Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Η Ειρήνη ευτυχώς κάθεται και με το μπαμπά της και με τη μητέρα μου. Το πρόβλημα είναι ότι ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες και η μητέρα μου μένει μακριά. Οπότε εκτός δουλειάς, είμαστε συνέχεια οι δυο μας.

Julie και Nina-Nana μ'αρέσει που ασχολειστε με την τέχνη! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν άποψη.

Ωπ, μόλις ξύπνησε η μικρή. Σας αφήνω...Φιλιά!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου. Καλό μήνα! Δύσκολες οι προηγούμενες μέρες για μένα..Πήγα νοσοκομείο με κολικο νεφρού..:-(. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι πέρασα..από πόνο, από ταλαιπωρία στο δημόσιο νοσοκομείο, από αγωνία τι θα γίνει ο Βασιλάκης μιας και βράδυ δεν τον έχω ξαναφήσει.. Ασήστε τα! Τώρα είμαι καλύτερα, αυτό έγινε την Πέμπτη και είμαι σε θεραπεία με χάπια που μου φέρνουν τρομερές ζαλάδες μιας και έχουν μέσα και ηρεμιστικό..μια ομορφιά σας λέω! :lol:

Αrma,ποσο αιματοκριτη ειχε ο Βασιλακης;ο δικος μου ειχε 33.Το χωριο σας που ειναι;

della μου 33.5 έχει ο Βασίλης. Κι εσείς χαμηλό ε? Αυτός ο αιματοκρίτης σε εσάς βγήκε όταν ήταν αρρωστούλης? Αν ναι να ξέρεις ότι δεν είναι ο πραγματικός, όταν είναι άρρωστα τα μικρά πάντα είναι χαμηλός ο αιματοκρίτης.Το χωριό μας είναι στην Τραγάνα στην Φθοιώτιδα.

julie υπομονη με την απουσία του καλού σου..σε νιώθω! Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με την μοναξιά..Πάλι καλά οου θα έχεις παρεούλα!

tzasmin μπράβο για την καλλιέργεια. Ο Βασίλης μπορεί μεν να με αποχωρίζεται όταν όμως με βλέπει τις περισσότερες φορές θέλει μόνο εμένα. Κανέναν άλλο. Είναι φυσιολογικό όσο και να μας φαίνεται λίγο κλειστοφοβικό. Και η κόρη μου το ίδιο είχε, το έχω ξαναπει. μην ανησυχείς..

arma.... εχουμε κοινούς γνωστούς;;; ...μου το έιπε προχθές και τρελάθηκα τι μικρός που είναι ο κόσμος!

Ποιον κοινό γνωστό έχουμε καλέ??? Γιατί δεν κατάλαβα?:oops::oops::oops: Λοιπόν τα γλυκάκια σούπερ τιμή και αφού σου εγγυήθηκαν ότι θα είναι οκ μια χαρά! Επίσης λατρεύω τις τουλίπες σε ό,τι χρώμα και αν είναι και πιστεύω ότι θα είναι υπέροχες! Και οι μπομπο σας πάρα πολύ ωραίες!!!

nina-nana ΜΠΡΑΒΟ για τα αποτελέσματα!!!!!Χάρηκα πολύ! Πιστεύω ότι και τα επόμενα αρνητικά θα είναι!

τζιτζινα καλή δύναμη για το βράδυ σου σήμερα..

Όσο για τους ζωγράφους, δεν έχω ασχολειθει ποτέ με την τέχνη αυτή απλά μου αρέσει πάρα πολύ ο Dali.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας, εμείς σήμερα πήγαμε σε βάφτιση στην Νέα Μακρη, ήταν πολυ ωραία οι μπομπο ήταν ξύλινες κασετίνες και ρολόγια, για γλυκο είχε παγωτά σε 5 διαφορετικές γεύσεις (οχι τον κλασικό παγωτατζή), και μαζι αναψυκτικό, χυμό ή νερό, μετα πήγαμε για φαγητο στην Ραφήνα, η μικρη μας ξετρελαθηκε!

Χθες πήγαμε με την Νονά και κλείσαμε τα υπόλοιπα της βάφτιση, επιλέξαμε ένα πολυ ωραίο κουτι καπελιερα, το οποίο μετά θα το έχω στο δωμάτιο της και τα κλασικά λαδοπανα κ.α, παπούτσι απλο λευκό μπαλάρινακι με λοξο λουρακι έχει κάτι λουλουδακια πανω στο λουρακι αλλα βγαίνουν, το φόρεμα το πήραμε απο ένα μαγαζι στο Κολωνάκι ειναι της φιρμας Mona Lisa, ειναι με φαρδιά τιραντα ειναι λευκό βαμβακερο κοφτό δαντελα με ροζ πάλ τουλι εσωτερικα σαν φουρο επίσης εχει και τρία λουλουδακια ροζ μπροστά ειναι πολυ ιδιαίτερο κομμάτι το είχα δει στο Αττικα και μου άρεσε πολυ το βρήκαμε όμως σε αυτο το μαγαζι όπου θα μας φτιάξει σε αυτούς τους χρωματισμους στεφανακι λεπτο αντι για καπέλο, το μόνο θέμα μου ειναι για απο πανω να πάρω ζακετάκι ή όχι του πηγαίνει πολυ ένα μπολερο βαμβακερο σαν ζακετουλα σε ροζ ή πιστεύετε ότι δεν θα φοράει λόγω ζέστης;

Brooke, ελπίζω η μικρη να ειναι καλύτερα, οι μπομπονιερες σας τελειες το ίδιο και η τιμη των γλυκών, με το καλο!

Τζίτζινα, καλη υπηρεσία να έχεις, σε τι τμήμα είσαι;

Άρμα περαστικά σου εύχομαι γρηγόρη ανάρρωση!

Νινα-νανα μπράβο με την πρώτη εξέταση εύχομαι και οι επόμενες να ειναι το ίδιο, τα ταξίδια του άντρα σου μου θυμίζουν εμένα όπου για 9 χρόνια πήγαινα αυθημερόν ή διήμερα Γερμανία και Ελβετία, βέβαια τώρα τα σταμάτησα αλλα ποτε δεν ξέρεις!

Χαιρετώ και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

nJ2dp3.png

καλησπέρα, μόλις γυρίσαμε από την Πάτρα... ναι τελικά τα καταφεραμε πήγαμε στον γάμο, ήταν τέλειος, εκλαψα πολύ από χαρα και συγκίνηση... σχεδόν έχουμε παντρευτεί όλες οι φίλες τωρα θα αρχίσουν και τα βαφτησια!!!! Ωραίες είναι οι χαρες!

Δεν θα έγραφα σήμερα γιατί είμαι πολύ κουρασμένη όμως το θέμα συζήτησης μου αρεσει πολύ ΄και δεν κρατιέμαι να μην πω την γνώμη μου...

Αγαπημένος μου ζωγράφος είναι ο Βαν Γκόγκ εχει ζωγραφίσει πάνω απο 2.000 πινακες και δεν πούλησε ποτέ κανένα. Στο δωμάτιο της μπέμπας έχω την ανθισμένη αμυγδαλιά του Βαν κόγκ- την ζωγράφισε για τον ανηψιό του για να την κρεμάσει πάνω από το πιάνο του!

και αγαπημένο μου ζωγραφικο κίνημα μάλλον βάζω πρώτα τον ιμπρεσιονισμό

Σεζαν, Μονέ, Ρενουάρ, Γκόγέν, τουλούζ Λοτρεκ κοινώς όλο το μουσείο Ορσε στο Παρίσι- είναι το αγαπημένο μόυ μουσείο το ΛΑΤΡΕΥΩ και από γλυπτά ο Ροντέν!!!!!!!!!!!!!!!!!

... και δεύτερο θα πώ την Ιταλική Αναγέννηση Μιχαήλ Αγγελος, Μποτιτσέλι, Νταβίντσι και τα απίστευτα επιτεύγματα της εποχής... το ίδιο και στην γλυπτική ... μάλλον είμαι πιο κλασσικός τυπος...

Ο σουρεαλισμός δεν μου αρέσει καθόλου συμφωνω με την Julie αν και στην ζωγραφική κάπως τον ανέχομαι... Νταλί... μεγάλο μυαλό, αλλα δεν μου αρεσε καθόλου η ζωή του , οι επιλογές του ούτε και το έργο του...ο άντρας μου πάλι τον λατρεύει....

και τα κυβιστικά του Πικάσσο ετσι κι έτσι... από κοντα τα έργα του είναι πολύ πιο εντυπωσιακα από ότι στο χαρτι τυπωμένα.... Βεβαια τον θεωρώ υπερεκτιμημένο καλλιτέχνη αν και κάποια έργα του μου αρέσουν πολύ...το κοριτσι με το περιστέρι το αγαπώ πολύ, την Γκερνίκα... ισως περισσότερο σαν ιστορία με συγκινεί .. εχει όμως έναν τεράστιο δυναμισμό, μου αρέσει....οι αρλεκίνοι του μου αρέσουν, όχι όμως όλα τα έργα του...

Μου αρέσει η Φρίντα Κάλο πολύ... ki αφου διάβασα και την βιογραφία της περισσότερο

και ο Πόλοκ μου αρέσει- αν και εόπως είπα είμαι πιο κλασσικός τύπος.. εχω δεί από κοντά πινακές του πολύ δυνατοί... θα ήθελα να έχω έναν Πόλοκ στο σαλόνι μου!!!

Οι αγαπημένοι μου Έλληνες ζωγράφοι είναι ο Ιακωβίδης, ο Γύζης,ο Λύτρας και ο Τσαρούχης

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Cleeves δεν την ξέρω, αστυνομικό μυθιστόριμα εκτώς από Αγκάθα Κρίστι που διάβαζα στα νεανικά μου χρόνια έχω διαβάσει όλον τον Νταν Μπράουν... τίποτε πέρα από αυτό...

Με ενδιαφέρει η γνώμη σου για το νέο βιβλίο αφού δεν έχω αγοράσει ακόμα βιβλία για τις διακοπές μου ίσως και να το προτιμήσω ποιός είναι ο τίτλος... και γένικα αν έχετε αλλες βιβλιοπροτάσεις για το καλοκάιρι...

Μόλις συνειδητοποίησα ότι τον τελευταιο καιρό διαβάζω μόνο βιβλία parenting η μητρότητα με έχει συνεπάρει αλλα μου φαίνεται ότι έχω να διαβ΄σω λογοτεχνία χρόνια!!!!!

τι να πώ απο τότε που έγιανα μάνα ακόμα και στην ζωγραφική οι πινακες με παιδιά με συγκινούν ιδιαίτερα....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

α και συγνώμη arma κοινούς γνωστούς έχω με την mammy3!!!!!!

αλλα είπαμε είναι μικρός ο κόσμος μπορεί να έχουμε και μαζί κοινούς γνωστούς.... πρέπει να την κανονίσουμε αυτή την συνάντηση βρε κορίτσια να τα πούμε από κοντα !!!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα .....

Πτώμα είμαι. Η μικρή μου ήταν ανύσηχη όλο το βράδυ και γενικά είχε γκρίνια όλο το ΣΚ.

Από ζωγραφική προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως. Οι ζωγράφοι που αναφέρετε όλοι μου αρέσουν, δεν μπορώ να πω ότι προτιμώ κάποιο κίνημα αφού γενικά κρίνω το κάθε αντικείμενο αυτόνομα χωρίς να με επιρεάζει αν ανοίκει σε κάποιο σύνολο(στην συγκεκριμένη περίπτωση τους πίνακες). Γενικά όμως μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω τους Matisse & Βαν Γκογκ (έπαθα πλάκα στο Ερμιτάζ).

Julie από αστυνομικά μυστήρια για μένα κορυφή είναι ο Ian Ranking με τα βιβλία του για τον επιθεωρητή Rebus. Όλα διαδραματίζονται στο Εδιμβούργο. Αγαπώ Ranking. Θα την διαβάσω και την Cleeves. Ο Brown δεν μου άρεσε πολύ. Νομίζω ότι γράφει βιβλία για να γυριστούν από το Hollywood. Είναι λίγο υπερβολικός :oops:.

Tzitzina το καλοκαίρι είναι χαλαρή περίοδος για μένα. Την περισσότερη δουλειά την έχω όταν τρέχει κάποιο συνέδριο που οργανώνω εγώ. Περίοδος συνεδρίων είναι Μάιος-Ιούνιος & Σεπτέμβριος.

Brooke πολύ ωραίος ο πίνακας. Και τα πράγματα για την βάπτιση μια χαρά. Η μικρή σου είναι εντάξει?

Lila's mom δεν νομίζω να χρειαστείς ζακέτα για την μπουμπού σου. Πολύ ωραία ακούγονται και τα δικά σας πραγματάκια.

Arma περαστικά!!! Πώς τα πήγε ο Βασιλάκης το βράδυ χωρίς εσένα?

Νινα νανα σήμερα θα ξανακάνετε εξέταση?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Σημερα η μικρή μου είναι μπουκωμένη και έχει γκρίνια... σκάει κι ένα δοντάκι... δεν έχει όρεξη για φαγητό και γενικά δεν δεν δεν....

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπουμπουκια σας το ίδιο... μπήκα να πω ένα γειά στα γρήγορα......

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Γεια σας κορίτσια μου!

Πριν λίγο έφυγε ο αδελφός μου κι η νύφη μου. Περάσαμε παρα παρα παρα πολυ όμορφα. Αλλα όπως καταλαβαίνετε έχω πολυ δουλειά στο σπίτι. Εν τω μεταξύ φυσάει παρα πολυ και το σπίτι είναι μέσα στο χώμα.

Το Σάββατο και την Κυριακή έφαγα ελεύθερα γαλακτοκομικά και σήμερα η μαγιερ ήταν πάλι αρνητική. Δεν τολμώ να χαρω ακόμα. Τρώω και σήμερα κι αύριο παλι. Αν αύριο βγει αρνητική (δλδ θα έχουμε 3 αρνητικές συνεχόμενες) θα επικοινωνήσω με την παιδιατρο για νέες οδηγιες.

Brooke περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Julie στην Utah ε; Θέλω οπωσδήποτε να πάω εκει κάποια στιγμη! Ο δικός μου λείπει επειδη είναι προϊστάμενος του ιατρικού τμήματος σε μια αμερικανική φαρμακευτική εταιρία. Παει σε ογκολογικα συνέδρια και σε εταιρικες συναντήσεις ή εκπαιδευσεις στο εξωτερικό.

Arma περαστικά βρε παιδι μου! Πω πω αν είναι δυνατόν!!! Τώρα είσαι καλύτερα;

Tzitzina τι ψωνισες; Κι εγω θέλω να πάω αυτήν την εβδομάδα για ψώνια, νύχια, κομμωτήριο, αποτριχωση.... Ουφ!! Ούτε τα μισά δεν θα κάνω βέβαια.

Lila's mom με τι ασχολείσαι; Με γεια τα πραγματάκια! Κι εμείς στην βαφτιστηρα μας καπελιερα είχαμε πάρει. Την έχουν βολευτει πάντως!

Julie και Brooke θέλω να απαντήσω για τις τέχνες αλλα δεν προλαβαίνω τώρα! Δεν το ξεχνώ όμως, μόλις έχω χρόνο θα επανέλθω! ;)

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!Τι κάνετε?Είμαι Αθήνα.Είχα δουλειές να κάνω.Σας έλειψα ,σας έλειψα.Εμένα μου λείψατε πολύ.Διάβασα όλα σας τα νέα αλλά επειδή ήταν 4 σελίδες νέα θα σχολιάσω ότι συγκράτησα.

Στον Κάλαμο ωραία περνάμε.Το πρωί πηγαίνουμε θάλασσα και τα απογεύματα κάνουμε βόλτες.Του Κων/νου του αρέσει η θάλασσα.Χαίρεται και γελάει μέσα στο σωσίβιο.Τα ΠΣΚ έρχεται ο άντρας μου και κάνει σαν τρελός.Την πρώτη βδομάδα δεν έκανα μπάνια και βαριόμουνα λίγο τα πρωινά.Τυχερός ο Κων/νος που είναι αγοράκι και δεν θα χάνει ούτε ένα μπάνιο.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Στον Κάλαμο του πήρα τα swimpants με 2.37.Έχει φάει διάφορα φαγητά.Έφαγε κεφτεδάκια με πατάτες τηγανιτές,σαρδέλες,πατάτες φούρνου,μπριάμ και μουσακά.Του αρέσουν πολύ τα φρούτα και του αρέσει πολύ η γραβιέρα.

Βιβή μπράβο που έχασες 8 κιλά.Συλληπητήρια για την θεία σου.

Νίνα Νάνα πώς περάσατε Εύβοια?Στο αγελαδινό γάλα είχες αλλεργία?Θέλεις να χάσεις κιλά?Αν είναι δυνατόν.Καλά αποτελέσματα για την εξέταση που θα κάνει η μικρή.

Βrooke πολύ ωραίες οι μπομπονιέρες.Ωραίοι οι πίνακες ζωγραφικής.Αστυνομικά μυστήρια ποτέ δεν μου άρεσαν.Βρήκες φόρεμα ?Δεν θυμάμαι αν έγραψες.

Julie και Lila's mom μεγειά τα φορέματα που αγοράσατε.

Julie γιατί σου γράψανε να δείρεις τον καθηγητή σου?Δεν το συγκράτησα.

Lila's mom ωραία ακούγονται τα σφηνάκια που παραγγείλατε για την βάπτιση.

Brooke αυτό το γλυκό έφτιαξες για την κόρη σου?Που έβαλες φωτ.?

Άρμα το εμβόλιο mmr έχει παρενέργειες αυτισμού,ή κατάλαβα λάθος?

Kίττυ ωραίο όνομα το Ισαάκ.

Julie θα πάτε ή πήγατε Παρίσι?Καλά να περάσετε!Ο άντρας σου ,θα λείψει 2 βδομάδες αλλά τουλάχιστον θα έχεις παρέα την αδελφή σου και τους γονείς σου.

Ντέλλα εμένα δεν μου αρέσει στον Σχοινιά.Πηγαίναμε όταν είμασταν μικρές με την αδελφή μου αλλά είχε πολλά φύκια η θάλασσα.Το μόνο θετικό είναι ότι η θάλασσα είναι ρηχή και κατάλληλη για τον Κωνσταντίνο.

Άρμα σιδερένια!Άσκημη εμπειρία τα νοσοκομεία.Αλλά,τι να κάνουμε όλα είναι μέσα στην ζωή.Πόσο πρέπει να είναι ο αιματοκρίτης για να μην είναι χαμηλός?

Ντέλλα τι είναι το swim δεν θυμάμαι την επόμενη λέξη που αγόρασες στον μικρό?

Τζαμίν μπράβο για τα αποτελέσματα της καλλιέργειας.

Η Έλενα είναι ακόμη ανήσυχη?Τα γλυκά κουταλιού είναι ωραία ιδέα για βάπτιση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...