Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Βιβη συλλυπητηρια για τη θεια σου.

Tzamin τι κανεις?Πως ειναι η μικρουλα?

Tzitzina αυτες τις σιχαμενες (κ@τσ@ριδες) δεν τις μπορω με τιποτα :evil: και οπως λεει και η julie ετσι και εγω απορω "μα γιατι να υπαρχουν?" Καθε χρονο, συνηθως τελος Απριλιου με αρχες Μαϊου και το Σεπτεμβρη βαζω τον αντρα μου και ψεκαζει με καοθριν (ειναι σκονη που τη διαλυεις σε νερο και τη βρισκεις στα φυτωρια) και στη δουλεια επισης ολο και καποιον συναδελφο βαζω να ψεκασει γιατι αν εχω υπηρεσια και δω τιποτα θα τα παρατησω και θα φυγω :oops:!Ελπιζω μη δω τιποτα σημερα και ειμαι και μονη εντελως..... Φετος ομως δεν εχουμε ριξει ακομα λογω της μικρης,δεν υπαρχει περιπτωση να μη βγει στα μπαλκονια,και δεν ξερω τι θα κανω...μαλλον θα ριξω οταν θα φυγουμε διακοπες,ελπιζω μεχρι τοτε να μην εχω τιποτα επισκεψεις...

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Julie τι καλα που περάσετε ωραία!!!! Για μπάνια δεν ξέρω ακόμα, Αττική δεν πάω (είμαι καλομαθημενη απο τις θάλασσες της Χαλκιδικής :oops: ). Είναι να πάμε Σκιαθο για τριήμερο τώρα, για να δούμε.. Δεν είναι σίγουρο όμως!

Mammy κι εσυ σαν εμένα με τις κατσαρίδες.... Πολυ τις μελεταμε!!!

Τώρα που λέμε για έντομα να σας πω και κάτι αστείο!!! Το Σάββατο το βράδυ καθόμασταν στην Αιδηψο στο μπαλκόνι και τρωγαμε.. Η μικρη έτρωγε αγγουρακι.. Το μπαλκόνι ήταν γεμάτο πράσινες μεγαλουτσικες βρωμουσες που πήγαιναν στο φως.. Κάποια στιγμη παει μια και κάθεται στο καρεκλάκι φαγητού της μικρής (στο δίσκο) και σε κλάσματα δευτερολέπτου την αρπάζει και τη βάζει στο στόμα!!!! Έπαθα 100 εγκεφαλικά και πριν προλάβω να αντιδράσω με μια έκφραση απεχθειας την φτυνει... ζωντανή ευτυχώς!!!!! Αν την δαγκωνε πάω στοίχημα ότι θα έκανε μήνες μέχρι να ξαναπλησιασει πράσινο τρόφιμο....!

QVjlp3.png

Α τέλεια!!!!!!!!!Μακάρι να πάτε Σκιάθο και να κάνει το πρώτο της μπανάκι!!!!Σε καταλαβαίνω για τις θάλασσες, ειδικά αν έχεις συνηθίσει κάπου αλλού που είναι πολύ πιο ωραία!Εγώ είμαι από Αθήνα οπότε δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα αλλά ο άντρας μου που είναι από νησί του φαίνονται χάλια οι θάλασσες της Αττικής.

Καλά αυτό με τα έντομα πρέπει να είναι στάνταρ!!!Εμένα η κόρη μου μια μέρα έφαγε ένα μυγάκι (μπλιαχ!!!) (φαντάσου πόσο γρήγορα το έπιασε και το έβαλε στο στόμα που το καημένο δεν πρόλαβε να κουνήσει ούτε μισό φτερό!). Έπαθα επίσης 100 εγκεφαλικά (με τη βρωμούσα νομίζω θα είχα πάθει περισσότερα) και αηδίασα τόσο που δεν μπόρεσα να της το βγάλω έξω (ωραία μαμά είμαι :oops::oops::oops::oops:).

6237481d19.png

Καλησπέρα σας κορίτσια... χάθηκα... αλλά με τις ετοιμασίες της γιορτής του σχολείου, η βάπτιση, 1 γάμος που έχω και φυσικά η αποδραση του Σαββατοκύριακού με πηγαν πίσω... δεν σας έχω διαβάσει... αλλα θα το κάνω όταν βρω χρόνο .... ελπίζω σύντομα...

Σημερα θα πάω να πάρω τις μπομονιέρες της βάπτισης,

για τα γλυκάκια μάλλον αποφάσισα , θα έιναι ντονατ σοκολάτας , και κρέμα λεμόνι!

από εδώ

http://nanoudonutshouse.com/

πως σας φάινεται η ιδέα;

θα αποφασίσω και το κέτερινγκ εντός εβδομάδας, και το δώρο της νονάς... θα πρεπει να τα έχω τελειώσει ως την Παρασκευή...

Πως βρε κορίτσια όταν φευγω από την δουλειά 8.30 κάθε βράδυ; :confused:

το παιδάκι μου γκρινιάζει γιατί το έχω παραμελήσει τελευταια στα παιχνίδια και τις δραστηριότητες...ευτυχώς καλύπτει το κενό ο μπαμπάς της...:oops:

το Σαββατοκύριακό κάναμε 4 μπανια πρωι και απόγευμα, στο εξοχικό μας... δεν βγάινει από την θάλασσα με τίποτα!!!!της αρέσει τόσο πολύ!...

την Παρασκευή φευγουμε για ψαθόπουργο έχουμε γάμο εκεί... ωραία θα είναι αλλα δεν νομίζω να ξεκουραστώ πάλι...

φιλάκια σας και περιμένω την γνώμη σας για τα γλυκά....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Nina-Nana νομίζω ότι θα πάθαινα 4000 εγκεφαλικά, 120000 ανακοπές και μετά θα της έδινα να πιει λίγο χλωρίνη για απολύμανση:tongue::tongue:..Αχ αυτά τα παιδάκια μας....

Brooke χωρίς παρεξήγηση, δεν ξέρω αν τα ντόνατς είναι καλή ιδέα με τη ζέστη πρώτον και δεύτερον αν δεν είναι φρέσκα φαίνονται χάλια. Πάντως αν τελικά καταλήξεις σε κάτι τέτοιο, υπάρχει ένα εργαστήρι στο Γέρακα, που τα έχει 5 ευρώ το κιλό.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Τι κανετε; Που χαθηκατε καλε;;;

Ευτυχώς δροσισε ελαφρώς σήμερα.. Χτες έλειπε ο άντρας μου Ζυριχη αυθημερόν και πήγαμε με την κοπέλα απο κάτω βολτιτσα στα μαγαζιά. Πήρα ένα ζευγάρι σανδαλακια ανατομικα για μένα κι ένα για την μικρή. Πήραμε και το βιβλιο που λεγατε με την Καμπια την πεινασμενη :D Τέλειο!

Julie η βρωμουσα είναι ακόμα πιο μπλιαχ απο το μυγακι!!!! :P

Σκιαθο δεν θα πάμε τελικά γιατι κατεβαίνει ο αδερφός μου με την γυναίκα του απο Θεσσαλονίκη για τη συναυλία του Ozzy. Φυσικα μόνο εγω δεν θα πάω!!! :evil: Λετε να πάρω την μικρή και να πάμε;;; :tongue:

Brooke καλα είναι τα ντονατς αλλα συμφωνώ με την Tzitzina ότι αν δεν είναι φρέσκα δεν είναι ωραία.

Κι εγω Αιδηψο δεν ξεκουραστηκα καθόλου. Στο σπίτι την έχω αμολητή ξυπολητη και παει παντού. Σε άλλα μέρη πρέπει να την κυνηγάω μην παει στη σκάλα, μην πέσει σε καμία γωνία, μην σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι κτλ. Αφήστε που δεν είναι πάντα καθαρά τα αλλα σπίτια και οι κάλτσες ή τα πόδια της μαυρίζουν στο δίωρο!

Tzitzina αυτο με την χλωρίνη πέρασε για μια στιγμή απο το μυαλό μου!!!! :tongue:

QVjlp3.png

Τι κανετε κοριτσακια;εμεις ειμαστε καλα.Χθες ο μικρος ειχε διαρροια αλλα σημερα ειναι καλα.Ηρθε απ'τον παιδικι πριν 45' και κατευθειαν επεσε για υπνο.

Παρηγγειλα το swimtrainer σημερα που ειχατε προτεινει και θα μου το στειλουν αυριο.

Νινα-Νανα,ποιο ειναι το βιβλιο με την καμπια;

Κοριτσια,πειτε εδω κοντα στην Αθηνα καμια θαλασσα με αμμο και ρηχη.Εκτος απο Λουτσα αλλη ιδεα;

NXbrp3.png

Καλησπέρα!!!

Τετάρτη σήμερα, άντε 2 μερούλες έμειναν για σκ!

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα (σχετικά με την αλλεργία) μετά από μία εβδομάδα, επιτέλους!!!!!!

Η μικρή βγάζει 2 δόντια αλλά είναι οκ από διάθεση, αλλά έχει άπειρα σάλια.

Nina-Nana, κρίμα να μην πας στη συναυλία :( Σου έχω ιδέα, να πας εσύ και να μείνει ο άντρας σου με την μικρή, χεχε!Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η κάμπια, είναι μεγάλη μας αγάπη!!

Ντέλλα, ευτυχώς που σήμερα είναι καλά ο μικρούλης!!!Πες μας οπωσδήποτε εντυπώσεις για το σωσίβιο όταν το δοκιμάσετε!Φαίνεται τέλειο και το θέλω κι εγώ!Στην Αθήνα αν πας προς Μαραθώνα/Σχοινιά είναι ρηχές και με άμμο. Και υπάρχουν και μη οργανωμένες με λίγο κόσμο (αρκετά συμπαθητικά για Αττική) Αν θες ρωτάω τον άντρα μου λεπτομέρειες γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς.

Brooke δεν έχω μεγάλη εμπειρία με ντόνατς, αλλά γενικά μου αρέσουν!Κι εγώ ψάχνομαι με γλυκό, ακόμα δεν έχω αποφασίσει, δεν με βλέπω να αποφασίζω ποτέ!Nina-Nana εσύ τί γλυκό είχες?

Τζιτζίνα τί κάνει η συνονόματή μας κορούλα σου?

Τζαμίν πού χάθηκες???

Φιλιά σε όλες!

6237481d19.png

Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Έχω κολλήσει εδώ και μια εβδομάδα σε κάτι που μου είπε ο καθηγητής μου (προσπαθώ να το βγάλω και δεν βγαίνει με τίποτα) και τώρα μόλις συνειδητοποίησα πως μάλλον είναι λάθος αυτό που μου είχε πει. Γκρρρρρρρ!

6237481d19.png

Καλησπέρα κορίτσια! Περάσαμε όμορφα το σκ αλλά μετά μέχρι να ξαναμπούμε σε ρυθμούς τρέχουμε λίγο..Ο Βασίλης έκανε το πρώτο του μπανάκι και ενθουσιάστηκε! Βοήθησε και η θάλασσα που είναι πολύ ζεστή και πολύ ρηχή(κατα τ'άλλα είναι χάλια χιχιχι) και ήταν καλά. Οι εξετάσεις του έδειξαν χαμηλό αιματοκρίτη, μου έκανε εντύπωση με τόσο που τρώει αλλά είπαμε με την παιδίατρο να μην του δώσουμε ακόμα σκεύασμα μιας και πέρνει και την χημειοπροφύλαξη να μην του πέσουν όλα μαζί.

brooke κι εγώ θα συμφωνήσω ότι μάλλον δεν είναι καλή ιδέα τα ντόνατς γιατί αν λιώσουν με την ζέστη θα γίνουν χάλια. Έχεις σκεφτεί για παγωτατζή να μοιράζει παγωτό?

tzasmin πως είναι η μικρή? Βγήκε η καλλιέργεια?

τζιτζινα κι εμείς μεγάλο θέμα με τις κατσαρίδες μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα φρίκαρα τελείως γιατί έχουμε ένα wc που δεν το χρησιμοποιούμε και βάζω μέσα τα άπλυτα και ανοίγω την πόρτα και βλέπω όχι μία αλλά 3 κατσαρίδες:shock::shock::shock: Ψεκάσαμε με τέζα μιας και δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά εκεί και το αφήσαμε έτσι. Είχα πάρει πέρυσι κι αυτό που διαφημίζει η τηλεόραση που το βάζεις στην πρίζα, μειώθηκαν αρκετά αλλά όχι και τελείως..Απολύμανση φοβάμαι κι εγώ να κάνω, ίσως κάνουμε πριν φύγουμε για διακοπές.

νινα-νανα καλά θα είχα καταρεύσει αν έβλεπα βρωμούσα στο στόμα του παιδιου! Χαρά στο κουράγιο σου!

Είναι το μόνο πράγμα πυο δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, όλα τα ζωύφια από μύγες κουνούπια μέχρι κατσαρίδες με εκνευρίζουν και τα σιχαίνομαι αφόρητα!

della ευτυχώς που ο μικρός σου είναι καλά!

julie δείρε τον καθηγητή! :lol: :lol: :lol:

Αυτά! Σίγουρα έχω ξεχάσει να σχολιάσω κι άλλα αλλά είναι και η ώρα δύσκολη, μη με παρεξηγείτε! Καλό βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!Εγω παλι υπηρεσια...μαλλον με εχουν βρει μικρη και με "χωνουν" συνεχεια :rolleyes: χαχαχα.

Nina-Nana βρωμουσα???εχεις δικιο να παθεις απανωτα εγκεφαλικα...αντε το μυγακι παλευετε.Επισης συμφωνω με την ιδεα της Julie να πας εσυ στην συναυλια και να καθισει ο μαμπας με την κορουλα του ;).

Brooke ωραια τα ντονατς αλλα οντως θα εχεις προβλημα με τη ζεστη...εγω ειχα βρει ωραια γλυκακια και τελευταια στιγμη πριν τα κλεισω ειχα περασει για αλλο θεμα απο την εκκλησια και το εφερε η κουβεντα με το νεοκορο και μου ειπε οτι εχει δει πολλα γλυκακια να εχουν καταστραφει εντελως απο τη ζεστη και ετσι εκλεισα παγωτο.

Della ωραια ειναι προς Σχοινια αλλα και Αναβυσσο που ειχαμε παει πριν 2-3 βδομαδες ηταν πολυ ωραια και καθαρα...τωρα δεν ξερω για ποσο θα ειναι ετσι...βεβαια το πακετο ειναι η κινηση, οπου και να πας Κυριακη κανεις εφτα μπανια στο αυτοκινητο.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα!!!!

Μετα απο 14 μήνες αποχής μόλις ήπια 5 γουλιές αγελαδινο γάλα για να κάνω αύριο στην μικρη μαγιερ κοπρανων να δούμε τι γίνεται με την αλλεργία. Έχω ένα άγχος.....!!!!!!! Όλη την ώρα έπαιρνα στα χέρια μου το γάλα και το άφηνα πάλι κάτω απο τον φοβο μου!!!!!

Πείτε μου καλη επιτυχία!!!! θα σκάσω!!!!!!!

Θα σας γράψω πιο μετα που θα κοιμηθει, μπήκα για λιγο μονο να το μοιραστώ!

QVjlp3.png

Della το βιβλίο είναι "μια κάμπια πολυ πεινασμενη" του ερικ καρλ εκδ Καλειδοσκοπιο. Είναι τέλειο!!!!

Να μας πεις εντυπώσεις απο το swimtrainer όταν θα έρθει. Το σκέφτομαι κι εγω να το πάρω!

Julie καλα θα ήταν να πάω αλλα δεν γίνεται. Η μικρη δεν κάθεται με κανέναν άλλον και να πω την αλήθεια αισθάνομαι έξω απο τα νερά μου να πάω στην Μαλακασα.. Λες και μεγάλωσα αισθάνομαι. Δεν πειράζει όμως, ούτε η γυναίκα του αδερφού μου θα παει οπότε θα κάτσουμε παρέα.

Εγω είχα marzipan. Αμυγδαλοπαστα δλδ. Στη συσκευασία ήταν 3 το ένα δίπλα στο άλλο ένα κερασι, ένα αχλαδι κι ένα... Αχ δε θυμάμαι τι ήταν το άλλο!!! Ήταν πολυ όμορφο, πολυ ωραίο χρώματα. Ήταν καλοκαίρι η βάφτιση οπότε διάλεξα τέτοιο γιατι δε λιωνει, δεν παθαίνει τίποτα και μπορεί κάποιος να το φάει μετα. Αν δεν είχαμε τραπέζι αμέσως μετα την βάφτιση θα έβαζα παγωτατζη αλλα θα τους έκοβε την όρεξη.

Arma κι εγω δεν είμαι πολυ ζουζουνοφιλη...

Θυμήθηκα στο Βιετνάμ που μπήκαμε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου κι ήταν στο μπάνιο μια ψόφια κατσαριδα. Τηλεφωνίσαμε την ρεσεψιον αφενός να την μαζέψουν αλλα αφετέρου κυρίως για να ζητήσουμε δωμάτιο με σιτα γιατι αυτο δεν είχε κι έμπαιναν γκεκος (σαμιαμιδια δλδ). Κι έρχεται μια κυρία ευγενεστατη και την μαζεύει με το χέρι και την παίρνει μαζι της!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Άλλο σκηνικό ήταν που τρωγαμε σε ένα πολυ όμορφο μαγαζάκι κι ήρθε μια δίπλα μας σκαρφαλώνοντας τον τοίχο ακριβώς δίπλα!!! Μιλάμε τέρας, κατσαριδα γίγας!!!!

Mammy έχεις δίκιο, η επιστροφή απο εκει είναι φρίκη!!!

Το παγωτό μου αρέσει πολυ μετα τα μυστήρια! Αν τα Κυθηρα είχαν παγωτατζη θα έβαζα στο γάμο μου! :tongue:

QVjlp3.png

καλησπέρα,

Lila s mom , τα γλυκα τα κλεισαμε στο fantastic ,λεωφ.Βουλιαγμενης , στην Δαφνη.

για μπομπονιερες δεν ειπα εγω 1,00. οι δικες μας ειναι στο 1,30 κρεμαστρούλα με διαφορα ξύλινα ζωακια.

Το όνομα του μικρου , ειναι γνωστο σε ολους απο την αρχη....Ισαάκ.

Πολυ αγαπημένου προσώπου ( ο μπαμπας μας εχει ποντιακή καταγωγή)

Βιβή , συλληπητήρια για την θεια σου .

κι ο δικος μας δεν τρωει πολυ αυτες τις μερες , απο νερο πολύ !!!!!!

άντε 2 εβδομαδες μας εμειναν , όλα ετοιμα και αναμενουμε

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...