Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Tzamin μου περαστικά περαστικά περαστικά!!!Τί τραβάνε μωρέ κι αυτά τα μωρούλια!!!Εύχομαι να γίνει πάρα πολύ γρήγορα καλά η Έλενα!

Αρμακι, σε ευχαριστώ πολύ που μου είπες τη γνώμη σου για το συνέδριο. Μάλλον έχεις δίκιο, λογικά δεν θα πάθει σοκ, ειδικά καθώς έχει συνηθίσει τα πρωινά να με αποχωρίζεται. Καλά έκανες για το εμβόλιο, εγώ σκέφτομαι το mmr να της το κάνω γύρω στους 18 μήνες και σκέφτομαι να μην το κάνω όπως είναι (τριπλό) αλλά ξεχωριστά για την κάθε ασθένεια αν γίνεται. Ξέρει καμιά κοπέλα αν γίνεται αυτό?

Brooke, κι εγώ ένα λευκό με δαντέλα φόρεμα έχω πάρει για την βάφτιση της κόρης μου, χιχι!Αυτό συγκεκριμένα :

http://www.amazon.co.uk/Yumi-Lacey-Chunky-Lace-Dress/dp/B0076VNHJ2/ref=sr_1_1?s=clothing&ie=UTF8&qid=1340000453&sr=1-1

Όντως το σχολείο που έχεις φτιάξει φαίνεται πάρα πάρα πολύ ωραίο, και πολύ μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα. Μου άρεσε πολύ που είναι φιλικό προς το θηλασμό. Και οι χώροι φαίνονται τόσο όμορφοι!!Πάρα πολλά μπράβο!!Επίσης είσαι πάρα πάρα πολύ γλυκιά, νομίζω πως η εμφάνισή σου ταιριάζει πολύ στη δουλειά σου, αλλά και στον τρόπο που γράφεις (που είναι πάντα πολύ γλυκός).

Nina-Nana, συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τις γεύσεις. Κι εγώ δεν θέλω να της δίνω μπερδεμένα πράγματα να τρώει. Προτιμώ να έχει ξεκάθαρες γεύσεις και να ξέρει τί είναι τί, αλλά με το κρέας επειδή δυσκολευόταν που ήταν σκληρό ήθελα κάπως να το κάνω πιο μαλακό κι έτσι έβαλα τα λαχανικά. Στη συνταγή βάζω 800gr κιμά, 8 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης, 1 αυγό (μπορείς και να μην βάλεις όμως), 1 ντομάτα , 1 μικρό καρότο, 1 μικρό κρεμμύδι και 1 πιπεριά (ό,τι χρώμα σου αρέσει). Τα λαχανικά τα αλέθω στο μπλέντερ και τα βάζω στο μείγμα λιωμένα και να πλάθω με τα υπόλοιπα.

Για το γάλα, η αναλογία πάει 1-1. Το μόνο θέμα με το γάλα σόγιας είναι πως πολλές φορές του βάζουν ζάχαρη ή διάφορα αρωματικά (τύπου βανίλια) και μετά δεν ταιριάζει στο φαγητό, αν βρεις σκέτο θα είναι μια χαρά. Πάντως, για να μην το παίζω και πολύ σχετική, δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Έχω ψάξει και διαβάσει όμως όλα τα θεωρητικά προκειμένου να το κάνω. Κάπως δεν μου έχει λείψει από τη διατροφή μου αλλά έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να μαγειρέψω κάτι έτσι. Μπορούμε να το δοκιμάσουμε ταυτόχρονα χιχι!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταλαβαίνετε φυσικά ότι με νίκησε... Δεν τελείωσα τη φράση, εννοούσα "παλεύουμε πάνω στον υπολογιστή":tongue: Τι επίμονο πλάσμα είναι αυτό. Αν δε γίνει το δικό της μας μαλώνει. Διεκδικεί με μεγάλο πείσμα αυτό που θέλει..Πω πω, εχει βγει η κριαρίνα! Θα καλοπεράσουμε όλες μας...

Χαχαχαχα, σαν να μιλάς για την δικιά μου!Φοβερό πείσμα επίσης, κι εννοείται πως σχεδόν πάντα κάνει αυτό που θέλει. Επίσης ξέρει πάντα τί ακριβώς θέλει!!! Μπορεί να το έχει το όνομα τους;)

6237481d19.png

Τα δικά μας, χθες είχαμε πάει σε ένα βοτανικό πάρκο. Την μικρή την έπιασε μια χαρά κι ήθελε να την κρατάμε από το χέρι και να περπατάει (πρώτη φορά το κάνει και το ζητάει αυτό). Περπατούσε έτσι πολλή ώρα (παίζει και κανένα μισάωρο) στο χορτάρι και μετά ξεράθηκε στον ύπνο όσο κάναμε βόλτα στο πάρκο. Μετά σπίτι, κάτσαμε και είδαμε τις εκλογές (απογοήτευση!):(

6237481d19.png

Γεια σας, ευτυχώς σήμερα έχει λιγότερο αέρα, εμείς πήγαμε στα jumbo και ψωνίσαμε διάφορα με τον μπαμπά μας μιας και έχει 3 μέρες άδεια, το απόγευμα θα πάμε στην θεία μου που έχει τα γεννέθλια της!!!

arma, πολύ σημαντικό αυτο που είπες για το εμβόλιο θα το έχω υπόψη μου γιατι σε κάθε εμβόλιο που κάνουμε η παιδίατρος μας το περνάει πολύ χαλαρα και ειδικά τα πρώτα τα κάναμε 2 μαζί, θα την ρωτησω ειδικά για αυτά!!!

tazmin, εύχομαι να είστε καλύτερα και να μην αναγκαστείς να πας για εξετασεις, για τα ούρα εγώ της βάζω έναν ουροσυλέκτη με αυτοκόλητο οπού μαζεύονται άνετα ενω φοράει την πάνα, άλλωστε δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για την εξέταση!

Βrooke, πολύ ωραίο ακούγεται το φόρεμα σου, καλοφόρετο, για τις μπομπονιέρες που ψάχνεις μια ωραία ιδέα είναι χάρτινο κουτάκι με κορδέλες καρώ και μονόχρωμες, μπλέ-άσπρο οπού στον φιόγκο θα έχει ένα μπρελόκ με κάποιο θέμα που θα επιλέξεις, βασικά χθές πηγε η θεία μου σε μια βάφτιση και η μπομπονιέρα ήταν αυτή και πραγματικά ήταν πολύ ωραία. Πότε κλείνει ο παιδικός σταθμός?

Νινα-Νανα, tzitzina, θα βρώ και εγώ τον ελμο που λέτε, η αλήθεια είναι οτι δεν της βάζω να δει τίποτα στο pc, καμιά φορά στο ipod της έβαζα παιδικά τραγουδάκια αλλά λογικά πρέπει να ξεκινήσω τώρα, τα απογεύματα δεν μένουμε σπίτι πάμε ή βόλτα έξω ή στην μητέρα μου οπού έχει μεγάλη βεράντα και ξεσαλώνει οπότε δεν υπάρχει χρόνος να της βάζω να βλέπει διάφορα!!

Dimista, λογικά θα είσαι Κάλαμο τώρα, καλά να περάσεις και πάλι!

Το φόρεμα που βρήκα είναι σε κοραλί χρώμα, η φούστα ανοίγει λίγο σαν άλφα γραμμή το πάνω μέρος είναι με ράντα αλλά κάνει λίγο ντραπέ και σε κάποιο σημείο της ράντας έχει κεντημένα λίγα κρυσταλάκια επίσης το μάκρος του είναι λίγο πιο κάτω απο το γόνατο, πως σας φαίνεται απο την φτωχή μου περιγραφή, κάνει για πρωινή βάφτιση ή θα προτιμούσατε κατι σε εμπριμέ? επίσης θα το συνδιασω με ταμπά peep toe οχι φυσικά πολύ ψηλό, γενικά επειδή είμαι πολύ άσπρη δεν μου πάνε τα πολύ ανοιχτόχρωμα, θα πάω αύριο στο Αττικα μήπως βρω και εκει τίποτα!

Γεια και στα υπολοιπα κορίτσια!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Τι κάνετε; Ψηφισατε; :|

Tzamin ένα τω μεταξύ τον αδερφό μου τον ρώτησα αλλα ξέχασα να σου πω τι μου είπε! :oops: Συγνώμη!

Tzitzina κι η δικιά μου σαν παλαβή κάνει!!! Μόλις της πω Ελμο γίνεται χαμός!

Julie ψάρι τρώει. Το γάλα ρυζιού και της σογιας δεν το έχω χρησιμοποιήσει για συνταγές. Στην ίδια αναλογία με το αγελαδινο; Εγω χρησιμοποιώ γάλα καρυδας ή αμυγδαλογαλα αλλα σε συνδυασμό με φρούτα, σαν σμουθις δλδ.

Μπιφτεκια φτιαχνω αλλα δεν πολυτρωει και δεν της αρέσουν οι μπερδεμενες γεύσεις. Θα τα δοκιμάσω κι αυτα που είπες όμως! Μπορείς να μου γράψεις την συνταγή (δλδ περίπου αναλογίες)?

Dimista παει πλοίο απο Γυθειο στα Κυθηρα αλλα δεν θυμάμαι πόσο συχνά έχει δρομολόγια. Για ημερήσια δεν θα το πρότεινα. Γιατι δεν μένετε εκεί λίγες μέρες;

Kitty ποτε είναι η βάφτιση; Αχ, τι να αλλάξει, χάλια όλα!!! :(

Εμείς καλα είμαστε, σήμερα πήγαμε κούνιες, ψηφίσαμε στην παλιά γειτονιά, είδαμε και μια φίλη μας. Ωραία ήταν. Έχει πλάκα η μικρή που την ρωτάω που είναι το κάθε τι και τα δείχνει όλα. Χτενιζεται κιόλας!!! :tongue: Τι πλάκα!

Καληνυχτααααα!

καλησπέρα !

15 Ιουλιου είναι η βάπτιση. παραγγείλαμε και τα γλυκα νωρίτερα.

ανυπομονω:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα, σαν να μιλάς για την δικιά μου!Φοβερό πείσμα επίσης, κι εννοείται πως σχεδόν πάντα κάνει αυτό που θέλει. Επίσης ξέρει πάντα τί ακριβώς θέλει!!! Μπορεί να το έχει το όνομα τους;)

Το έχει σίγουρα το όνομα, γιατί και η μαμά μου έτσι ακριβώς είναι με το πείσμα της. Μη μου πεις ότι η μικρή σου είναι και κουτσομπόλα? :tongue::tongue:

Με γεια στις κοπέλες που πήραν τα φορέματα της βάφτισης και καλοφόρετα!!

Σήμερα την πήγα κούνιες μετά από μέρες και ξεσάλωσε. Το βράδυ θέλω να διαλέξω τις φωτο, για να μου φτιάξουν το άλμπουμ να τελειώνουμε και μ'αυτό.

Πότε ξεκινάνε οι διακοπές σας?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Το έχει σίγουρα το όνομα, γιατί και η μαμά μου έτσι ακριβώς είναι με το πείσμα της. Μη μου πεις ότι η μικρή σου είναι και κουτσομπόλα? :tongue::tongue:

Με γεια στις κοπέλες που πήραν τα φορέματα της βάφτισης και καλοφόρετα!!

Σήμερα την πήγα κούνιες μετά από μέρες και ξεσάλωσε. Το βράδυ θέλω να διαλέξω τις φωτο, για να μου φτιάξουν το άλμπουμ να τελειώνουμε και μ'αυτό.

Πότε ξεκινάνε οι διακοπές σας?

Μην το γελάς καθόλου!!Είναι και κουτσομπόλα:tongue::tongue:

Κατ'αρχάς δεν της ξεφεύγει τίποτα μέσα στο σπίτι, όλα τα βλέπει, όλα περνάνε από τον έλεγχό της και γενικά δεν αφήνει τίποτα να περάσει έτσι. Εκτός αυτού στήνεται στο παράθυρο αρκετή ώρα και παρατηρεί όλες τις κινήσεις των κατοίκων (ποιος πάει, ποιος έρχεται κτλ) και των γατιών της γειτονιάς επίσης. Καλά με τις γάτες τρελό κόλλημα, λέει και "τάτα" με τρελή λαχτάρα μόλις βλέπει γάτα μπροστά της.

Αχ στις κούνιες όλα ξεσαλώνουν!!Οι δικές μας διακοπές ξεκινούν 10 Αυγούστου, οι δικές σου?

6237481d19.png

καλησπέρα !

15 Ιουλιου είναι η βάπτιση. παραγγείλαμε και τα γλυκα νωρίτερα.

ανυπομονω:P

Τί γλυκά παραγγείλατε? Ψάχνομαι κι εγώ και ψάχνω ιδέες!!!Με το καλό η βάφτισή σας!!!!!Καλώς σε ξαναβρήκα Κίτυ!

6237481d19.png

καλησπέρα σας...

Μόλις διάβασα τα νέα σας... και σκεφτόμουν πολλά να γράψω καθως διάβαζα.. τώρα που ξεκίνησα να γράφω τα ξέχασα....

Η μερα μας κύλησε ήρεμα... η μικρή επαιξε πολύ σημερα στο σχολείο και δεν ήθελε να μπει μέσα από τον κήπο μου είπε η δασκάλα της... εχει προσαρμοστεί μια χαρα και έχει αρχίσει και τα πείσματα...μέχρι τώρα ήταν άψογη-κρατούσε τα πεισματα μόνο για την μαμά της...χαίρομαι όμως που το παιδάκι μου τα παει καλά με την προσαρμογή του!

εφυγε λίγο νωρίτερα με τον μπαμπά της και στο σπίτι τον περίμενε το δώρο για την γιορτή του πατέρα... του το έφτιαξα σήμερα μια μέρα μετά.. ένα καλάθι με μπύρες, κοκακόλες και τζανκ φουντ και την αγαπημένη του ταινία σε dvd, και μια κάρτα με ένα ποιήμα για την γιορτή του πατέρα...του άρεσε!

εγώ άργησα να γυρίσω από την δουλειά αλλα μόλις ήρθα πήγαμε στο παρκο δίπλα μας και κάναμε πικνικ(με το τζανκ φουντ και τις μπύρες από το καλάθι)... πάει η δίαιτα... η μπέμπα γιαουρτάκι! Ευτυχώς συνάντησα μαθητές μου και παίζαν με την μπέμπα και καταφέραμε να πουμε καμια κουβέντα με τον άνδρα μου....

γυρίσαμε, μπανάκι, παραμυθάκια και λίγο έλμο... καλά αυτο το brush your teeeeeeth... το τραγουδάω όλη την ημέρα... πολύ μου αρέσει....! τωρα τελευταια όταν με ρωτάνε τι μουσική ακούς απαντάω ...Elmo songs!!!!

ΚΙΤΤΥ τι γλυκά διαλέξατε; εμείς δοκιμάσαμε και είμαστε μεταξύ τσιζ κεικ που αρέσει σε μένα, κουκις και προφιτερόλ... ισως πάρουμε και τις 3 γέυσεις θα δούμε ... μου τα αφήνει 1 ευρώ σούπερ τιμή μου φαινεται!!!!

χαιρομαι που σας άρεσε το φόρεμα μου... είναι πολύ στην μόδα η δαντέλα! το μόνο μου θέμα είναι ότι δεν ταιριάζει και πολύ με το σλινγκ μου ... και θέλω τόσο να την κρατήσω στο σλινκ στην βάπτιση... δεν θέλω να παρω άλλο σλινκ έχω 3 ένα μαύρο, ενα ασπρο μπλε με λαχουρια και ένα πρασινο απαλο μεταξωτό το έιχα ράψει για τον γάμο της αδερφής μου... ποιο να βάλω με την άσπρη δαντέλα;;; κανένα δεν μου πάει!

Lila's mom κοραλί αγαπημένο μου χρώμα... καλοφόρετο το φουστανάκι julie8 επίσης και σε σένα... παρόπμοια είναι τα φουστάνια μας... εσύ πιο σλινγκ θα διάλεγες στην θέση μου να το συνδυάσω;;;;

julie8 και αρμα σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την δουλειά μου... προσπαθούμε με την αδερφή μου να φτιάξουμε κάτι που να μας ταιριάζει στην φιλοσοφία που έχουμε για το μεγάλωμα των παιδιών... προσπαθησαμε να το κάνουμε κοντά στα Γαλλικά δεδομένα - που είδα στην σπουδες μου στην Γαλλία αλλα και στα Γερμανικά - η αδερφή μου δούλευε σε Ελληνογερμανικό σχολείο για 6 χρονια πριν ανοίξουμε το δικό μας- ίσως έιμαστε πιο κοντα στην Γερμανική φιλοσοφια... πραγματικά αν παρατήρησες κάτι που δεν σου αρεσε έστω και απο τις φώτο ή κάποια παρατήρηση ή κατι που θα ήθελες να μας προτείνεις με χαρά θα το ακούσω και θα το σκεφτώ σοβαρα........ τα Αγγλικά πραγματα δεν τα ξέρω στην προσχολική εκπαίδευση... δεν έχω έρθει ποτέ στην Αγγλία αλλα αν δεις κάτι που σου αρέσει πολύ πως λειτουργεί μην διστασεις να μου το πεις σε παρακαλω!

Tzamin περαστικά σας έυχομαι και γρήγορα... ευχαριστώ για τα παπουτσάκια μάλλον θα βρώ έυκολα....

αρμα χαρηκα που σε γνώρισα μεσω fb... θα βάλω κι άλλες φωτο με δραστηριότητες να παίρνεις ιδέες... το κακό είναι πως ξεχνάω να τραβήξω...μην νομίζεις ότι η δικιά μου καθεται περισσότερο, σε αυτή την ηλικία αν συγκεντρωθεί για 10 λεπτα είναι αρκετό...η συγκέντρωσή είναι κάτι που δουλευεται παντως και με τα χρόνια φυσικά αυξάνεται!

Νινα νανά... πάντα τόσο αργά κοιμάται... 10.30 με 11:30... και το πρωι ξυπναει 9.30-10.00.. φταιω ίσως κι εγώ που την κραταω λίγο ξυπνια για να δει τον μπαμπά της και μόλις έρχεται από την δουλειά εκείνος την παίζει και την ξεσηκώνει και που να πέσει για ύπνο νωρίτερα... δεν με πειράζει όμως και αυτες οι στιγμες πατέρα με κόρη είναι μοναδικές και τρυφερές και υπεροχες .... τον χαίρομαι τον χαζομπαμπά μας και τον αγαπώ περισσότερο!!!

και όπως λένε και οι παραμυθαδες...

"ειπαμε πολλά και σώνει.... ας λαλλήσει κι αλλο αηδόνι"

καλή σας νύχτα φιλενάδες!!!!!

υγ... βρηκα τον Κέρμιτ στο sesame street....δειτε εδώ

σας το είπα ότι τον θυμάμαι.... ίσως είμαι μεγαλύτερη σας... το Έλμο δεν τον ήξερα τότε.... έβλεπα τα παλιά επεισόδια... δεν σας λέω πόσο χρονών είμαι μαντέψτε το!!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πριν λίγο έφυγε ο άντρας μου για δουλειά (δουλεύει νύχτα σήμερα και αύριο θα είναι σπίτι το πρωί) και δεν έχω ύπνο.

Dimista τυχερή πάτε διακοπούλες...οι δικές μου αργούν πολύ! Τον Αύγουστο εμείς, γιατί τότε μόνο κλείνει το εργοστάσιο...να δούμε αν θα αντέξουμε μέχρι τότε!

Σας διαβάζω που ετοιμάζετε τις βαφτίσεις και μου φαίνεται τόσο μακρινό...εγώ είχα ψωνίσει το φόρεμά μου από το Attica το καλοκαίρι με πολύ καλή έκπτωση. Βέβαια, ως γνωστή γκαντέμω, ενώ όλες τις ημέρες πριν και μετά τη βάφτιση ήταν χαρά Θεού, εκείνη την ημέρα έκανε κρύο και κατακλυσμό...και εγώ ήμουν με το κοντομάνικο!!!

Anyway, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να φτιάξετε μόνες σας μπομπονιέρες...έχει πολύ πλάκα και σε βάζει πιο δυναμικά στο κλίμα! Εγώ το έκανα με μεγάλη χαρα. Καθόμουν το βράδυ μόνο, γιατί είχα ήδη ξεκινήσει δουλειά. Μου πήρε λίγο παραπάνω, αλλά άξιζε τον κόπο.

Julie, τα γλυκά που είχα εγώ δε νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο για αυτή την εποχή. Παρόλα αυτά θα σου πω ότι ήταν οβάλ πλάκες σοκολάτας γάλακτος, που πάνω είχαμε γράψει με λευκή σοκολάτα τα αρχικά των ονομάτων που δώσαμε στη μικρούλα μας (Δ - Α). Ζητήσαμε να είναι τυλιγμένα σαν καραμελίτσες γιατί αυτό ήταν και το θέμα της βάφτισής μας.

Αν το έκανα τώρα θα έφτιαχνα μόνη μου και το βιβλίο των ευχών, αλλά τότε δεν ήξερα να το κάνω και το παρείγγειλα, μέσω internet.

Tzamin, τα ούρα τα μαζεύω μόνη μου...έμαθα πια! Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, αρκεί να γεμίσει η μία άκρη από το σακουλάκι. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή να μην επιμολύνεις εσύ το δείγμα. Δηλαδή, να μην το πιάσεις εσωτερικά, αλλά ούτε και στο σημείο που κολλάει στο δερματάκι του μωρού και να το κλείσεις μέσα σε ένα κανονικό ουροσυλλέκτη για να το μεταφέρεις στο εργαστήριο όπου θα γίνει η ανάλυση.

Το πλύσιμο του μωρού θέλει επίσης λίγο προσοχή. Εγώ την πλένω κανονικά και στο τέλος την ξεπλένω και με λίγο φυσιολογικό ορό.

Brooke, να ζήσει η κοράκλα σου!!!

Άσε όμως τα γλυκά κατά μέρος...εδώ κάνουμε φιλότιμη προσπάθεια να γίνουμε κορμάρες...μη μας βάζεις τον πειρασμό μπροστά στα μάτια μας!!!!!:tongue:

Πλάκα κάνω φυσικά...

Και προς ενημέρωσή σας...έχω φτάσει αισίως τα 8 κιλά!!!!!

Σας το είπα, στην επόμενη συνάντηση δε θα με γνωρίζετε!!!

Εδώ που τα λέμε, αν την καθυστερήσουμε πολύ, το βλέπω να ξανασυστηνόμαστε!!!

Αντε να ισιώσουν τα μπεμπέκια μας και να κανονίσουμε!!!

Καλό βράδυ!!!

Καλημέρα κορίτσια....

Μπράβο Βιβή !!!!! Ουάου 8 κιλά είναι πάρα πολλά... θα βγεις με το μπικινάκι στην παραλία ε?

Lila's mom η Έλενα έχει παλινδρόμιση στο ένα νεφρό. Έχει μια μικρή διάταση και κρατάει ούρα. Έκανε ουρολήμωξη 3,5 μηνών και νοσιλεύτηκε. Επειδή κάνουμε συνέχεια καλιέργειες και λόγω της κατάστασης, η γιατρός μας, μας έχει συστήσει να παίρνουμε ούρα μόνο νοσοκομειακά και όχι μόνοι στο σπίτι, λόγω επικινδυνότητας επιμόλυνσης. Πρέπει να έχουμε αποτελέσματα όσο δυνατόν συντομότερα γίνεται και σωστά αποτελέσματα γιατί έστω και λίγες ώρες, είναι κρίσημες για την ουρολήμωξη σε αυτή την ηλικία. Αλλά έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το καημένο και το λυπάμαι.

Ευχαριστώ για τα περαστηκά, μάλλον έπιασαν γιατί από χτες είναι καλύτερα, οπότε προς το παρόν δεν θα την πάω για ούρα. Μόνο που τα κακά της είναι κιτρινοπράσινα και μαλακούτσικα, όχι όμως διάρροια....σημαίνει κάτι αυτό?

Χτες το βράδυ είχε η εταιρεία μου αποχαιρετηστήριο δείπνο σε μια συνάδελφο που βγήκε στην σύνταξη. Έμεινε ο άντρας μου με τη μικρή και πήγα κι εγώ. Ήταν πολύ ωραία. Καιρό είχα να χαλαρώσω λίγο έξω βράδυ.

Σας αφήνω να εργαστώ

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!!

Χτες είχαμε φρικτή νύχτα, 3-5 ήταν ξυπνια, μάλλον οι κυνοδοντες φταίνε. Της έδωσα ντεπον. Σήμερα θα της δώσω πριν κοιμηθει το ομοιοπαθητικο, έχει πολυ καιρό που δεν της δίνω.

Χτες το απόγευμα πήγαμε βόλτα με τα ποδήλατα και την μικρή στο καθισματακι, τι ωραία!!! 2 χρόνια είχα να κάνω! Το Αφροδιτακι ξετρελαθηκε!

Arma το MMR το φοβάμαι λίγο! Είναι αυτο που δεν πρέπει να έχει αλλεργία στο αυγό;

Tzamin ευτυχώς είναι καλύτερα η Έλενα. Τα κακά της μήπως είναι έτσι απο καμία ιωσουλα που περνάει;

Tzitzina η δικια μου να δεις πείσμα! Με έχει γεράσει πριν της ώρας μου!!! :rolleyes::rolleyes:

Julie ευχαριστώ για τη συνταγή! Το φόρεμα σούπερ, κι εγω στη βάφτιση άσπρο φορουσα, το είχα πάρει απο τα Κυθηρα, αααααχχχχχ!

Lila's mom πρόσεχε! Είναι μέχρι να γίνει η αρχή με τον Ελμο! Μετα δεν έχει επιστροφή! Θα το θέλει συνέχεια!!!!! :D

Το φόρεμα πολυ ωραίο φαίνεται!

Brooke κι εγω αργά τη βάζω για ύπνο, έτσι διαμορφώθηκε δλδ το προγραμμα της. Μετα τις 10-10:30 κοιμάται.

Το brush your teeth είναι το αγαπημένο μας!!, :P:p

Αν το πρασινο σλινγκ το συνδυασεις με το ανάλογο μακιγιάζ ή κανένα κόσμημα μια χαρα θα είναι. Και το άσπρο-μπλε. Μπράβο που την φοράς ακόμα. Εγω μέχρι 6-8 μηνών την είχα συνέχεια στο ρινγκ σλινγκ. Μετα το παρατησαμε. Έχω ένα mei tai αλλα δεν έχω εξοικειωθεί καλα.... :(

Πολυ ωραίο το πικ νικ σας μπράβο!

Όσον αφορά το γλυκό θέλω να σε σκοτωσω! :?

Βιβή μπράβο για τα κιλά! Πως τα καταφέρνεις;;; Κι εγώ θελωωωω 2-3-4-5 αλλα δεν!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...