Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βασω μου ωραια!! Θα τα λεμε συχνα! Κριμα ομως που κολλησες, ααχχχχ ετσι ειναι οι κλειστοι χωροι! Περαστικουλια και υπομονη μπορει και να την γλιτωσεις. Κανε χυμους, τσαγακια, κουκουλωμα και τα σχετικα. Καμμια φορα δεν προχωραει. Ευχομαι να το περασεις γρηγορα. :)

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Julie μου ειναι ωραιες οι σβουριτσες!!! Ομορφη παρεα η μπεμπα σου κραταει! Κι εμενα σημερα πολλα χτυπηματακια μου κανει και χαιρομαι πολυ!! Μαλλον επειδη περπατησα και αρκετα μετα απο 4 ημερες συνεχεια στο σπιτι. Το φουστανακι ειναι λιλα κοτλε κοντομανικο και απο μεσα εχει μια φορμιτσα χωρις πατουσακια ριγε με 3-4 χρωματακια. Δεν ξερω αν μπορεις να το φανταστεις οπως το περιεγραψα. Ειναι πολυ ωραιο! Το ριλαξ και εμενα μ αρεσει, νομιζω θα ειναι βολικο για το μωρο πολυ!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα. Ειχα μπει και πιο παλια αλλα δν ειχε δημιουργηθει το cafe απριλιου 2011....χαιρομαι πολυ που το ανοιξατε....ειμαι κ εγω 28 εβδομαδων + 5 μερων εχω ΠΗΤ 22/4/2011, κ εχθες που πηγα στον γιατρο ο κουνελος μου ηταν 1300gr με το κεφαλακι κατω.....εχουμε παρει θεσουλα:D!!!!! απο δω και περα θα ειμαι κ εγω στην παρεουλα σας!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου αχ σας θελω και εγω για φιλες στο φεις αλλα αυτην την στιγμη δεν ειμαι σε θεση να σας ψαξω....ειμαι πολυ χαλιαααααααααααα πυρετος και μπουκωμα στο φουλ το παλεβω με ντεπον για τον πυρετο και χυους και ζεστα για το μπουκωμα αλλα ειμαι χωμα...Ευτυχως το Εβελινακι μου ειναι καλο παιδακι και δεν με κουραζει καθολου

Να καλωσορισω και το καινουριο κοριτσακι,Με το καλο και ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!!!

Κοριτσακια εγω καλαθι δεν πηρα καθολου μονο το καθησματακι και ριλαξ...αν και τον πιο πολυ καιρο τον περασε στο καροτσι γιατι ειχε γοπ και επρεπε να ειναι λιγο σηκωμενη και οχι ξαπλα

Καλησπερα κοριτσια!Περαστικα στις αρρωστουλες!!!Καλως ηρθες tommy_vtec!Κοριτσια εγω το ριλαξ το χρησιμοποιησα πολυ και στα δυο παιδακια, με ειχε βολεψει αρκετα.Για τους πρωτους δυο μηνες ειχα παρει καλαθουνα για τον υπνο τους και μετα τους εβαλα στην κουνια.Τωρα σκεφτομαι να παρω λικνο που ειναι μεχρι 6 μηνων.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

5.Κιττυ πητ 18/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

6.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι

7.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

8.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

9.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

10.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

11.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

12.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

13.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

14.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

15.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

16.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Η παρεα μας μεγαλωνει!!!!Τα αγορια μας πηραν αμπαριζα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...