Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βrooke και γω σου προτείνω να τα κάνεις κότσο με λίγες μπούκλες.Μπροστά ίσια και πίσω μπούκλες.Εμείς τον κάναμε μπάνια μετά από 3 μέρες.Αυτά που λαδώθηκαν τα πλύναμε στην θάλασσα.Και τον κοινωνήσαμε 3 φορές.Χωρίς την νονά,γιατί,μένει Σπάρτη.Στην τσάντα αλλαξιέρα να βάλεις 1α αλλαξιά ρούχα,μωρομάντηλα,πάνες,πιπίλα και κρέμα συγκάματος.Πριν πάμε στην βάφτιση εγώ τον έντυσα και τον άλλαξα.Στο θέμα του φαγητού δεν του δώσαμε όλη την φρουτόκρεμα γιατί την τρώει με αργούς ρυθμούς και θα χάναμε την βάπτιση.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμίν και γω σου προτείνω να πας Κρήτη!Σαντορίνη θα πάτε τελικά?

Lila's mom εννοείται και να το πάρεις από το Άττικα.Αν το έχεις πάρει ήδη με γεια.Πολύ καλή η σκέψη σου που έκανες για την κουμπάρα σου.

Τζιτζίνα πρέπει να σας αρέσει πολύ η Κινέττα.Έχετε ξαναπάει έτσι δεν είναι?

Για σωσίβιο να της πάρεις αυτό που είχε βάλει σε site η Νίνα Νάνα.Γοργόνα η μικρή σου.Της έκανε καλό το κολυμβητήριο.

Julie συγγνώμη σε ξέχασα!Χαίρομαι που περπάτησε η Ειρήνη!Κρίμα που το έχασε ο άντρας σου.Ο Κων/νος περπατάει σχεδόν μόνος του.Ελπίζω να είμαι Κάλαμο όταν περπατήσει εντελώς μόνος του.Να μην το χάσω!

Καλό μεσημέρι!

Τι κανετε κοριτσια;εγω εκανα ριζα σημερα και μπορω να πω οτι βγηκαν πολυ ωραια.Χρησιμοποιησαμε ενα ειδικο ξανοιχτικο(ντεκαπαζ σε μορφη κρεμας ηταν ουσιαστικα)και εφυγε η καταραμενη κιτρινιλα.Ο μικρος ειναι μεσα στην κακια γκρινια.Χθες απι τις 02.00 ως τις 03.30 ειχαμε πανηγυρια.Οχι απλα εκλαιγε,τσιριζε.Περιττο να σας πω οτι το πρωι στη δουλεια ημουν χαλια.

Dimista,τι καλουδια ετοιμασες για τον αντρουλη σου;μπραβο στον συνονοματο που περπαταει μοναχουλης.

Tzitzina,η Ειρηνη θα ηταν κουκλαρα με τον πλεχτο σκουφο ε;

Tzamin,αφου πινει γαλα κοιμισμενη εισαι πολυ τυχερη.Ο δικος μου ετσι και κοιμηθει δεν πινει ουτε μιση γουλια.Απο βρεφακι το εκανε αυτο.

Αυτα προς το παρον τα νεα μας.Καλι απογευμα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Hello!!!

Τί σας έλεγα ότι η Ειρήνη ήταν ανήσυχη χθες? Ε, μέχρι τις 3.30 έτσι πήγε. Ξύπναγε με τρελό κλάμα και με αγκάλιαζε πολύ σφιχτά. Στο τέλος της έκανα και εγώ γάλα να ηρεμήσει. Μπορεί όμως να την ενοχλούσαν τα δοντια. Τα ούλα της είναι πολύ φουσκωμένα. Το πρωί βέβαια ξύπνησε 9.30 αντί για 07.30-08.00.

Σήμερα έβαλα στο μπαλκόνι μια πισίνα φουσκωτή που μας είχαν φέρει στη βάφτιση. Είναι ωραία γιατί είναι αρκετα μεγάλη, αλλά το απόγευμα στο μπροστα μπαλκόνι έχω σκιά και ήταν λίγο κρύα. Λυπάμαι και όλο αυτό το νερό, αλλά μέχρι αύριο θα γεμίσει σκόνες, θα πρέπει να το αδειάσω και να βάλω νέο.

Tzamin κάντο έτσι εφόσον βολεύει, για να μην ξυπνάτε και οι δύο μες τη νύχτα. Ταλαιπωρία...

Dimista καλά να περάσεις με τις φίλες. Και στον Κάλαμο. Αχ, ζωάρα κάνεις!!! Διακοπές διαρκείας!!! Σε ζηλεύω! Το σωσίβιο αυτό σκέφτομαι να πάρω, περιμένω και τη γνώμη της Della.

Della ήταν όντως κούκλα η μικρή (κουκουβά). Γενικά όμως τα ρουχαλάκια ήταν απίστευτα. Είχε ασορτί μπολερό-ζακέτα και το φορεματακι ήταν ριχτό έκανε λίγο ballon, με φαρδιές τιράντες και στη μία είχε κόκκινες κορδελίτσες και δύο μικρές φράουλες, που της είχε και στο σκούφο.

Exω λυσσάξει στην πείνα. Άσχετο. Αλλά το πρωί στη δουλειά έφαγα μια τυρόπιτα και μια μπουγάτσα και είχα σκάσει. Οπότε δε μαγείρεψα όταν γύρισα και το κάνω τώρα. Και περιμένω...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κούκλες!!!

Σήμερα δεν έχω προλάβει να κάτσω ούτε μισό λεπτό, τώρα είναι η πρώτη στιγμή της ημέρας, ουφ!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας, γράψατε και πολλά!:D

Μπήκα μόνο να σας πω μια καλησπέρα και σύντομα τα νέα μας. Η συνάντηση με τον καθηγητή μου πήγε πολύ καλά, μου εξήγησε πολλά πράγματα και τελικά δεν τον έδειρα χεχε.

Σε λίγο θα ετοιμαστούμε να πάμε στον σταθμό να υποδεχτούμε την αδερφούλα μου. Η Ειρήνη σήμερα είναι σε καλή διάθεση (χθες ήταν πολύ χάλια, όλο γκρίνιαζε και μου είχε χαλάσει πάρα πολύ τη διάθεση). Σήμερα όμως όλα σούπερ, βγήκαμε και βολτούλα γιατί δεν έβρεχε.

Όταν προλάβω θα μπω να διαβάσω τα δικά σας, προς το παρόν σας φιλώ!

6237481d19.png

Αχ κορίτσια μου ούτε που διάβασα τι γράψατε. Αύριο! είμαι λιωμα! Χτες είχαμε ζόρικο βράδυ. Με το που τελείωσε το νόμος και τάξη γύρω στη 1 άρχισαν τα όργανα! Πολυ γκρίνια, ανησυχία. Ξύπνησε 100 φορές... Τι σκ@τ@ η πανσέληνος φταιει; Πριν μισή ώρα κοιμήθηκε και μόλις ξαπλωσα κι εγω. Ο συζυξ διαβάζει αλλα θα ακολουθήσει εντός ολίγων λεπτών, αυτός κι αν είναι νοκ αουτ. Εν τω μεταξύ το τερατακι ήταν πάνω απο 2 ώρες στο πάρκο και στην παιδική χαρα και με ξεθεωσε! Αύριο θα της βάλω μια πισίνα με τη Μίνι στο μπαλκόνι (έχουμε αδυναμία στη Μίνι τρομάρα μας). Σήμερα έπαιξε πολυ ώρα με τα κουβαδακια της που τα γεμισα νερά (έγινε μουσκεμα φυσικά) οπότε παίξαμε λίγο τάβλι με την ησυχία μας! Αυτα!!!

Καληνυστα! :D

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου στα γρήγορα! Δεν έχψω ιδιαίτερα νέα, είμαι καλύτερα. Εχτές κάναμε τον υπέρηχο στον Βασιλάκη και η διάταση στο νεφρό παραμένει όπως την προηγούμενη φορά σε μεγάλα επίπεδα. Τουλάχιστον δεν μεγάλωσε κι άλλο..κάτι είναι κι αυτό.

και κάτι ακόμα να πάρω μαζί μου την τσάντα αλλαξιέρα με τι μέσα; πανες μωρομάντηλα, νερό, πιπιλα τι άλλο μπορεί να χρειάζομαι;

Πάρε μία μικρή πετσετούλα να την έχεις αντί για πάμπερς όταν θα την έχεις αγκαλιά γυμνούλα μέχρι να την πάρει ο παππάς. Και τα δυο μου παιδιά εκείνη την ώρα με κατούρησαν (η κόρη μο πάνω στο άσπρο μου φόρεμα :lol: ) αλλά στον Βασίλη ήμουν προετοιμασμένη και είχα την πετσετούλα από κάτω.Με το καλό!!

Φιλιά σε όλες! Σόρυ που δεν σχολιάζω αλλά πάω να μαγειρέψω όσο προλαβαίνω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κι από εμένα...

Δήμητρα ελπίζω να πέρασες ωραία χτες. Σαντορίνη δεν ξέρω ακόμη ανα θα πάμε. Σκέπτομαι μήπως πάμε στην Πάρο αντί για Κρήτη και συνδιάσουμε και την Σαντορίνη, θα δούμε.

Della μεγειά το μαλλί. Κι εγώ πρέπει να κάνω ρίζα σύντομα. Σκέπτομαι επίσης να τα κόψω αρκετά γιατί έχουν μακρίνει πολύ και δεν τα αντέχω με την ζέστη. Και η Έλενα έτσι ήταν. Έτσι και κοιμόταν σφράγιζε το στόμα΄. Τώρα δέχτηκε να πιεί στον ύπνο της αλλά μόνο αν έχουν περάσει 2-3 ώρες απ' όταν κοιμήθηκε.

Τζιτζινα, julie & Nina nana μάλλον οδοντοφυία είναι. Η δικιά μου πέρασε ένα 20ήμερο χωρίς ύπνο και έβγαλε 5 δόντια. Βέβαια εξακολουθεί και είναι σαν μπουλντόκ. Τα σάλια τρέχουνε ποτάμι. Νομίζω 9 δοντάκια έχει βγάλει προς το παρό. Έχει ακόμη πολύ δρόμο. Πονάνε τα καημενούλια :(.

Αρμα κουράγιο. Εμένα μου είπε η γιατρός να πάρει την προφύλαξη και το καλοκαίρι (γιατί τα κορίτσια είναι πιο επιρεπή στις ουρολημώξεις το καλοκαίρι) και από Σεπτέμβριο να την σταματίσουμε. Θα κάνουμε ραδϊοϊσοτοπική εξέταση για να δούμε την παλινδρόμιση.

Το φανταστικό μου σχέδιο για να μην ξυπνάει το βράδυ για γάλα, απέτυχε. Έφαγε στις 9 γάλα και κοιμήθηκε. Στις 12 της έδωσα γάλα πριν πάω για ύπνο και στις 3.30 ξύπνησε και ζητούσε πάλι γάλα :shock:. Ούτε νεογέννητο δεν έτρωγε κάθε 3 ώρες. Το πρωί βέβαια που ξύπνησε στις 7.30 ήτανε σκασμένη, έφαγε 100 γρ. Τέλος πάντων, θα δούμε πώς θα πάει κι αυτό. Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Πάρε μία μικρή πετσετούλα να την έχεις αντί για πάμπερς όταν θα την έχεις αγκαλιά γυμνούλα μέχρι να την πάρει ο παππάς. Και τα δυο μου παιδιά εκείνη την ώρα με κατούρησαν (η κόρη μο πάνω στο άσπρο μου φόρεμα :lol: ) αλλά στον Βασίλη ήμουν προετοιμασμένη και είχα την πετσετούλα από κάτω.Με το καλό!!

Σωστόοοο.... θα το κάνω...

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Γεια σας και από μένα!

Ντέλλα με γεια τα μαλλιά.Στον σύζυγο του έφτιαξα τυρόπιτα,γλυκό ψυγείου,σπετσοφάι και ο ίδιος θα φτιάξει γλώσσες γιατί τα ψάρια τα κάνει πιο νόστιμα από μένα!

Τζιτζίνα αν είναι τα δόντια γιατί δεν της δίνεις ντεπόν?

Julie χαίρομαι που πήγε καλά η συνάντηση.Με το καλό να δεχτείς την αδελφούλα σου.

Νίνα Νάνα είχατε καλύτερο βράδυ εχτέ?Της άρεσε η πισίνα?

Άρμα χαίρομαι που είσαι καλύτερα και χαίρομαι που δεν μεγάλωσε η διάταση στο νεφρό.

Τζαμίν καλή η σκέψη σου να συνδυάσεις Σαντορίνη με Πάρο.Ωραία πέρασα χτες.Αύριο φεύγω για Κάλαμο και περιμένω πως και πως.Τζαμίν μην τα κόψεις πολύ κοντά.Εμένα μου αρέσουν τα μαλλιά σου έτσι όπως τα έχεις.

Καλό μεσημέρι!

Γεια σας και από μένα!

Ντέλλα με γεια τα μαλλιά.Στον σύζυγο του έφτιαξα τυρόπιτα,γλυκό ψυγείου,σπετσοφάι και ο ίδιος θα φτιάξει γλώσσες γιατί τα ψάρια τα κάνει πιο νόστιμα από μένα!.

Σπετσοφάι, τυρόπιτα και γλυκό ψυγείου... μου τρέχουν τα σάλια.... πρέπει να απαγορευτούν τέτοια ποστ!!! κάνουμε και δίαιτα καλέεεε......

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...