Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει η σύνδεση αλλα 2 φορές έγραψα ολόκληρα κατεβατά και σβηστηκαν. Οπότε θα γράφω λίγα λίγα.

Άχου Tzamin τι καλη εταιρία!!!! Η μαμα μου είναι απο Κρήτη κι όλοι μου οι συγγενείς μένουν εκει οπότε αν μπορώ να βοηθήσω με κάποια πληροφορία μου λες.

Όσον αφορά το γάλα: εγω προσωπικά είμαι της άποψης να ανταποκριθείς στην ανάγκη της. Λίγο την αφομοίωση του σιδήρου πρόσεξε (οσο μεγαλυτερη είναι η ημερήσια προσληψη ασβεστίου τόσο μικρότερη είναι η αφομοίωση του σιδήρου).

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Julie καλο κυνήγι τώρα που ξεκίνησε το περπάτημα!!! Πάντως η κόρη σου έχει ωραίο γούστο στους πίνακες!! ;)

Η δουλειά του άντρα μου είναι πολυ ενδιαφέρουσα (γι αυτόν) αλλα φοβάμαι για υπερκοπωση. Ενδεικτικά χτες ξενυχτησε διαβάζοντας, σήμερα είναι σε επάγγελματικό δείπνο, μόλις επιστρέψει έχει διάβασμα γιατι αύριο παρουσιάζει κάτι. Πέμπτη αυθημερόν Ηράκλειο, Παρασκευή και Σάββατο συνέδριο. Ούτε στον Ozzy δεν κατάφερε να παει λόγο κούρασης. Κοιμόταν την ώρα της συναυλίας και δεν ξύπνησε για να παει!

Συγγραφεις σουρεαλιστες που μου άρεσαν: Μπρετον, Φλωμπερ, Μπλωντερ (πολυ καλός), Ωστιν. Απο Ελληνες ο Ελυτης, ο Εγγονοπουλος κι ο Εμπερικος. Απο σύγχρονους ο Γκααρντερ κι ο Κοελιο (ίσως να μην έχουν τον τίτλο όπως οι προκατοχοι αλλα έχουν τα έργα τους γενναίες δόσεις σουρεαλισμου). Επίσης κάποια έργα συγγραφέων που δεν είναι κατεξοχήν σουρεαλιστες πχ η Δικη του Καφκα και (αχ το είχα γράψει στο μήνυμα που σβήστηκε και δεν το θυμάμαι τώρα :evil: ).

QVjlp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα!!!!

Brooke, με το καλο έφτασε ο καιρός, για τα μαλλια σου και λόγω ζέστης που είπαν ότι θα έχει το Σ/Κ θα σου πρότεινα έναν χαλαρό ανέμελο κοτσο σίγουρα η κομμωτρια που θα πας θα στο δείξει και μακιγιάζ θα ειναι ωραίο σε γηινους τόνους, η βάπτιση τι ώρα ειναι; Όσον αφορα για τις 3 ημέρες που δεν πρεπει να κάνει μπάνιο το παιδι σίγουρα θα το ακολουθήσω μιας και η μητέρα μου με προειδοποίησε απο τώρα ότι έτσι πρεπει να γίνει!!!!!

Τζάμιν όπως έγραψα και σε προηγούμενο πόστ μου εγω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ξυπνάει στην διάρκεια της νύχτας στέκεται όρθια στην κούνια, κλαψουρίζει και ηρεμεί μόνο εάν πιει γάλα (180 ml) φαντάσου ότι ούτε πάνα δεν της αλλάζω γιατι κλαίει και φυσικα λιγο πριν την τελευταία γουλια έχει κοιμηθεί, έχω δοκιμάσει να της δώσω περισσότερο γάλα στο τελευταίο γεύμα αλλα και πάλι μου ζητάει, μόνο οταν ειναι πολυ κουρασμένη ή της έχω δώσει το τελευταίο γεύμα κατα της 11-12 κοιμάται μέχρι το πρωι, η παιδίατρος μας βέβαια λέει ότι αφου το παιδι θέλει να φάει να μην του το στερείται. Εύχομαι καλα να περάσεις όπου και αν διαλέξετε να πάτε!!!

Νινα-νανα ελπίζω και οι σημερινές εξετάσεις να ειναι το ίδιο καλές!

Dimista καλο υπόλοιπο διακοπών!

Julie με το καλο και η δική σας βάφτιση!

Della, μεγιά το κουρεμα του μικρού, δεν θα έρθεις καμμιά βόλτα στην Καλλιθέα;

Εγω σήμερα πήγα στο Αττικα για δουλεια και είδα το φόρεμα της μικρής με 40% ενώ στο μαγαζι που θα το έπαιρνα σήμερα μας το έδινε με 25% τους το είπα αλλα δεν δέχτηκαν να κανουν επιπλεον εκπτωση, έτσι και εγω θα το πάρω απο το Αττικα ε όχι και να μας κοροϊδεύουν και πραγματικα επειδη νοιαζομαι την κουμπαρα μου γιατι η κοπέλα δεν ειναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση έστω και αυτα τα 30? διαφορα ειναι κάτι, θα αγοράσει το στεφανακι για τα μαλλια! Πιστεύω να συμφωνείτε για το όπως σκέφτομαι!!!

nJ2dp3.png

Βrooke,εφοσον ειναι ετσι,ισως θα ηταν καλυτερα να τα πιασεις επανω ολα.Εγω θα προτεινα κοτσο με κανενα ωραιο πιασιμοκαι οχι μισα πανω γιατι παλι θα ζεσταθεις.

Οσο για το λαδι,εμεις το τηρησαμε καονικα οχι λογω εθιμου,μας εδωσε οδηγιες ο παπας.Πρεπει να πεεασουν τρεις μερες για να απορροφηθει το λαδι.Το πρωτο νερο

στο μπανιο το μαζεψαμε και το ριξαμε στη θαλασσα οπως και το νερο απο τα ρουχα και τα λαδοπανα.Ακομα και το pampers που εβαλε αμεσως μετα το λαδωμα,το κρατησαμε και πεταξαμε στη θαλασσα το εσωτερικο του.Η νονα μας εκανε κατι που με βολεψε πολυ.Μαζι με τα λαδοπανα τα εσωρουχα,του αγορασε κι ενα κανονικο εσωρουχο φορμακι.Το επλυνε ,το σιδερωσε και τοεβαλε μαζι με τα βαφτιστικα.Αμεσως μετα το λαδωμα του βαλαμε αυτο και απο πανω τα εσωρουχα-λαδοπανα.Οταν ηρθαμε σπιτι του εβγαλα τα λαδοπανα και τον αφησα με το εσωρουχο απι κατω.Τα λαδοπανα κολλανε επανω στο παιδι ενω το κανονικο εσωρουχακι ειναι πιο βολικο για το τριημερο.Εγω παντωςδυο. παιδια βαφτισα κι αυτο δεν το ειχα σκεφτει.

NXbrp3.png

Brooke εμένα με τρελαίνουν οι τρεις νυχτες του Van Gogh. Η έναστρη, η πάνω απο τον Ροδανο και στο καφε Terrace. Τον τρίτο πίνακα τον έχω και σε ένα τεράστιο παζλ.

Εγω έκανα μαθήματα ιστορίας της τέχνης 2 εξάμηνα κι αργοτερα μαθήματα ζωγραφικής. Ταλέντο έχω, χρόνο δεν έχω! :rolleyes:

Με το θηλασμο χαμός! Θηλαζει πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Ζητάει σχετικά συχνα :shock: Αν δούλευα φαντάζομαι θα ήταν διαφορετικά.

Βιβλίο για το καλοκαίρι, χμμμ! Εγω γιατι δεν έχω διάθεση για διάβασμα; Κι οσο σκέφτομαι παλιότερα που είχα μονίμως ένα βιβλίο στην τσάντα και στα χέρια. Στο λεωφορείο, στο μετρο, στα πάρκα, στη βεράντα συνέχεια διαβαζα!!!

Εμένα το βράδυ της βαφτισης έπεσε ξερη χωρίς μπάνιο (δεν θα την έκανα μάλλον έτσι κι αλλιώς). Το δεύτερο βράδυ δεν κοιμόταν χωρίς μπάνιο. Είχε παει 11-12 το βράδυ τίποτα! Το περίμενε! Και την έκανα μπάνιο!

Πες την κομμωτήρια να σου πει αν σου πάει το αρχαιοελληνικό στυλ γιατι το φόρεμα σου εκει με παραπέμπει. Δλδ μισά μισά με μασιά αναλαφρες μπουκλες και χωρίς χωριστρα.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Lila's mom,δεν πηγαμε για κουρεμα τελικα.Ο μικρος κοιμηθηκε καικυπνησε 18.40 οποτε μεχρι να φαει και το γιαουρτι του δεν προλαβαμε.Αυριο εχω εγω ριζα οποτε θα δω μηπως τον παω την Πεμπτη.

Με το φορεμα πολυ καλα το σκεφτηκες.Κι εγω το ιδιο θα εκανα.Και αν και καναμε δυο μυστηρια τον γαμο τον ανελαβα εξ ολοκληρου εγω(η μαμα μου δηλαδη) και η κουμπαρα πηρε τα βαφτιστικα και τονσταυρο τα οποια ειναι πολλα λεφτα κι αυτα.

Καλλιθεα θελω να ερθω αλλα δεν ξερω ποτε.

NXbrp3.png

Lila's mom φυσικα το φτηνότερο να πάρεις. Το έχουν ξεφτυλίσει τα καταστήματα με τις τιμές στα ρούχα!

Σήμερα τελικά δεν κάναμε εξετάσεις. Άργησε να κάνει κακά κι ήταν κλειστό το μικροβιολογικό. Εγω συνεχίζω να τρώω εν τω μεταξύ. Σήμερα στις κούνιες πήρα να φάω παγωτό μηχανής! Έρε γλέντια, 2 χρόνια είχα να φάω!!!!

QVjlp3.png

ευχαριστώ για τις απαντήσεις... το σκέφτομαι μωρε 3 μέρες χωρίς μπάνιο σε αυτή την ζέστη!!!! η μαμά μου μου είπε μια εβδομάδα αλλα δεν νομίζω να το κρατήσω τόσο πολύ... και κάτι ακόμα το Σάββατο είναι η βάπτιση , την Κυριακή θα πρέπει να πάμε για την πρώτη κοινωνία ή την επόμενη Κυριακή; και για 3 Κυριακες θα κοινωνάμε με την νονά και την λαμπάδα ε καλά τα ξέρω... δεν έχω γίνει ακόμα νονά το βαπτιστήρι μου κυοφορείται... οπότε δεν τα ξέρω καλά!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Την Κυριακη ειδικα την πρωτη,θα πατε με τη νονα.Εγω τον πηγα και το επομενο Σαββατο τον δικο μου.Κανονικα με τη λαμπαδα,βγαλε τα μπιχλιμπιδια μονο απο πανω.Μετα το τελος της τριτης κοινωνιας,ηλαμπαδα θα μεινει στην εκκλησια να καει ολη.

Κανονικα,το μπανιο το πρωτο του παιδιου,αν μπορει ο νονος,καλο ειναι,να το κανει αυτος.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για τις απαντήσεις... το σκέφτομαι μωρε 3 μέρες χωρίς μπάνιο σε αυτή την ζέστη!!!! η μαμά μου μου είπε μια εβδομάδα αλλα δεν νομίζω να το κρατήσω τόσο πολύ... και κάτι ακόμα το Σάββατο είναι η βάπτιση , την Κυριακή θα πρέπει να πάμε για την πρώτη κοινωνία ή την επόμενη Κυριακή; και για 3 Κυριακες θα κοινωνάμε με την νονά και την λαμπάδα ε καλά τα ξέρω... δεν έχω γίνει ακόμα νονά το βαπτιστήρι μου κυοφορείται... οπότε δεν τα ξέρω καλά!

Στην οικογένεια μου έχω 2 ιερείς (δεν θέλω να γράψω για ευνόητους λόγους τι συγγενείς αλλα πολυ πολυ στενοί-ίσως καταλάβατε). Τα είχα συζητήσει μαζι τους. Παλιότερα τα κρατούσαν τα μωρα 8 μέρες, τώρα συμβολικά 3 αλλα ας μην τρελαινομαστε κιόλας. Δεν χάθηκε ο κόσμος να το πλυνεις νωρίτερα το παιδι.

Οπότε θες να το κοινωνισεις. Αυτο με τις 3 συνεχόμενες Κυριακές είναι έθιμο κι όχι απαίτηση της εκκλησίας. Η ουσία είναι να κοινωνει συχνα κι όχι να είναι συνεχόμενες οι φορές (δεν έχει κανένα νόημα να κοινωνισει 3 φορές συνεχόμενες και μετα απο 3 μήνες πχ).

QVjlp3.png

Οταν βαφτισα το πρωτο μου βαφτιστηρι,μετα το τελος του μυστηριου ο παπας το κοινωνησε το μωρο.

Νινα-Νανα,και τα λουλουδια το ιδιο ειναι.Κανονικα λενε,το ριχνεις εκει που δεν παταει ανθρωπος.Αυτο ακουσε και μια γνωστη μου και πεταξε το λαδι του μωρου της στο βοθρο!!"""Σου λεει:εκει σιγουρα δενπαταει ανθρωπος.Καλο ε;

NXbrp3.png

Ευχαριστώ Νίνα νανα... για τις πληροφορίες θα προσπαθήσω να τηρήσω το έθιμο... γιατί μου αρέσει να τηρούνται τα έθιμα και οι παραδόσεις... οπότε να κανονίσω και εκδρομούλα στη θάλασσα για να πλύνω τα λαδόπανα.... θα πάω να αγοράσω κι ένα καινούριο φανελάκι για το λάδι και θα πω στην νονά να έρθει να κάνει το πρωτο μπάνιο... τέλεια θα μαγειρέψω να φαμε όλοι μαζί εκείνη την ημέρα!να το κάνω κάπως πιο γιορτινό....

και κάτι ακόμα...Ποιος αλλαζει / κρατα το μωρο κατα την διάρκεια της βάπτισης;

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλησπερα!

Προσπαθώ να γράψω εδώ και μια ωρίτσα, αλλά η μικρή έχει ξυπνήσει ήδη δύο φορές με κλάματα..Μάλλον δόντια.

Σήμερα πήγαμε για μπάνιο στην Κινέτα μετά τη δουλειά. Ήταν τέλεια η θάλασσα. Την έκανα και βουτιά κανονική, όπως στο κολυμβητήριο και δεν έκλαψε καθόλου. Μετά έπαιζε με τα βότσαλα με τα υπόλοιπα παιδάκια. Είμασταν μεγάλη παρέα και το ευχαριστηθήκαμε!!

Το σωσίβιο που της είχα πάρει, είναι τελικά "μούφα". Είναι αυτό του ¨καραβιού" αλλά σηκώνεται από το νερό και της κλείνει το λαιμό. Della όταν χρησιμοποιησεις το swimtrainer πες μας εντυπώσεις. Εμάς το μενού δεν έχει άμμο, αλλά γόπες. Κορίτσια έχει φάει ένα κόλλημα από προχθές στις κούνιες και θέλει να τις μαζεύει όλες. Τσακωνόμαστε συνέχεια..

Τώρα τι άλλο να πρωτογράψω, μαζευτήκανε πολλά. Βρε πολυλογούδες πως θα προλάβω να τα σχολιάσω όλα??:tongue::tongue:

Λοιπόν Brooke και εμάς ο παππάς μας είχε πει την τρίτη μέρα μπάνιο και για τα απόνερα ακριβώς το ίδιο με τη Della. Απλά εγώ όπως την έπλενα στην αλλαγή της πάνας, την έβρεχα όλο και πιο ψηλά, εκτός από το κεφάλι, για να ξαλαφρώσει λίγο. Είχε και ζέστη. Και την τρίτη μέρα με το που ξύπνησε την έκανα κανονικά, μάζεψα τα νερά και τα έριξα στη θάλασσα, όπου έπλυνα και τα λαδόπανα, τα οποία βέβαια της τα έβγαλα το ίδιο βράδυ. Την επόμενη μέρα που ήταν Κυριακή, την κοινώνησα με τη νονά, αλλά τις επόμενες δεν μπορούσε και πήγα μόνη.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...