Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια, όπως βλέπω οι ιώσεις συνεχίζονται οπότε περαστικούλια σε όλες κ να προσέχετε.

Εμεις χτες πήγαμε στο γιατρό μας, ο μπεμπούκος μας είναι 2100γρ , έχει πάρει θέση κ περιμένει. Εχω κ εγω σποραδικα πετρώματα στην κοιλια κ ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικά.

Αυτη την εβδομάδα πρεπει να μιλήσω κ με την μαία, να γνωριστούμε, κ να λύσουμε μερικές πρακτικές απορίες για την ώρα της γέννας που μας έχουν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο τοκετό.

Εγω σε γενικες γραμμές είμαι καλά το μόνο μου πρόβλημα είναι τα κιλά κ η συχνοουρία, απίστευτη πίεση χαμηλα στη κοιλια όλη μέρα , τι μαρτύριο...

Σας φιλω όλες, να προσέχετε κ να ξεκουράζεστε

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσια.... όλα καλά?

Ania είσαι στην τελική ευθεία έτσι? Μια χαρά ο μπουμπούκος σου!!

Εγώ πάω αύριο για την καμπύλη... Έχω όμως άλλη μια ανυσηχία και θα ήθελα να μου πείτε αν ισχύει κάτι αντίστοιχο για κάποια από εσάς ή αν έχετε ακούσει κάτι τέτοιο. Έχω αρρυθμίες εδώ και ένα μήνα περίπου, οι οποίες έχουν επιδεινωθεί την τελευταία εβδομάδα. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι θα μου κανονίσει ραντεβού με τους καρδιολόγους στο ΡΕΑ για να εξεταστώ. Είμαι η μόνη με αρρυθμίες? :?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες!

Εγώ το προηγούμενο σκ νοσηλεύθηκα ξανά με συσπάσεις..τώρα πάλι είμαι καλά με χάπια ανα 1 1/2 ώρα και ξάπλα και κάνω τον σταυρό μου για κάθε μέρα που περνάει και είμαι καλά και ο μπεμπάκος στην κοιλιά μου...

Tzasmin δεν ξέρω για αρρυθμίες αλλά ξέρω ότι η εγκυμοσύνη φέρνει γενικά ανωμαλίες στην καρδιά χωρίς να είναι σοβαρές. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα υγρό στην καρδιά το οποίο έφυγε όταν γέννησα και δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Να το εξετάσεις και θα σου πουν οι γιατροί τι πρέπει να κάνεις.Μην ανησυχείς!:wink:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα, Tzamin εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης αισθανομουν διαφορα φτερουγισματα και ταχυκαρδιες (βεβαια κατα διαστηματα τα αισθανομουν κ πριν την εγκυμοσυνη λογω αγχους) ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα ολα αυτα απλως για να μου φυγει η ιδεα κ ο φοβος με εστειλε σε εναν καρδιολογο και ευτυχως δεν βρηκε τιποτα, ηταν απο αγχος.Επισης ο καρδιολογος μου επιβεβαιωσε οτι μπορει να δημιουργηθουν αρρυθμιες στην εγκυμοσυνη οι οποιες ειναι αθωες.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες!

Εγώ το προηγούμενο σκ νοσηλεύθηκα ξανά με συσπάσεις..τώρα πάλι είμαι καλά με χάπια ανα 1 1/2 ώρα και ξάπλα και κάνω τον σταυρό μου για κάθε μέρα που περνάει και είμαι καλά και ο μπεμπάκος στην κοιλιά μου...

Tzasmin δεν ξέρω για αρρυθμίες αλλά ξέρω ότι η εγκυμοσύνη φέρνει γενικά ανωμαλίες στην καρδιά χωρίς να είναι σοβαρές. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα υγρό στην καρδιά το οποίο έφυγε όταν γέννησα και δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Να το εξετάσεις και θα σου πουν οι γιατροί τι πρέπει να κάνεις.Μην ανησυχείς!:wink:

Arma κατσε στο κρεββατι και θα δεις ολα θα πανε καλα!!!:)

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... ελπίζω κι εγώ ότι δεν θα είναι τίποτα. Απλά επειδή υπάρχει κληρονομικότητα σθένωσης αορτής στην οικογένειά μου, ανυσηχεί πολύ ο άντρας μου.

Έκανα σήμερα την καμπύλη... ρε παιδιά τί ταλαιπωρεία είναι αυτή η εξέταση. Βαρέθηκα την ζωή μου. Αύριο θα έχω τα αποτελέσματα... είμαι αρκετά αισιόδοξη γιατί η διατροφή μου είναι ούτως ή άλλως καλή.

Arma εύχομαι να είναι περαστικές οι συσπάσεις. Χαλάρωσε όσο μπορείς και κάνε θετικές σκέψεις.:)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

κοριτσακια τι κανετε?

τζαμιν δεν ξερω καθολου για αρρυθμιες αλλα δεσ το με το γιατρο σου ειναι ο μονος που μπορει να σου δωσει απαντησεις

αρμα οσο μπορεις και εσυ μεινει ξαπλωμενη δυσκολο βεβαια αλλα δεν εμεινε πολυ υπομονη και ξεκουραση και ολα θα πανε καλα

Εγω αυριο το πρωι θα παω να δω το παλικαρακι μου ελπιζω να ειναι ολα καλα και εχουμε και την καμπυλη αυριο λογικα περασαμε και εμεις μια γριπουλα οικογενειακος αλλα παλι καλα ηταν ελαφρυ καλα και να μην ηταν για πω την αληθεια δεν εχω πολλες επιλογες με το ταλιμπανακι μου στο ποδι θα το περνουσα :(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κοριτσια τι κανετε?Εμεις πηγαμε σον γιατρο σημερα ο κωνσταντινος μου ειναι 1045 μια χαρα τον βρηκε καναμε και ντοπλερ ολα καλα και τωρα πρεπει να παω για καμπυλη μια απο αυτες τισ μερες θα παω να την κανω να δουμε και απο εκει τι θα γινει!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Αποτελέσματα καμπύλης 75 gr.

0' - 85

60' - 184

120' - 150

180' - 79

Δεν ξέρω τί σημαίνουν τα αποτελέσματα αλλά μια γρήγορη ματιά που έριξα στο internet μάλλον ανεβασμένα είναι. Θα πάω την ερχόμενη εβδομάδα στον γιατρό και θα δούμε.

Κατερίνα μου καλή τύχη με την καμπύλη. Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα. Πάρε μαζί κανένα βιβλίο ή περιοδικό να περάσεις την ώρα σου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα σούπερ ο μικρούλης σας, μεγαλώνει...Καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!!!

Βάσω μου, να σου πω δεν έχω ιδέα. Εγώ έχω κάνει μόνο την μικρή με τα 50 γρ. Ίσως να είναι λίγο ανεβασμένα αλλά με καλή διατροφή θα είσαι πιστεύω οκ!!

Οι αρρυθμίες υποχώρησαν? Βρε κορίτσι μου, όλα μαζί σου έπεσαν. Μήπως να κάτσεις σπιτάκι να χαλαρώσεις μερικές μερούλες? Μπορεί να κουράζεσαι στη δουλειά!!!

Αλήθεια εσείς κορίτσια κάνατε όλες και τις δύο καμπύλες? Δεν μου έχει πει κάτι για μεγάλη ο δικός μου.

Κοριτσάκια που λέτε για συσπάσεις...πώς ακριβώς τις καταλαβαίνετε? Αν έχω είναι σίγουρο πως θα τις καταλάβω?

Arma κι εγώ εύχομαι τα καλύτερα, να περάσουν οι συσπάσεις και να μην ξανάρθουν πριν την ώρα τους. Να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις πολύ πολύ...

6237481d19.png

Kοριτσάκια τί κάνετε??

Γιούλη, μην ανησυχείς...οι περισσότερες κάνουμε την μικρή καμπύλη ως αναγνωριστική και αν είναι οριακά τα αποτέλεσματα κάνουμε και τη μεγάλη. Εγώ είχα τη φαεινή ιδέα να επαναλάβω τη μικρή και τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα από την πρώτη φορά (96 σάκχαρο νηστείας και 166 μετά απο 1 ώρα - ΒΟΗΘΕΙΑ :wink::wink: Επομένως θ' αρχίσω οπωσδήποτε διατροφή (από Δευτέρα λέω :tongue:)

Βάσω, ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.labtestsonline.gr/static/template/test.prn.aspx?idcontent=1000000010

ίσως σε βοηθήσει!!

Arma μου, πολύ ξεκούραση χρειάζεται και όλα θα πάνε τέλεια!!!:):) Μην ανησυχείς!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Pola τι σου ειπε ο γιατρος για τα αποτελεσματα?Εμενα με τη διατροφη προς το παρον ειναι καλες οι μετρησεις.

mammy μου, όταν τον ενημέρωσα για τα προηγούμενα αποτελέσματα (90 και 142), είπε ότι θα μου δώσει διατροφή. Ε, φαντάζομαι ότι και με αυτά, αυτό θα μου πει, δεν του μίλησα σήμερα. Θα του τηλεφωνήσω τη δευτέρα να περάσω για να μου τη δώσει. Ελπίζω να ρυθμιστεί κάπως!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

mammy μου, όταν τον ενημέρωσα για τα προηγούμενα αποτελέσματα (90 και 142), είπε ότι θα μου δώσει διατροφή. Ε, φαντάζομαι ότι και με αυτά, αυτό θα μου πει, δεν του μίλησα σήμερα. Θα του τηλεφωνήσω τη δευτέρα να περάσω για να μου τη δώσει. Ελπίζω να ρυθμιστεί κάπως!!

Σιγουρα θα ρυθμιστει!Αντε να περασει ο καιρος να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...