Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βrooke καλή η σκέψη σου να βάλετε ερασιτέχνες φωτογράφους.Εμείς είχαμε στην ταβέρνα ερασιτέχνη φωτογράφο.

Lila's mom αφού θέλεις κάτι οικονομικό βάλε και συ ερασιτέχνες φωτογράφους.

Νίνα Νάνα μου άρεσε το σωσίβιο που έβαλες.Χαριτωμένο το βρήκα.Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι παράξενο στα μαλλιά μου.Μόνο 1α φορά έκανα κόκκινες και μελί ανταύγειες.

Lila's mom σε αεροδρόμιο ,δουλεύεις?

Μπράβο Τζιτζίνα για την μικρή σου ,που κάνει όλο και περισσότερα βηματάκια.

Ο δικός μου ακόμη περπατάει όταν τον κρατάμε από το ένα χέρι.Ελπίζω στις διακοπές να ξεκινήσει να κάνει βηματάκια.

Καλό ΣΚ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Τα νεα μας ειναι λιγα.Εχουμε ακομα πυρετο.Επαναλαβαμε τις αιματολογικες και αυριο το απογευμα θα ερθει ο παιδιατρος να τον δει.

Julie,χρονια και ζαμανια!!!!Χαρηκα πολυ που διαβασα νεα δικα σου και της μικρης.Να μπαινεις πιο συχνα να μας γραφεις!

Dimista,ζηλευω πολυ το προγραμμα του μικρου σου!!!!!

Tzamun,συμφωνω και επαυξανω για το λουρι σε μαγαζια τυπου mall ειδικα,ειναι απαραιτητο.Ο αντρας μου δυσανασχετει οτι θα μας κοροιδευουν.Απι που θα παρεις;(αν παρεις)

Lia's mom,δεν ξερω καθολου απο Νεαπιλη,μενω χαμηλα,κοντα στα Καμνια.

Nina-Nana,το μαυρο μπλε θα ειναι τελειο!

Tzitzina,πως πηγε η υπηρεσια που ειχες βραδυ;η μικρη ηταν ησυχη στο σπιτι;

Brooke,πολυ ωραια ολα αυτα που μας προτεινεις.Μπραβο!

Καλι βραδυ κοριτσακια μου!

NXbrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Είμαι εδώ με μια φίλη και της δείχνω το καφέ μας με μεγάλη περηφάνια. Θα γίνει κι εκείνη μέλος όταν θα είναι έτοιμη. Προφανώς όχι στο δικό μας αλλά σε αντιστοιχο. Ποιος ξέρει ίσως να είναι και κάποια από εμάς στο ίδιο καφέ :tongue:.

Εύχομαι καλο και ήσυχο βράδυ

Φιλιά...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Della περαστικά!!!Λογικά μετά από τρία 24ωρα θα είναι περδίκι!Εύχομαι ήδη σήμερα να ξύπνησε καλά!!

Νομίζω πως όλες ζηλεύουμε το πρόγραμμα του μικρού της dimista, χιχι!

Κορίτσια κι εγώ χάρηκα που σας ξαναβρήκα!

Tzamin με το καλό η φίλη σου!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια,σημερα,επειτα απο 9 μερες ο μικρος ειναι καλα.Εκανε πυρετο 38,7στις 00.30 και απο εκεινη την ωρα ειναι απυρετος!Ειμαι πολυ χαρουμενη και μπηκα να το μοιραστω μαζι σας!

NXbrp3.png

Della ΤΕΛΕΙΑ!!! Άντε να μην ξανακάνει καθόλου!! Η υπηρεσία πήγε καλά, απλά το πρωί δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί ήταν χάλια ο άντρας μου και η μαμά μου είχε δουλειά, οπότε εφυγε. Η μικρή μια χαρά. Έτσι και αλλιώς κατά τις 21.30 με 22.00 κοιμάται μέχρι το πρωί, οπότε δεν υπαρχει πρόβλημα.

Julie καλώς ήρθες πάλι στο παρεάκι μας! Άντε να τα λέμε από εδώ και πέρα.

Εμένα (εντελώς προσωπική μου άποψη) δε μ'αρέσει καθολου το λουράκι. Είναι σίγουρα πολύ πρακτικό, όμως μου κακοφαίνεται σαν ιδέα.

Νina-Nana που είσαι? Που χάθηκες?

Από βιβλία της πήρα το "Μωρά, Κούκου! Τσα!" και έχει ξετρελαθεί..Τωρα θέλω να της πάρω και από τη σειρά baby einstein (νομίζω τα έχεις Nina-Nana).

Άυριο αν όλα πάνε καλά θα κάνει το πρώτο της μπανάκι!!! Ανυπομονώ...

Αrma, Mammy, Βιβή που είστε?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Γεια σας κορίτσια...

Ελπίζω όλες να είστε καλά και ακόμη περισσότερο τα μωράκια σας. Εγώ κάθομαι στο μπαλκόνι πίνω ελληνικό καφέ και απολαμβάνω ησυχια. Ανέλαβε ο άντρας μου την μικρή για μεσημέρι να την κοιμήσει, για να με αφήσουν κι εμένα να κοιμηθώ. Καταλήξαμε να κοιμούνται αυτοί οι δύο στον καναπέ στο σαλόνι κι εμένα το μάτι μου να μην κλείνει με τίποτα. Οπότε απολαμβάνω τουλάχιστον ησυχία. Μάλλον έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου χωρίς ύπνο. Χτες είχαμε παρέα και μας πήρε 3 η ώρα & σήμερα ξύπνησα με την μικρή από τις 7. Στις 10 που ξανακοιμήθηκε η Έλενα, έκανα μια προσπάθεια να κοιμηθώ...τίποτα. Τώρα που με έστειλε ο άντρας μου για ύπνο, κάθισα 1 ώρα στο κρεβάτι με τα μάτια κλειστά. Στο τέλος εκνευρίστηκα και σηκώθηκα.

Della χαίρομαι πολύ για τον Κωνσταντίνο.

Τζιτζινα ο άντρας σου ακόμη ταλαιπωρείται? Καλό μπανιο αύριο. Πού θα την πας?

Το λουράκι δεν με βλέπω να το παίρνω γιατί ο άντρας μου δεν το θέλει.

Καλό υπόλοιπο ΣΚ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας...με θυμαστε???:oops:

Να αρχισω...

Della να ζησετε και να σας ζησει ο Κωνσταντινος σας!!!περαστικα στο αγορακι μας,ελπιζω να συνηλθε και να μην ξανακανει πυρετακι!

Dimista να σας ζησει ο Κωνσταντινος!!!Χαιρομαι που περασατε ομορφα!

Lila's Mom να σου ζησει το κοριτσακι σου και καλως ηρθες στην παρεα!

Κοριτσια οχι απλως δεν προλαβαίνω να γραψω αλλα ουτε και να σας διαβασω... σημερα εχω παλι υπηρεσια και προσπαθησα να διαβασω λιγα απο τα νεα σας!

Αυριο λεω να παμε και εμεις για το πρωτο μας μπανακι...:)

Φιλια σε ολες!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα! Σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την εξωτική Λιβαδειά. Έχουμε έρθει για τη βάφτιση της ανηψιάς του άντρα μου. Ήρθαμε το πρωί και θα φύγουμε αύριο το απογευματάκι. Αγώνα δρόμου κάναμε σήμερα! Ο άντρας μου γύρισε από Κρήτη στις 8 παρά το πρωί και ξεκινήσαμε για πάνω κατά τις 11. Πολύ άγχος!

Όλα πάνε καλά αν εξαιρέσει κανείς ότι η μικρή δεν κοιμήθηκε πολύ το μεσημέρι. Μάλλον έχει χάσει τη βολή της! Ελπίζω τώρα να κοιμηθεί καλύτερα γιατί ήταν πολύ κουρασμένη! Καλό υπόλοιπο σκ

Καλημέρα!!!!Della Μπράβο σας!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι καλά μετά από τόσες μέρες!!!Φαντάζομαι πως θα είσαι πολύ χαρούμενη κι ανακουφισμένη που τελείωσε όλο αυτό!

Tzamin, ένα μεσημεράκι ήσυχο να πίνεις αραχτή τον καφέ σου είναι πολυτέλεια πλέον ;) Μπράβο στον άντρα σου!!!

Tzitzina περιμένουμε εντυπώσεις από το μπανάκι ε????

mammy3, νουτελα? Τι είπες τώρα????????? Πώς μπορείς και λες αυτές τις λέξεις? Δεν μας λυπάσαι καθόλου?

Γεια σου Βιβή!

Όντως η Nina-Nana που είναι? Την διάβαζα τόσο καιρό κι ανυπομονούσα να τη γνωρίσω και τώρα που αποφάσισα να μπω εξαφανίστηκε :(:(:(

6237481d19.png

Καλημέρα και απο μένα, εμείς είχαμε το πρωι ένα πεσιμο απο το κρεβάτι, έπαιζε με τον μπαμπά της και σε δευτερόλεπτα έπεσε μπροστά, έκλαψε πολυ και κάποια στιγμή τα ματακιά της κλείναν σαν να έχανε τις αισθήσεις της, είδα και έπαθα να την ηρεμήσω, ευτυχώς μετα απο λιγο ηρεμησε, έκανε καρούμπαλο, επαιξε, έφαγε και τώρα κοιμάται έχω βέβαια τον νου αλλα πέρασαν αρκετές ώρες.

Εμείς χθες πήγαμε στο metro mall και της πήρα κάτι σορτσάκια, το απόγευμα για καφε με την γιαγιά και μετα βόλτα!

Mommy3 και Julie να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Dimista δεν δουλεύω στο αεροδρόμιο απλά συνεργαζόμαστε με ένα κατάστημα εκει και είχα συνάντηση μαζι τους!

Della, μπράβο στον μικρό σου καλη ανάρρωση.

Τώρα για τον φωτογράφο εάν δεν βρω σε λογική τιμη για αυτο που θέλω σίγουρα θα αγγαρεψω τα ξαδελφια μου! Έκλεισα και ημερομηνία στην εκκλησία, όπως τα ήθελα, τώρα θα συννενοηθώ με την κουμπαρα μου για τα παρελκόμενα!

Είδα ότι αρκετές θα κάνετε τα πρώτα σας μπάνια με τα παιδιά σας, εύχομαι να περάσετε ωραια!!!

Καλο υπόλοιπο Κυριακής σε όλες σας!

nJ2dp3.png

Καλημέρα. Δεν πήγαμε για μπάνιο τελικά γιατί ο άντρας μου ήταν χάλια. Όλη νύχτα δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί τον πονούσε το στομάχι του. Δεν ξέρω τώρα τι έπαθε. Το νιώθει πολύ φουσκωμένο και βαρύ. Ελπίζω να του περάσει.

Lila's mom περαστικά στη μικρή σου. Έχει πέσει και εμένα η δικιά μου από ενα τραπεζάκι. Εκείνη δεν έπαθε τίποτα, εγώ ένα μικρό εγκεφαλικό, αλλά τώρα συνήθισα τα πεσίματα. Γενικά όμως παρακολούθα την.

Tzamin και εγώ έχω ένα θέμα με τον ύπνο. Ξυπνάω καθε μέρα στις 6-6.30 το μεσημέρι σπάνια κοιμάμαι και το βράδυ μέχρι να μαζέψω και να κάτσω λίγο να δω τον άντρα μου που λείπει όλη μέρα, περνάει η ώρα.

Αχ..κάνει πολύ ζέστη! Και ήθελα τόσο αυτό το μπανάκι....Να δω πότε θα πάμε τώρα...

Φιλιά σε όλες!!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...