύματα, μήπως διψάει περισσότερο παρά πεινάει και ξυπνάει το βράδυ? Λόγω ζέστης δηλαδή. Μπορείς να δοκιμάσεις να της δώσεις νεράκι να δεις πώς θα αντιδράσει, αλλά αν συνεχίσει να θέλει γάλα τότε θέλει γάλα!Πώς και γιατί, μόνο αυτή το ξέρει ;)

Nina-Nana πολύ αδύνατη είσαι!!Κι εγώ σήμερα που ζυγίστηκα με έδειξε 50,5. Επιτέλους, ήμουν 49 πριν μείνω έγκυος, οπότε έχω αλλο 1,5 να χάσω!Πάντως κι εμένα νιώθω πως έχει αλλάξει κάπως το σώμα μου, όχι πολύ, αλλά όπως και να το κάνουμε ίδιο δεν είναι!Σε ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες για τυους συγγρεφείς!Ο Ελύτης μου αρέσει πολύ! Κι η δίκη του Κάφκα μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από τους υπόλοιπους που είπες δεν έχω πολύ καλή εικόνα, δεν έχω διαβάσει τους πιο πολλούς, αλλά πραγματικά θα ήθελα πολύ να τους διαβάσω κάποτε, μπορεί να αλλάξω γνώμη τελικά;).

Brooke τέλειος ο πίνακας!

6237481d19.png

Νίνα Νάνα μην ξαναγράψεις ότι θες να χάσεις κιλά.1α χαρά κουκλίτσα είσαι.

Τελευταία φορά που ζυγίστηκα είμουνα 48 ή 49 κιλά.Μην πέσεις κάτω από τα 50.Σας αφήνω,φεύγουμε.

Φιλιά και χαιρετίσματα στις υπόλοιπες κοπέλες και στα μικρά σας.

Δήμητρα μην ζητάς συγνώμη κοπέλα μου, δεν με ενόχλησε τίποτα στο ελάχιστο από αυτά που είπες.

Τα κιλά μου είναι 55 και έμεινα έγκυος στα 52. Δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Σας αφήνω γιατί έχω παρέα. Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...