Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα στο καφέ μας!!!

Τι κάνετε κορίτσια? Εμείς είμαστε πολύ καλά. Εγώ βέβαια τις τελευταίες ημέρες έχω μια τρομερή εξάντληση, μάλλον κούραση (?) και έλλειψη ενέργειας! Δεν ξέρω ακριβώς τι μου φταίει αλλά έχω άπειρες δουλειές να κάνω και δεν έχω κουράγιο να τις κάνω.

Nina-nana εγώ έχω νεροχύτη με μια γούρνα (inox σαγρε)...πάλι δε χωράει ολόκληρο το ταψί μέσα, αλλά σίγουρα χωράει καλύτερα από το να ήταν 2 γούρνες.

Χθες σηκώσαμε κάποια χαλιά, δοκιμαστικά να δούμε πως θα πάει η μικρή και αν θα πέφτει και θα χτυπάει. Για την ώρα οκ, αλλά θα δούμε.

Tzamin, περαστικούλια σας!!!

Brooke, αυτό το καθαιστικό το έχω και εγώ...κάνει θαύματα! Αλλά πράγματι μυρίζει πολύ ακόμη και για εμάς, πόσο μάλλον για τα μικράκια μας!

Κορίτσια στις 30/06 έχουμε γάμο στην Αιδιψώ, οπότε θα αφήσω τη μικρή στη μητέρα μου και θα πάμε μόνοι μας με τον άντρα μου για weekend...θα κάνουμε και τα spa μας στο γνωστό ξενοδοχείο...άντε, σαν το παλιό καλό καιρό!Ευκαιρία να βρεθούμε λίγο μόνοι μας. Δε λέω, το λατρεύουμε το μωράκι μας, αλλά μια στο τόσο χρειάζεται να είμαστε και λίγο μόνοι μας, τι λέτε?

Μέσα σε 1,5 μήνα έχουμε 2 βαφτίσεις και 2 γάμους...full πρόγραμμα!

Φιλιά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Σήμερα το πρωί έκανε κανονικά κακά!!! Γιούπιιιι!!! Βέβαια στον σταθμό τους είπα να μην της δώσουν φασολάδα που έχει το μενού. Θ ατης κάνουν μακαρονάκια.

Αννα μου καλώς να τον δεχτείς κι εσύ. Είναι ζόρι όταν απουσιάζουν τόσο πολύ. Φαντάζομαι πολύ περισσότερο όταν έχει δύο ζουζουνίτσες ;).

Della κοκκινιστό μοσχαράκι με μακαρόνια έφταξα για να φάμε κάτι ελαφρύ μια που ήρθε τόσο αργά :rolleyes:. Φάγαμε, ήπιαμε κι ένα μπουκάλι κρασί και μετά πέσαμε σα βόες για ύπνο. Βέβαια μια χαρά κοιμήθηκα, σήμερα το πρωί όμως δεν είχα χωνέψει ακόμη.

Νινα νανα η γιατρός της μου είπε να προσέξω την διατροφή της, δηλαδή να δίνω ρύζι, μακαρόνια, όχι φρούτα και γενικά να της κάνω την δίαιτα της διάρροιας. Μου είπε ότι αν έχει πολλές κενώσεις να της δώσω γάλα για διάρροια για 5-6 μέρες. Αλλά μου είπε αν έχει 3-4 κενώσεις την ημέρα δεν χρειάζεται. Η έλενα τις περισσότερες μέρες είχε 3-4 κενώσεις, οπότε δεν της το έδωσα. Της έδινα το δικό της λίγο πιο αραιωμένο. Η κιβωτός ακούγεται σαν παιχνίδι που θα αρέσει στην Έλενα. Θα το δω στο internet.

Νεροχύτη εγώ έβαλα 1 γούρνα 60 εκ. και με έχει βολέψει αφάνταστα. Βέβαια συνήθεια είναι, γιατί στο προηγούμενο σπίτι είχα μια γούρνα μικρή που ούτε κατά διάνοια δεν χωρούσε το ταψί και το είχα συνηθήσει. Για να σου είμαι ειλικρινής όμως και το ταψί στο πλυντήριο πιάτων το βάζω τις περισσότερς φορές.

Οι μπάλες αρέσουν πολύ και στην Έλενα. Οι μικρές όμως που μπορεί να πιάσει με το ένα χέρι. Έχει 5 μπάλες στο μπαλκόνι μόνιμα και παίζει πολύ ώρα.

Βιβή καλά θα κάνετε και θα πάτε και λίγο τα δυό σας για χαλάρωση και λίγη διασκέδαση. Χρειάζεται οπωσδήποτε. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό ακόμη. Η Έλενα δεν βλέπει συχνά τις γιαγιάδες της και δεν τις έχει συνηθήσει τόσο ώστε να μένει μαζί τους. Πιστεύω ότι άμα μεγαλώσει λιγο ακόμη (1-2 χρόνια:rolleyes:) θα μπορώ να την αφήνω καμιά φορά. Προς το παρόν είμαστε αχώριστες.

Σήμερα το πρωί που είδε τον μπαμπά της έκανε τόση χαρά!!! Και του έκανε νάζια, και του έλεγε μπαμπά και τον αγκάλιαζε!!! 3 πάνες άλλαξα στον άντρα μου πρωί πρωί :tongue:.

Καλήμέρα κορίτσια!!! Καλή Παρασκευήηηηη...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα κορες.....

Και η δικια μου τρελαινεται για την κιβωτο και για μπαλες και γενικα για οτι παιχνιδι μπορει να βαλει σε τσαντα αφηστε που δεν την αδειαζει την βαζει στον ωμο οπως εγω και κοβει βολτες μεσα στο σπιτι....

Νεροχυτη εχω με μια γουρνα ινοξ χωραει λοξα το ταψι δεν εβαλα διπλη γουρνα γιατι ειχε η μαμα μου και οταν επλενα ταψια ολα τα νερα εβγαιναν εξω οποτε εβαλα την μεγαλυτερη γουρνα που χωρουσε....

Τζαμιν εμενα ο αντρας μου φευγει καθε εβδομαδα ειτε για 2 μερες ειτε για παραπανω.... Ειναι μεγαλο λουκι αλλα τι να κανουμε??? Δουλιτσα να υπαρχει και ας λεμε δοξα το θεο.... Παλια δουλευα και εγω στο γραφειο του αλλα τωρα με δυο μικρα δεν γινεται δεν εχω κανεναν να μου τα κρατησει... Αν και να σας πω θα ηθελα να δουλεψω παλι ετσι για να φευγω λιγο απο το σπιτι.....

Παντως κοριτσια σημερα εμεις εδω εχουμε χειμωνα την μεγαλη την εστηλα με μπουφανακι σχολειο και εμεις βαλαμε μακριμανικα μεσα στο σπιτι...... Αναψα και λιγο καλοριφερ να σπασει η υγρασια βρεχει 3 μερες τωρα μουχλιασαμεεεεεεεε

οχι τιποτε αλλο φτοιαχνω και τις ντουλαπες και δεν στεγνωνουν με τιποτα τα ρουχα...

καλησπέρα σας!!! Μα τι καιρός είναι αυτός; χαλιά! μου χαλάει την διάθεση Παρασκευιάτικα... και είχα κανονίσει να πάμε βόλτα στο Γκάζι με την μπεμπούλα αλλά δεν το βλέπω...με τέτοια βροχή!!!

Σήμερα είμαι πτώμα δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα ...είχε τόσο γκρίνια!!! βγαίνει δοντάκι... 3 φορές το έχω περάσει αυτό ξανά... πολύ δύσκολο βράδυ και πολλή δουλειά το πρωί... αισθάνομαι εξαντλημένη! ευτυχώς είναι Παρασκευή....

Νίνα Νανά ...τι ωραία που παίζεται και διαβάζετε με την μικρή σου!

Εμένα λατρεύει τα βιβλία... ποτέ δεν τα έβαλε στο στόμα της... Έχω βιβλία από τότε που γεννήθηκε και παίζαμε, στην αρχή πάνινα, τώρα έχομε αυτά με τις χοντρές σελίδες...που δεν σκίζονται!

πάντως κάθε απόγευμα έχουμε ένα 3 ωρο με δραστηριότητες και παιχνίδια δομημένες... συνήθως τις φτιάχνω εγώ πράγματα και παίζουμε με αντικείμενα καθημερινά ή από την φύση...

Πολλές αισθητηριακές δραστηριότητες, μετά κινητικά παιχνίδια, μουσική,

διάβασμα, και χαλάρωση...

Γενικά είμαι υπέρ των μοντεσσοριανών δραστηριοτήτων νομίζω ότι βοηθάνε πολύ τα παιδιά σε αυτή την ηλικία ...

Ένα πολύ ωραίο βιβλίο είναι το "Πως να μεγαλώσετε ένα υπέροχο παιδί" θα πάρετε ιδέες για δραστηριότητες στο σπίτι...είναι για λίγο μεγαλύτερα παιδιά αλλά θα σας δώσει ιδέες και για τα μικρά!

Δεν έχουμε πολλά παιχνίδια... 10 ακριβώς... και κάθε 2 εβδομάδες τα αλλάζω έτσι παίζει με όλα και δεν τα βαριέται... δεν αντέχω τα σπίτια που είναι ένας απέραντος παιχνιδότοπος και τα παιδιά δεν παίζουν με τίποτα... τα παιχνίδια της τα έχω σε ένα χαμηλό ραφάκι και διαλέγει ποια θέλει για να παίξει κάθε φορά η ίδια…

Όταν ήταν μωρό κάναμε PEKiP και baby yoga (υπέροχες ώρες με το μωρό μου!!!), τώρα που μεγάλωσε σκέφτομαι να ξεκινήσω στον Νάκα μουσική προπαιδεία..τι δραστηριότητες κάνετε με τα παιδάκια σας; Παρακολουθεί κάποια μαθήματα μουσικής προπαιδείας θα με ενδιάφερε μια γνώμη αν έχετε ακούσει κάτι….

Λατρεύω να περνάω χρόνο με την κόρη μου… να την βλέπω να μεγαλώνει , να κατακτά καινούρια πράγματα… … Μαγεύομαι μερικές φορές με το πόσα καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται από τόσο μικρή… μεγαλώνει τόσο γρήγορα και θέλω να χορτάσω την κάθε της στιγμή…και ξέρετε για μια μητέρα που εργάζεται δεν είναι εύκολα τα πράγματα… τόσες υποχρεώσεις, τόσοι ρόλοι… όμως η κάθε μέρα που περνάει στο μεγάλωμα των παιδιών μας είναι μοναδική… και ο χρόνος που τους αφιερώνουμε σε αυτά τα πρώτα χρόνια είναι επένδυση για το μέλλον τους… Αχ τυχερές όσες μεγαλώνετε με τα παιδάκια σας!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλησπερα κοριτσια.Οι δυο αντρες μου κοιμουνται.Ο αντρας ηρθε νωριτερα σημερα απο τη δουλεια και εφτιαξε μακαροναδα(μονο αυτο ξερει) και ο μικρουλης ηρθε με δεκατακια παλι.Περασε παιδιατρος στον παιδικο σημερα και τα ειδε και μου εγραψε σημειωμα οτι εχει κοκκινο αυτακι.Ελπιζω να μην προμηνυεται καμια ωτιτιδα.

Tzamin,τι γαλα πινει η μικρη σου;σκονη η αλλο;εμεις στη διαρροια πιναμε γαλα χωρις λακτοζη.

Nina-Nana,της αρεσει πολυ το καινουριο σπιτι ε;το απολαμβανει.

Brooke,δεν εχω κοιταξει καθολου για μουσικη προπαιδεια.Δεν ηξερα οτι κανουν στην ηλικια τους.

Καλο απογευμα φιλεναδες.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις όμορφες μανούλες του καφέ μας.

Μόνο εχτές δεν μπήκα και μαζεύτηκαν πολλά.

Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!

Εχτές ήρθαν από Σπάρτη οι νονοί του μικρού για να μας δουν και περάσαμε πολύ ωραία!

Σήμερα ο μικρός έφαγε πρώτη φορά φακές.Έφαγε 1 πιάτο μέσα σε 15λ.Δεν τις άλεσα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Άρμα μπράβο για τον Βασιλάκη που έκανε τα πρώτα του βήματα μόνος του.

Άννα 1α χαρά είναι στα κιλά η μικρούλα σου.Δεν θα έλεγα τσιλιβίθρα 9 κιλά.Ο δικός μου τον προηγούμενο μήνα ήταν 8100.

Ντέλλα τουλάχιστον σου έκανε το τραπέζι.Με σάλτσα τα έκανε?Εύχομαι να μην είναι κάτι ανησυχητικό το αυτάκι του μικρού.

Βrooke τι καλά που είσαι νηπιαγωγός και ξέρεις τόσες δραστηριότητες για το παιδί σου.Η μουσική προπαίδεια μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι?

Τζαμίν χαίρομαι πολύ για την Έλενα που δεν κάνει πια διάρροια.

Νίνα Νάνα ένα από τα βιβλία του μικρού είναι :τα σχήματα.Είναι βιβλιαράκι της σειράς οι πρώτες λέξεις.Μπορεί να είναι παρόμοιο με αυτό που λες.Ο δικός μας νεροχύτης 2 γούρνες έχει.Χωράει το ταψί γιατί δεν είναι πολύ μεγάλο.Αλλά πιο πολύ χρησιμοποιώ pyrex αντί για ταψί.

Βιβή καλά θα κάνετε και θα πάτε οι 2 σας στον γάμο από την στιγμή που μπορείς να την αφήσεις.Καλό θα σας κάνει να μείνετε και λίγο μόνοι σας.Καλά να περάσετε.Χρειάζεται που και που.

Κίττυ γυναικοκατακτητής ο γιος σου.Και η μικρή ξετρελάθηκε?

Κορίτσια και του δικού μου του αρέσουν οι μπάλες και τα βιβλία.Από ζωάκια δεν κάνει κανένα.Από λέξεις λέει μαμά,μπαμπά,ναι,άτα ,άντε ντε και 1α φορά είπε έλα μπαμπά.

Επίσης κάνει ξύλο που θα το φας,τρύπες να μην τρυπάς και μην μου κουνάς τα αυτιά από το τραγουδάκι αχ κουνελάκι.

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες και στα μωράκια σας.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!Ειχαμε ενα ησυχο βραδυ ευτυχως χωρις γκρινιες και δεκατα.

Θα παμε για καφεδακι μετα μιας και ο αντρας μου ειναι απογευματινος σημερα.

Αυριο ερχονται οι γονεις μου μιας και την αλλη Κυριακη ειναι ο γαμος και η βαφτιση.

Καλα να περασετε κοριτσακια!

NXbrp3.png

Καλησπέρα στις όμορφες μανούλες του καφέ μας.

Μόνο εχτές δεν μπήκα και μαζεύτηκαν πολλά.

Τι κάνετε?Εμείς 1α χαρά!

Εχτές ήρθαν από Σπάρτη οι νονοί του μικρού για να μας δουν και περάσαμε πολύ ωραία!

Σήμερα ο μικρός έφαγε πρώτη φορά φακές.Έφαγε 1 πιάτο μέσα σε 15λ.Δεν τις άλεσα.

Καλησπέρα !!

φακές και ο δικος μου εχει φαει , οχι αλεσμενες. επισης φασολάδα (αυτά αλεσμένα). σημερα εφαγε πληγουρι με φετα , το τσάκισε:P

καθε πρωι τρωει ενα τοστ με τυρι

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Τι κανετε κοριτσακια;Ως συνηθως αραιωνουμε το ΣΚ.Ο μικρος μου σημερα παρολο που ειναι ευδιαθετος και απυρετος,εχει κανει εξι φορες διαρροια!Και εννοειται οτι το ποπουδακι του εχει ερεθιστει!Τι τραβανε τα καημενουλια μ'αυτες τις κωλοιωσεις μωρε.

Καληνυχτα σε ολες τις μανουλες κσι τα μπεμπακια!

NXbrp3.png

Κίττυ γυναικοκατακτητής ο γιος σου.Και η μικρή ξετρελάθηκε?

Κορίτσια και του δικού μου του αρέσουν οι μπάλες και τα βιβλία.Από ζωάκια δεν κάνει κανένα.Από λέξεις λέει μαμά,μπαμπά,ναι,άτα ,άντε ντε και 1α φορά είπε έλα μπαμπά.

Επίσης κάνει ξύλο που θα το φας,τρύπες να μην τρυπάς και μην μου κουνάς τα αυτιά από το τραγουδάκι αχ κουνελάκι.

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες και στα μωράκια σας.

ναι.....χαχαχαχαχαχα..η μικρή έκανε την δύσκολη:P δεν του εδινε κ πολλή σημασία

και στον δρόμο και στην τηλεόραση ''κολλάει'' με τις γυναίκες:shock: απίστευτο !

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Ντελλα μου περαστικα σας.... Αχ μωρε οι ψυχουλες

Εμεις τρωμε τα παντα κοριτσια και δεν αλεθουμε τιποτα ουτε το κρεας αφηστε που τωρα θελει να τρωει μονη της. Μονο τα γαλακτωμικα θα προσπαθησουμε να της δωσουμε μωλις παει 18 μηνων να δουμε αν θα τα δεχτει ο οργανισμος της

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...