Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάμμυ πόσες φορές τον μήνα έχεις υπηρεσία?Τι δουλειά κάνεις?

Εμείς στο σαλόνι έχουμε 3 πίνακες ζωγραφικής του Rogerz.Είναι γνωστός ?

Και σε μας ο Κων/νος πίνει πολύ νερό και πορτοκαλάδες.

Την επόμενη φορά που θα ξαναγράψω θα είναι στις 11/7.Θα ανεβούμε Αθήνα γιατί ο Κων/νος θα κάνει το mantoux.

Βrooke σας εύχομαι από τώρα να σας ζήσει η κόρη σας.Στον Κάλαμο δεν έχω Ίντερνετ για να σας ευχηθώ.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για τα περαστικά!

Lila's mom καλορίζικα και τα υπόλοιπα πραγματάκια σας! Ακούγονται όλα πολύ όμορφα!

brooke καλά που το διευκρίνισες ότι μπερδεύτηκες με τους κοινούς γνωστούς γιατί νόμιζα ότι είμαι διχασμένη προσωπικότητα! :lol: :lol: Λογικό να είναι ανήσυχη η μικρή σου μετά από την ίωση που πέρασε. Σιγά σιγά θα συνέλθει τελείως.

tzasmin ο Βασίλης ήταν μια χαρά τελικά χωρίς εμένα. Εγώ αγχώθηκα περισσότερο για την ώρα που θα ήταν να κοιμηθεί. Μια χαρά τα πήγε και μάλιστα τον τάισε και τον κοίμησε η πεθερά μου που δεν την πολυβλέπει γενικά(τον κρατάει η μαμά μου όταν χρειάζεται) και παρόλαυτά κοιμήθηκε σαν πουλάκι. Μάλλο δικό μας είναι το περισσότερο άγχος παρά δικό τους...χιχιχι!

Νινα-νανα εγώ λέω σιγά σιγά να αρχίσεις να χαίρεσαι! Μυρίζομαι επιστροφή στα γαλακτοκομικά!!!2 στις 3 και η 3η να βγει θετική δεν πιστέυω..Άντε περιμένουμε νέα! Εγώ από το θέμα του νεφρού είμαι σχετικά καλύτερα, αλλά πέρνω κάτι δυνατά χάπια τα οποία μου φέρνουν απίστευτη ζαλάδα και ταυτόχρονα με πείραξαν και στο στομάχι..Φτιάχνει το ένα χαλάει το άλλο. γκρρρρρρρρ!

dimista φυσικά και μας έλειψες!!!Μπράβο που περνάτε καλά! Καλή συνέχεια στις διακοπές σας!Το mmr έχει παρενέργειες υψηλούς πυρετούς κλπ, ο αυτισμός έχει συνδεθεί με αυτό το εμβόλιο αλλά δεν έχει αποδειχθεί τίποτα. Όσο για τον αιματοκρίτη πάνω από 35 θεωρείτε καλός αλλά παίζουν ρόλο συνδιαστηκά με το πόσο θα είναι η αιμοσφαιρίνη, ο σίδηρος και η φεριτίνη.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα κι απο μας!!!Πηγαμε ΙΚΕΑ και οηραμε αποθηκευτικα κουτια για να βαλουμε τα παθψνιδια του μεσα.Ωραια περασαμε!Το Σαββατο πηγαμε για μπανιο,Λουτσα τελικα.Εγω μπηκα μαζι με τον μικρο.Στην αρχη γελουσε αλλα μετα αρχισε να κλαιει.Εξω επαιζε με τα κιυβαδακια του.Εννοειται οτι εφαγε αμμο!Περασαμε πολυ ωραια.Το swimtrainner δεν το παρελαβα γιατι με το courrier που θα το εφερνε δεν βγαζαμε ακρη στις ωρες παραδοσης κι ετσι το αφησα.Αν μπορεσω τωρα που θα εχει αδεια ο αντρας μου θα παω να το παρω εγω.

Dimista,καλως ηρθες εστω και για λιγο.Μπραβο που περνατε ωραια,πολυ χαιρομαι.

Arma,περαστικα σου βρε παιδι μου.Εχω παθει κι εγω και ξερω τι πονο κανει.Πολυ πολυ πολυ νερακι πιες!

Νινα-Νανα,μακαρι να βγει και η τριτη αρνητικη να ξεμπερδευετε μ'αυτο.Μετα θα δωσεις γαλακτοκομικκα και στην μικρη;

Tzamin,τι αλλο ξενοδοχειο θα ετοιμασετε;η Ελενα πως ειναι;

Brooke,τελειος ο πινακας!Εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με τις τεχνες.

Lila's mom, με γεια τα ρουχα σας,με το καλο!Εγω ειχα γινει νονα 31Ιουλιου και επειδη ειχε πολλη ζεστη δεν της πηρα κατι απο πανω αλλα τα Χριστουγεννα της ειχα παρει γουνα μετα.

Τζιτζινα,κυλιομενο δουλευεις η πρωινο;

Julie,ποτε με το καλο θα ερθετε Ελλαδα;

Κοριτσακια μου,σας καληνυχτω.Καλο και ησυχο βραδυ να εχουμε ολες.Φιλακια.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Μου λείπει ο αδερφός μου κι η νύφη μου τελικά. Τους συνηθίσαμε στο σπίτι 3 μέρες. :(

Στης μικρής το δωμάτιο έχει 25 βαθμούς και της έκλεισα το παράθυρο. Καλα έκανα;

Ο άντρας μου πάλι διάβασμα έχει σήμερα. :rolleyes:

Dimista μας ελειψες! Τι ωραία που περνάτε καλα! Καλε δεν έχω εγω αλλεργία, η μικρη έχει και κάνω δοκιμές να δω πως παει.

Arma θα παραμεινω συγκρατημένη και δε θα χαρω γιατι είχαμε και στο παρελθόν αρνητικές μαγιερ και μετα έβλεπα αίμα στην πάνα.

Della δεν ξέρω ποτε θα με άφησε να της δώσω γαλακτοκομικά η παιδιατρος. Σίγουρα πάντως ανυπομονώ!!

Julie και Brooke όπως έγραψα και πιο πάνω είμαι παιδι του σουρεαλισμου σε όλες τις τέχνες!! Μου αρέσει και στην γλυπτική και στη λογοτεχνία και στην ποίηση και στην αρχιτεκτονική και παντού!!!

Κυβισμος όχι ιδιαίτερα ίσως κάποια του Πικασο αλλα χμμμμ, διαλεγμένα όμως. Μου αρέσει που καταφέρνει να κανει τους πίνακες του να μιλήσουν. Είναι απο τους λίγους που πάντα οι πίνακες είχαν το κατάλληλο μέγεθος!! Δεν το έχω ξαναδεί αυτο!

Δεν μου αρέσει η ιταλική αναγέννηση-μόνο ελάχιστα έργα του Ντα Βίντσι (και φυσικά όχι τα εκκλησιαστικά) που παρολο που τον θεωρώ ιδιοφυια δεν με αγγίζει και πολυ. Ίσως και λίγα έργα απο Μποτιτσελι και Καραβατσιο.

Brooke θα συμφωνήσω για το Ορσε (και ξέχασα να αναφέρω τον Ντεκακρουα που με έχει συνεπαρει). Κάποια στιγμή είχα δει έκθεση του Λοτρεκ στην Θεσσαλονίκη όπου τα έργα (και ειδικά τα γλυπτά) ήταν πολυ πιο ωραία απο του Παρισίου.

Η Αγκαθα Κριστι που αναφέρθηκε μου αρέσει πολυ. Μεγάλο μυαλό, πολυ ψαγμένη πλοκή, πολυ εγκεφαλικά βιβλία κι ο Πουαρω απο τους αγαπημένους μου ήρωες γενικώς. Επίσης μου αρέσουν που δίνουν την λονδρεζικη ατμόσφαιρα των δεκαετιών 30-50.

Απο Έλληνες ζωγράφους μου αρέσουν ο Γυζης, ο Εγγονοπουλος, ο Χατζηκυριακος-Γκικας, ο Τσαρούχης και ΦΥΣΙΚΑ ο Θεοτοκοπουλος.

QVjlp3.png

Εν τω μεταξύ περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες ψυκτικο για κλιματιστικά κι ακόμα έρχεται. Κάθε μέρα λέει ότι θα έρθει!!!! Τι να κάνω να πάρω άλλον;

Το Σάββατο πήγαμε πρώτη φορα στη Βούλα. Όμορφα ήταν! Μέχρι τότε είχα παει μόνο σε ένα σπίτι φίλων στο Πανόραμα Βούλας όπου είχα ξετρελαθει. Αχ γι αυτούς είναι η ζωή! :tongue:

QVjlp3.png

Καλημέρα...

Νινα νανα καλά αποτελέσματα και στην σημερινή εξέταση!!! Κι εγώ της το έκλησα το παράθυρο γιατί γινόταν χαμός με αυτόν τον αέρα. 26 βαθμούς είχε το δωμάτιό της. Μια χαρά κοιμήθηκε δεν ίδρωσε καθόλου.

Δήμητρα καλά να περνάτε. Πω πω μπάνια που θα κάνει ο Κωνσταντίνος φέτος!!! Να μας λες τα νέα σου όποτε μπορείς!!!

Αρμα κι εγώ αυτό υποψιάζομαι... ότι η εξάρτηση είναι πιο πολύ δική μας παρά δική τους.

Della κι εγώ όταν ήμουν μικρή είχα μια αδυναμία στο χώμα. Ήταν το αγαπημένο μου φαγητό, μου άρεσε ιδιαιτέρως :rolleyes:.

Η Έλενα συχαινόταν την άμμο στην παραλία και την έβγαλε στην ξαπλώστρα.

Εδώ και 20 μέρες περίπου ξυπνάει μέσα στην νύχτα και θέλει γάλα. Όταν της το δίνω πέφτει κατευθείαν για ύπνο. Αν δεν της το δώσω κλαίει και ξυπνάει για τα καλά. Τί να κάνω? Πίνει γάλα πριν κοιμηθεί στις 9 και μετά θέλει πάλι στις 2-3 τα ξημερώματα και ξανά κατά τις 6-7. Πώς να το αντιμετωπίσω? Να της το δίνω το γάλα ή να προσπαθήσω να της το κόψω?

Κορίτσια η εταιρεία μου, επειδή το συνέδριο της τελευταίας εβδομάδας πήγε πάρα πολύ καλά και το έσοδο ήταν πολύ μεγάλο, μου προσφέρει διακοπές στην Πάρο ή Κρήτη (σε ένα από τα ξενοδοχεία της εταιρείας), με ναύλα πληρωμένα και νοικιασμένο αυτοκίνητο. Δεν είναι κακό ε? Οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπολογίζαμε να πάμε κάπου φέτος.

Τα λέμε και αργότερα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Αρμάκι περαστικά κούκλα μου!!!Πώς είσαι σήμερα? Όπως τα λες είναι με τα παιδάκια μας, κι εγώ ένα βράδυ που ήμουν άρρωστη κι έπρεπε να την κοιμίσει ο άντρας μου νόμιζα πως δεν θα δεχόταν η μικρή αλλά τελικά μια χαρά κοιμήθηκε!!!!Ούτε γκρίνιαξε ούτε τίποτα!

Τζιτζίνα τέλεια που κάθεται και με την μαμά σου και με τον άντρα σου η μικρή σου!Μεγάλη ευκολία, δεν το συζητώ καθόλου!!!Τρελαίνεστε για κούνιες ε? Σε τί παιχνίδια την βάζεις?

Brooke χάρηκα πάρα πολύ που διάβασα πως πήγατε στον γάμο!!!Τέλεια!!!!!!!!!!!Νομίζω πως τελικά σε όλες αρέσει ο Van Gogh!!Ήταν φοβερός!Κι εμένα μου αρέσει ο Da Vinci, και στην κόρη μου επίσης :D. Έχουμε ένα βιβλίο με πίνακές του και της αρέσει πάρα πολύ να το κοιτάζει, έχει φάει κόλλημα δε με τον πίνακα με την ερμίνα, τον βλέπει κι εκστασιάζεται!!!Μέχρι που από την χαρά της και την αγάπη της για τον πίνακα, μια μέρα έσκισε τη σελίδα :shock:

Πολύ τρυφεροί οι πίνακες του λινκ με την μητέρα και το παιδί, σου βγάζουν κάτι τόσο όμορφο!Η μικρή σου πώς είναι? Έσκασε το δοντάκι?

Tzamin, δεν έχω διαβάσει καθόλου Ranking, ίσως να έχει διαβάσει ο άντρας μου (θα τον ρωτήσω), πάντως θα τον έχω στα υπόψιν!Το καινούριο βιβλίο ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει!!!Μου αρέσει που έλεγα πως θα διαβάζω τα βράδια, με πιάνει κατάθλιψη όταν πέφτει για ύπνο η μικρή και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και χαζεύω στο internet :evil:

Καλά υπέροχο το δώρο της εταιρείας!!!!!Μπράβο που πήγε τόσο καλά το συνέδριο!!Ο άντρας μου είναι από την Κρήτη οπότε θα ψηφίσω να πάτε Κρήτη, χεχε!Σε αυτό που ξυπνάει για γάλα δεν ξέρω αν είμαι το κατάλληλο άτομο για να απαντήσω, δυστυχώς συνήθως ενδίδω σε ό,τι κουλαμάρα της έρθει της κόρης μου οπότε εγώ απλώς θα της έδινα το γάλα αφού θα το ήθελε.

Nina-Nana, έτσι είναι, συνηθίζεις τον κόσμο, φαντάζομαι θα ξαναμπείτε σύντομα στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς.Πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά του άντρα σου, θα πρέπει να είναι πολύ απαιτητική...Ο Λοτρέκ κι εμένα μου αρέσει, κάπου είχα δει κι εγώ μια έκθεση αποκλειστικά Λοτρέκ αλλά δεν θυμάμαι πού!!!Από Έλληνες νομίζω δεν μου αρέσει κανένας ιδιαίτερα (ντροπή το ξέρω:oops:). Nina-Nana αν θέλεις πές μου κάποιον συγγραφέα του σουρεαλισμού που να σου άρεσε, θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω κάποτε...

Εύχομαι να βγει πάλι αρνητική η εξέταση, και να έχετε ξεπεράσει την αλλεργία!

dimistoula μας τί όμορφα που περνάτε!Μπανάκια, χαλάρωση, όλα σούπερ!Ελπίζω να μας ξαναγράψεις μέχρι να φύγεις!Η βάφτισή μας είναι στις 25 Αυγούστου.

Della ήταν το πρώτο σας μπάνιο??Ε λογικό μου φαίνεται για πρώτη φορά, νομίζω όταν ξαναπάτε θα του αρέσει περισσότερο!Φαντάζομαι όλα τα παιδάκια τρώνε λίγη άμμο. Ελλάδα ερχόμαστε στις 10/08, αχ ανυπομονώ!!!

6237481d19.png

Τα δικά μου νέα, είχε πάθει κάτι το αυτοκίνητο κι έκανε έναν φοβερό θόρυβο στην οδήγηση, και χθες το πήγα να το φτιάξουν, τελικά είχε πάθει κάτι το φρένο, δεν κατάλαβα τί, κατατρόμαξα όμως όταν το άκουσα γιατί οδηγώ με το μωρό μέσα. Τελοσπάντων, πήγα σήμερα να το πάρω κι εκεί που πάω να φύγω δεν έπαιρνε μπροστά :evil:. Και τελικά είχε αδειάσει η μπαταρία, κανείς δεν κατάλαβε γιατί, μου την φόρτισαν λίγο κι έφυγα, αλλά έχω αγχωθεί μην μου ξαναμείνει!!

Κατά τα άλλα, αφού έστειλα και δεύτερο email στον καθηγητή μου κανονίσαμε να βρεθούμε αύριο!Επιτέλους!Αύριο έρχεται κι η αδερφούλα μου (γιούπι!!!!).

Η Ειρήνη σήμερα ξύπνησε στις 5:30 :shock:. Το μόνο καλό που λείπει ο άντρας μου είναι ότι έχουμε χώρο στο κρεβάτι και χουζουρεύαμε παρέα για 1,5 ώρα (δεν άντεχα να σηκωθώ με τίποτα πριν τις 7:00).

Η Ειρήνη χθες περπάτησε όλο το σαλόνι!!!!!!!!Καλά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, τόσες μέρες δεν πολυπροσπαθούσε να περπατήσει, μόλις έφυγε ο άντρας μου τσουουουουουουουπ, περπάτησε όλο το σαλόνι!Όλα τα events χάνει αυτός ο άνθρωπος :D.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

julie8, τελεια νέα για το περπάτημα! καλό κυνήγι τώρα....Ελπίζω όλα καλά με το αυτκίνητο κι εγώ φοβάμαι όταν οδηγω με την μικρήμέσαδεν ξέρω γιατί αλλα το νιώθω!!ΜΕ το καλό να έρθει η αδελφήσου... Λονδίνο είσαι; τι γίνεται τώρα με τους ολυμπιακούς σκεφτόμασταν να πάμε Αγγλία το καλοκαίρι αλλα με τους ολυμπιακούς θα το αποφύγουμε μάλλον

http://www.amazon.com/Lust-Life-Irving-Stone/dp/0891901272 υπέροχο βιβλίο... απο κει και πέρα λάτρεψα τον Βαν Κόγκ... κυκοφορεί και στα ελληνικά

Tzamin νομίζω αφού το έχει ανάγκη το γάλα να της το δίνεις.... τώρα με το περπάτημα χαλανε περισσότερη ενέργεια και ίσως ΄να αναπτύσσεται και να πεινάει... Τέλειες οι διακοπες κι εγώ ψηφίζω Κρήτη... η Πάρος είναι κον΄τα πας πιο εύκολα!

Νινα νανά αυτό που είπες για τον Πικάσσο σωστό... δεν το είχα σκεφτεί! Η τέχνη της ζωγραφικής και της γλυπτικής είναι οι αγαπημένες μου σαν παιδί ζωγράφου...(ο μπαμπας μου- ερασιτέχνης) έχω μεγαλώσει μέσα στους πίνακες , στις πινακοθήκες και τις γκαλερι- επαιζα με πινέλα και χρώματα στο εργαστήρι του όταν ήμουν παιδί- ταλέντο δεν κληρονόμησα πάντως... βεβαια ο πατέρας μου είναι πιο κλασσικός εξου και η κλίση που έχω στην κλασσική- εικονική ζωγραφική... τα γλυπτά του Λοτρέκ είναι φαντασιτκά όντως... Μα πως ξεχάσαμε τον Θεοτοκόπουλο! Καταπληκτικός... α... επίσης ένας από τους πιο αγαπημένους μου είναι και ο Βερμέερ- Ολανδός ,μου έχει φτιάξει ο μπαμάς αντίγραφο τον αγαπημένο μου πίνακα του το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι... αν δεν έχετε δει την ταινια να την δείτε φανταστική!

Νινα νανά ελπίζω οι εξετάσεις να βγουν καλές και να φάτε τα γαλακτοκομικά σας σύντομα... Με τον θηλασμό τι κάνεις; Εμενα θηλάζει το βράδυ κυρίως, τώρα προσπαθώ να της δώσω και φρέσκο γάλα με το καλαμάκι δεν πίνει και πολύ....

Ντελα τα κουτία από το ικέα είναι καταπληκτικά, μεγάλα και γερά... και στο σχολείο αυτά έχω ... αθάνατα!

Ντιμιστα καλά μπάνια... ζηλέυω!

πειτε βρε κορίτσια κανένα βιβλίο για το καλοκαίρι!!! βάλτε και κανένα ρομάντσο όχι μόνο φόνους.... αυτο που διαβάζεις Julie εχει γυριστεί και σε σειρα στην τηλεόραση;με τίτλο VERA;

το Σαββάτο βαπτιζόμαστε και..... ναί τα έχω σχεδόν όλα έτοιμα!για τα μαλλιά θα πάω το Σάββατο πως να τα κάνω ; πείτε καμιά ιδέα; ΣΗμερα πηρα κι ένα όμορφο φουστανάκι μαγιοράλ- ροζ και μπεζ για να το βάλουμε πριν βαπτιστούμε και παπουτσάκια λευκά για το μωράκι μου...θα σας βάλω φώτο να μας δείτε!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

http://www.bookdepository.co.uk/Garden-with-Van-Gogh-Julie-Merberg/9780811834155

δείτε εδω βιβλιαράκια για να μάθουν τα παιδιά τους ζωγράφους... βεβαια λίγο μεγαλύτερες ηλικίες από τα δκά μας... του χρόνου ίσως!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλησπερα κοριτσακια!Ο μικρος μου ειναι μεσα στη γκρινια και στα σαλια.Εχει δυο φουσκωμενα ουλα το καημενουλι μου.Αμαν αυτα τα δοντια πια.Το απογευμα λεω να τον παω για κουρεμα παλι.

Brooke,πως ειναι τα μαλλια σου;μακρυα η κοντα;Ισια ,σπαστα η σγουρα;το φορεμα ειναι στραπλες η εχει τιραντακια;τα μαλλια ειναι συνδυασμος ολων αυτων.

Julie,καλως να δεχτεις την αδελφουλα σου αυριο και καλη επιτυχια με τον καθηγητη.Μπραβο και στην Ειρηνη για το περπατημα.

Tzamin,εγω πιστευω οτι αφου θελει γαλα πρεπει να το πιει.Το πινει ολο η κοροιδευει και πινει καμια 30αρια γραμ;

Nina-Nana,παρε σαφεστατα αλλον ψυκτικο!

NXbrp3.png

μαλλια μακρια μαυρα και ισια

το φορεμα ασπρη δαντέλα , χωρις μανικι, χαμογελο στο λαιμο, ανεβαινει αρκετα απανω στο ντεκολτέ...

λεω να τα πιασω μισα καπως,,, ή κότσο για την ζέστη, ή καμια κοτσίδα αλλα μου φαίνεται προχειρο....

3 μερες μετα την βαπτιση δεν κάνει να κάνει μπανιο το παιδι και να μείνει με το λάδι.... το τηρησατε το έθιμο;

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...