Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από μένα!

Δεν έχω νέα.Απλά μπήκα για να σας διαβάσω.

Ντέλλα πώς ήταν η πρώτη μέρα στην δουλειά?Και ο μικρός σου ψηλός είναι.Πώς του φάνηκε το σχολικό?Όπως και ο άντρας μου και συ.Με το που μπαίνει η Άνοιξη φτερνίζεται σχεδόν κάθε μέρα.

Βιβή πολύ γλυκό,όμορφο και συγκινητικό αυτό που έκανε ο άντρας σου στα γενέθλιά σου.

Brooke ευχαριστώ για το site.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Brooke σοβαρά μιλάς?Και ο πατέρας μου από την Απείρανθο της Νάξου είναι.Εκεί γεννήθηκε.

Τζιτζίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά με την βάπτιση,να περάσετε τέλεια,περιμένουμε νέα.

Τζαμίν με γεια το μαλλί.

Νίνα Νάνα τελικά καλά κάνεις και έχεις γυναίκα για το σίδερο.Γιατί όμως 6 την βδομάδα?Νίνα Νάνα και του δικού μου του έχει ανοίξει η όρεξη και μου φαίνεται ότι έχει βαρύνει.Τον Ιούνιο που θα πάμε παιδίατρο θα ξέρουμε το βάρος του.

Κορίτσια το βράδυ ο δικός μου κοιμάται με κοντομάνικο φανελάκι και φορμάκι.

Μέσα στην ημέρα του φοράω κοντομάνικο μπλουζάκι και παντελονάκι .Μέσα από τα ρούχα του φοράω ακόμη κοντομάνικο φανελάκι.

Καλό βράδυ σε όλες και στα μωράκια σας!

Γεια σας κοριτσια!!!

Μπηκα για ενα γρηγορο χαιρετισμο και να πω για υπνο!!!

Tzitzina με το καλο η βαφτιση σας, να περασετε ομορφα!!!

Εμεις την επομενη Κυριακη (20/5),οποτε μετα ελπιζω να βρισκω λιγο χρονο για μου λειψατε!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Brooke σοβαρά μιλάς?Και ο πατέρας μου από την Απείρανθο της Νάξου είναι.Εκεί γεννήθηκε.

...δεν σας το πα ότι σε λίγο θα βγούμε και συγγενείς;

dimista, Λες να γνωριζόμαστε; Πηγαίνεις καθόλου στο χωριό; Εγώ θα κατέβω και του Αγ. Πνεύματος παντρεύεται η κολλητή μου !!!!

" Είναι της Νάξου ο ανθός,

η ξακουστή Απείρανθος!"

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Καλημέραααα....

Brooke συμφωνώ με αυτό που λες για τα μέρη που ζήσαμε. Εγώ έζησα 5 χρόνια στο Εδιμβούργο κι αισθάνομαι ότι είναι σπίτι μου.

Χτες ήρθε γυναίκα και μου έκανε το σπίτι και απίστευτο όγκο σίδερο, καθώς είχα πλήνει και πολλά χειμωνιάτικα αλλά και ρούχα που δεν κάνουν πια στην Έλενα (για να τα δώσω πλημένα-σιδερωμένα). Ευτυχώς γιατί ήταν αδύνατο να τα κάνω μόνη.

Έκανα και μαλλί για να περιμένω σήμερα τον σύζυγο. Βέβαια ρομαντικές στιγμές δεν θα ζήσουμε αφού είναι και η μαμά του εδώ αλλά δεν πειράζει θέλει κι αυτή να δει τον γιό της.

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια η Έλενα είναι άχρηστο υλικό. Μιλάμε ότι δεν την πλησιάζει την γιαγιά της. Βέβαια δεν την βλέπει πολύ συχνά και το Πάσχα έπαθε το σοκ ότι όταν εμφανίζεται αυτή, η μαμά μου εξαφανίζεται, αλλά από τότε την έχει δει άλλες δύο φορές και δεν την έχω αφήσει μόνη μαζί της για να μην συνεχιστεί ο συνηρμός του Πάσχα. Τί παιχνίδια της κάνει, της γλυκομιλάει, δεν την πιέζει. Από μακριά της γελάει, έτσι και κάνει πως πλησιάζει βγαίνει η τσιρίδα του αιώνα. Ελπίζω να το ξεπεράσει αυτό γιατί στεναχωριέται η γυναίκα. Με την μαμά μου που την βλέπει ακόμη πιο αραιά δεν είναι τόσο απόλυτη. Ούτε τους παππούδες τους πλησιάζει. Πιο μικρή συμπαθούσε τον πεθερό μου, από το Πάσχα και μετά πάει κι αυτός, δεν τον πλησιάζει. Ούτε τον μπαμπά μου.

Νινα νανα εσένα που δεν βλέπει τους γονείς σου τόσο συχνά έχει αυτή την συμπεριφορά? Δήμητρα κι εσένα νομίζω μένουν μακριά τα πεθερικά σου.

Τί είναι αυτή ρε παιδιά, μιλάμε άχρηστο πλάσμα, δεν συμπαθεί και πολλούς...

Επίσης έχω να πω ότι νομίζω η κόρη μου ερωτεύτηκε τον Ιάσωνα (συμμαθητής της στον παιδικό). Μόλις μπαίνουμε μέσα κοιτάζει προς την τάξη της πολύ εξερευνητικά και έτσι και δει τον Ιάσωνα κάνει σαν τρελή. Κι ο Ιάσωνας το ίδιο, έρχεται τρέχοντας στην είσοδο όταν μας παίρνει χαμπάρι ότι μπήκαμε. Έχουν πολύ πλάκα...

Φιλιά κοριτσάκια

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κοριτσια μου! Κοιμάται η μικρή κι είπα να γράψω!

Tzamin το πάρκο που λες είναι το καλύτερο των Βριλησίων! ;)

Για αποτρίχωση παω σε ένα απέναντι σχεδόν από τον Βασιλόπουλο. Tips 'n' toes λέγεται. Αυτό:http://www.tipsntoes.gr/

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, κάνουν κι ωραία νύχια απ όσο έχω δει αλλά η δικιά μου δεν με αποχωρίζεται για πολύ ωρα οποτε δεν προλαβαίνω να κάνω. Η τελευταία φορα που έχω κανει νύχια ήταν στην εγκυμοσύνη!

Κι η δικιά μου έτσι κάνει γενικά! Θέλει τον χρόνο της με τους ανθρώπους και συγκεκριμένα πάει πολύ εύκολα στους αντρες ενώ κλαίει με τις γυναίκες. Τους γονείς μου τους συμπαθεί (βεβαια στην μαμα μου όταν έχει καιρό να τη δει είναι παγωμένη) αλλά την πεθερά μου δεν την ήθελε καθόλου! Τώρα με την μετακόμιση που την έβλεπε κάθε μέρα τη συνήθισε και μάλιστα της ζήτησε κι αγκαλιά από μόνη της!:shock: Στον πεθερό μου όμως πήγαινε πάντα!

Καλως να τον δεχτείς!!!!

Brooke εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη, ο μπαμπάς μου από Καβάλα, η μαμά μου απο Κρήτη κι οι παππούδες μου από Μικρά Ασία όλοι! Ο άντρας μου κι οι γονείς του βεροι Αθηναίοι αλλά ο αντρας μου ζούσε Αμερική 13 χρόνια!

Dimista το πλυντηριο μου αν είχε στόμα θα με έβρηζε! Τα 2 πλυντήρια της εβδομάδας είναι οι υφασμάτινες πανες της μικρής (δεν φοράμε μιας χρήσεως). Τα υπολοιπα ειναι 1 της μικρής, 1 σεντόνια και πετσέτες και 2 με ρούχα.

Mammy χαθηκες!!! Καλή συνέχεια με τις ετοιμάσιες!

Tzitzina με το καλό αύριο! Να περάσετε υπέροχα!!!

QVjlp3.png

Tzamin ήθελα να ρωτήσω: κλιματιστικό έχετε χρησιμοποιησει στο σπίτι; Εμείς έχουμε αλλά είμαι σε δίλημμα: να το εγκαταστήσω ή όχι; Στην Αθήνα το χρησιμοποιούσαμε το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ! Εδώ μου λένε δε χρειάζεται! Ισχύει;

QVjlp3.png

Κατά την διάρκεια του 7ου μήνα, ενώ το βρέφος βρίσκεται στο στάδιο της μονοπροσωπικής προσκολλήσεως, όπου το βρέφος δείχνει σαφή διαφορική προσκόλληση προς ένα πρόσωπο, εμφανίζει το άγχος για τα άγνωστα πρόσωπα, όταν δηλαδή το πλησιάζει ένα άγνωστο πρόσωπο, αρχίζει να γίνεται ανήσυχο, και να κλαίει, ειδικά όταν η μητέρα δεν είναι κοντά του. Σε αντίθεση με πριν που χαιρόταν με την παρουσία του καθένα που μιλούσε μαζί του και το έπαιζε.

Το άγχος αυτό, κορυφώνεται στο τέλος του 1ου έτους. Δεν προέρχεται, από τραυματικές εμπειρίες από τα ξένα πρόσωπα, αλλά οφείλεται στην ωρίμανση του νευρικού συστήματος. Από την στενή αναστροφή και αλληλεπίδραση με τη μητέρα σχηματίζει μια σαφή εικόνα, ένα γνωστικό σχήμα του προσώπου της μητέρας. Έτσι, κάθε πρόσωπο που διαφέρει από αυτό της μητέρας, ακόμα και αν είναι η ίδια η μητέρα φορώντας μαύρα γυαλιά, προκαλεί φοβικές αντιδράσεις στο βρέφος. Το άγχος αυτό, δεν έχει την ίδια ένταση σʼ όλα τα νήπια, αλλά ποικίλει ανάλογα με το πόσο στενή είναι η σχέση μητέρας-παιδιού, π.χ. στα παιδιά των βρεφοκομείων είναι ανύπαρκτο ή σχετίζεται με τη σειρά γέννησης και με την έκταση των κοινωνικών επαφών.

Η εμφάνιση του άγχους, για τα άγνωστα πρόσωπα, είναι μια ένδειξη, ότι το βρέφος στις γνωστικές ικανότητες αναπτύσσεται κανονικά, για τον λόγο αυτό οι γονείς δεν θα πρέπει να ανησυχούν με τις απότομες και ανήσυχες συμπεριφορές του παιδιού.

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Dimista το πλυντηριο μου αν είχε στόμα θα με έβρηζε! Τα 2 πλυντήρια της εβδομάδας είναι οι υφασμάτινες πανες της μικρής (δεν φοράμε μιας χρήσεως).

Ενα πράγμα που θα ήθελα να έχω κάνει και δεν το εκανα στο μεγάλωμα της κορούλας μου, ήταν να χρησιμοποιήσω υφασμάτινες πάνες.... τις ανακάλυψα αργά οτι υπάρχουν, μπερδευτικα με τους τόσους τύπους που υπάρχουν και ακουσα πολλά για τον τρόπο πλύσης που με μπέρδεψαν.... δεν ξέρω και κάποιον που να τις έχει χρησιμοποιήσει για να μου πει ... είναι αργά να αγοράσω τώρα κάποιες λες;... απο πού προτείνεις και τι τύπο;;; πιστεύω οτι θα μας βοηθήσει να κόψουμε και πιο γρήγορα την πάνα....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Tzamin ήθελα να ρωτήσω: κλιματιστικό έχετε χρησιμοποιησει στο σπίτι; Εμείς έχουμε αλλά είμαι σε δίλημμα: να το εγκαταστήσω ή όχι; Στην Αθήνα το χρησιμοποιούσαμε το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ! Εδώ μου λένε δε χρειάζεται! Ισχύει;

εχω το ίδιο προβλημα....κάνει πολλές ζέστες στην Αθήνα- τουλάχιστον στο κέντρο που μένουμε εμείς δεν παλέυεται χωρις κλιματιστικό... εγώ το έαζα και πέρσι που ήταν μωρό στους 27 και αφηνα και το παραθυρο λίγο ανοιχτο.. φέτος σκέφτομαι να πάρω αυτό... καλοκαιρινός υπνόσακος.. γιατή η κόρη μου δεν σκεπάζεται με τίποτα και με το κλιματιστικό δεν γίνεται!!!!

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31006

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Κατά την διάρκεια του 7ου μήνα, ενώ το βρέφος βρίσκεται στο στάδιο της μονοπροσωπικής προσκολλήσεως, όπου το βρέφος δείχνει σαφή διαφορική προσκόλληση προς ένα πρόσωπο, εμφανίζει το άγχος για τα άγνωστα πρόσωπα, όταν δηλαδή το πλησιάζει ένα άγνωστο πρόσωπο, αρχίζει να γίνεται ανήσυχο, και να κλαίει, ειδικά όταν η μητέρα δεν είναι κοντά του. Σε αντίθεση με πριν που χαιρόταν με την παρουσία του καθένα που μιλούσε μαζί του και το έπαιζε.

Το άγχος αυτό, κορυφώνεται στο τέλος του 1ου έτους. Δεν προέρχεται, από τραυματικές εμπειρίες από τα ξένα πρόσωπα, αλλά οφείλεται στην ωρίμανση του νευρικού συστήματος. Από την στενή αναστροφή και αλληλεπίδραση με τη μητέρα σχηματίζει μια σαφή εικόνα, ένα γνωστικό σχήμα του προσώπου της μητέρας. Έτσι, κάθε πρόσωπο που διαφέρει από αυτό της μητέρας, ακόμα και αν είναι η ίδια η μητέρα φορώντας μαύρα γυαλιά, προκαλεί φοβικές αντιδράσεις στο βρέφος. Το άγχος αυτό, δεν έχει την ίδια ένταση σʼ όλα τα νήπια, αλλά ποικίλει ανάλογα με το πόσο στενή είναι η σχέση μητέρας-παιδιού, π.χ. στα παιδιά των βρεφοκομείων είναι ανύπαρκτο ή σχετίζεται με τη σειρά γέννησης και με την έκταση των κοινωνικών επαφών.

Η εμφάνιση του άγχους, για τα άγνωστα πρόσωπα, είναι μια ένδειξη, ότι το βρέφος στις γνωστικές ικανότητες αναπτύσσεται κανονικά, για τον λόγο αυτό οι γονείς δεν θα πρέπει να ανησυχούν με τις απότομες και ανήσυχες συμπεριφορές του παιδιού.

Ευχαριστώ για την πληροφόριση.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

αντιηλιακό ξεκινήσατε να φοράτε στα παιδάκια σας;

τι δείκτη;

Εχω ενα των 25 απο περσι, να το πετάξω και να πάρω καινούριο; ή να το χρησιμοποιήσω- χαλάει;...

πέρσι είχα της φρεζιντερμ... ξέρετε κάτι για κάποιο άλλο; μου αρέσουν και τα προιόντα της Αpivita και της welleda εχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;:confused:

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Εμείς είμαστε κατά των κλιματιστικών γενικά. Και Ζωγράφου που μέναμε δεν είχαμε κλιματιστικό. Ούτε τώρα έχουμε. Δροσιά έχει πολύ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Απλά επειδή εμείς είμαστε 1ο όροφο και δεν μπορούμε να αφήσουμε καθόλου ανοιχτά πατζούρια, αποφασίσαμε να ψάξουμε λίγο το θέμα των κουφωμάτων και ή να βρούμε πατζούρια που να αφήνουν να περνάει αέρας ή να βάλουμε σιδεριά στην μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας μας (να ανοίγει και να κλείνει) και στο παράθυρο της Έλενας. Ούτως ή άλλως χρειαζόμαστε σίτες για τα έντομα οπότε θα το κάνουμε όλο το σετ. Επίσης θα βάλουμε στην κρεβατοκάμαρά μας ανεμιστήρα οροφής. Σε γενικές γραμμές όμως έχει πολύ δροσιά εδώ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...