Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια !!!

tommy , καλωςόρισες κι εσύ στην παρέα μας !!!

κι εγω με δεκατα.........

Περαστικά μας κ γρήγορα !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κοριτσια μου γλυκα γεια σας!! Καιρο εχω να γραψω αν και σας παρακολουθω ανελλιπως και φυσικα μαθαινω κι εγω για τα πραγματακια που χρειαζεται ενα μωρο και τι να επιλεξουμε. Περασα και εγω ενα κρυωματακι, κρατησε 3 μερες χωρις πυρετο ευτυχως, μονο πονολαιμο και συναχι. Τωρα ειμαι πολυ καλυτερα. Σημερα πηγα και στον γιατρο μου! Ολα καλα με την μικρουλα μας, μεγαλωνει και εχει φτασει αισιως τα 870 γρ. +-10% μας ειπε ο καλος μας ο γιατρος. Ειμαι πολυ χαρουμενη, σε 1 μηνα παλι θα την δουμε! Της πηρα και ενα φουστανακι σημερα στα πρεναταλ τελειο! Και με εκπτωση 50%! Πολλα φιλια κουκλιτσες και στα μπεμπακια σας!! Βασω ειδα το ονομα σου στο FB, θα σου κανω αιτηση φιλιας να τα λεμε και μαζι αμα θελεις. Η Πεγκυ ειμαι εκει, το Ηλιοδωρα ειναι αγαπημενο μου ονομα αλλα το χρησιμοποιω σπανια ακομη. Να ειστε ολες καλα! :)

Ηλιοδώρα , με γεια το φορεματάκι , καλοφόρετο !!!

Μπραβο , η μπουμπούκα , τελεια !! εγω θα μαθω το βαρος του στις 28/2 , στο ντοπλερ

Κιττυ μου περαστικα και απο εδω!!!Θα ερθει η μανουλα μου σουκου οποτε θα βγαλουμε τα βρεφικα να δω τι μου λειπει να παω τωρα στις εκπτωσεις να τα παρω...

Διαφημίσεις

Γεια σου Kitty, περαστικα!

Γεια σου mammy :P:p

Σ ευχαριστώ πολύ !! αν δεν κανω λαθος , σε βρηκα κ στο parents , στο τοπικ του διαβήτη κύησης ?

Νομιζω εσένα ρωτησα για τις μετρησεις

Κιττυ μου περαστικα και απο εδω!!!Θα ερθει η μανουλα μου σουκου οποτε θα βγαλουμε τα βρεφικα να δω τι μου λειπει να παω τωρα στις εκπτωσεις να τα παρω...

Ευχαριστώ Αννούλα :P επίσης....

ωραία , είμαστε όλες.....θα περάσει μωρε...ευτυχώς δεν κανω υψηλούς πυρετούς

ααχχχ...πολύ ωραία ! ναι , τωρα να πας

εγω νομιζω πανακια , πετσετακια , και τετοια θα παρω ακομα

Επίσης , για το ρηλάξ ή καλαθούνα που λεγατε , αν θυμαμαι καλά , κι εγω ρηλαξ θα προτιμήσω. Παρόλο που εχω να μου δωσουν κ ρηλαξ κ λικνο αν ηθελα , εγω θα τον βαλω κατευθείαν στην κούνια

Ευχαριστώ Αννούλα :P επίσης....

ωραία , είμαστε όλες.....θα περάσει μωρε...ευτυχώς δεν κανω υψηλούς πυρετούς

ααχχχ...πολύ ωραία ! ναι , τωρα να πας

εγω νομιζω πανακια , πετσετακια , και τετοια θα παρω ακομα

Ναι μωρε τουλαχιστον να τα περναμε ελαφρια...

Πανακια θα χρειαστω και εγω γιατι της Εβελινας με τις φρουτοκρεμες ειχαν γινει χαλια....και καμια πετσετα αφου της Εβελινας τις χρησημοποιουμε ακομα μπουρνουζακια εχω

Διαφημίσεις

Ναι οντως ειμαι στο parents για το διαβητη.Και εγω τωρα που το ειπες καταλαβα οτι εισαι η ιδια Kitty!

ναι , εγω είμαι:P:p

εγω με την καμπυλη των 75 ειχα

- 0 λεπτα , 95

-60 λεπτα , 111

-120 λεπτά , 111

Ο διαβητολογος ειπε το 95 παθολογικό , και με εβαλε σε διαιτα κ 4 μετρησεις. εγω την εκανα 2-3 μερες , δοκιμασα κ με κανονιό φαγητό + γλυκά

και οι μετρησεις ειναι απο 75 νηστική - 106 maximum

γι αυτό σε ρωτησα , εσυ τι μετρησεις ειχες

Πολυ καλες νομιζω ειναι οι τιμες σου!Εγω κανω τη διατροφη του διαβητολογου μια βδομαδα και ειναι πολυ καλες, δεν ξερω ομως πως θα ειναι με ελευθερη διατροφη.Αυριο θα του στειλω τις μετρησεις με fax και μετα θα μιλησουμε να μου δωσει νεες οδηγιες.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Παντως βρε κοριτσια δεν ειναι μεγαλη πικρα η διατροφη?Εκει που λες ειμαι εγκυος και επιτελους θα φαω κατι απαγορευμενο τσουπ στα κοβουν ολα....

Κitty μονο νηστικη το μετρας?Εμενα στην καμπυλη των 100γρ η μετρηση μετα τη γλυκοζη που επρεπε να ειναι μεχρι 180 ηταν 210.Οι πρωινες μετρησεις μου ειμαι νηστικη ειναι απο 60 εως 75

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Παντως βρε κοριτσια δεν ειναι μεγαλη πικρα η διατροφη?Εκει που λες ειμαι εγκυος και επιτελους θα φαω κατι απαγορευμενο τσουπ στα κοβουν ολα....

Αννα στην αρχη νομιζα οτι θα ηταν πολυ δυσκολο.Δεν εχω κανει σχεδον ποτε διαιτα-διατροφη και παντα ετρωγα οτι και οσο ηθελα (μεχρι τωρα ημουν τυχερη και απο τα κιλα μου, μιας και δεν παχαινα) αλλα τελικα δεν ζοριζομαι ιδιαιτερα, τουλαχιστον οχι ακομα.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...