Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα....

Ένα πτώμα κι εγώ. Η Έλενα έκανε πάλι 38.4 το βράδυ. Μετά την δουλειά θα την πάω για ούρα. Το καημένο μου :(. Στο μεταξύ όση ώρα κοιμήθηκα το βράδυ (λίγη) είχα εφιάλτες. Επίσης μόλις σηκώθηκα αδιαθέτησα και μέσα σε όλα αυτά έχω και το συνέδριο που ξεκινάει αύριο στο Πόρτο Χέλι και πρέπει να φύγουμε πρωί πρωί. Τέλεια ε?

Τζιτζίνα πολύ ψηλή είναι η μπουμπούσου. Η Έλενα είναι 10.800 αλλά μόνο 77 εκατοστά. Από ύψος πήρε από την μανούλα :tongue:..... κυπαρισσόπουλο!!!

Νινα νανα περαστικά σας. Ελπίζω να ήταν τυχαίο και το κοκκινάκι να ήταν ντομάτα. Πολύ πιθανό γιατί αφού είχε άπεπτα κομμάτια τροφών μπορεί να ήταν η ντομάτα.

Τα λέμε αργότερα....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στα γρήγορα!

julie να περάσετε υπέροχα!

tzitzina θηρίο η κοράκλα σου!

κιττυ μια χαρά τα λες! Συμφωνώ ότι πρέπει να κάνουμε αυτά που μας αρέσουν εμάς!

τζασμιν και ντελλα ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί πυρετού-σχολείου. Τζασμιν καλά αποτελέσματα στην καλλιέργεια. Εγώ πλέον αν έχει άλλα συμπτώματα(μύξες, βήχα κλπ) ή κόκκινο λαιμό δεν τον πάω για καλλιέργεια.

νινα-νανα είμαι σίογυρη ότι το ''αίμα'' είναι ή το καρπούζι ή η ντομάτα. Έφαγες ή έφαγε κάτι που δεν είχε ξαναφάει? Πιο πολυ΄πάντως για κρυωματάκι μου κάνει κι ελπίζω να μην είναι κάτι...

Εμείς πήγαμε για εξετάσεις αίματος σήμερα και τα δυο παιδιά(αιτίσιο έλεγχο) και ευτυχώς ήταν πολύ καλή αυτή που τους πήρε αίμα και δεν τα ταλαιπώρησε καθόλου. Ειδικά τον Βασίλη τον είχα πολύ έννοια γιατί δεν έχει καλές φλέβες αλλά όλα καλά. Ελπίζω να έχουμε και καλά αποτελέσματα. Σκ πάμε χωριό γιατί έχουμε και μια βάφτιση. Αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ καλ΄ανα περάσετε ότι κι αν κάνετε!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημέρα!!

Arma ευτυχώς που δεν ταλαιπωρήθηκαν τα μικράκια σου!

Τzamin τι είναι αυτό βρε παιδί μου με τη μικρούλα σου, το καημενούλι όλο άρρωστο είναι. Περαστικά σας..

Nina-Nana μάλλον δε θα είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά για να μη σου μπαίνουν ιδέες, πάρε τηλ την παιδίατρό σου, όσο για το χτύπημα, δε γίνεται ρε γμτ, δεν μπορούμε να τα προλαβουμε όλα..

Kitty και εγώ για μαγιώ κλασσικό έχω της μικρής, μπικίνι:tongue: Και της πήρα ένα ολόσωμο σωσίβιο από jumbo προς το παρόν και βλέπουμε. Σήμερα της πήρα και κουβαδάκια!!

Για τα κιλά μπερδευτηκα, ήθελα να γράψω 11300, μην την παχαίνω περισσότερο:tongue::tongue:

Julie καλά να περάσετε και συγχαρητήρια για το βηματάκι σας!!

Και να σας πω το τελευταίο....Χθες το βράδυ ειδα μια κατσαρίδα στο σαλόνι! Φρίκαρα, έπαθα 100 εγκεφαλικά..Εχω τρελό θέμα με αυτές. Τις σιχαίνομαι τόσο που φτάνω στο σημείο του φόβου!! Εννοείται ότι τα σαπούνισα όλα με χλωρίνη και πότισα σχεδόν το σπίτι. Θέλω να κάνω απολύμανση, αλλά θα πρέπει να λείπει το μωρό δυο μέρες και είναι δύσκολο τώρα που δουλεύω. Εσείς τί έχετε κάνει?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καληπέρα, τι κάνετε? άρχισε πάλι η ζέστη, η μικρή κοιμάται και βρήκα χρόνο να ανοίξω το laptop γιατί όλον τον καιρό μπαίνω απο το ipod!!

Εκλεισα τις παιδικές μπομπονιέρες, μαράκες σε διάφορα χρώματα, θα μου δώσουν και καλάθια για τις άλλες, παρήγγειλα και τα κουφέτα, επίσης πήρα το φόρεμα το οποίο ήταν τέλειο πάνω μου, αισθανόμουνα πολύ ωραία, το πήρα απο την Anna Riska, ήρθε στο μαγαζί και η μοδίστρα και μου το έπιασε λίγο, είχα και ένα ταμπά πέδιλο αφόρετο το οποίο συνδιάστηκε πολύ ωραία, άρα έκλεισα το θέμα ντύσημο, μένει μόνο να πάω για τα γλυκά, μπορεί να πεταχτώ την Κυριακή και την άλλη εβδομάδα θα πάω με την νονά για τα βαφτιστικά!!! Αυτά απο εμάς!!!

Τζαμιν, εύχομαι η μικρή να είναι καλύτερα και περαστικά σας, η παλινδρόμηση στην βρεφική ηλικία μειώνεται με τον καιρό, έτσι μας εχει πει η παιδίατρος μας και ο υπερηχογραφιστής και εμείς που είχαμε στο στομάχι άνω του μετρίου μας είπαν οτι στους 6-8 μήνες μειώνεται όπως και έγινε!!!

Νινα-νανα, σίγουρα θα είναι απο το φαγητό, να μην ανησυχείς, φυσικά να το ελεγξεις ξανά, και η μελανιά θα φύγει γρήγορα, κάνατε μπάνιο στην Εύβοια?

ΚΙΤΤΥ, πολύ ωραία τα γλυκά που διάλεξες, και εγώ θα προτιμήσω διάφορα είδη, μου αρέσει η ποικιλία, απο πιο ζαχαροπλαστείο τα έκλεισες? και η μπομπονιέρα 1 ευρώ πολύ καλή τιμή, με το καλό!!

Χθές της πήρα τις πάνες για την θάλασσα απο το Βασιλόπουλο, έχει 6 τμχ. 3,60, δεν συμφέρει και πολύ, το ολόσωμο αντιηλιακό μαγιό το έχουμε και εμείς, βέβαια δεν το έχουμε φορέσει αλλά μία φίλη μου μου είπε οτι είναι πολύ καλό, όντως δεν περνάνε οι ακτίνες, βέβαια δεν θα το βάλουμε στον ντάλα ήλιο αλλά για τις πρωινές ώρες καλό είναι.

Tzitzina, μπράβο για την μικρή σου, πολύ καλή!! Αυτές οι κατσαρίδες είναι αηδία, και εμείς πριν 2 εβδομάδες βρήκαμε 2 μια μικρή και μια μεγάλη και τις σκότωσα δεν θα κοιμόμουνα εαν δεν τις εξαφάνιζα, εγω σφουγγαρίζω το καλοκαίρι κάθε μέρα και φαντασου οτι βγάζουμε τα παπούτσια μας εξω απο το σπίτι παρόλα αυτα έρχονται, πάντως απολύμανση καλύτερα να ρωτήσεις, εμεις ολα τα χρόνια κάνουμε στους κοινόχρηστους χώρους, άντε να κάνεις στα μπαλκόνια.

αρμα, εύχομαι όλα καλά με τις εξετάσεις, εμείς έχουμε επανέλεγχο τον Σεπτέμβρη!

Julie, καλά να περάσετε!

Della, πολύ καλός ο μικρός σου!!!!

Βιβή, θα με ενδιέφερε ένα χειροποίητο βιβλίο ευχών, εαν είναι να το δούμε!!!

Πάω να φτιάξω την λίστα με τους καλεσμένους!!!

Καλό βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Προσπαθώ να κοιμησω την μικρή κι απ ότι κατάλαβα απο τις αντιδράσεις έχασα το γκολ της εθνικής. :(

Σήμερα η πεθερά μου είδε τις πάνες λέει σίγουρα καρπούζι είναι. Αχ αν ήταν να παίρνω τηλ την παιδίατρο κάθε φορα που νομίζω ότι βλέπω αίμα δεν θα ήθελε να με βλέπει. Και δεν έχει και νόημα να την πάρω, τι να μου πει; Όλα γνωστά είναι....

Mammy πήγατε Μύκονο καθόλου;

Kitty συμφωνώ για τις μπομπονιερες. Κι εμείς μόνο παιδικές είχαμε.

Tzamin περαστικά στην Έλενα.

Τελικά η κόρη μου είναι η πιο κοντή. 76 εκ αλλα έχει στραβά πόδια ακόμα.

Arma μου δεν είναι κρυωματακι. Νομίζω ότι τα έπαιξε το εντερο απο τις πολλές φυτικές ίνες. Τις τελευταίες μέρες τρώει μόνο καρπούζι, αχλαδι, αγγουρι. Καλα είναι πάντως, πολλα αέρια αλλα έφαγε και φασολακια. Σήμερα έκανε 2 φορές μόνο κακα η μια πάνα πηχτα κι ωραία η δεύτερη υδαρη, βλενωδη με μπόλικο καρπούζι. Αύριο δεν θα της δώσω καρπούζι.

Καλα να περάσετε!!!!

Tzitzina κουβαδακια έχουμε κι εμείς και παίζει στην παιδική χαρα προς το παρόν.

Πως είναι το χτύπημα της Ειρήνης; Εμάς εξαφανίστηκε σχεδόν.

Lila's mom με γεια το φόρεμα!! Μπάνιο δεν κάναμε. Ο άντρας μου γύρισε βραδάκι απο Λαρίσα. Να πω την αλήθεια δεν έχω πάρει τα πράγματα θαλάσσης, απο την μετακόμιση τα είχαμε βάλει στην αποθήκη και δυστυχώς δεν υπήρξε χρόνος να τα ψάξουμε. :(

Τις κατσαρίδες τις τρεμω. Τρελαινομαι και μόνο στην ιδέα. Στο παλιό σπίτι προσεχα παρα πολυ για να μην έχουμε. Έκαναν απολύμανση στην οικοδομή και στο μπαλκόνι, είχα ταπες για τα σιφονια του μπάνιου, έκλεινα το βράδυ κι όταν λείπαμε όλες τις ταπες (της μπανιερας, νεροχυτη, νυπτηρα). Είχα δει συνολικά σε 5 χρόνια 5-6 κατσαρίδες περαστικες. Έχω δει να βγαίνει απο την μπανιεραααααα!!!!! Το πρόβλημα είναι να μην κάνουν φωλιά. Πάρε κατσαριδοπαγιδες αλλα βαλτε τες μακριά απο τα παιδια. Οι εταιρίες απολυμανσης μπορει να έχουν κάτι που να μην είναι τόσο βλαβερό. Έτσι κι αλλιώς δεν ψεκαζουν, είναι αοσμα υγρά και δεν τα βάζουν σε όλο το σπίτι αλλα σε στοχευμένα σημεία πχ σιφονια μπάνιου ή κάποιο ντουλάπι, πίσω απο ψυγείο και κουζίνα κτλ.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα. Ζεσταίνομαι!!!!!!

Λέμε αύριο να πάμε για μπανάκι, αλλά δεν το γρουσουζεύω..Ελπίζω..

Nina-Nana θα φτιάξουν τα ποδαράκια της, ακόμη είναι μικρή και όσο για το ύψος, δεν έχει σημασία, το κάθε παιδάκι έχει τη χάρη του. Η Αφροδίτη είναι μια γλύκα!!

Όταν λείπουμε ή το βράδυ, ρίχνω χλωρίνη σε όλα τα σιφόνια. Πέρσι είχα και κάτι παγίδες, θα πω στον άντρα μου να τις φέρει και φέτος. Πάντως αυτές οι σιχαμένες είναι 100ψυχες. Με τίποτα δεν εξαφανίζονται. Και κάθε χρόνο μου φαίνονται και πιο σκληρές. Lila's mom και εμείς βγάζουμε έξω τα παπούτσια και σφουγγαρίζω κάθε δυο-τρεις μέρες, όμως δε νομίζω ότι έχει σημασία. Αυτές όλο και από κάπου ξετρυπώνουν. Θα συνεννοηθώ και με την πολυκατοικία, να κάνουμε τουλάχιστον έξω και βλέπουμε :?:?:?:?.

Με τη βάφτιση είσαι έτοιμη σχεδόν. Αντε με το καλό. Θύμισέ μου πότε είναι?

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα κοριτσια.Ο μικρος κοιμηθηκε και μολις εκανα κιεγω ενα μπανακι.Αυριο το πρωι εχουμε τη γιορτη του σχολειου στο θεατρο Περοκε.Αντε να δουμε τι θα κανει ο μικρος μου,υποθετω θα κλαιει!

Τζιτζινα,που θα πατε για μπανιο;παντως καλα λεω οτι η Ειρηνη θα γινει Κουλιανου!!!!

Κιττυ,και ο δικος σου ψηλος!Πως θα τον πειτε;Εχετε ανακοινωσει ονομα;

Lila's mom,πολυ ωραιο συνδυασμο εφτιαξες.Με τα μαλλια τι σκεφτεσαι να κανεις;

Mammy,η μπουμπου σου τι κανει και πως περναει που λειπουν τ'αδελφια της;της λειπουν;

Tzamin,πως ειναι η Ελενα;μαζεψατε ουρα τελικα;

Arma,καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας.

Julie,περιμενουμε νεα για το πως περασατε στη Γαλλια.

Nina-Nana,περσι τετοια εποχη που θηλαζα κι εγω ειχα φαει επι ενα 3μερο καρπουζι για βραδυ.Τα κακα του μπεμπακου τοτε βγαιναν,υδαρα,με βλεννες και κοκκινα μεσα.Ασε που την ωρα που τα εκανε ακουγονταν εκρηξεις απο την κοιλια του.Απο την ημερα που σταματησα το καρπουζι κοπηκαν μαχαιρι αυτα.Ειναι σιγουρα απο αυτο.

Αυτα απο εμας.Καλο Σαββατοβραδο!

NXbrp3.png

Καλησπέρα!!!

Είχαμε δυσάρεστα και δεν έχω ύπνο...χάσαμε μία πολύ αγαπημένη μου θεία, αδερφή του πατέρα μου.

Η μικρή μου αυτές τις ημέρες δε θέλει να φάει...με το ζόρι μπορεί να φάει 5-6 κουταλιές φαγητό, αλλά πίνει πολύ νερό και γάλα. Ελπίζω να είναι λόγω ζέστης και να της περάσει, γιατί υποπτεύομαι ότι μπορεί να έχει φοβηθεί από τις τόσες φορές που ταλαιπωρήθηκε με τους εμετούς.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πάμε παιδίατρο να κάνουμε το mantoux.

Εγώ της έχω πάρει μαγιό κανονικό. Είμαι λίγο επιφυλακτική για το ολόσωμο, μήπως δε στεγνώνει εύκολα. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο να μου πει μια γνώμη.

Lila's mom αν θες στείλε μου πμ να δούμε τι μπορώ να σου φτιάξω (πες μου αν έχετε κάποιο θέμα ή αν έχεις κάτι στο μυαλό σου, για να κάνω ένα πρώτο ψάξιμο για το τι μπορώ να χρησιμοποιήσω κλπ). Σημαντικό να δω αν προλαβαίνω μέχρι τη βάφτισή σας!!!

Αυτά από εμάς,

καλό βράδυ φιλενάδες!!!

Βιβουλα,συλληπητηρια για την απωλεια σας.

Με το φαγητο ενα θεμετακι ειχαμε κι εμεις αλλα αρχισα να τι κανω πιο χλιαρο γιατι μαλλον ζεσταινοταν και δεν το ηθελε.Το ιδιο και το γαλα.Κι εμεις πινουμε απιστευτο νερο.

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Σημερα ειχαμε τη γιορτη του παιδικου.Ο μικρος μου τελικα δεν καθισε με τιποτα!Πριν ανοιξει η αυλαια ακιμα τον ακουγα που εκλαιγε.Με το που ανοιξε η αυλαια,σβησαν τα φωτα και χειροκροτησε ο κοσμος,ο Κωνσταντινος,σηκωθηκε κι εφυγε!!!!!Ζητημα να εκατσε στη σκηνη 3".Ουτε καν φωτογραφια δεν προλαβα να του βγαλω.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Della μου σε ευχαριστώ πολύ. Μη σκάς μωρέ που δεν κάθησε ο μικρούλης. Καλά να είμαστε θα τα καμαρώνουμε τα μπουμπούκια μας για πολλά χρόνια! Καλό βράδυ σε όλο το καφέ μας!

Della φοβερός ο Κωνσταντίνος, έτσι? "Δε γουστάρω..φεύγω", χι, χι, χι!!

Για μπάνιο πήγαμε στην Ακτή του Ήλιου, στον Άλιμο. Η μικρή στην αρχή ξενέρωσε, μάλλον επειδή ήταν κρύα. Μπήκαμε σιγά σιγά, αλλά για λίγο. Γελούσε αλλά πολύ συγκρατημένα. Μετά έπαιξε με τα κουβαδάκια της και ήταν μια χαρά!! Ωραία περάσαμε, αλλά φύγαμε νωρίς για να μη μας πιάσει η ζέστη.

Τzamin πως είναι η Έλενα? Πως πήγε το συνέδριο? Κούραση? Σου στέλνω πμ να σε ρωτήσω κάτι.

Nina-Nana τι έγινε με τα κακούλια της Αφροδίτης?

Κοριτσάκια πάω για νάνι, γιατί αυτό το 6 κάθε πρωί, είναι πολύ βάρβαρο..Φιλιά!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια μου!

Εμείς γυρίσαμε χτες το βράδυ απο Αιδηψο. Ωραία περάσαμε!

Βιβή συλλυπητήρια για τη θεία σου!

Η ανορεξία της Μενιας μάλλον απο τη ζέστη είναι.

Della φοβερός ο Κωνσταντίνος, χαχα!! :D Μην στενοχωριεσαι, στην επόμενη θα τον καμαρωσεις, μικρός είναι ακόμα για να κάτσει στη γιορτή!

Tzitzina μια χαρα η κόρη σου, εξοικειωμένη με τη θάλασσα! Την δικια μου δεν την έχω παει ακόμα, για να δούμε...

Λοιπόν, τα κακα ήταν σίγουρα καρπούζι. Σταμάτησα να της δίνω, δεν ξαναέβγαλε κόκκινα και μόλις ξαναεφαγε είχε πάλι! Σήμερα πήγαμε πανα στο μικροβιολογικο για μαγιερ κοπρανων και ήταν αρνητική (δεν είχε αίμα δλδ).

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Γυρίσαμε κι εμείς!Καλά περάσαμε, και πιο καλά από όλους η μικρή!Ήταν πάρα πολύ καλή σε όλο το ταξίδι, παρόλο που είχε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Και το Σάββατο ήμασταν όλη μέρα έξω, ξετρελάθηκε!Ακόμα κι όταν εμείς ήμασταν πτώματα αυτή τραγουδούσε από χαρά!!!

Με το περπάτημα κάνει πλέον 4-5 βηματάκια, αλλά όχι παραπάνω!Είναι μια γλύκα!!!

Διάβασα και τα δικά σας νέα, Nina-Nana ευτυχώς που ήταν το καρπούζι κι όχι κάτι άλλο. Πότε λες να πας την μικρή σου για μπάνιο?

Βιβή συλλυπητήρια για τη θεία σου.

Della είναι μικρούλια μωρέ ακόμα, πάντως καλά έκανε που έφυγε αν δεν ένιωθε καλά!Καλύτερα να εκφράζεται παρά να καταπιέζεται ;)

Τζιτζίνα ακριβώς έτσι είμαι κι εγώ με τις σιχαμένες τις κατσαρίδες!!!Δεν τις αντέχω κι όπως λες φτάνω κι εγώ στο σημείο του φόβου!Μα γιατί να υπάρχουν??????

Αρμάκι δεν ήξερα ότι κάνουν εξέταση αίματος σε τόσο μικρά παιδάκια. Λες να πάω κι εγώ την κόρη μου? Τί ακριβώς κοιτάνε? Γενική αίματος έκανες?

Τζαμίν τί κάνει η Έλενα? ΕΛπίζω να είναι εντελώς καλά!!!Το συνέδριο?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...