Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Αννα στην αρχη νομιζα οτι θα ηταν πολυ δυσκολο.Δεν εχω κανει σχεδον ποτε διαιτα-διατροφη και παντα ετρωγα οτι και οσο ηθελα (μεχρι τωρα ημουν τυχερη και απο τα κιλα μου, μιας και δεν παχαινα) αλλα τελικα δεν ζοριζομαι ιδιαιτερα, τουλαχιστον οχι ακομα.

Εγω κανω διατροφη για τα κιλα αλλα αυτο τον μηνα τα εχω κανει μανταρα....πειναω πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τzamin σου έστειλα friend request! Bλέπω ότι σπούδασες στο εδιμβούργο!!:):)

Εγώ έκανα μεταπτυχιακό στο stirling!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Γίναμε φίλες & με Pola & Anna. Τί ωραία γιατί έτσι έχεις καi εικόνα για τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάς.

Καλωσήλθες Tommy με το καλό το μωράκι σου.

Κι εγώ αρρωστούλα κορίτσια με βήχα, ελαφριά ζαλάδα, λίγο πονοκέφαλο & δέκατα. Ο γιατρός μου είπε μόνο depon & σιροπάκι sinecod για τον βήχα.

Επίσης τις τελευταίες 2-3 μέρες σκληραίνει η κοιλιά μου ανά διαστήματα. Ο γιατρός μου μου είπε να χρονομετρήσω τα διαστήματα και αν είναι περιοδικά δηλαδή ανά 10 ή 15 ή 20 λεπτά να πάρω Yutopar γιατί είναι συσπάσεις τοκετού. Αν είναι τη μία φορά σε 20 λεπτά, την άλλη σε 5 & μετά σε 30 λεπτά, δεν έχουμε πρόβλημα. Είχε καμία άλλη κοπέλα παρόμοια συμπτώματα? Να ανησυχήσω? :confused:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Pola ήμουν στο Εδιμβούργο 1996-2001. Τέλεια η Σκωτία ε? Ξέρω και το Stirling πολύ καλά διότι σπούδασε η αδελφή μου εκεί (περίπου την ίδια περίοδο)

Kαι εγώ από 1996-2000!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Υπέροχη η Σκωτία και ο καιρός δε με ένοιαζε καθόλου!!! Πολλά πολλά περαστικά!!! Για τις συσπάσεις δεν ξέρω να σου πω, αλλά μην κουράζεσαι πολύ εεεεεε....

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσακια μου,καλησπερα.Ευχομαι ολες να γινετε συντομα καλα.Τzamin μου,κι εγω εχω προωρες συσπασεις εδω και σχεδον ενα μηνα,αρχισαν την ημερα των Φωτων.Εμενα με πονουσε και παρα πολυ ολη η κοιλια μου οχι μονο εκει που πετρωνε.Πηγα στο γιατρο και μου ειπε αυτο που ειπε και σ'εσενα για τη συχνοτητα των συσπασεων.Μου ειπα να μην κουραζομαι,να ξαπλωνω και να μην στρεσαρομαι.Μου εδωσε yutopar και πινω μισο χαπι καθε πρωι,μεσημερι,απογευμα και βραδυ.Ειδα καποια βελτιωση,δεν σταματησαν τελειως αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο εστω και που μειωθηκαν.

NXbrp3.png

Κοριτσακια μου,καλησπερα.Ευχομαι ολες να γινετε συντομα καλα.Τzamin μου,κι εγω εχω προωρες συσπασεις εδω και σχεδον ενα μηνα,αρχισαν την ημερα των Φωτων.Εμενα με πονουσε και παρα πολυ ολη η κοιλια μου οχι μονο εκει που πετρωνε.Πηγα στο γιατρο και μου ειπε αυτο που ειπε και σ'εσενα για τη συχνοτητα των συσπασεων.Μου ειπα να μην κουραζομαι,να ξαπλωνω και να μην στρεσαρομαι.Μου εδωσε yutopar και πινω μισο χαπι καθε πρωι,μεσημερι,απογευμα και βραδυ.Ειδα καποια βελτιωση,δεν σταματησαν τελειως αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο εστω και που μειωθηκαν.

Για να δούμε... θα χρονομετρήσω το βράδυ γιατί στο γραφείο είναι δύσκολο. Και αν είναι συσπάσεις θα πρέπει να τα πέρνω μέχρι να γεννήσω?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ομορφες καλησπερα.Τzamin,εχει απολυτο δικιο η mammy3 που σου ειπε να ξεκουραστεις και να μην αγχωνεσαι,το ιδιο μου ειπε κι εμενα ο γιατρος.Οσο για το φαρμακο νομιζω οτι θα το πινω μεχρι τον 9 και θα το κοψω,δεν ρωτησα σιγουρα.Παντως,να προσεχεις να μην κανεις ασκοπα πραγματα και υπερβολικα,εγω η αληθεια ειναι οτι με τις δουλειες και με τις αταλειωτες βολτες το ειχα παραξηλωσει.Βλεπεις,ειχα καλη εγκυμοσυνη απο την αρχη,μονο πολυ λιγους εμετους στην αρχη και υπνηλια,οποτε ενιωθα παντοδυναμη.Ε!Λοιπον την πατησα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ειστε καλα ολες? Κιττυ σε ευχαριστω πολυ πολυ και για σενα τα καλυτερα!! Εισαι καλυτερα με το κρυωματακι? Βασω μου τι κανεις? Οι συσπασεις υπαρχουν ακομη? Della με το φαρμακο ειναι καλυτερα τα πραγματα ετσι? Αν χρειαζεται πρεπει να το παρουμε. Κι εμενα πετρωνει καποιες φορες η κοιλια μου αλλα πονο δεν μπορω να πω πως νοιωθω. Δεν παιρνω κατι προς το παρον. Παντως κουκλιτσες δεν ειναι μονο το σακχαρο! Εγω βρηκα κι αλλον "εχθρο" που εχω να αντιμετωπισω. Η χοληστερινη μου ειναι στα υψη κυριολεκτικα και εκοψα απο χθες γλυκα, λιπαρα γαλακτοκομικα και κρεατα, τηγανιτα, αυγα κτλ. Αποφευγω αναγκαστικα καποια πραγματα και στρεφομαι σε αλλα προκειμενου να την κατεβασω! Οι υπολοιπες μπεμπεδοκοιλιτσες που ειστε? Για εμφανιστειτε!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Kαλησπερα κοριτσια,ευχομαι ολες να ειστε καλα.Ειχε φοβερη μερα σημερα και αποφασισαμε να μην την αφησουμε να περασει ετσι.Πηγαμε για καφεδακι στην παραλιακη,χαμος γινοταν.Πολλοι ηταν εκει με τα παιδακια μας και καροτσακια με μωρα.Αντε κοριτσια,το καλοκαιρακι θα ειμαστε κι εμεις εκει με τα φουσκακια μας.

Ηλιοδωρα,με το φαρμακο ειδα διαφορα αλλα δεν κοπηκαν τα πετρωματα τελειως.Παντως,μεχρι να παρεις οδηγιες απ'τον γοατρο σου για το αν θα πρεπει να το παρεις ή οχι,κατσε και ξεκουρασου οσο μπορεις.Οσο για την χοληστερινη,μη σκας.Θα κανεις διατροφη και δεν θα παρεις και βαρος.ΤΕΛΕΙΑ!

Τzamin,πως εισαι εσυ;Σου περασαν καθολου οι συσπασεις;

NXbrp3.png

Κοριτσακια ειστε καλα ολες? Κιττυ σε ευχαριστω πολυ πολυ και για σενα τα καλυτερα!! Εισαι καλυτερα με το κρυωματακι? Βασω μου τι κανεις? Οι συσπασεις υπαρχουν ακομη? Della με το φαρμακο ειναι καλυτερα τα πραγματα ετσι? Αν χρειαζεται πρεπει να το παρουμε. Κι εμενα πετρωνει καποιες φορες η κοιλια μου αλλα πονο δεν μπορω να πω πως νοιωθω. Δεν παιρνω κατι προς το παρον. Παντως κουκλιτσες δεν ειναι μονο το σακχαρο! Εγω βρηκα κι αλλον "εχθρο" που εχω να αντιμετωπισω. Η χοληστερινη μου ειναι στα υψη κυριολεκτικα και εκοψα απο χθες γλυκα, λιπαρα γαλακτοκομικα και κρεατα, τηγανιτα, αυγα κτλ. Αποφευγω αναγκαστικα καποια πραγματα και στρεφομαι σε αλλα προκειμενου να την κατεβασω! Οι υπολοιπες μπεμπεδοκοιλιτσες που ειστε? Για εμφανιστειτε!

Καλησπερα κορίτσια !!!!

Καλύτερα είμαι Ηλιοδώρα , σ ευχαριστώ !! σημερα ξεμύτισα για ενα καφεδάκι....αλλά ειχα γινει ένα με το κρεββάτι....πυρετός , πετρωμένη κοιλιά ....χάλια

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κορίτσια καλημέρα!!! Αναστήθηκα σήμερα. Από την Πέμπτη ήμουν στο κρεβάτι με πάρα πολύ βήχα, μπούκωμα & (ευτυχώς) μέχρι 37,5 ο πυρετός. Όπως καταλαβαίνετε την έβγαλα με depon και σιροπάκι για τον βήχα. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Το καλό βέβαια είναι ότι όντας κρεβατωμένη, μειώθηκαν οι συσπάσεις, άρα κάτι καλό βγήκε. Σήμερα επέστρεψα στο γραφείο οπότε θα δω αν θα ξανααρχίσουν. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ επειδή είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, παρασύρομαι και ίσως κάνω παραπάνω πράγματα απ' ότι πρέπει. Θα προσπαθήσω να το κόψω αυτό. Ελπίζω η μπέμπα μου να είναι καλά και να μην ταλαιπωρήθηκε πολύ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...