Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Nina-Nana, έχω τις ίδιες γωνίες με την κουμπάρα μου (προστατευτικά εννοω). Εκείνη τα έχει δύο χρόνια και δεν ξεκολάνε με τίποτα που θέλει να τις βγάλει και εμένα από την πρώτη στιγμή. Τι να σου πω τώρα?

Brooke ρώτησα την παιδίατρο για πέδιλο και μου είπε να είναι οπωσδήποτε κλειστά μπρος και πίσω και μόνο στα πλαινά αν θέλω να έχουν ανοίγματα. Και δε μ'αρεσουν καθόλου αυτά τα πέδιλα, αλλά αναγκαστικά.

Dimista με ρώτησες για το γλυκό..0,85 βγαίνει το τεμάχιο. Βrooke εάν πας Περιστέρι για το φωτογράφο, να σου στείλω αν θες και για το ζαχαροπλαστείο να ρίξεις μια ματιά.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Ζήλεψα τα τικεράκια σας και το άλλαξα και εγώ!

Tzamin και εγώ θα πάω να της πάρω γυαλιά ηλίου, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να της τα φορέσω. Φαντάσου ότι δε μ'αφήνει ούτε κοτσιδάκια να της κάνω...Ούτε να τη σκουπίσω μετά το φαγητό...ούτε να της πλύνω τα δόντια...Ούτε καπέλο...Είναι λίγο νεύρο!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Kαλησπέρα και από μένα!Το d πατήθηκε καταλάθος.

Τζιτζίνα πολύ καλή τιμή για προφιτερόλ.Μου στέλνεις σε πμ το όνομα του ζαχαροπλαστείου και την διεύθυνση να το προτείνω σε 1α φίλη μου?

Τα έχετε δει ?Είναι μεγάλα?

Ντέλλα καλωςήρθαν ο αδελφός σου.Δεν χρειάστηκε να πάμε στην Μητρόπολη.Ούτε είχαμε πάει όταν την είχαμε κλείσει για τις 22/4.Μόνο ληξιαρχική πράξη γεννήσεως είχανε ζητήσει.Ναι,απλά την μεταφέραμε.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Τζαμίν είναι ακριβά τα παιδικά γυαλιά?Και μεις θέλουμε να του πάρουμε.

Νίνα Νάνα έχει δίκιο η Ντέλλα.Πρώτα φτιάξε το δωμάτιο της μικρής μετά το δικό σας και σιγά σιγά όλα τα άλλα.Έχεις και τον άντρα σου να σε βοηθήσει.

Βrooke αν τελικά πας Περιστέρι ελπίζω να σου αρέσει η δουλειά της.Εμείς δεν την ξέρουμε.Τον άντρα της ξέρουμε.1 ζευγάρι κλείσανε στο Περιστέρι γιατί εκεί μένουνε και μας είπαν ότι είναι πολύ καλή.

Καλό ΣΚ σε όλες!

Kαλησπέρα και από μένα!Το d πατήθηκε καταλάθος.

Τζιτζίνα πολύ καλή τιμή για προφιτερόλ.Μου στέλνεις σε πμ το όνομα του ζαχαροπλαστείου και την διεύθυνση να το προτείνω σε 1α φίλη μου?

Τα έχετε δει ?Είναι μεγάλα?

Ντέλλα καλωςήρθαν ο αδελφός σου.Δεν χρειάστηκε να πάμε στην Μητρόπολη.Ούτε είχαμε πάει όταν την είχαμε κλείσει για τις 22/4.Μόνο ληξιαρχική πράξη γεννήσεως είχανε ζητήσει.Ναι,απλά την μεταφέραμε.

Dimista είναι αρκετή η ποσότητα. Είναι σε ένα κυπελάκι διάφανο σαν στριφτός ρόμβος σε περίπτωση που τα έχεις δει. Είχε και το κλασσικό το disney με το καπάκι και έβγαινε 1,10. Οι τιμές αυτές είναι με 15% έκπτωση αν έχεις κάρτα μέλους, που δεν είναι τίποτα στη βγάζουν εκείνη την ώρα. Σου στέλνω πμ

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κορίτσια μου...χάθηκα λίγο αλλά συνέβει ένα πολύ άσχημο γεγονός σε μια φίλη από το άλλο καφέ και έχω πέσει πολύ..μετά από 4 χρόνια πια είμαστε σαν μια οικογένεια...τεσπα.

Για τα γυαλιά ηλίου που λέτε οφθαλμίατρος και οπτικός μας είχαν πει ότι επιτρέπονται μετά τα 2 1/2-3 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι για ποιον ακριβώς λόγο. Κάτι με κάποιο νεύρο του ματιού το οποίο πρέπει να ωριμάσει για να μπουν, κάτι τέτοιο. Είχα πάρει στα 2 στην μικρή μου και μετά το ρωτήσαμε(φυσικά στο μαγαζί που τα πήραμε δεν μας είπαν κάτι..) κι έτσι της τα φόρεσα αφού έκλεισε τα 3.

tzitzina Βιβή και tzasmin σιδερένια τα κορίτσια σας!

Νινα-νανα καλά τελειώματα με το σπιτάκι σας!

della μου ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα ο μιρκούλης σου..πραγματικά ψυχοφθόρο αλλά είναι φυσιολογικό να περάσει αυτή τη φάση..

dimista, mammy, brooke και σε όποια άλλη ξεχνάω τα φιλιά μου!

Εμείς καλά, πήγαμε για εμβόλιο την Πέμπτη, είμαστε 9750 και 80 πόντους. Νομίζω ότι για αυτά που τρώει λίγο βάρος βάζει,(φυσικό αφου δεν στέκεται ούτε ένα λεπτό) ευτυχώς δηλαδή γιατί αν αυτό το παιδί ήταν ήρεμο σίγουρα θα ήταν υπέρβαρο! :lol:Τρώμε πια κι εμείς απ'όλα σιγά σιγά, το αβγό και του ψάρι του άρεσαν. Και με τις φακές τρελάθηκε επίσης.

Καλόι βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσια!

Arma Δευτερα θα πηγαινα να της παρω γυαλακια αλλα τωρα θα ρωτησω και εγω πρωτα γιατρο,σε ευχαριστουμε για την πληροφορια,στα αγορια μετα τα 2-2 1/2 φορεσα οχι γιατι ειχα ρωτησει αλλα δεν τα ηθελαν με τιποτα πιο πριν.

Επιτελους τελειωσα τα της βαπτισης...σχεδον...αυτη τη βδομαδα θα ασχοληθω με το στολισμο,οχι οτι θα κανω τρελα πραγματα αλλα κατι θα βαλω!Η μικρη ειναι μια χαρα,δεν σταματαει να τρεχει και να κανει κολπα!

Καλο βραδυ και φιλια σε ολες!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες.Εχω τον μθκρουλη μου με δεκατακια απο χθες και στενοχωρηθηκα λιγακι.Ο κουμπαρος μου(που θα με παντρεψει και θα βαφτισει τον μικρο)επαθε εμφραγμα χθες το απογευμα και ειναι νοσοκομειο.Αλλα νεα δεν εχω!Μονο ασχημα.

Τζιτζινα,αν και δεβ τη βαφτισατε ακομα,θα σου ευχηθω Χρονια Πολλα για χθες!

Οσον αφορα τα γυαλια ,κι εγω ξερω μετα απο 2ετων.Ουτως η αλλως,ο δικος μου απικλειεται να τα κρατουσε.

Καλο απογευμα κοριτσακια.

NXbrp3.png

Αυπνίες....

Εσείς τι κάνετε??

Della μου ευχαριστώ για τις ευχές. Περαστικά στο μικρούλη σου και εύχομαι ο κουμπάρος να το περάσει ελαφριά ο άνθρωπος!!

Αrma μια χαρά ο Βασιλάκης σου!

Εμείς μπαίνουμε στην τελική ευθεία...Λίγες μέρες έμειναν!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα σε όλες!!!

Τι κούραση είναι αυτή...χθες είχαμε το πάρτυ μας!!! Χαμός έγινε!!! Τελικά δεν ήρθαν αρκετοί αλλά παρόλα αυτά είμασταν περίπου 25 άτομα μικροί μεγάλοι.

Η Μένια το καταευχαριστήθηκε!!! Χόρεψε, έπαιξε με τα άλλα παιδάκια, έτρεχε σε όλο το σπίτι, γελούσε...μάγεψε τα πλήθη!!!

Μάζευα μέχρι το βράδυ και τώρα κουτουλάω στη δουλειά!!!

Anyway, χαλάλι της όλα!!!

Della μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσει γρήγορα ο κουμπάρος σας. Για το μικρό μην ανησυχείς μπορεί να είναι και κανένα δοντάκι ή κάτι της μιας ημέρας.

Brooke μου είδα το πμ, νόμιζα ότι θα είστε πιο κοντά μας...εγώ μένω προς τα νότια, οπότε δε βολεύει.

Αυτά από εμάς, φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια...

Della ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον κουμπάρο σας.

Βιβή να σου ζήσει. Λόγω εκλογών μάλλον δεν είχες προσέλευση.

Τί ήταν κι αυτό το χτεσινό. Άλλες φορές θυμάμαι τις εκλογές σαν γιορτή. Κόσμος έξω στις πλατείες, κέφι, συζητήσεις για το τί θα κάνει το κάθε κόμμα. Το χτεσινό ήταν απίστευτο. Δεν κυκλοφορούσε κανείς έξω. Εμείς μαζευτήκαμε στο σπίτι 10 άτομα διαφορετικών πεποιθήσεων και ήμασταν σαν την Μεγάλη Παρασκευή. Όλοι απογοητευμένοι, χωρίς ελπίδα κι όραμα. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο, αλλιώς μας βλέπω μετανάστες.

Παρεπιπτώντος σήμερα έφυγε ο άντρας μου για Πολωνία, λέτε να την έκανε χωρίς εμάς? :tongue:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...