Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα,

τοσος κόσμος απο Λειβαδιά και περίχωρα... μπράβο!!! Μπορεί να βγούμε και γνωστοί στο τέλος... εχετε κάνει καμιά συνάντηση κορίτσια, να βρεθείτε από κοντά; θα χαιρόμουν πολύ να σας γνωρίσω ... αν θέλετε να κανονίσουμε κάποια μέρα να συναντηθούμε!

Με τις δουλειές σχεδόν τελείωνω... μάζεψα, έπλυνα και αποθήκευσα τα χαλιά, γενική σαλόνι, γενική κρεβατοκάμαρα, καλοκαιρινές κουρτίνες, η ντουλάπα μου και τα ρούχα της μπέμπας..ετοιμα...

μου έμεινε η ντουλάπα του άνδρα μου (που θα φτιάξω σήμερα) και μια γενική κουζίνα την Πέμπτη... και νομίζω ότι τελείωσα με τα δύσκολα!

και μετά θα ασχοληθώ με την βαπτιση... που σίγουρα δεν θα την κάνω σε κλειστό οικογενιάκό κύκλο... αλλά θα προσπαθήσω να γίνει οικονομικά... Δεν θέλω και μόνο 10 άτομα έχω μεγάλο κυκλο δυστυχώς, ή ευτυχως... φανταστείτε μόνο οτι έχω καλεσμένους όλους τους γονείς του σχολείου ...δεν σας λέω για φίλους και συγγενεις... και αφού θα έρθουν και απο μακριά δεν μπορώ να μην τους κάνω τραπέζι... Η βάφτιση είναι στις 7:00μμ πως θα τους αφήσω να γυρίσουν Λειβαδιά νηστικούς;;; δεν μου πάει !θα φτιάξω πολλά πραγματα μονη μου... και πιάνει το χέρι μου και μου αρέσει ... χρόνο δεν θα έχω και δεν ξέρω κατα πόσο προλαβαίνω....ευτυχως είναι μετα την γιορτή λήξη της σχολικής χρονιάς μας οποτε θα έχω κάπως χαλαρώσει...

Ντέλλα καλή αρχή με την δουλειά σου

dimista...να σιδερώνω αμέσως το έχω προσπαθήσει... κάποιες φορές τα καταφέρνω κάποιες φορές όχι και αν σου μαζευτούν μετά αστα!!! εγώ τα ρούχα τα δίνω εδώ...και βοηθάω την γειτονιά μου που το έχει πολύ ανάγκη!!!

http://akadimia-platonos.blogspot.com/2012/05/wwwtovimagr.html... οπου και να τα δίνεις καλό είναι...

Nina-Nana...πως πήγατε σήμερα χωρίς τον μπαμπά σας; καλά θα κάνεις και θα πας Θεσ/νικη, ωραία θα περάσετε μετά από τόση κούραση με την μετακόμιση...

οσο για τα παπουτσάκια.. μόλις μου είπαν για ένα στοκ της Μούγερ στην λεοφ. Αθηνών... θα το επισκεφτώ σύντομα μου φαίνεται..

τα κροκοντιλίνο είναι καλά παπουτσάκια, ξέρετε κάτι;

είμαι ακόμα στην δουλειά ...σήμερα θα αργήσω να σχολάσω... μάλλον θα σας διαβάσω το βράδυ πάλι αφού κοιμηθεί η μικρή μου... ΦΙλάκια σας!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα καλησπερα!Πριν μια ωρα ηρθαμε απο τον παιδιατρο.Καναμε τη γ'δοση της ηπατητιδας.Ειμαστε 10100(εχασε 100γρ.)και 79εκ.Κοριτσια,εσεις που λεγατε οτι τα μικρα σας δεν τρωνε,τωρα σας καταλαβαινω.Απι τοτε που ξεκινησαμε παιδικο αρχισε τις κογξες και τις τελευταιες 5-6μερες δεν τρωει ουτε στον παιδικο ουτε στο σπιτι.Μονο τα γαλατα πρωι και βραδυ και λιγο γιαουρτακι το απογευμα.Στιν παιδικο φρουτοκρεμα καθολου,μεσημεριανο 4-5κουταλακια και σ'εμενα στο σπιτι τιποτα.Ουτε ψωμι!Και το αλλο κουλο;ουτε κοιμαται!Ξυπναει στις 7+για τι σχολειο και εκει δεν κοιμαται καθολου.Χθες ηρθε σπιτι και κοιμηθηκε.Σημερα απο τις 7+ το πρωι κοιμηθηκε τωρα κι ελπιζω να τον παρει μονοκοπανια μεχρι το πρωι.Του κακοφανηκε πολυ ο παιδικος.Βγαζει και 3δοντια ταυτοχρονα και το καημενο ειναι με την μπουνια του στο στομα συνεχεια.

Εγω αυριο για τη δουλεια ετοιμη.Θα παρουν τον μικρο 7.50 και θα φυγω για το νοσοκομειο.

Brooke,καναμε μια συναντηση 1Απριλιου και περασαμε πολυ ωραια και ειπαμε να το ξανακανουμε!Αντε να γνωρισουμε κι εσενα και τη μικρη σου.Εμενα ο πεθερος μου ειναι απο ενα χωριο απο τον Ιρχομενο.Εσυ απο που εισαι;εγω απο Θεσσαλονικη.

Καλο βραδυ κοριτσια!

NXbrp3.png

Ο μικρος μου ξυπνησε απι τα δοντια του και τωρα ξανακοιμαται αλλα εμενα δεν μου κολλαει υπνος.Βγαζει 3-4 δοντακια ταυτοχρονα το καημενο μου.Γι'αυτο προφανως ειχε και τα δεκατακια το ΣΚ.Ξυπνησε και χτυπιοταν πανω στο κρεβατι.Πω πω πολυ το λυπαμαι μακαρι να πονουσα εγω αντι γι 'αυτο.

Μ'εχει πιασει και η κ₩λοαλλεργια μου κι εχει μπουκωσει η μυτη μου!Αυριο σαν ...μπαγιατικιο μυδι θα ειμαι στη δουλεια.

Τα κοριτσια που ειστε σπιτι με τα μωρα σας,ενα εχω να σας πω:χαρειτε τα οσο μπορειτε περισσοτερο!

Πεασα τον πιο κουραστικο αλλα και τον πιο ομορφο χρονο της ζωης μου!Μπορει να σας κουραζουν και πολλες φορες να σας ταλαιπωρουν αλλα απολαυστε το.

Φιλια!

NXbrp3.png

ο πεθερός μου είναι από την Λειβαδιά κι έχουμε πολλούς φίλους και ξαδέρφια εκεί... πήγαμε για να τους δούμε...πάμε συχνά .. είναι καμία αλλη από εκεί;

Καλημέρα!!!

Brooke εμένα είναι ο άντρας μου από Λειβαδιά και πηγαίνουμε συχνά για να δούμε τους δικούς του. Θα ξαναπάμε κατά τις 10 Ιουνίου γιατί βαφτίζει η αδερφή του τη μπέμπα της. Επίσης ο κουμπάρος μας μένει μόνιμα εκεί.

Λοιπόν εμείς πάλι χαθήκαμε γιατί ξαναρρωστήσαμε!!!

Αμέσως μετά το πάρτυ μας...Δευτέρα απόγευμα ξύπνησε κάνοντας εμετό στο κρεβάτι της. Όπως καταλαβαίνετε τη βούτηξα με τον άντρα μου και πήγαμε παιδίατρο αμέσως. Και πάλι ίωση, ίσως απλά να μην είχε συνέλθει τελείως την προηγούμενη φορά, της έδωσα και εγώ το μεσήμέρι να φάει μισό σουτζουκάκι και το αποτέλειωσα το μωρό!!!Πάει το στομαχάκι της το τσάκισα!!!

Τέσπα, τώρα είμαστε καλύτερα, σήμερα το πρωί ήπιε πάλι γάλα κανονικά, γιατί μέχρι τώρα της το έδινα αραιωμένο. Την πρώτη μέρα με το κουταλάκι!!!Πεινούσε η καημένη αλλά τι να κάνω!

Χθες την πήγαμε βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς και γνωρίσαμε και ένα αγοράκι, τον Μενέλαο, που της έστελνε φιλάκια!!!Πολύ πλάκα!!!

Κορίτσια, στο facebook έχω να μπω πολύ καιρό γιατί δεν προλαβαίνω...σε όσες μου γράψατε ευχές εκεί ένα μεγάλο ευχαριστώ...και εσείς να έχετε ό,τι επιθυμείτε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τους άντρες σας!!!Δεν κάναμε τίποτα λόγω της μικρής και επειδή ο άντρας μου με είδε πως είχα στεναχωρηθεί που πάλι αρρώστησε, πήγε και μου έφερε τούρτα και λουλούδια και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ξεχωριστά που μου είπε ότι ήταν από τη Μένια!!!

Αυτά από εμένα, φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Della καλή αρχή σήμερα. Πώς το πήρε ο μικρός το σχολικό? Προσπάθησε να είσαι δυνατή αυτήν την δύσκολη περίοδο της προσαρμογής. Και προσπάθησε να μην δείχνεις στον μικρό σου την στεναχώρια σου την ώρα του αποχωρισμού. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολλά και αν σε βλέπει χάλια την ώρα που τον χαιρετάς επιρεάζεται κι εκείνος. Θα δεις θα συνηθήσει σύντομα στο νέο του πρόγραμμα και θα χαίρεται που θα βλέπει το σχολικό. Θα αρχίσει πάλι να τρώει και να κοιμάται και στον σταθμό.

Εμένα η Έλενα μου δίνει την εντύπωση ότι παιρνάει πολύ καλύτερα στον σταθμό απ' ότι θα περνούσε στο σπίτι μαζί μου. Και όταν την παίρνω το απόγευμα ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο μαζί της από τις 4 μέχρι τις 9 που κοιμάται. Οπότε δεν νομίζω ότι αισθάνεται ότι με στερείται. Όταν καθόμασταν στο σπίτι μαζί όλη την ημέρα, δεν ασχολιώμουν συνέχεια μαζί της. Τώρα έχει όλη την ημέρα κάποιον να ασχολείται. Κοινωνικοποιείται πολύ με τα παιδάκια. Μαθαίνει να μοιράζεται και είναι πάντα χαρούμενη όταν την αφήνω και όταν την παίρνω από τον σταθμό. Αισθάνομαι μεγαλύτερη σιγουριά να την αφήσω στον σταθμό παρά με τις γιαγιάδες (και οι γιαγιάδες μας, έχουν μεγαλώσει κι άλλα εγγόνια, δεν είναι άσχετες).

Αναφορικά με την φρουτόκρεμα, και η Έλενα από τότε που άρχισε να πηγαίνει στον παιδικό σταμάτησε να την τρώει. Οπότε είπα στην δασκάλα της να της δίνει ότι τρώνε και τα άλλα παιδάκια του σταθμού για πρωινό, το οποίο το τρώει όλο. Ίσως επειδή βλέπει και τα άλλα. Την φρουτόκρεμα της την δίνω το απόγευμα στο σπίτι και την τρώει πολύ ευχάριστα.

Βιβή ελπίζω αυτό να ήταν και το τελευταίο για την σεζόν. Μπορεί να κόλησε και νέα ίωση στο πάρτυ. Πολύ γλυκός ο άντρας σου.

Arma δυστυχώς είναι πολλά τα ταξίδια του άντρα μου και τον στερούμαστε. Εγώ έχω συνηθίσει πια. Εκείνος στεναχωριέται πολύ που δεν έχει καθημερινή επαφή με την Έλενα.

Σήμερα έχω μαλλί. Καιρός ήταν γιατί η ρίζα κοντέβει να φτάσει στο αυτί (που λέει ο λόγος). Έρχεται σπίτι και με φτιάχνει μια κοπέλα και είναι πολύ καλή και οικονομική. Θέλω να βρω και μια κοπέλα να έρχεται σπίτι για νύχι. Νινα νανα αν ανακαλύψεις καμία στην περιοχή μας, πες μου.

Αυτά τα ολίγα

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Σήμερα έχω μαλλί. Καιρός ήταν γιατί η ρίζα κοντέβει να φτάσει στο αυτί (που λέει ο λόγος). Έρχεται σπίτι και με φτιάχνει μια κοπέλα και είναι πολύ καλή και οικονομική. Θέλω να βρω και μια κοπέλα να έρχεται σπίτι για νύχι. Νινα νανα αν ανακαλύψεις καμία στην περιοχή μας, πες μου.

Αυτά τα ολίγα

Φιλιά

Τzamin ξέρω μία κοπέλα που φτιάχνει νύχια σε σπίτια και είναι πολύ καλή. Πηγαίνει σε μια φίλη μου πάρα πολλά χρόνια και αν δεν κάνω λάθος μένει στη Πεντέλη. Θα τη ρωτήσω το απόγευμα και θα σου στείλω το τηλ. της.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Βιβή μου να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς. Ωραία η κίνηση του καλού σου.

Della καλή αρχή στη δουλειά! :P Σε καταλαβαίνω, όλη μέρα θα σκέφτεσαι το αντράκι σου! Εγώ γυρίζω 26 Μαίου και από τη μια λέω ότι θα ξεφύγω λίγο, από την άλλη θα μου λείψει πολύ η μικρή μου. Είμαστε όλη μέρα μαζί..Βρήκα φόρεμα, αλλά θα δω και κάτι άλλο που έχω υπόψη για να καταλήξω..

Brooke τα crocodilino είναι καλα, της έχω πάρει και εγώ, και για το πρατήριο που λες μου έχουν πει ότι έχει πολύ καλές τιμές. Ευχαριστώ και για τις ημερομηνίες.

Arma σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που με σκέφτηκες και μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις. Μπήκα στο site αλλα δεν μπορώ να κατεβάσω τα δικαιολογητικά, θα πάω από κει μια βολτα.

Την Τετάρτη έχω ραντεβού σε έναν ιδιωτικό παιδικό, μήπως μου χρειαστεί για Ιούλιο.

Κορίτσια εγώ την κοιμίζω πια μόνο με το φανελάκι και χωρίς κάλτσες. Και μες την ημέρα της φοράω μόνο ρούχα, της έχω βγάλει το φανελάκι-εσώρουχο. Αν και βέβαια σήμερα μας τα χάλασε ο καιρός..

Χθες πήρα και τις μπομπονιέρες. Είναι πολύ γλυκές.

Σήμερα έχω νύχια..Πωπω, δεν το πιστεύω ότι σε δύο μέρες θα κάνουμε μπλουμ!!

Σας φιλώ και εσάς και τα ζουζούνια σας..Μάλλον θα περάσουν λίγες μέρες μέχρι να ξαναμπώ...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Τzamin ξέρω μία κοπέλα που φτιάχνει νύχια σε σπίτια και είναι πολύ καλή. Πηγαίνει σε μια φίλη μου πάρα πολλά χρόνια και αν δεν κάνω λάθος μένει στη Πεντέλη. Θα τη ρωτήσω το απόγευμα και θα σου στείλω το τηλ. της.

Ευχαριστώ πολύ :D

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Τζιτζινα κι εγώ το βράδυ την κοιμίζω με το φανελάκι. Την ημέρα της φοράω φανελάκι κοντομάνικο ή αμάνικο και μπλουζάκι κοντομάνικο. Προσπαθώ να είναι λεπτά τα υφάσματα. Ρώτησα και την δασκάλα της στον παιδικό την γνώμη της για το φανελάκι (να της το βγάλω ή όχι ακόμη γιατί τις πιο ζεστές ώρες εκείνη την βλέπει) και μου είπε να το κρατήσω λίγο ακόμη.

Άντε καλή βουτιά... εύχομαι να μην κλάψει καθόλου και να το διασκεδάσει ;).

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Αχ κορίτσια μου σας διαβάζω αλλά δεν προάβαίνω να σχολιάζω! Δεν έχω ακόμα ιντερνετ στο σπίτι ώστε να μπαίνω απο το ipad σε δευτερόλεπτα κι έτσι μπαίνω από το notebook με φλασάκι της cosmote.

Tzamin σήμερα συνειδητοποιήσα ότι είμαστε γειτόνισσες! :D Να τις πηγαίνουμε κούνιες όταν λείπουν οι σύζηγοι! Χαχα! Πάντως εγώ αισθητικό παώ κάθε φορα που παώ Θεσσαλονίκη, το ίδιο και κομμωτήριο, εδω ότι δοκίμασα δεν έμεινα ευχαριστημένη. Αν είναι να αργήσω να πάω παώ για αποτρίχωση σε ένα στην Πεντέλης. Ψάρι από που παίρνετε;

Tzitzina εγώ την ημερα της φοράω κοντομάνικο μπλουζάκι και καλοκαιρινό παντελονάκι χωρίς φανελάκι. Το βράδυ της φοράω ακόμα ολοσωμο, χωρις φανελάκι και χωρίς σκεπάσματα, γιατί το βράδυ έχει ψυχρα. Βέβαια είναι λεπτό αλλά ΄μέσα στις επόμενες ημέρες θα το καταργήσω.

Dimista εγώ βάζω τουλάχιστον 6 πλυντήρια την εβδομάδα οπότε είναι δύσκολο να σιδερώνω κάθε μέρα.

Della ίσως δεν τρώει λόγω δοντιων! Πάντως της δικιάς μου της άνοιξε η όρεξη! Θα συνηθίσεις κι εσύ κι ο μικρός στην νέα ρουτίνα και να δεις πόσο θα του αρεσει ο παιδικός αργότερα. Ευτυχως κοιμάστε μαζί οπότε αυξάνεται κι επαφή σας!

Brooke ωραία ιδέα έριξες, άντε να ετοιμάζουμε καμια συνάντηση! Το σπίτι σας είναι μεγάλο και με πόσες ντουλάπες; (ο καθένας τον πόνο του)

Βιβή ταλαιπωρήθηκε η Μένια, εύχομαι τελευταία φορά, καλοκαίριασε πια!

Ελπίζω να μην ξέχασα καμια!

Μάλλον η Θεσσαλονίκη ακυρώνεται ή μάλλον αναβαλεται σε δυο εβδομαδες. Θα φεύγαμε σήμερα αλλά αύριο πρεπει να είναι Αθήνα για μια συνάντηση!

QVjlp3.png

Nina nana εγώ την πάω συνέχεια στις κούνιες στην Μπακογιάννη. Σήμερα δεν θα πάμε γιατί έχω μαλλί. Για αποτρίχωση σε ποιό πας στην Πεντέλης? Για ψάρι να σου πω την αλήθεια δεν έχω βρει κάτι. Ψωνίζω από τον Βασιλόπουλο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

καλησπέρα σας...!

ομορφη μέρα σήμερα, δροσερή... δεν αντέχω την ζέστη υποφέρω... σήμερα ήταν ιδανικά! Η μερα στην δουλειά κύλησε όμορφα, τώρα που θα γυρίσω σπίτι με περιμένει η τελευταια δόση γενικής καθαριότητας... κουζίνα!!! και σχεδόν τελειώνω...

Η κορούλα μου σήμερα ξύπνησε και της είχε ανοίξει η μύτη... πρώτη φορά μας συνέβει.... τρόμαξα μέρι να καταλάβω, όχι πολύ αίμα - δεν έτρεχε, αλλα στο ρουθουνακι και στο χαρτομάντηλο έβγαλε... σημερα στο σχολείο ήταν καλά δεν ξανα ετρεξε... θα δούμε πως θα πάει... μηπως την είχα παραντήσει το βράδυ και ζεστάθηκε; δεν ξέρω εμείς κοιμόμαστε με ένα κοντομάνικό φανελάκι και το παντελονάκι της πιτζαμούλας, χωρίς καλτσάκια- φσικά δεν σκεπάζεται με τίποτα...

Ευτυχώς οι μέρες της στο σχολείο είναι ευκολες τώρα- φεύγει με χαρά , συνεργάζεται με την δασκάλα της, είναι πιο κοινωνική, τρώει, κοιμάται...μια χαρα ! Ντέλλα μην ανυσηχείς θέλει λίγο χρόνο ακόμη... ολα θα πάνε καλά..

Ντέλλα με ταλαιπωρεί και εμενα αυτη η αλλεργια....! σε καταλαβαίνω... καλή αρχή στην δουλεια...και συμφωνώ με τα λόγια σου... όες μητέρες δεν έχετε γυρίσει ακόμα στην εργασία σας ... χαρείτε την κάθε στιγμή με τα παιδάκια σας....θα σας λείψουν μετά, πολλύυυυ!!!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Brooke,καναμε μια συναντηση 1Απριλιου και περασαμε πολυ ωραια και ειπαμε να το ξανακανουμε!Αντε να γνωρισουμε κι εσενα και τη μικρη σου.Εμενα ο πεθερος μου ειναι απο ενα χωριο απο τον Ιρχομενο.Εσυ απο που εισαι;εγω απο Θεσσαλονικη.

...εχασα την συνάντηση..:(:(:(... σας ανακλάλυψα τέλος Απρίλη.....:( στην επόμενη... κάθε πότε κάνετε;;;:confused:

Απο που είμαι;;; δύσκολη η απάντηση....

Είμαι βέρα Αθηναία, το ίδιο και οι γονείς μου- γενήθηκαν και μεγάλωσαν στην Πλάκα, στην όμορφη Αθήνα του '50, με τις αυλές, τα χαμηλά σπιτάκια, τις γειτονιές και τις καντάδες....

ο Παππους μου ήταν από την Πόλη και η γιαγιά μου απο το Αιδίνι της Μ. Ασίας ....ετσι έμαθα να αγαπώ το παγωτό Καιμάκι ,τα σιροπιαστα γλυκά και το πικάντικο φαγητό, με τα μπαχαρικά!!!

Ο νονός και η νονά μου είναι από την Νάξο- την Απείρανθο...τα παιδικά μου καλοκαίρια τα περασα εκεί και έμαθα να την αγαπώ σαν δικό μου τόπο...εχω εκεί πολλούς φιλους συγγενείς και αγαπημένους ανθρώπους ....και πηγαίνω πολύ συχνά...

Σπούδασα στην Πάτρα και εμεινά και εκεί για αρκετά χρονια 8 , μετα τις σπουδές μου... ήθελα να μείνω μόνιμά αλλα δεν τα κατάφερα ... αφού τα επαγγελματικά μου σχεδια αλλαξαν γύρισα στην Αθήνα

ο Ανδρας μου κατάγεται από την Λειβαδιά, όμως μεγάλωσε στον Καναδά , τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα τα έζησε στην Πάτρα όπου και γνωριστίκαμε...

Σπουδασα για έναν χρόνο στην Γαλλία, δεν ήταν πολύς ο καιρός όμως έμαθα να αγαπώ τους Γάλλους, την κουλτούρα τους και τον τρόπο ζωής τους... εχω πολλούς φίλους κι εκεί και πηγαίνουμε πολύ συχνα....

Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι σκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα... Αλεξανδρούπολη, Λαμία, Πάτρα, Νάξο, Θεσ/νικη, Κρήτη ....οπου κι αν βρεθώ σχεδόν έχω δικούς μου ανθρώπους...

Δεν ξέρω από που είμαι ακριβώς... αισθάνομαι οτι κάθε τόπος που έζησα εχει αφήσει πολλά στην καρδιά μου και στην ζωή μου...

... και ποιος ξέρει που θα μας βγάλει η ζωή ακόμα!!!!!

Πωπω τι με επιασε μεσημεριάτικα και εγραψα!!!!!!! Ειμαι πολυλογού.. ενα απο τα μειονεκτήματα μου...

ΦΙλάκια....

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...