Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

πωπω ρε Αντζελικα 7 μερες πως αντεξες?

Ας ελπιζουμε πως θα μου κρατησει μονο 2 μερες οπως της μικρης....Δεν εχω ομως ουτε βηχα ουτε μπουκωμα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτιζω παω για ξαπλα τωρα που κοιμηθηκε και η μικρη...Φιλακια σε ολες

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ....ΑΣΤΑ ΕΧΑΣΑ 3ΚΙΛΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ:P

Αννα μου περαστικά κ σε σένα,

αντε να πιάσει ένα γερό κρύο να ψοφίσουν τα παλιομικρόβια, όλος ο κόσμος είναι με ίωση. Εμάς μέχρι το σκυλί μας έπαθε λαρυγγίτιδα :shock:.

Κορίτσια ωραία τα ονοματάκια που προτείνεται , μου αρέσουν πολύ , το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο άντρας μου έχει κολλήσει να ειναι Χριστιανικό για να έχει το παιδί γιορτή :roll:, οπότε πολλα απο αυτα τα απορριπτει...

Αντζέλικα και εγώ τον πρώτο μου γιο τον έχω ταμένο στην Αγ. Παρασκευή γι αυτο κ τον έβγαλα Αγγελο - Παρασκευά, την πίστεύω πάρα πολύ :-D

Καληνύχτα κ φιλάκια πολλά

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Αχ Αννούλα περαστικά κοπέλα μου!!!!!Εύχομαι να μην σου κρατήσει και αύριο να είσαι ήδη μια χαρά!!

Αντζέλικα ταλαιπωρήθηκες κι εσύ κορίτσι μου ε? Περαστικά κι αγύριστα!!

Εγώ από τον φόβο μην κολλήσω τίποτα έχω γίνει εντελώς υποχόνδρια...πλένω συνέχεια τα χέρια μου με αποτέλεσμα να μου έχουν γίνει πολύ ξηρά :(:(:(

Βάσω μου, όσον αφορά τα ονόματα εμένα μου αρέσει πάάάάάάάάάάρα πολύ το Ισμήνη! Οπότε ψηφίζω αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ανια μου σοβαρά μιλάς? Τόσο ακριβά? Εγώ πήρα την προήγουμενη εβδομάδα 3 μακρυμάνικα φορμάκια ανοιξιάτικα με 15 λίρες (και τα 3 μαζί εννοώ 15)...και πολύ όμορφα φορμάκια μάλιστα, καλαίσθητα και γουστόζικα! Μπορείς ίσως να ψάξεις μέσω internet, θα βρεις καλύτερες τιμές...

Να σας ρωτήσω κιόλας κάτι βρε κορίτσια μου!Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τα πράγματα που θα πρέπει να ψωνίσω για την μικρή. Σκεφτόμουν να πάρω ή ρηλάξ ή καλαθούνα (κούνια θα πάρουμε από την αρχή για τον ύπνο της). Απλώς σκέφτομαι ότι θα θέλω κάπου να την βάζω όταν θα είναι μέρα και θα είμαστε πχ στο σαλόνι, ή όταν θα θέλω να ανέβω με το μωρό στο πανω σπίτι που θα μένουν οι γονείς μου κτλ. Από την μία σκεφτόμουν ότι στο καλάθι θα κοιμάται καλύτερα άμα θέλει να κοιμηθεί όπου κι αν είμαστε. Από την άλλη αν είναι ξύπνια, στο καλάθι θα είναι πολύ απομονωμένη καθώς δεν θα μας βλέπει καν...Εσείς τί προτείνετε? Τί θα με βολέψει λέτε περισσότερο? Μήπως τελικά χρειάζομαι και τα δύο? Έχω μπερδευτεί πολύ!!!:confused::confused::confused:

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,

Julie μου έχεις δίκιο, στο internet συμφέρει πολύ περισσότερο δεν το συζητώ. ΄΄Ενα αφρόλουτρο για τον μικρό που το είχα πάρει στο babykind με 4 λίρες , το είδα εχτες στο Λητώ με 10,50 Ευρώ:twisted:.

Όσο για τον προβληματισμό σου για την καλαθούνα ή το ριλάξ, εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαστείς. Καλύτερα να κάνεις μια έρευνα αγοράς κ για τα δύο , να βρεις αυτό που θα σου αρέσει κ θα σου ταιριάζει , να τα έχεις υπ΄ όψην σου κ όταν γεννηθεί το μωρό θα δεις καλύτερα τι θα σου ήταν χρήσιμο κ το αγοράζεις τότε. Εγω προσωπικά είχα αγορασει κ τα δύο, την καλαθούνα την χρησιμοποίησα ελάχιστα, κυρίως στο καρότσι, (ουσιαστικα ήταν πορτ μπεμπέ, αλλα είναι το ίδιο), κ το ριλάξ καθόλου. Ο δικός μου είχε παλινδρόμηση κ όλη την βρεφικη του ηλικία την έβγαλε στην αγκαλιά μας.

Ομως υπάρχουν άλλα μωρά που την καταβρίσκουν στο ριλαξ. Επίσης επειδη έκανε μαραθωνιους θηλασμους κ με είχε εξαντλήσει κοιμόμασταν μαζί κ η κούνια του είναι άθικτη. Θέλω να πω εξαρτάται το μωρό , νομίζω πως εκείνο θα σε οδηγήσει καλύτερα κ είναι κρίμα να κάνεις άσκοπες αγορές.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κοριτσια τι κανετε?

Αννα μου περαστικα στην μικρη σου

Τζαμιν και εμεις συζητουσαμε αν κανουμε αλλο κοριτσακι να το βγαλουμε Δαναη εμενα μου αρεσει και το Ισμηνη και το Λυδια αλλα μαλλον δεν σε βοηθαμε ετσι οποτε εγω ψηφιζω Δαναη

Ανια πολυ ωραιο ονομα για αγορια ειναι το Φιλιππος το Αλεξανδρος το Κωνσταντινος που θα πω εγω τον γιο μου :tongue: χαχαχα

ρε κοριτσια τα ονοματα σας πως ειναι ? εχει καποια αλλη φεις μπουκ ? με την αννα και την πολα ειμαστε ηδη φιλες να γινουμε και οι υπολοιπες !

το δικο μου ειναι κατερινα

Κατερίνα ευχαριστώ για την βοήθεια με το όνομα.

Εγώ έχω facebook με όνομα Vasso Mintza. Όσες κοπέλες θέλουν μπορούν να με βρουν και να γίνουμε φίλες.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Julie & Anna ευχαριστώ για τα ονόματα. Θα σας ενημερώσω για το επικρατέστερο.

Julie δεν γνωρίζω τίποτα για τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί. Εγώ κληρονομώ τα πάντα από τα αδέλφια μου που έκαναν κορίτσια και έτσι αφού γεννήσω θα δω τί θα μου χρησιμεύσει. Για το καλάθι εγώ θα έλεγα ότι το βρίσκω λίγο περΙτό διότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καρότσι αν πέφτει εντελώς η πλάτη ή το καθισματάκι αυτοκινήτου το οποίο βγαίνει και γίνεται τύπου relax.

Βέβαια όλα αυτά που λέω εγώ θεωρητικά είναι. Οι έπμειρες μανούλες γνωρίζουν καλύτερα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

julie και εγω για καλαθουνα ειχα το πορτ μπεμπε το οποιο το χρησιμοποιησαμε ελαχιστα και αυτο στο καροτσι το ριλαξ με βολεψε αρκετα μπορω να πω οπως και η κουνια της φισερ http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=39950&selcat=bgsw περιπου σαν αυτη ηταν απλα η δικια μας ηταν σε μπλε εμενα αυτη η αληθεια με ειχε σωσει οπως και πολλες μαμαδες που ξερω βεβαια εγω θα σου προτινα να μην βιαστεις να τα παρεις απο τωρα γιατι θα μαζεψεις και αρκετα πραγματα οποτε βλεπεις τι ελλειψες θα εχεις ετσι και αλλιως το μωρο δεν θα το βαλεις απο τις πρωτες μερες

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

βασσω οντως τα περισσοτερα καθισματακια γινονται ριλαξ αλλα δεν ξερω ποσο λειτουργικο μπορει και αυο το λεω επειδη θα εισαι συνεχεια βαλε βγαλε το καρεκλακι ειναι και λιγο βαρια μια φορα να ξεχασεις να το βγαλεις απο το αμαξι ειναι λιγο μπερδεμα εμενα παντως δεν με ειχε βολεψει αυτο το συστημα και τις πηρα εξτρα ριλαχ

Διαφημίσεις

βασσω οντως τα περισσοτερα καθισματακια γινονται ριλαξ αλλα δεν ξερω ποσο λειτουργικο μπορει και αυο το λεω επειδη θα εισαι συνεχεια βαλε βγαλε το καρεκλακι ειναι και λιγο βαρια μια φορα να ξεχασεις να το βγαλεις απο το αμαξι ειναι λιγο μπερδεμα εμενα παντως δεν με ειχε βολεψει αυτο το συστημα και τις πηρα εξτρα ριλαχ

Κατερίνα μου γίναμε fb frienda ;).

Αναφορικά με το καθισματάκι, μάλλον έχεις δίκιο. Εγώ μιλάω εντελώς θεωρητικά και επίσης θα έχω και ρελαχ από την αδελφή μου.

Απλά το καλάθι μου φαίνεται εντελώς πεταμένα χρήματα αφού θα το χρησιμοποιήσεις 1-2 μήνες max.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κατερίνα μου γίναμε fb frienda ;).

Αναφορικά με το καθισματάκι, μάλλον έχεις δίκιο. Εγώ μιλάω εντελώς θεωρητικά και επίσης θα έχω και ρελαχ από την αδελφή μου.

Απλά το καλάθι μου φαίνεται εντελώς πεταμένα χρήματα αφού θα το χρησιμοποιήσεις 1-2 μήνες max.

και πολυ λες αφου οταν γεννησουμε θα ειναι σχεδον καλοκαιρι οποτε δεν θα βολευει αφου θα ζεστενονται εκει μεσα εγω δεν πηρα εξτρα το καροτσι που ειχα παρει και θα το χρησιμοποιησει και ο κωνσταντινος ειναι 3 σε 1 πορτ μπεμπε καρεκλακι αυτοκινητου που εφαρμοζει στο καροτσι και κανονικο καροτσι το πορτ μπεμπε το χρησιμοποιησα 1 μηνα μονο αν και χειμωνας μετα το καρεκλακι αυτοκινητου !

Κοριτσια μου γλυκα γεια σας!! Καιρο εχω να γραψω αν και σας παρακολουθω ανελλιπως και φυσικα μαθαινω κι εγω για τα πραγματακια που χρειαζεται ενα μωρο και τι να επιλεξουμε. Περασα και εγω ενα κρυωματακι, κρατησε 3 μερες χωρις πυρετο ευτυχως, μονο πονολαιμο και συναχι. Τωρα ειμαι πολυ καλυτερα. Σημερα πηγα και στον γιατρο μου! Ολα καλα με την μικρουλα μας, μεγαλωνει και εχει φτασει αισιως τα 870 γρ. +-10% μας ειπε ο καλος μας ο γιατρος. Ειμαι πολυ χαρουμενη, σε 1 μηνα παλι θα την δουμε! Της πηρα και ενα φουστανακι σημερα στα πρεναταλ τελειο! Και με εκπτωση 50%! Πολλα φιλια κουκλιτσες και στα μπεμπακια σας!! Βασω ειδα το ονομα σου στο FB, θα σου κανω αιτηση φιλιας να τα λεμε και μαζι αμα θελεις. Η Πεγκυ ειμαι εκει, το Ηλιοδωρα ειναι αγαπημενο μου ονομα αλλα το χρησιμοποιω σπανια ακομη. Να ειστε ολες καλα! :)

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Κοριτσια μου γλυκα γεια σας!! Καιρο εχω να γραψω αν και σας παρακολουθω ανελλιπως και φυσικα μαθαινω κι εγω για τα πραγματακια που χρειαζεται ενα μωρο και τι να επιλεξουμε. Περασα και εγω ενα κρυωματακι, κρατησε 3 μερες χωρις πυρετο ευτυχως, μονο πονολαιμο και συναχι. Τωρα ειμαι πολυ καλυτερα. Σημερα πηγα και στον γιατρο μου! Ολα καλα με την μικρουλα μας, μεγαλωνει και εχει φτασει αισιως τα 870 γρ. +-10% μας ειπε ο καλος μας ο γιατρος. Ειμαι πολυ χαρουμενη, σε 1 μηνα παλι θα την δουμε! Της πηρα και ενα φουστανακι σημερα στα πρεναταλ τελειο! Και με εκπτωση 50%! Πολλα φιλια κουκλιτσες και στα μπεμπακια σας!! Βασω ειδα το ονομα σου στο FB, θα σου κανω αιτηση φιλιας να τα λεμε και μαζι αμα θελεις. Η Πεγκυ ειμαι εκει, το Ηλιοδωρα ειναι αγαπημενο μου ονομα αλλα το χρησιμοποιω σπανια ακομη. Να ειστε ολες καλα! :)

Πέγκυ μου είμαστε επίσημα φίλες & στο fb.

Έχω αρχίσει και αισθάνομαι κι εγώ κάπως σήμερα και ανυσηχώ. Έχω βήχα και μια αδυναμία & ελαφρύ πονοκέφαλο. Στο γραφείο οι μισοί είναι άρρωστοι οπότε μάλλον δεν την γλίτωσα :(

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Σας ευχαριστώ όλες μα όλες για τις απαντήσεις σας!!!

Τελικά το αποφάσισα, ρηλάξ!!!! Γενικά δεν θέλω κι εγώ να ψωνίσω πολλά πράγματα εξ'αρχής, αλλά κάποια βασικά θελω να τα έχω, πώς θα τρέχω εκείνη την ώρα??

Βλέπω πως έχει πέσει επιδημία εκεί!!Προσέχετε κοριτσάκια μου πολύ πολύ πολύ τους εαυτούς σας και τα μπεμπάκια σας!Εμένα η μικρή μου με έχει τρελάνει στις σβούρες σήμερα και κάθομαι και χαίρομαι μόνη μου, χαχαχα!Αχ 3 μήνες μείνανε, δεν μπορώ να το πιστέψω!

Ηλιοδώρα τέλεια τα νέα σου!!!!Της πήρες και φουστανάκι? Πώς είναι??

Βάσω σου στέλνω κι εγώ αίτημα φιλίας...

Φιλάκια σε όλες και σας ευχαριστώ, με βοηθήσατε πολύ!!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...