Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω οποτε μπορω τον πηγαινω.Τον πηγα προχθες το Σαββατο.Δεν θελωνα φοβαται στην εκκλησια ουτε να κλαιει στον παπα.Παμε και καθεται μια χαρα.

νομίζω ότι και η δικία μου είναι εξοικιωμένη με την εκκλησία, την εχω πάει πολλές φορές και γενικά κάθεται ησυχα πήγαμε σε όλους του χαιρετισμούς όλη την μεγαλη εβδομάδα και αρκετες Κυριακες και κάποιες γιορτές... πιο πριν από τους χαιρετισμούς ήταν πολύ μωρό δεν πιάνεται, μόνο στην Ανάσταση έκλεγε γιατί νύσταζε .... νομίζω ότι θα κλάψει όταν την πάρει ο ιερέας γιατί γενικά δεν θέλει να την παιρνουν αγκαλιά αγνωστοι κα απότομα .... αλλά θα δούμε....

και κάτι ακόμα να πάρω μαζί μου την τσάντα αλλαξιέρα με τι μέσα; πανες μωρομάντηλα, νερό, πιπιλα τι άλλο μπορεί να χρειάζομαι;

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Ευχαριστώ Νίνα νανα... για τις πληροφορίες θα προσπαθήσω να τηρήσω το έθιμο... γιατί μου αρέσει να τηρούνται τα έθιμα και οι παραδόσεις... οπότε να κανονίσω και εκδρομούλα στη θάλασσα για να πλύνω τα λαδόπανα.... θα πάω να αγοράσω κι ένα καινούριο φανελάκι για το λάδι και θα πω στην νονά να έρθει να κάνει το πρωτο μπάνιο... τέλεια θα μαγειρέψω να φαμε όλοι μαζί εκείνη την ημέρα!να το κάνω κάπως πιο γιορτινό....

και κάτι ακόμα...Ποιος αλλαζει / κρατα το μωρο κατα την διάρκεια της βάπτισης;

Εγω τον κρατησα και τον αλλαξα+εντυσα με τον αντρα μου.

NXbrp3.png

νομίζω ότι και η δικία μου είναι εξοικιωμένη με την εκκλησία, την εχω πάει πολλές φορές και γενικά κάθεται ησυχα πήγαμε σε όλους του χαιρετισμούς όλη την μεγαλη εβδομάδα και αρκετες Κυριακες και κάποιες γιορτές... πιο πριν από τους χαιρετισμούς ήταν πολύ μωρό δεν πιάνεται, μόνο στην Ανάσταση έκλεγε γιατί νύσταζε .... νομίζω ότι θα κλάψει όταν την πάρει ο ιερέας γιατί γενικά δεν θέλει να την παιρνουν αγκαλιά αγνωστοι κα απότομα .... αλλά θα δούμε....

και κάτι ακόμα να πάρω μαζί μου την τσάντα αλλαξιέρα με τι μέσα; πανες μωρομάντηλα, νερό, πιπιλα τι άλλο μπορεί να χρειάζομαι;

Εγω τα πηρα ολα αυτα κανονικα.Και τιποτα για να φαει παρ'της.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Νινα-Νανα,και τα λουλουδια το ιδιο ειναι.Κανονικα λενε,το ριχνεις εκει που δεν παταει ανθρωπος.Αυτο ακουσε και μια γνωστη μου και πεταξε το λαδι του μωρου της στο βοθρο!!"""Σου λεει:εκει σιγουρα δενπαταει ανθρωπος.Καλο ε;

Χα, χα, χα, χα!!!Φοβερή!!!!

Εμένα η μικρή έκλαιγε στην εκκλησία.

Julie συγχαρητήρια για τη συνονόματη. "Εμπρός καλά μου ποδαράκια..." Ετοιμάσου...Όσο για την παιδική χαρά, κάνει κούνιες, τσουλήθρα και προχθές κάναμε και τραμπάλα με τον μπαμπα μας.

Tzamin, να πάτε Κρήτη!!! Σε ποιο μέρος είναι το ξενοδοχείο? Για το γάλα τι να σου πω. Ίσως να της δώσεις λίγες μέρες και αν μετά δεις ότι είναι καπρίτσιο να προσπαθήσεις να το κόψεις??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Και ίσως ένα αγαπημένο της αντικείμενο, κάτι που την ηρεμεί εάν ανησυχήσει με όλο αυτό τον πανικό??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Δεν σας πρόλαβα, γράψατε πολλά.... Εγω που έγινα Νονά δεν πήγα ούτε μια Κυριακή με το βαφτιστιρι μου στην εκκλησία, ρώτησα την κουμπαρα μου και μου είπε ότι τον πήγε εκείνη το ίδιο είναι, τώρα όσον αφορα το μπάνιο τι να πω ειναι ένα έθιμο όπου έχει σαν νόημα την ολοκλήρωση του μυστηρίου της βαπτισης, έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγω!

Σας ευχαριστω για τα σχόλια σας σχετικά με το φόρεμα, και μετα λένε γιατι δεν έχουν δουλεια, τουλάχιστον τα πολυκατάστηματα κάνουν καλές προσφορές και προ εκπτώσεων, πάντως η κυρία έχασε μια πώληση για 30?.

Για βιβλία επειδη είμαι βιβλιοφάγος αλλα πιο πολυ στα μυθιστορήματα καλές ειναι η Μαντα, Πετροπουλου, Δημουλίδου, Οικονομου, Μανιατη, με τα βιβλία των οποίων περναει ευχάριστα η ώρα χωρίς να προβληματίζεις του μυαλό σου, βέβαια τους τελευταίους μήνες έχω κολλήσει και βλέπω (μη βαρατε!!!) κάτι τούρκικες σειρές που δεν έχουν παιχτεί εδώ ακόμη, έχω το iPod στο κρεβάτι και βλέπω μέχρι να με πάρει ο ύπνος.... Πάω τώρα γιατι θα χάσω την συνεχεια.....

Καλο βράδυ σε όλες!!!

nJ2dp3.png

βέβαια τους τελευταίους μήνες έχω κολλήσει και βλέπω (μη βαρατε!!!) κάτι τούρκικες σειρές που δεν έχουν παιχτεί εδώ ακόμη' date=' έχω το iPod στο κρεβάτι και βλέπω μέχρι να με πάρει ο ύπνος.... Πάω τώρα γιατι θα χάσω την συνεχεια.....

Καλο βράδυ σε όλες!!![/quote']

...στα Τούρκικα τις βλέπεις καλέ; αφού δεν έχουν παιχτει βρίσκεις υπότιτλους;;;;

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Della. (Άσχετο, πρωινά δουλεύω και κανένα νυχτερινό για να ξεκουράζω τη μαμά μου.)

Πάω και εγώ να συμμαζέψω τα τελευταία και σιγά σιγά να ξαπλώσω. Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. (Μη χάσω η κουτσομπόλα!)

Lila's mom, με γεια τα ρουχαλάκια. Εμας μας πήρε η νονά πλεκτό (καλοκαιρινό) σκούφο και ήταν φοβερό. Επίσης μάλλον έχουμε τα ίδια ή παρόμοια παπουτσάκια. Τα δικα μας ήταν με κόκκινα λουλούδια λόγω της φράουλας.

Dimista καλά να περνάς και να μπαίνεις όποτε έρχεσαι για ένα γεια. Arma μη χάνεσαι και εσύ.

Βιβή, Mammy?

Καληνύχτα σε όλες...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα!!!

Καλέ τί μεταμεσονύκτια κουβέντα ήταν αυτή?

Εμείς όλα καλά. Η Έλενα ήπιε το γάλα της πριν κοιμηθεί στις 9 και μετά της έδωσα γάλα μέσα στον ύπνο της στις 12.30 πριν πάω για ύπνο. Δεν την έβγαλα από την κούνια, της έβαλα ένα μαξιλάρι να σηκωθεί λίγο πιο ψηλά και της το έδωσα επί τόπου. 220 γρ της είχα φτιάξει αλλά αν είχα κι άλλο θα το έπινε. Κοιμήθηκε όλο το βράδυ αλλά στις 5.30 πέρασε το απορυματοφόρο και φοβήθηκε. Μέχρι τις 6 κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και μετά της έδωσα άλλα 250γρ. γάλα και ξαναξεράθηκε. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα της δίνω γάλα στον ύπνο της πριν κοιμηθώ.

Είπατε πολλά και δεν τα θυμάμαι.

Brooke κι εγώ ψηφίζω κότσο.

Για το μπάνιο μετά την βάπτιση προσωπικά πιστεύω ότι με τέτοια ζέστη το παιδί ταλαιπωρείται με το λάδι πάνω του. Και μόνο που σκέφτομαι να με έλουζαν με λάδι και να με άφηναν έτσι 3 μέρες ανατριχιάζω. Όταν βάφτισα το βαπτιστήρι μου 8 Ιουλίου πριν 10 χρόνια, η μαμά του το πήγε στο σπίτι το έκανε μπάνιο και μετά το έφερε στο τραπέζι. Είχε πάρα πολύ ζέστη, το παιδί ήταν πολύ ταραγμένο και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Με το που το έκανε μπάνιο, κοιμήθηκε το καημένο. Και η κολητή μου που βάφτισε το μωράκι της την Κυριακή που μας πέρασε, όταν πήγαν σπίτι την έπλυνε. Βέβαια είναι καθαρά προσωπική απόφαση και γενικά είμαι της άποψης ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που τον εκφράζει και τον ευχαριστεί. Επομένως είμαι υπέρ στο να μένει το παιδί με το λάδι εάν οι γονείς του έτσι θέλουν να κάνουν ;).

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από μένα!Τι κάνετε?Τελείωσα με τις δουλειές που ήθελα να κάνω,εχτές το απόγευμα πήγαμε για ψώνια με τον άντρα μου το απόγευμα θα πάω στην θεία μου να της βάλω λουλούδια και όταν γυρίσω θα βγω με τις φίλες.Αύριο θα μαγειρέψω για να αφήσω φαγητά για τον άντρα μου και την Παρασκευή το απόγευμα θα πάμε μαζί Κάλαμο.Ο Κωνσταντίνος μου έλειψε πολύ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζιτζίνα και Ντέλλα ο δικός μου "τρώει " πέτρες και χαλίκια.Το κάθε παιδάκι έχει τις προτιμήσεις του.

Νίνα Νάνα το κατάλαβα ότι έγραψες για την κόρη σου,αλλά νόμιζα ότι έχεις και συ αλλεργία.Στον Θεόφιλο πήγες τελικά?Για ψυκτικό εννοείται και να βρεις άλλον.Αυτό με την σύνδεση το έχω πάθει και γω αρκετές φορές γι αυτό τα γράφω λίγα λίγα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...