Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Μετα απο 14 μήνες αποχής μόλις ήπια 5 γουλιές αγελαδινο γάλα για να κάνω αύριο στην μικρη μαγιερ κοπρανων να δούμε τι γίνεται με την αλλεργία. Έχω ένα άγχος.....!!!!!!! Όλη την ώρα έπαιρνα στα χέρια μου το γάλα και το άφηνα πάλι κάτω απο τον φοβο μου!!!!!

Πείτε μου καλη επιτυχία!!!! θα σκάσω!!!!!!!

Θα σας γράψω πιο μετα που θα κοιμηθει, μπήκα για λιγο μονο να το μοιραστώ!

Φυσικά................ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσουδια μου.Αλλη μια κουραστικη μερα και σημερα.Ο μικρος εχει 15'που κοιμηθηκε κι εγω βλεπω επαναληψη το "παρα 5".

Αrma,ποσο αιματοκριτη ειχε ο Βασιλακης;ο δικος μου ειχε 33.Το χωριο σας που ειναι;

Julie,τι θα κανεις με το λαθος θεμα που σου εδωσε ο καθηγητης;εχασες χρονο μ'αυτο που εγινε.

Nina-Nana,καλη επιτυχια στις εξετασεις.Πως σου φανηκε το γαλα;σου αρεσε;

Kitty,πολυ ωραιο ονομα και ασυνηθιστο.Αντε κοντευετε κι εσεις.

Mammy,ποσες υπηρεσιες εχεις το μηνα;

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Nina-Nana Πολύ ωραία ιδέα με το marzipan, το οποίο μου αρέσει άλλωστε κι εμένα πολύ. Μπορεί να σε αντιγράψω :D. Το παγωτό κι εγώ το έχω αποκλείσει λόγω τραπεζιού μετά, δεν λέει να φας παγωτό λίγο πριν φας φαγητό.

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ πλέον με πιάνω πολλές φορές να βαριέμαι να ξεκουνηθώ, δεν ξέρω αν είναι που μεγαλώνουμε ή που μας απορροφούν όλη μας την ενέργεια τα μικρά μας (νομίζω το δεύτερο όμως!). Όταν ξεπεταχτούν λίγο θα ανακτήσουμε δυνάμεις (ή θα αποκτήσουμε άλλο παιδάκι και φτου ξανά από την αρχή :shock:).

Πες μας οπωσδήποτε τί έγινε με την εξέταση!!Ελπίζω να βγει καλή, και να έχει ξεπεράσει την αλλεργία, να μπορέσει κι η μανούλα να φάει ελεύθερα!!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση για τον καθηγητή, το σκέφτομαι σοβαρά να τον δείρω όταν το ξαναδώ :tongue:. Του έστειλα email που του εξηγώ το λάθος και του λέω να βρεθούμε αύριο αλλά όσο απάντησε σε εσάς άλλο τόσο απάντησε και σε εμένα :evil:. Ελπίζω να μου απαντήσει σύντομα!

Κατα τα άλλα ο άντρας μου φεύγει την Κυριακή για 2 εβδομάδες σε ένα συνέδριο :(:(:(:(:(. Καθόλου δεν μου αρέσει, έχω επιστρατεύσει όλη μου την οικογένεια για συμπαράσταση. Την Τετάρτη θα έρθει η αδερφή μου για 1,5 εβδομάδα και μετά θα έρθουν οι γονείς μου. Καταλαβαίνετε πόσο δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου ε???? Μέχρι και χώρα τους αναγκάζω να αλλάξουν για να μου κάνουν παρέα...

6237481d19.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χάθηκα λίγο αλλά ήμουν Πόρτο Χέλι από το Σάββατο. Γύρισα Τετάρτη βράδυ με την Έλενα και χτες ήμουνα σε μια συνάντηση στο γραφείο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Στις 4 έφυγα τρέχοντας για να πάρω την Έλενα η οποία ήταν όλη την υπόλοιπη μέρα πολύ γκρινιάρα :?. Είμαι πτώμα. Το συνέδριο πάει πολύ καλά και λήγει σήμερα το απόγευμα.

Η καλιέργεια βγήκε στείρα.

Διάβασα όλα όσα έχασα αλλά δεν θυμάμαι να τα σχολιάσω.

Για γλυκά βάπτισης ωραία είναι και τα κουταλιού, που δεν παθαίνουν τίποτα από ζέστη. Επίσης μια φίλη μου που βαπτίζει την Κυριακή νομίζω μου είπε οτι έχει κανονίσει cup cakes.

Nina nana ελπίζω να έχετε καλά αποτελέσματα. Ούτε η δικιά μου κάθεται με κανέναν άλλο.

Ρε κορίτσια μόνο η δικιά μου είναι έτσι? Έχει πάθει μεγάλη εξάρτηση από εμένα και τις περισσότερες φορές δεν θέλει ούτε τον πατέρα της. Βέβαια το τελευταίο δίμηνο λόγω πολλών ταξιδιών τον βλέπει 2-3 μέρες το δεκαήμερο, αλλά ο καημένος στεναχωριέται πολύ που δεν τον θέλει. Είναι κι άλλα παιδάκια έτσι ή μόνο η δικιά μου είναι μονόχνωτη. Βέβαια όλο αυτό είναι εξουθενωτικό για μένα.

Τέλος πάντων, σας αφήνω γιατί έχω πολύ δουλειά. Θα τα ξαναπούμε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γειά σας και απο εμένα, εγράψα 2-3 φορές κατεβατά τις τελευταίες μέρες αλλά έσβηνε το ipod και χάθηκαν, πολύ δουλειά στο γραφείο και τις μέρες που είμαι σπίτι τρέχω.

Πήγα για τα γλυκά και καταλήξαμε σε σφηνάκια με ποικιλία 4 γεύσεων, βρήκαμε και με την νονά τα βαφτιστικά, πάει και αυτό!!!

Εμείς αυτές τι ημέρες έχουμε υποχρεώσεις, επισκέψεις και βάφτιση την Κυριακή.... αυριο λεώ να πάω Γλυφάδα για να βρώ το βαφτιστικό παπούτσι της μικρής γιατί οτι είδα ήταν σε περλέ, ολόλευκο δεν είχαν..........

Επειδή γράφω απο το γραφείο δεν αναφέρομαι ξεχωριστά, εύχομαι καλό Σ/Κ!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Ευχαριστώ που μου ευχηθηκατε. Λοιπόν η πρώτη μαγιερ ήταν αρνητική. Δεν επαναπαυομαι βέβαια. Θα φάω Σ/Κ λίγες μερίδες γαλακτοκομικών και Δευτέρα θα ξανακάνουμε εξέταση. Φοβάμαι να χαρώ κιόλας, μην απογοητευτω μετα!!!

Della να σου πω την αλήθεια το ήπια με τέτοιο φοβο που ούτε θυμάμαι αν μου άρεσε. Εν τω μεταξύ έχω τόσο καιρό να γευτω ο,τιδηποτε με γάλα που έχω ξεχάσει και τη γεύση!!!

Julie είναι αυτο που λες: το παιδι ρουφαει όλη την ενέργεια της μαμάς!

Σου απαντησε ο καθηγητής;

Κι εμένα μου αρέσουν πολυ τα marzipan, ήταν απο τα λίγα γλυκα που μπορούσα να φάω κι εγω (λόγω αποχής). Και δεν τα έχω δει σε καμία άλλη βάφτιση ποτε! Επομένως θα είναι και πρωτότυπο αν το κανεις!

Tzamin μπράβο για τα αποτελέσματα.

Κι η κόρη μου έτσι είναι. Τον μπαμπά της τον θέλει πολυ και ζητάει συνέχεια αγκαλιά μόνο το πρωι που ετοιμάζεται για τη δουλειά. Παλιότερα όταν έκανα μπάνιο πχ έπαιζαν τώρα έρχεται και περιμένει να τελειώσω το μπάνιο μου.

Lila's mom πως θέλεις να είναι τα παπούτσια; Ωραία τα βαφτιστικά ρούχα;

Φυλάκια πολλα!!!!

QVjlp3.png

Καλησπέρα σας μανούλες...

Εχω χαθεί... τρέχω και δεν φτάνω μια με την ΄βαπτιση , μια με την δουλειά... έχουν πέσει όλα μαζεμενα τωρα τελευταια.... τι να σας πρωτοπω...!!!

1. Η μικρή μου ξύπνησε στις 4 με 39 πυρετο πρωτη μας φορά...πηραμε ντεπόν για πρωτη φορά στην ζωή της και ο πρετός δεν έπεσε κάτω από 38,5, την έκανα μπάνιο και κατέβηκε 38 , όλη την ημέρα είχε 38-39, δεν της έδωσα αλλο αντιπυρετικό έβαζα κομπρέσες με ξύδονερο και χλιαρα μπανακια ...πρώτη φορά που δεν πήγα στην δουλειά μετα την γέννα μου... ευτυχώς η διαθεσή της ήταν καλή αν και λίγο πεσμένη... έπαιζε γελούσε μιλαγε, εφαγε με όρεξη, και πίνει πολύ νερό, την θηλασα αρκετα μήπως βοηθήσει κι αυτο ... θα δούμε... τώρα κοιμάται με 37,5... ελπίζω το βράδυ να έιναι καλύτερα τα πραγματα

2. Αυριο έχω γάμο στον Ψαθόπυργο , η κολλητή μου.. δεν γίνεται να μην πάω αλλα αν το μωρο μου έχει πάλι ψηλό πυρετό? τι να κάνω δεν ξέρω.... ελπίζω να πάνε όλα καλά... αλλα αποκλείεται να γίνει καλά σε 1 μέρα...

Αν δεν πάω στον γάμο η φίλη μου λέτε να παρεξηγηθεί?

3.Εχθές κλείσαμε κέντρο για τραπέζι μετα την βάπτιση για ένα μεζεδάκι μετα την βάπτιση... πήγαμε το βράδυ και φάγαμε όλοι μαζί για να δοκιμάσομε το φαγητό και να συνενοηθούμε για τις λεπτομεριες, περάσαμε ομορφα αλλα ξυπνησαμε με πυρετό!

4. για τα γλυκά με προβληματίσατε... αλλα μάλον θα κλείσω τα ντόνατς- το έργαστήρι στο Γέρακα που λες Ντέλλα το έχει η κουμπάρα της αδερφής μου και εκείνη μου το προτεινε... είναι κατεψυγμένα και τα βγάζει 45 λεπτά πριν την βάπτιση και ξεπαγώνουν και είναι σαν να τα εφτιαξαν εκε΄νη την στιγμή... θα το ανλάβει εκείνη να μου τα φέρει και μου είπε να μην ανησυχω εξάλλου η βάπτιση είναι απόγευμα δεν θα έχει τόση ζέστη! και τα 200 κομάτια κοστίζουν 60 ?...

στο κέντρο θα σερβιριστεί τουρτα παγωτό στο τέλος του γεύματος και για δωρακια καλεσμενων πανω στο τραπεζι θα εχουμε υδρεικα αμυγδαλωτα- το εχουμε εθιμο- κατι σαν μαρτζιπαν...οποτε τα ντονατσακια στην εκκλησία καλά θα είναι ,διαφορετικο και πρωτοτυπο... ελπιζω να μην χαλασουν αλλα αφου μου το εγγυηθηκε ο κατασκευαστης... δεν νομιζω να ειναι διαφορετικα δεν θα μου το προτεινε αλλιως!... Αχ η κορουλα μου να είναι καλα γιατί ανησυχώ!!!!:(

5. τώρα φτιάχνω τον στολισμό μας για το κέντρο... το θέμα μας έιναι η ροζ τουλίπες... όπως το προσκλητήριο και ετοιμαζω κατι αναλογο φια να στολισω τα τραπεζια... θα σας το δειξω οταν ολοκληρωθει να μου πειτε την γνωμη σας....

6. πηρα δωρο στην νονά, ένα ρολόι που ήθελε μαζί το διαλέξαμε και ένα κρεμαστό για τον λαιμό - αυτό της το κάνω έκπληξη... δεν το ξέρει!

7 οι μπομπονιέρες μας έιναι μικρές ασημένιες κορνιζούλες- τις βρήκα προσφορα τα τελευταια κομματια και για τα παιδάκια πηρα κούπες- δεν εχω πολλα παιδακια 10-15 ηλικίας 10-18ετων

Nina-Nana και Tzamin χαιρομαι που οι εξετάσεις σας βγήκαν καλες...

Lila's mom ωραια τα γλυκάκια σας καλοφάγωτα με το καλό η βάπτιση

julie8 υπομονή για τις 2 επόμενες εβδομάδες ... θα είναι λίγο ζόρικες! και μην ανησυχεις με τον καθηγήτή όλα καλά θα πάνε αφού λεει καλά λόγια για σένα...

Della η παραλία του Σχοινιά έιναι ρηχή , ζεστή και μαζεύει πολύ κοσμο γι αυτό προτίμησε πρωι πρωι είναι καλύτερα.. πηρα κι εγώ το swimtrainer αλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα μόλις το παρέλαβα.

KITTY τέλειες οι μπομπονιέρες σας, πολύ όμορφο το όνομα του γιου σας... με το καλό η βάπτιση

Βιβή , συλληπητήρια για την θεια σου

mammy3 κουράγιο με τις υπηρεσίες.. δυσκολες.... σε καταλαβαίνω!

arma.... εχουμε κοινούς γνωστούς;;; ...μου το έιπε προχθές και τρελάθηκα τι μικρός που είναι ο κόσμος!

Ασχετο με όλα τα παραπάνω η fresyderm έβγαλε ένα ανιηλιακο με αντικουνουπικο μαζι.. μου το εδωσαν δειγματά΄κι... βρωμάει απαισια και ποιος ο λόγος γι αυτόν τον συνδυασμό δεν κατάλαβα?

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέρα!!!!

Brooke πώς είναι σήμερα η μικρούλα? Ελπίζω παρόλο που δεν το πίστευες σήμερα να είναι εντελώς απύρετη κι εντελώς καλά!Να καταφέρεις να πας και στον γάμο της κολλητής σου!!!Δεν νομίζω να παρεξηγηθεί αν είστε τόσο κοντινές φίλες, να στενοχωρηθεί μόνο που δεν θα είσαι στη χαρά της αλλά αν η μικρή είναι χάλια, πώς να πας? Σε καταλαβαίνω...Και θα καταλάβει κι αυτή νομίζω.

Nina-Nana τέλεια τα νέα από τη εξέταση!Εύχομαι και την Δευτέρα να βγει αρνητική!!!Tzamin μπράβο και για την δικιά σας εξέταση!!!Όλο καλά νέα έχουμε από εξετάσεις :-)

Εμένα η κόρη μου δεν είναι τόσο εξαρτημένη μαζί μου, νομίζω επειδή από τότε που γεννήθηκε, ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ μαζί της. Δηλαδή ήταν πάντα κάπως μοιρασμένος ο χρόνος που ασχολιόμασταν μαζί της. Αλλά κάθεται και με τους γονείς μου πολύ άνετα, παρόλο που τους βλέπει αναγκαστικά 2 φορές τον χρόνο. Γενικά δεν την νοιάζει ποιος την παίζει, αρκεί κάποιος να την παίζει και να ασχολείται μαζί της. Με εμένα παθαίνει κόλλημα όταν δεν νιώθει καλά για κάποιο λόγο, όταν είναι κουρασμένη, γενικά όταν δεν είναι στα καλά της, τότε θέλει μόνο εμένα.

Ο καθηγητής είναι ακόμα άφαντος, αλλά έχω πειστεί πως ήταν λάθος αυτό που μου έλεγε οπότε δεν έχω και τόση ανάγκη να τον δω, απλώς δεν είμαι σίγουρη για το πώς να κάνω τώρα τον υπολογισμό (με τα νέα δεδομένα) κι έχω κολλήσει αλλά θα ήθελα να βρω μόνη μου την άκρη (μακάρι!!!!!!).

Ο άντρας μου φτιάχνει βαλίτσα τώρα που σας γράφω, κλαψ σνιφ λυγμ. Χθες πήγαμε όμως βολτούλα οι 2 μας μετά από ούτε ξέρω πόσους μήνες. Είπαμε στην childminder να κρατήσει 2 ώρες παραπάνω την Ειρήνη για να κάνουμε κάτι μαζί πριν φύγει (πήγαμε για lunch και μετά χαζέψαμε σε 2 βιβλιοπωλεία-ψώνισα κι ένα crime fiction της Cleeves (την ξέρετε/σας αρέσει?) να διαβάζω τα βράδυα που θα είμαι μοναχούλα, ξανά κλαψ σνιφ λυγμ). Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ πάντως που βγήκαμε, μου είχε λείψει να βγω χωρίς το άγχος του παιδιού...

6237481d19.png

Κορίτσια άσχετο εντελώς αλλά σας αρέσει ο Picasso? Είχαμε μια συζήτηση χθες με τον άντρα μου και θέλω να ακούσω γνώμες. Είδατε και μια είδηση που οι κλέφτες επέστρεψαν έναν κλεμμένο πίνακα του Dali με το ταχυδρομείο? Εντελώς σουρεαλιστικό (χαχαχαχαχα σαν τον ίδιο τον πίνακα υποθέτω :D)!

Ποιοι ζωγράφοι σας αρέσουν?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια άσχετο εντελώς αλλά σας αρέσει ο Picasso? Είχαμε μια συζήτηση χθες με τον άντρα μου και θέλω να ακούσω γνώμες. Είδατε και μια είδηση που οι κλέφτες επέστρεψαν έναν κλεμμένο πίνακα του Dali με το ταχυδρομείο? Εντελώς σουρεαλιστικό (χαχαχαχαχα σαν τον ίδιο τον πίνακα υποθέτω :D)!

Ποιοι ζωγράφοι σας αρέσουν?

Julie εγω είμαι παιδι του σουρεαλισμου σε όλες τις τέχνες!

Απο ζωγράφους ο αγαπημένος μου είναι ο Dali. Ακολουθεί ο Picasso κι ο Miro.

Απο αλλα "κινήματα" μου αρέσουν ο εξπρεσιονισμος (πχ Van Gogh) κι ο ιμπρεσιονισμος (πχ Monet, Renoir).

Γι αυτο μου άρεσε τόσο πολυ και το Παρίσι! :D

QVjlp3.png

Brooke περαστικά στο κοριτσάκι σου! Εύχομαι να έχει γίνει ήδη καλα και να πας στο γάμο!!!

Οι μπομπονιερες φαίνονται υπέροχες και η τιμή απο τα γλυκα σούπερ!!

Julie μην στενοχωριεσαι ρεεεεεε! Θα έχεις και παρέα τουλάχιστον.

Κι εμένα λείπει συχνα.. Που είπες πάει;

Την Cleeves την έχω ακουστα, ήθελα να διαβάσω τον Υγρό θάνατο αλλα δεν έχω προλάβει! Μου αρέσει η αστυνομική λογοτεχνία.

QVjlp3.png

Nina-Nana νομίζω πως τα γούστα μας είναι κοντά!!!Όσοι είπες μου αρέσουν, περισσότερο από όλους όσους ανέφερες ο Van Gogh και ο Picasso! Από κινήματα, εκτός από τα 3 που είπες, μου αρέσει πολύ και ο abstract expressionism (λατρεύω Rothko και Pollock). Επίσης μου αρέσουν πολύ ο Munch και ο Chagall και αρκετά ο Bacon.

Ο σουρεαλισμός μου αρέσει πολύ στη ζωγραφική, στη γλυπτική και στην αρχιτεκτονική αλλά καθόλου στην ποίηση, την λογοτεχνία και το θέατρο. Δεν ξέρω γιατί...Εσένα σου αρέσει και σε αυτές τις μορφές? Αν θέλεις γράψε μου για αυτό, πραγματικά θα με ενδιέφερε!!!

6237481d19.png

Brooke περαστικά στο κοριτσάκι σου! Εύχομαι να έχει γίνει ήδη καλα και να πας στο γάμο!!!

Οι μπομπονιερες φαίνονται υπέροχες και η τιμή απο τα γλυκα σούπερ!!

Julie μην στενοχωριεσαι ρεεεεεε! Θα έχεις και παρέα τουλάχιστον.

Κι εμένα λείπει συχνα.. Που είπες πάει;

Την Cleeves την έχω ακουστα, ήθελα να διαβάσω τον Υγρό θάνατο αλλα δεν έχω προλάβει! Μου αρέσει η αστυνομική λογοτεχνία.

Έχεις δίκιο!!Ευτυχώς που θα έχω παρέα. Και για αύριο κανόνισα να έρθει μια πρώην συμφοιτήτρια από το μεταπτυχιακό με την κόρη της που είναι 5 μήνες μικρότερη από την δικιά μου. Χαίρομαι πολύ που θα την δω!

Θα πάει στην Utah ο άντρας μου, μακρυά :( Εσένα γιατί λείπει συχνά ο άντρας σου?

Εγώ έχω διαβάσει το hidden depths μόνο, δεν ξέρω αν είναι αυτό που λες και το έχουν μεταφράσει έτσι. Μου άρεσε αρκετά, λένε πως είναι η "νέα Agatha Cristie".

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσια μου!! Είστε καλά?

Χάθηκα λίγο, γιατί αυτή την εβδομάδα είχα κάτι ψώνια, μετά φυσικά κούνιες, την Παρασκευή πήγα για νύχια, Σαββάτο είχαμε βάφτιση και σήμερα δουλεύω το βράδυ, οπότε λίγο τρέξιμο. Έχω χάσει πολλά..

Nina-Nana τι γίνεται με το αγελαδινό τώρα? Μπορείς να τρως κανονικά? ¨Η κρατιέσαι μέχρι τα αποτελέσματα? Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να σταματήσει και η ταλαιπωρία σας.

Kitty ωραίο όνομα και πρωτότυπο.

Julie κανένα νέο από τον καθηγητή?΄Εβγαλες άκρη? Καλά κάνατε και βγήκατε οι δυο σας. Και εγώ μες την εβδομάδα θα αγγαρέψω τη μητέρα μου, να πιούμε κανένα ποτάκι!

Tzamin πάντα τρέχεις περισσότερο το καλοκαιρι στη δουλειά σου ή έτυχε τώρα? Ευτυχώς ήταν καλά τα αποτελέσματα της Έλενας.

Brooke πολύ ωραίες οι μπομπο σου. Για τα συγκεκριμένα ντόνατσ, είναι όντως Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η!!!!!! Μου φερνει μια φίλη που δουλεύει εκεί κοντά! Και αφού σου λένε και οι ίδιοι ότι αντέχουν τότε τέλεια! Η μικρούλα σου είναι καλύτερα? Καταφέρατε να πάτε στο γάμο?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...