Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου.Εχω πολλες δουλιτσες αυτες τις μερες και αν και δεν εγραψα σας διαβαζα.Εμεις ειμαστε καλα,ο μικρος στον παιδικο κλαιει μονο οταν μπαινει στο σχολικο και εκει ειναι καλα.Εχω την εντυπωση οτι εχει γινει λιγο πιο κοινωνικος.Οταν βλεπει παιδακια πηγαινει κοντα τους(αυτο βεβαια το εκανε ανεκαθεν)αλλα τωρα τους παει και τη μπαλα του να παιξουν.Εχει πλακα ο μπομπιρακος μου!

Lila's mom,το φορεμα πρεπει να ειναι πολυ ωραιο και αφου εισαι λευκη θα σου πηγαινει πολυ το χρωμα.Με γεια,με γεια!

Julie,με γεια και σ'εσενα και καλοφορετο.Ειναι πολυ ομορφο και ρομαντικο αυτο που πηρες.

Tzamin,ελπιζω η Ελενα να ειναι περδικι σημερα!

Νινα-Νανα,ελπιζω σημερα να μην ταλαιπωρηθειτε με τα δοντακια και να κανετε νανι!

Κ ιττυ,σε ενα μηνα,βουτιτσα κι εσεις!

Brooke,πολυ ωραια τα γλυκα που αναφερεις αλλα εγω θα προτιμουσα ενα ειδος και οχι τρια.Κι αυτο γιατι μπορει να δοκιμασουν κατι,να θελουν το αλλο τελικα και να εχετε κανενα μπερδεμα.Εγω δεν θα τους αφηνα περιθωρια επιλογης,κι ας μην ειναι δημοκρατικο αυτο που λεω.

Βιβη,θερμα συγχαρητηρια για την απωλεια κιλων.Ευγε!

Arma,απορω με τοσο δυνατες παρενεργειες που εχει το εμβολιο που ανεφερες πως το κανουν ακομα.Ειναι να τρελαινεται κανεις.

Dimista,καλες διακοπες!

Tzitzina,εμεις θα παμε λιγες μερες τον Ιουλιο Θεσσαλονικη και αν μπορεσουμε,αρχες Σεπτεμβριου κανα 3μερο καπου.

Κοριτσια,μας ηρθε η εφορια 1709?.Μου ηρθε εγκεφαλικο.

Αυριο το μεσημερι εχουμε παιδιατρο.

Καλο βραδυ ομορφες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααα!!!!Τι κάνετε? Εμείς συνεχίζουμε να ξενυχτάμε και την τελευταία βδομάδα έχει βρει κι άλλο κόλπο και από τις 9.20 που κοιμόταν φτάνει 10.15. Μόλις πιει το γάλα και ενώ μισοκοιμάται ότνα τελειώσει ανοίγει τα μάτια και αρχίζει να γελάει. :lol: Τι θα το κάνω αυτό το παιδί δεν ξέρω..Εδώ δεν γίνεται νομίζω ξεχωριστά. Να το ρωτήσεις όμως.

Καλά έκανες για το εμβόλιο, εγώ σκέφτομαι το mmr να της το κάνω γύρω στους 18 μήνες και σκέφτομαι να μην το κάνω όπως είναι (τριπλό) αλλά ξεχωριστά για την κάθε ασθένεια αν γίνεται. Ξέρει καμιά κοπέλα αν γίνεται αυτό?

Εδώ δεν γίνεται νομίζω ξεχωριστά. Να το ρωτήσεις όμως.

Το φόρεμα που βρήκα είναι σε κοραλί χρώμα' date=' η φούστα ανοίγει λίγο σαν άλφα γραμμή το πάνω μέρος είναι με ράντα αλλά κάνει λίγο ντραπέ και σε κάποιο σημείο της ράντας έχει κεντημένα λίγα κρυσταλάκια επίσης το μάκρος του είναι λίγο πιο κάτω απο το γόνατο, πως σας φαίνεται απο την φτωχή μου περιγραφή, κάνει για πρωινή βάφτιση ή θα προτιμούσατε κατι σε εμπριμέ? επίσης θα το συνδιασω με ταμπά peep toe οχι φυσικά πολύ ψηλό, γενικά επειδή είμαι πολύ άσπρη δεν μου πάνε τα πολύ ανοιχτόχρωμα, θα πάω αύριο στο Αττικα μήπως βρω και εκει τίποτα!

[/quote']

Εμένα από την περιγραφή μου φαίνεται ιδανικό!

Το έχει σίγουρα το όνομα, γιατί και η μαμά μου έτσι ακριβώς είναι με το πείσμα της. Μη μου πεις ότι η μικρή σου είναι και κουτσομπόλα? :tongue::tongue:

Μάλλον το ζώδιο το έχει...έτσι ακριβώς και ο δικός μου..:lol:

Μην το γελάς καθόλου!!Είναι και κουτσομπόλα:tongue::tongue:

Κατ'αρχάς δεν της ξεφεύγει τίποτα μέσα στο σπίτι, όλα τα βλέπει, όλα περνάνε από τον έλεγχό της και γενικά δεν αφήνει τίποτα να περάσει έτσι. Εκτός αυτού στήνεται στο παράθυρο αρκετή ώρα και παρατηρεί όλες τις κινήσεις των κατοίκων (ποιος πάει, ποιος έρχεται κτλ) και των γατιών της γειτονιάς επίσης. Καλά με τις γάτες τρελό κόλλημα, λέει και "τάτα" με τρελή λαχτάρα μόλις βλέπει γάτα μπροστά της.

Αχ στις κούνιες όλα ξεσαλώνουν!!Οι δικές μας διακοπές ξεκινούν 10 Αυγούστου, οι δικές σου?

Πω πω! Όλα ίδια είναι!

brooke το μεταξωτό σλινκ δεν θα ταίριαζε με το φόρεμά σου? Εγώ νομίζω μιας και είναι λευκό το φόρεμα αυτό θα ταιριάζει πιο καλά μιας και το ύφασμά του είναι πιο καλό.

Όσο για το παιχνίδι αν κάτσει 10 λεπτά ο Βασίλης μου θα θεωρήσω ότι έκατσε έναν αιώνα! Μία φορά έκατσε 5 λεπτά και το έκανα ολόκληρο θέμα! :lol: Όταν ήταν μικρή η κόρη μου και άκουγα άλλες μανούλες να λένε ότι τα παιδιά τους δεν στέκονται πουθενά, μου έκανε τρομερή εντύπωση να όμως που τώρα το ζω κι εγώ! Να βάζεις πραγματάκια όμως όποτε μπορείς να περνουμε ιδέες!

Βιβή μπράβο σου για τα 8 κιλά!!!Η μικρή σου είναι εντάξει τώρα?

Tzasmin πως είναι η Έλενα? Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, η παιδίατρός σου τι λέει που την στέλνεις με πυρετό στο σχολείο? Σε ρωτάω γιατί η δική μου είναι λίγο αυστηρή σε αυτό και σε ότι αφορά τις μέρες που θα αφήσεις για να το πας και αφού γίνει καλά. Απλά θέλω να ακούσω και μια άλλη γνώμη.

Arma το MMR το φοβάμαι λίγο! Είναι αυτο που δεν πρέπει να έχει αλλεργία στο αυγό;

Ναι αυτό είναι. Κι εγώ το φοβόμουν και όντως είχε παρενέργεια τον υψηλό πυρετό.Οκ αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα παιδάκια, αλλα δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Αυτό που ''έκλεισα τα αφτιά μου'' είναι στο ότι προκαλεί αυτισμό κτλ. Είναι κάτι που δεν έχει τεκμηριωθεί αλλά έχει προκαλέσει πανικό σε πολλούς γονείς.

Arma,απορω με τοσο δυνατες παρενεργειες που εχει το εμβολιο που ανεφερες πως το κανουν ακομα.Ειναι να τρελαινεται κανεις.

Το κουλό δεν είναι αυτό, το κουλό είναι ότι αυτό το εμβόλιο που τα έχει όλα βγήκε τώρα και απορώ γιατί και τα δυο εμβόλια(mmr-ανεμοβλογιάς) είναι βαριά πως σκέφτηκαν να τα ενώσουν. Τι να πεις..χαίρομαι τουλάχιστον που η παιδίατρός μου με ενημερώνει.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας βρε κορίτσια! Εμείς πάλι είχαμε φρικτή νύχτα. Ξύπνησε 2 κι έμεινε ξυπνια μέχρι τις 6 !!!!! :shock::shock::shock::shock:

Della ωραία περνάει ο μικρός σου στον παιδικό, μια χαρα!

Arma πράγματι η "έρευνα" με τον αυτισμό προκάλεσε πανικό. Συγκεκριμένα στην Αγγλία σταμάτησαν να κάνουν το εμβόλιο πολλοί γονείς και τα κρούσματα ιλαρας κτλ αυξήθηκαν κατα πολυ ενώ του αυτισμου έμειναν στα ίδια επίπεδα. Αν προκαλούσε το εμβόλιο αυτισμο τα κρούσματα έπρεπε να πέσουν αφού δεν εμβολιαζονταν τα παιδια. Παρόλα αυτα η έρευνα του γιατρού δεν έδειξε ότι το εμβόλιο αυτο κάθε αυτο προκαλεί αυτισμο αλλα ότι στο εντέρο των αυτιστικων παιδιών που μελέτησε βρέθηκε στέλεχος του εμβολίου. Στην ουσία σαν να "ξυπνάει" νευρολογικά προβλήματα σε παιδια που έχουν "προδιάθεση".

Η κόρη μου έχει φάει κροκο αυγού ΜΙΑ φορά μόνο και απο τότε δε θέλει ούτε να το βλέπει. Ασπραδι δεν έχω δοκιμάσει να της δώσω γιατι ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΏΕΙ. :( Τι να κάνω;;;;:confused:

Πολυ καλή προσφορά! Έχει και Κυθηρα κι Αμοργο!

Tzamin έχεις παει Τζια; Που μείνατε; Ψάχνω ξενοδοχείο!!!

QVjlp3.png

Καλησπερα φιλεναδες.Πηγαμε παιδιατρο και καναμε το mmr.Για να πω την αληθεια κι εγω "κωφευσα" για ολον αυτον τον σαλο με τον αυτισμο.Εκανα τον σταυρο μου και τι καναμε.Απο υψος και βαρος ειμαστε στα ιδια δηλ.79εκ. και 10100.Λογικο βεβαια με 10μερες αρρωστιας.Τον αλλο μηνα εχουμε την τελευταια δοση της μηνιγγιτιδας.

Νινα-Νανα,τι κουραση τραβηξες ε;τουλαχιστον μεσα στη μερα κοιμηθηκε καθολου για να ξεκουραζοσουν κι εσυ;

Α rma,και ο δικος μας παιδιατρος για τον παιδικο σταθμο με πυρετο ηταν αρνητικος.Μου ειπε να ειναι κανα δυο 24ωρα απυρετος και μετα να παει.Βεβαια,αυτη τη φορα ηταν η μαμα μου και τον κρατησε εδω αλλα την επομενη φορα δεν θα εχω αυτην την πολυτελεια και θα χρειαστει να τον στειλω κι ας εχει πυρετο.

Αυτα απο εμας.Καλο απογευμα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Είμαι ένα όρθιο πτώμα! Σήμερα μας έκανε τέλειο καιρό αλλά εγώ έπαθα μια φοβερή αλλεργία κι έτρεχε όλη μέρα η μύτη μου και τώρα νιώθω μόνο εξάντληση!Έχει κάτι ηλίθια φυτά που πετάνε παντού και μάλλον αυτά μου την προκάλεσαν :evil::evil::evil:

Η μικρή καλά, τα κλασσικά μας!Θέλει συνέχεια να την κρατάμε και να περπατάει :D

Κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε για Παρίσι (εδώ φανταστείτε εμότικον με καρδούλες γύρω γύρω). Θα φύγουμε Παρασκευή και γυρίσουμε Κυριακή, θα πάμε με το αυτοκίνητο. Ελπίζω να αντέξει το μωρό μου τόσες ώρες, θα κάνουμε βέβαια πολλές στάσεις! Είμαι πολύ χαρούμενη, ελπίζω να μην αρρωστήσει κανείς μέχρι τότε κι όλα να πάνε καλά!!

Nina-Nana, κουράγιο κουράγιο κουράγιο!!!!Αυτό με τον ύπνο είναι σκότωμα!!Σε όλα τα δόντια υπέφερε έτσι? Νομίζω πως κι ένας κυνόδοντας της Ειρήνης μου ετοιμάζεται να σκάσει...ωχ!

Tzamin πώς είναι η Έλενα?

Della ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί με το εμβόλιο και να μην ανεβάσει πυρετό!Λογικό αυτό που σου είπε ο παιδίατρος για τον πυρετό, δεν είναι σωστό να υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια...

Armaki κι ο δικός σου το έριξε στο ξενύχτι???Πολύ σημαντικό που έχεις εμπιστοσύνη στον παιδίατρό σου και που σε ενημερώνει γιατί κυκλοφορούν αρκετοί που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Στην Ελλάδα έχουμε κι εμείς μια υπέροχη παιδίατρο, εδώ πάλι το σύστημα υγείας είναι πολύ διαφορετικό και δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος γιατρός που να ασχολείται με το παιδί σου :|

Βιβή πολύ ωραία ιδέα αυτή με τη σοκολάτα με τα αρχικά του ονόματος!!!Και μπράβο σου που έφτιαξες μόνη σου τις μπομπονιέρες!!!Με εντυπωσιάζεις, εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα όμως!!Ούτε πιάνουν τα χέρια μου ούτε θα είχα την υπομονή!!

Brooke πού είσαι? Αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά για τα μηνογενέθλια της μικρούλας σου!!!Το γλυκό το αφήνω ασχολίαστο γιατί (τί πρωτότυπο) προσπαθώ να χάσω κι εγώ κιλά. Δύο θέλω ακόμα, δεν ζητάω πολλά, αλλά δεν χάνονται τα άτιμα!Για το sling θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, το λαχανί θα διάλεγα στη θέση σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με αντίστοιχο μακιγιάζ ή κάποιο αξεσουάρ!Θα είσαι σούπερ!!!!

6237481d19.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Η αλήθεια είναι ότι τα κιλά χάνονται με πολύ υπομονή και πρόγραμμα, αλλά η διατροφολόγος μου είναι σούπερ! Δεν πεινάω καθόλου και κάθε φορά μου το προσαρμόζει στις ανάγκες και τις ορέξεις μου...με ρωτάει ποιο φαγητό θέλω ή μου έχει λήψει και το βάζει στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Έρχεται στο σπίτι, οπότε δεν τρέχω εγώ και γι'αυτό δεν έχω πρόβλημα να βρίσκω χρόνο να πηγαίνω με το παιδί. Επίσης, είναι πολύ καλή στο να τονώνει την ψυχολογία μου! Δε με αφήνει να πέσω, ακόμη και όταν κάποια φορά δεν έχω χάσει όσο θα ήθελα.

Η μικρή μου είναι καλύτερα. Πήραμε και τη δεύτερη καλλιέργεια και ήταν καθαρή. Οπότε ήταν ίωση (ΞΑΝΑ) και όπως φαίνεται το ξεπεράσαμε!

Την άλλη εβδομάδα θα πάμε παιδίατρο να κάνουμε το μαντού.

Julie δεν είναι και τόσο δύσκολο να φτιάξεις κάτι μόνη σου. Και εγώ το έκανα με πολύ επιφύλαξη, γιατί έλεγα ότι δεν πιάνουν τα χέρια μου, αλλά τελικά το ευχαριστήθηκα...ήταν αγχολυτικό!

Γι'αυτό και άρχισα να ασχολούμαι και με το scrapbooking! Βέβαια μαθαίνω καθημερινά, αλλά ξεχνιέμαι και από τη δουλειά και από τα καθημερινά τρεχάματα!

Τώρα αρχίζω να φτιάχνω βιβλία ευχών...αν κάποια ενδιαφέρεται...θα χαρώ πολύ να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι και για εσας!!!

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια...

Έχει πέσει πολύ δουλειά και γι' αυτό έχω χαθεί λίγο.

Η Έλενα είναι μια χαρά και άρχισε και πάλι να κοιμάται :D.

Ουσιαστικά με πυρετό δεν την έχω πάει σταθμό. Έχει εκδηλώσει εκεί δύο φορές πυρετό. Προχτές μου έκανε πυρετό μόνο στο σπίτι και καθόλου στον σταθμό. Βέβαια την πήγαινα σταθμό με την διάρροια αλλά δυστυχώς δεν έχω περιθώριο να μην την πάω. Δεν υπάρχει λύση. Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω στο σπίτι το μωρό μου όταν είναι αρρωστούλι αλλά είναι αδύνατον. Βέβαια την πρώτη φορά που αρρώστησε με την εποχική γρίπη που ήταν 4 μέρες χάλια δεν την πήγα. Έμεινα εγώ σπίτι. Αλλά αν χαλάσω την άδειά μου έτσι, τον Αύγουστο που κλείνει ο σταθμός θα έχω πάλι πρόβλημα. Ευτυχώς δεν έχει περάσει τίποτα βαριά (εκτός την διάρροια που την θέρισε).

Julie καλά να περάσετε στο Παρίσι, θα είναι τέλεια!!! 3 φορές έχω πάει και το λατρεύω. Η τελευταία φορά ήταν όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος. Από τότε έχω να ξαναπάω εξωτερικό :?.

Νινα νανα έχω πάει Τζια και είχα μείνει σε κάποια δωμάτια στις Πίσσες. Από internet είχα κλείσει.

Κοπελιές μου σας αφήνω να συνεχίσω

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!!!!! Επιτελους το βραδυ κοιμηθηκεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Della μου χτες κοιμήθηκε το μεσημέρι απο τις 2 μέχρι τις 4:30!!!!! Αφου ήταν πτώμα!

Julie αααααααα!!!!!! Θέλω κι εγω Παρίσι!!!!! Εγω έχω παει μόνο μια φορά τον Αύγουστο του 2009 αλλα μείναμε αρκετές μέρες και το γυρίσαμε πολυ. Πήγαμε και Disneyland. Μου αρέσει πολυυυ η πόλη αυτή, η ατμόσφαιρά της, το χρωμα της, τα μουσεία της, το ποτάμι, το άρωμα της (αν εξαιρέσεις την μυρωδιά του μετρο και στις γέφυρες του Σηκουανα που μυρίζουν σαν τουαλέτα..:rolleyes: ) ! Καλα να περάσετε!!! ζηλευωωωωωωωωω!

Βιβή υπέροχο που έρχεται και σου βγάζει προγραμμα εβδομάδας!!

Tzamin εγω ψάχνω ξενοδοχείο (πρώτη φορά ψάχνω ξενοδοχείο στις Κυκλαδες-πάντα σε ενοικιαζόμενα μεναμε) λόγω μωρου. Έχω βρει κάτι, για να δούμε!

Σήμερα φεύγουμε για Εύβοια (καμία σχέση με Παρίσι αλλα τι να κάνουμε? :tongue: ). Θα έχω wifi οπότε θα μπω απο το iPad να τα πούμε!

Φιλακια!!!!

QVjlp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μόλις ξύπνησα, νιώθω τόσο ξεκούραστη...και η μικρή κοιμάται ακομη. Περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βολτίτσα...

Σήμερα πάλι χτύπησε το κεφάλι της. Πήγε να κατέβει από τον καναπέ και γλίστρησε προς τα πίσω..Μου κόπηκε το αίμα....Ούρλιαζε.....Της έβαλα βούτυρο....

Περπατάμε πια κανονικά!!! Πάει βέβαια λίγο σαν πάπια και έχει πολύ πλάκα. Με το φαγητό εξακολουθεί να έχει έρωτα. Κρεμιέται στον νεροχύτη για να δει τι έχει στην κουζίνα!!

Πήγαμε παιδίατρο, 11700 κgr και 86 πόντους. Πρέπει να είμαι κοντά με Κitty και Tzamin αν θυμάμαι καλά.

Εσείς τι κάνετε?

Brooke ψηφίζω και εγώ λαχανί sling, οπότε νομίζω ότι βγαίνει παμψηφεί!!

Αχ, Νιna-Nana ξεκινάτε και εσείς..Τι τέλεια....

Εμείς προς Αύγουστο θα φύγουμε.

Βιβή μου φοβερή πρόοδος, μπράβο! Στυλάκι θα γίνεις μέχρι να φύγετε!

Julie πως είσαι με την αλλεργία? Παίρνεις τίποτα?

Della και εμείς κάναμε το mmr και η παιδίατρος μου είπε τα εξής: στη δεύτερη εβδομάδα μπορεί να κάνει πυρετό, να βγάλει εξανθήματα και ίσως κάποια γρομπαλάκια στον αυχένα (συμπτώματα ιλαρας-ερυθράς).

Μόλις ξύπνησε, θα ξαναμπω το βράδυ..Φιλάκια

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!!!Κι εγώ το λατρεύω το Παρίσι, νομίζω είναι η 6η φορά που πηγαίνω :oops::oops::oops::oops:

Η κόρη μου μόλις έκανε το πρώτο της βηματάκι!!!!!!!!!!!!Στο πλάι ήταν αλλά χωρίς καμιά υποστήριξη!!!!Εν τω μεταξύ το έκανε την ώρα που μιλούσαμε στο skype με τους γονείς μου και το είδαν κι αυτοί και τρελαθήκαμε όλοι (ο μπαμπάς της όμως το έχασε :cry:). Γενικά ο άντρας μου είναι μαύρη γάτα, τα έχει χάσει όλα τα πρώτα (πρώτη φορά που μπουσούλησε, που σηκώθηκε, τώρα που έκανε βήμα) .

Η αλλεργία καλά κρατεί δυστυχώς. Νομίζω χτες ήμουν στα πρόθυρα αλλεργικού σοκ, είχε κλείσει κι ο λαιμός μου και σχεδόν δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα ευτυχώς!!!!

Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ, οπότε σας εύχομαι καλό σκ και τα ξαναλέμε από Δευτέρα!Φιλιά πολλά!!!!

6237481d19.png

Tzitzina μου κι η δικιά μου χτύπησε σήμερα, στο ανοιχτό φύλλο της ντουλάπας. Έχει ένα σημάδι στο αριστερό μάγουλο αρκετά μεγάλο.

Ο μόνος λόγος που ήρθα Εύβοια (στα πεθερικά μου είμαστε) είναι επειδή αύριο ο άντρας μου έχει δουλειά στη Λαρίσα οπότε θα γυρνουσε Σάββατο σπίτι. Απο εδω όμως θα λείψει λίγες ώρες.

Julie περαστικά! Με την κόρη θα πάτε Παρίσι; Καλο ταξίδι να περάσετε υπέροχα!!!

Σήμερα το Αφροδιτακι έκανε 3 κενωσεις (πολυ σπάνιο γι αυτήν), με υδαρη υφή, που ήταν τιγκα στη βλεννα (σαν ωμό ασπραδι αυγου ήταν) με πολλα απεπτα κομμάτια τροφών και στην τελευταία πάνα μπορει να είχε και λίγο αίμα (ή ήταν ντοματα ή καρπούζι που έφαγε χτες) :(

Τώρα απο τι είναι αυτο; Έφαγε κάτι αυτη; Έφαγα εγω; Να σχετίζεται με την αλλεργία; Να είναι ερεθισμενο το εντερο; Θα σκάσω! Τόση προσπάθεια κάνω με την διατροφή κι η εικόνα δεν βελτιώνεται!!!! :cry:

QVjlp3.png

Κοριτσια μου γεια σας...ειμαι πτωμα!Σας διαβασα λιγο και ειπα να σας πω ενα γεια!Nina-Nana μην ανησυχεις,μπορει να μην ηταν αιμα οπως ειπες και να ηταν ντοματα ή καρπουζι,παρακολουθησε την και αυριο να δεις πως θα ειναι και μετα ενημερωσε τον παιδιατρο σου.Julie καλα να περασετε!!!

Καλο βραδυ!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

καλησπέρααα....

τι κάνετε ?

απο γλυκά διαλέξαμε προφιτερόλ και ferrero , σε κουτάκια looney tunes. ισως να βαλω 3η γεύση. τυχαία θα τα παιρνουν....ε...δεν νομίζω να εχουμε παρεξηγήσεις για το γλυκο. Γενικά το εχω αποβάλει να σκεφτομαι παντα πρωτα τους άλλους - κανουμε αυτό που μπορουμε και μας αρεσει -και σε όποιον αρεσουμε ,για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.............χαχαχαχαχχα

οπως και μπομπονιερες εκανα μονο παιδικες, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχω αλλες για τους μεγαλους κι αλλες για τα παιδια ...βαφτιση ειναι. στο γαμο δηλαδη κανουμε κ παιδικες οταν υπαρχουν παιδάκια ?

Η τιμή 1,00 νομιζω ειναι πολυ καλη ! εμάς 1,30 θα μας στοιχίσουν τα γλυκα

πλαστικά παπουτσάκια για την θαλασσα ,εχει και το mothercare πολυ ωραία.

Μαγιό , πηρατε στα μπουμπουκάκια σας ? τι σκεφτεστε ? αντηλιακό μαγιό ή κλασσικό ?

δεν ξερω αυτα τα ολοσωμα τα αντιληλικά δεν μου πολυαρέσουν .εγω θα του βαλω το κλασσικο και θα παστώσω με γαλάκτωμα

και σωσιβιάκι ε ? δεν νομιζω οτι μπορούν να βάλουν μπρατσάκια

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μόλις ξύπνησα, νιώθω τόσο ξεκούραστη...και η μικρή κοιμάται ακομη. Περιμένω να ξυπνήσει για να πάμε βολτίτσα...

Σήμερα πάλι χτύπησε το κεφάλι της. Πήγε να κατέβει από τον καναπέ και γλίστρησε προς τα πίσω..Μου κόπηκε το αίμα....Ούρλιαζε.....Της έβαλα βούτυρο....

Περπατάμε πια κανονικά!!! Πάει βέβαια λίγο σαν πάπια και έχει πολύ πλάκα. Με το φαγητό εξακολουθεί να έχει έρωτα. Κρεμιέται στον νεροχύτη για να δει τι έχει στην κουζίνα!!

Πήγαμε παιδίατρο, 11700 κgr και 86 πόντους. Πρέπει να είμαι κοντά με Κitty και Tzamin αν θυμάμαι καλά.

Εσείς τι κάνετε?

Brooke ψηφίζω και εγώ λαχανί sling, οπότε νομίζω ότι βγαίνει παμψηφεί!!

Αχ, Νιna-Nana ξεκινάτε και εσείς..Τι τέλεια....

Εμείς προς Αύγουστο θα φύγουμε.

Βιβή μου φοβερή πρόοδος, μπράβο! Στυλάκι θα γίνεις μέχρι να φύγετε!

Julie πως είσαι με την αλλεργία? Παίρνεις τίποτα?

Della και εμείς κάναμε το mmr και η παιδίατρος μου είπε τα εξής: στη δεύτερη εβδομάδα μπορεί να κάνει πυρετό, να βγάλει εξανθήματα και ίσως κάποια γρομπαλάκια στον αυχένα (συμπτώματα ιλαρας-ερυθράς).

Μόλις ξύπνησε, θα ξαναμπω το βράδυ..Φιλάκια

πω πω.....καλέ εσείς μας ξεπερασατε:P:pμπράβοοοοοοο !!!!!!!!!! εμεις 83 εκ και 10250 , αδυνατούλης ειναι

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...